Pharma Nord Sverige Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Snabb leverans. Små kapslar. Bra ingredienser. Lagomt emballage ( vissa leverantörer överdriver emballagen). Kan tyvärr inte avgöra kvaliteten eftersom jag bara tagit D-vitaminen i några dagar nu. Spä... Voir plus

Efter jag beställt flera produkter från Pharma Nord fick jag ett finfint paket! Och SÅ snabbt! Jag känner stor trygghet då jag vet vilken skillnad produkterna gör för mig och många andra. Jag behövd... Voir plus

Det var det bästa bemötande jag fått någonsin! Tilde? Har jag uppfattat namnet rätt? Hon hade en ängels tålamod, jag hade kommit till fel sida men fick utmärkt guidning. Nu har jag handlat direkt hos... Voir plus

Det första paketet var uppbrutet och utan D-vitamin dropparna jag hade beställt. Dessutom leveransen i PostNords regi var minst sagt problematisk. Efter min reklamation är jag tacksam för att Parma No... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Informations provenant de diverses sources externes

Pharma Nord utvecklar, tillverkar och marknadsför vetenskapligt välgrundade kosttillskott, växtbaserade läkemedel och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation. Pharma Nords forskningsdatabas innehåller fler än 9000...

Excellent

TrustScore 5 sur 5

520 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

86 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Helhetsintryck

Bra och tydlig hemsida, enkel att manövrera. Snabb leverans.

31 mai 2025

Hej Margaretha,

Vi är glada att du uppskattar vår hemsida och leveranstiden. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Pharma Nord

Trevligt bemötande när jag bad om hjälp…

Trevligt bemötande när jag bad om hjälp hur jag skulle göra för att nyttja mina poäng.
Fick hjälp och han sa att jag skulle återkomma om jag behövde mer hjälp.
Väldigt bra system med att samla poäng Hoppas jag klarar av det nästa gång jag skall handla . Använder dagligen flera av era produkter.
Mvh Monica Linder

7 octobre 2025

Hej Monica,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp med dina poäng! Vi är glada att vårt system uppskattas och hoppas att det fungerar smidigt för dig i framtiden. Tack för din återkoppling och för att du använder våra produkter.

Du är alltid välkommen att ringa oss om det skulle vara någonting.

Pharma Nord

Bra!

Snabbt, smidigt och bra grejer

29 septembre 2025

Hej Simon,

Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Tack för din återkoppling!

William från Pharma Nord

Lätt att beställa varan och snabb…

Lätt att beställa varan och snabb leverans till dörren

12 septembre 2025

Hej Annika,

Vi är glada att beställningen var enkel och leveransen snabb. Tack för din återkoppling!

William Pharma Nord

Hej Jan-Åke,

Vi är glada att våra produkter uppfyller dina förväntningar och att du litar på oss. Tack för din återkoppling!

William från Pharma Nord

Enkelt att beställa och snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans. Och jag gillar ert ”bonus”-system.

2 septembre 2025

Hej Annicka,

Vi är glada att du uppskattar den enkla beställningen, snabba leveransen och vårt PointShop system. Tack för din återkoppling!

Lätt att beställa

Lätt att beställa, leveransen kom snabbt.

25 août 2025

Hej Eva,

enkelt och bra produkt

enkelt och bra produkt. Jag har handlat vid flera tillfällen och alltid blivit bra bemött

23 août 2025

Réponse de Pharma Nord Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med produkten, och att du alltid blivit väl bemött. Vi uppskattar din lojalitet mycket.

Enkelt

Enkelt och snabbt

3 août 2025

Réponse de Pharma Nord Sverige

Vi är glada att höra att du uppskattar våra snabba leveranser. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Bästa selenium produkt

Bästa selenium produkt Selenoprecise. Snabb leverans.

16 juillet 2025

Hej Maria,

Vi är glada att Selenoprecise motsvarade dina förväntningar och att leveransen var snabb. Tack för din återkoppling!

Bra produkter

Bra produkter och bra service.

9 juillet 2025

Réponse de Pharma Nord Sverige

Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och vår service. Tack för din återkoppling!

Snabb leverans & återkommande kund

Snabb leverans av beställda produkter på online shopping. Återigen!

Det finns uppenbarligen saker man inte får säga om kosttillskott för myndigheter, men jag fortsätter använda dessa kosttillskott!

3 juillet 2025

Hej Bengt,

Vi är glada att höra om din snabba leverans vid onlinebeställning. Tack för din återkoppling och att du fortsätter använda våra kosttillskott. Vi uppskattar din lojalitet!

William

Det är era bra priser och mycket bra information om produkterna. Samt väldigt bra leverans :D

19 juin 2025

Hej Annelie,

Vi är glada att höra att du uppskattar våra bra priser, produktinformation och snabba leverans. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss!

Smidig orderhantering.

Smidig orderhantering.
Snabb leverans.

23 juin 2025

Hej Andrea,

Vi är glada att vår hantering och leverans uppfyllde dina förväntningar. Tack för din återkoppling!

William från Pharma Nord

Brukar inte köpa på nätet

Brukar inte köpa på nätet, men fungerade utan något som helst problem och man kunde betala med Swish, gillar det.

21 juin 2025

Hej Elisabeth,

Vad roligt att du hade en smidig upplevelse. Vi är glada att du uppskattade Swish som betalningsalternativ. Tack för din återkoppling!