Köpte callaway och taylormade i b/c klass. Mycket nöjda med dessa, köpte även wilson deep red. Gjorde lite research i efterhand och ser att man har kumnat köpa ett 15 pack nya wilson deep red för 80... Voir plus

Oerhört fina golfbollar. Beställde 1 packet med c-klass och 100st övningsbollar. Som nybörjare inom golf så kan jag utan problem tänka mig spela med åtminstone 70% av övningsbollarna jag fick

ProV1 b-klass motsvarade förväntningarna. Köpte tack vare ert samarbete med Abbe och Stimpen. Kommer köpa mer till sommaren när jag ska ansvara för en tävling och behöver priser. Tack 🙏

Jag fick snabb och trevlig respons på mina frågor vid köp fast det var sent på kvällen. Kvalitén på mina b-klassbollar var väldigt bra. Och lite blandade nyare modeller precis som utlovat.

1. Magasin de golf
  2. Magasin de produits d'occasion
  3. Magasin d'articles d'occasion
  4. Friperie

Plikt Golf erbjuder prisvärda och hållbara golfprodukter med fokus på återvunna golfbollar av hög kvalitet. Varje boll tvättas, sorteras och kvalitetskontrolleras noggrant för att säkerställa en spelupplevelse som ligger mycket nära helt nya bollar. Hos oss kan du köpa billiga golfbollar och spara upp till 70% jämfört med nypris – oavsett om du letar efter populära modeller som Titleist Pro V1, TaylorMade, Srixon eller våra eftertraktade Florida-bollar. Vi erbjuder inte bara golfbollar, utan även ett växande sortiment av träningsredskap för hemmet, teknikprodukter och smarta golfprylar som gör spelet roligare året runt. Allt är utvalt för att ge golfare mer värde till ett lägre pris. Som kund hos Plikt Golf får du snabb leverans på 1–3 dagar, mängdrabatt upp till 30%, bollgaranti och fri frakt över 800 kr. Vi är stolta över vår kundservice och strävar alltid efter en så smidig och trygg köpupplevelse som möjligt. Plikt Golf är det smarta valet för dig som vill spela mer, betala mindre och samtidigt göra ett hållbarare val. Här hittar du alltid billiga golfbollar, återvunna premiumbollar och kvalitetsprodukter för alla typer av golfare.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

182 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Väldigt bra bollar

Väldigt bra bollar, köper B/C klass, (hcp +25) bollarna är i riktigt bra skick!

28 janvier 2026

Hej Magnus,

Tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd med B/C-klass och att bollarna var i så bra skick. Precis så ska det kännas.

Stort tack för att du handlade hos oss.

Bollarna var kanon

16 janvier 2026

Hej Per,

Vad kul att höra att du är nöjd och att bollarna höll den nivå du förväntade dig. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, det uppskattas verkligen.

Bra produkter

Mycket bra produkter bättre än jag trodde.Bra service.

28 octobre 2025

Hej Karin,

Stort tack för din fina recension. Väldigt roligt att höra att produkterna överträffade dina förväntningar och att servicen fungerade bra.

William på Plikt Golf

Den snabba leveransen var imponerande.

Den snabba leveransen var imponerande.

15 janvier 2026

Hej Kjell,

Tack för din fina återkoppling. Kul att höra att leveransen gick snabbt och levde upp till dina förväntningar.

ProV1 b-klass motsvarade…

ProV1 b-klass motsvarade förväntningarna.
Köpte tack vare ert samarbete med Abbe och Stimpen.
Tack 🙏

12 janvier 2026

Hej Fredrik,

Tack för din fina recension. Kul att höra att Pro V1 i B klass levde upp till förväntningarna och roligt att vårt samarbete med Abbe och Stimpen ledde dig till oss.

Stort tack för återkopplingen och för förtroendet.

Snabb leverans och fina bollar

Snabb leverans och fina bollar

5 janvier 2026

Hej Per,

Stort tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och bollarna.

