Lisez les avis des autres
Na zelf eerder al even gekeken te hebben naar een nieuwe bikini, nu samen met mijn man naar Pluche geweest. Ondanks dat we vrij kort voor sluitingstijd kwamen, nam Iris alle tijd voor ons. Uitstekend... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mooie winkel met mooie mensen, van buiten en van binnen. Ik krijg personelijk aandacht en eerlijke advies...van Wendy. Aanrader
L'entreprise a répondu
Pluche is een top winkel!! Het personeel is eerlijk, vriendelijk en behulpzaam. De paskamers zijn afgeschermd van de winkel zodat je in alle privacy kunt passen en geadviseerd kunt worden. Zijn er mee... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Boutique de lingerie
- Magasin de vêtements de plage
- Boutique d'accessoires de mode
- Magasin de maillots de bain
Écrit par l'entreprise
Pluche is een toegankelijke speciaalzaak met een ruim aanbod van exclusieve, hoogwaardige en onderscheidende lingerie en badmode.
Coordonnées de contact
Kromstraat 2a, 5504 BC, Veldhoven, Pays-Bas
- +31 6 10 11 10 14
- Info@pluche-lingerie.nl
- pluche-lingerie.nl
Echt liefde voor het vak!
Marga is ontzettend deskundig en wist een eerdere nare ervaring van mijn dochter om te toveren naar een hele fijne ervaring. Ze neemt de tijd, is respectvol, vraagt netjes of ze mag kijken en of ze je aan mag raken. De lingerie en badkleding is prachtig. Een dikke 10!
kerst Bingo
Ik deed mee aan hun kerst Bingo, super leuk georganiseerd. En ik won ook nog een mooie prijs die ik een paar dagen later mocht ophalen. Heel fijn personeel, fijne persoonlijke behandeling
Fijne behulpzame verkoopsters die met…
Fijne behulpzame verkoopsters die met respect met je om gaan.
Die alles uit de kast halen voor je perfecte lingerie set
Word fijn en met respect behandeld
Word fijn en met respect behandeld. Ze helpen je heel graag een kijken of het netjes past
Kennis van lingerie
Kennis van lingerie, wat goed en wat niet goed staat.
Goede events.
Mijn man is prima geholpen met de…
Mijn man is prima geholpen met de aankoop van een mooi setje
Top bedrijf
Top bedrijf , zeer leuke winkel met kundig personeel. Daar winkelen is leuker dan online bestellen.
Heel veel goede adviezen
Trouwfeest
Lieve Bianca, bedankt voor de prachtige badmode voor ons huwelijk! Topservice!! Alle vertrouwen in Iris en haar team. Altijd leuke dingen in de winkel en ze geeft goede adviezen!

Réponse de Pluche Lingerie & Badmode
Fijne winkel met een prettig gedeelte…
Fijne winkel met een prettig gedeelte om rustig en met goed licht te passen! Lisanne heeft me goed geadviseerd , ik ben superblij met mijn mooie bikini!

Réponse de Pluche Lingerie & Badmode
Mooie winkel, veel keuze en fijn personeel
Fijne, overzichtelijke winkel. Ik ben geholpen door Lisanne. Ze heeft me erg fijn geholpen en veel prachtige lingerie laten zien en passen. Geslaagd met niet 1 mooi setje, maar 2!

Ik kom hier al jaren
Ik kom hier al jaren, laatste keer heel goed geholpen door Iris; professioneel, vriendelijk, met een persoonlijke touch en in alle rust. Daarnaast natuurlijk supermooie lingerie. Aanrader!

Réponse de Pluche Lingerie & Badmode
Geweldige lingerie en advies!
Via mijn nichtje ontdekte ik deze geweldige winkel. Ik ben er nu 2 keer geweest voor badkleding en lingerie en ben beide keren enorm goed en eerlijk geholpen! Eerder vond ik het kopen van badkleding en lingerie verschrikkelijk, maar nu ik deze winkel heb ontdekt is het zelfs leuk geworden. Tot de volgende keer!!

Vriendinnen
Ons vriendinnenuitje was bij Pluche. Beide werden wij vriendelijk ontvangen en goed geholpen door Iris en Lisanne. Wij zijn allebei goed geslaagd en komen zeker terug!

Vandaag geweest
Vandaag geweest, voor het eerst! Voelde me welkom, ben super goed geholpen en heb mooie passende aankopen gedaan. Kom zeker terug!

Réponse de Pluche Lingerie & Badmode
Ik voelde me meteen welkom
Mijn eerste bezoek aan Pluche was een hele positieve ervaring. Ik voelde me welkom en Lisanne luisterde naar mijn wensen en gaf me top advies. Uit mijn comfort zone gekomen bij mijn keuze en daar ben ik heel blij mee. Dankjewel Lisanne en tot de volgende keer.

Réponse de Pluche Lingerie & Badmode
En savoir plus sur les différents types d'avis.