William på Plikt Golf

Bollarna är precis som ni utlovade

Bollarna är precis som ni utlovade! .Snabba leveranser.

Hej Peter,

Stort tack för din recension. Kul att höra att bollarna motsvarade det vi utlovade och att leveransen gick snabbt.

William på Plikt Golf

Betalade dubbelt så mycket som förra…

Betalade dubbelt så mycket som förra gången med dessutom färre bollar

Hej Anders,

Tack för din recension och för att du handlat hos oss vid flera tillfällen.

Vid dina två köp har det varit olika typer av produkter. Första gången handlade det om en annan bollmodell och kvalitetsklass som dessutom var kampanjprissatt vid tillfället. Vid det senare köpet valdes en annan boll och en annan kvalitetsklass, vilket naturligt påverkar både prisbild och antal per order.

De bollar du köpte vid ditt första tillfälle ligger kvar på samma ordinarie pris även i dag, med undantag för den tillfälliga kampanj som gällde då.

Om något känns oklart kring skillnader mellan våra bolltyper eller kvalitetsklasser är du alltid välkommen att höra av dig, så hjälper vi gärna till att reda ut det inför framtida köp.

Bra erbjudanden

Bra erbjudanden, lätt att beställa, snabba leveranser och bra kvalitet på produkterna. Rekommenderas

Hej Peter,

Stort tack för din recension. Det är uppskattat att höra att helhetsupplevelsen fungerade bra, från beställning till leverans, och att du är nöjd med kvaliteten på produkterna.

Tack för att du rekommenderar oss vidare.

Snabb leverans! Mycket för pengarna👍

30 décembre 2025
Avis spontané

Réponse de Plikt Golf

Tack för din recension. Kul att höra att leveransen gick snabbt och att helhetsintrycket motsvarade dina förväntningar.

Snabb leverans , bra matta

2 décembre 2025

Hej Göran,

Tack för din recension. Kul att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med mattan.

Snabbt

Beställning kom snabbt. Bra förpackning.

27 novembre 2025

Hej Karin,

Stort tack för din recension. Kul att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med förpackningen av övningsbollarna.

Vi uppskattar verkligen din återkoppling.

William på Plikt Golf

Allt var som jag hade hoppats förutom…

Allt var som jag hade hoppats förutom en boll av 36 som var lite tveksam

1 décembre 2025

Hej Bengt,

Tack för din recension och för att du delar med dig. Kul att höra att helheten motsvarade dina förväntningar, även om en boll inte riktigt höll samma nivå.

Skulle något liknande dyka upp igen är du alltid välkommen att höra av dig till oss, så tittar vi gärna på det.

Oerhört fina golfbollar

Oerhört fina golfbollar.
Beställde 1 packet med c-klass och 100st övningsbollar.

1 décembre 2025

Hej Anton,

Stort tack för din recension. Kul att höra att bollarna höll bra kvalitet och att övningsbollarna fungerade väl även för spel.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra bollar!

Beställde 24st Titleist Pro V1 A-klass som verkligen motsvarade förväntningarna, beställde även ett 3-pack B-klass som även de var i mycket bra skick.

28 novembre 2025

Hej Mikael,

Stort tack för din recension. Kul att höra att både A klass och B klass motsvarade dina förväntningar och höll bra skick.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

William på Plikt Golf

Motsvarande förväntningar Så nöjd med…

Motsvarande förväntningar Så nöjd med köpet

4 novembre 2025

Hej Ann-Christine,

Stort tack för din recension. Det är väldigt roligt att höra att produkterna motsvarade dina förväntningar och att du är nöjd med ditt köp.

Varmt välkommen tillbaka när du behöver fylla på.

Toppen!

Toppen!
Bra sevice och leverans i tid!🤩

29 octobre 2025

Hej Linda,

Stort tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både service och leverans.

Hoppas produkterna kommer till glädje, och hör gärna av dig om det är något du undrar över framöver.

Hej Ingeborg,

Stort tack för din fina recension. Det betyder mycket att höra att både leveransen och kommunikationen fungerade bra för dig.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag.