Vi havde pølsevognen fra Pølsesmeden til vores søns 18-års fødselsdag i lørdags, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt forløb helt perfekt, og vores gæster var meget begejs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde pølsesmeden til et arrangement og det levede til fulde op til mine forventninger, det hele gik fint og der var aldrig lang ventetid og pølsemanden var flink. Det er ikke sidste gang vi bestil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Idag havde vi besøg af pølsesmeden pølsevogn til en 60 års fødselsdag. Leo som var pølsemand, kom 1,5 time før. Styrede selv med af fordele stik til pølsevognen på flere forskellige faser. Men Leo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde besøg af pølsesmeden i forbindelse med en rund fødselsdag. Vi fik både pølser, bøf- og flæskestegssandwich. Kæmpe anbefaling herfra. Kæmpe hit hos alle, store som små. God service. Bjør... Voir plus
L'entreprise a répondu
Smag forskellen med Pølsesmedens autentiske pølser fra Hvidebæk – lavet med 100% dansk kød. Nyd også vores saftige flæskestegssandwich, perfekt til enhver begivenhed. Forkæl smagsløgene med Bjørns berømte chiliketchup og et bredt udvalg af drikkevarer. Book vores pølsevogn i dag og løft din event til et nyt niveau af velsmag!
Rugvænget 14, 4200, Slagelse, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Var gæst til et bryllup hvor pølsesmeden var ude.
Ubehøvlet pølsemand, ikke nok mad og dårlige kyllingeburgere.
Vi havde bestilt pølsesmeden til vores bryllup, vi havde bestilt flæskestegssandwich og kyllinge burgere ud over.
Alt gik godt indtil han løb tør for flæskestegs sandwich efter lidt over en time af de 2 timers servering, samtidig med det var de panerede kyllinger desværre meget dårlige.
Vi fik at vide at det jo var en pølse vogn, det er også rigtigt men så lad vær med at tilbyde andet end hvad i selv mener at i er gode til.
Det sidste jeg sagde da jeg bestilte jer til 8375 kr var at jeg var ligeglad med prisen men der skulle ikke mangle noget, endda stod der 2 færdige flæskestege mere i jeres ovn som skulle serveres det næste sted.
Der var til 70 burgere til 50 mennesker, det er bare ikke godt nok når det bestilles ad libitum, så sæt prisen op i stedet for at spare en flæskesteg til 50 kr.
Ingen reaktion på mail når man kontakter jer, det udløser en stjerne.
I anledning af vores sølvbryllup havde vi besøg af Oliver. Som kom i god tid og anrettede pølserne mm.
Han har sød,høflig ung mand. Da gæsterne kom præsenterede han maden. Og gæsterne kunne gå i krig med at spise de mange forskellige Pølser. Vi havde og bestilt flæskestegs sandwich og bøf sandwich og alt var godt. Vi havde bestilt til to timer og det var helt perfekt. Gæsterne var mætte og tilfredse,det var vi også. Så det er ikke sidste gang vi bestiller jer.
Vi bestilte pølsemeden til to timers servering til vores havebryllup d. 19/8
De kom til tiden og kommunikationen omkring strøm osv. var god inden dagen.
Men vi havde bestilt flæskestegssandwich ad libitum, de var rigtig gode, men der var desværre ikke nok, efter ca. en time løb de tør. Han havde to flæskestege i ovnen, men dem kunne vi ikke få da de skulle bruges til de næste arrangement.
Pølsemanden var ret ubehøvlet og kom med kommentarer såsom, i spiser alt for meget, og nu må i snart holde op ( ikke med humor i stemmen, men mere sur og stresset) han havde svært ved at følge med og sagde at de normalt ville have været to mand ude.
Kyllingeburgerne var ikke gode, de blev ikke stegt tilstrækkeligt og var nærmest våde i paneringen.
Hvis man overvejer at gøre brug af pølsesmeden, vil jeg anbefale at man vælger Max en ting ud over pølser, da de ikke kan følge med til det og de åbenbart ikke beregner nok til folk.
Vi har henvendt os til dem, men har ikke fået svar.
Alt i alt en ret ærgerlig oplevelse, det var det eneste mad til vores bryllup og vi havde forinden sagt at der bare ikke måtte mangle noget, og det var ikke vigtigt hvad det kostede bare der var mere end rigeligt mad.
Det var ikke de 8.375,- værd.
Stor ros for lækker mad fra Pølsesmeden til fødselsdagsfest. Stor tak til Lasse og Keen for at levere lækre pølser, bøfsandwich og flæskestegssandwich. Bøvl med strømmen og alligevel god service. Klart en anbefaling herfra 👍
Jeg, min mand og søster, havde foræret min mor en havefest i 80 års fødselsdagsgave. her skulle Pølsesmeden komme, men på dagen var vognen gået i stykker, så de sendte Mobilpølsen. Den levede på ingen måde op til hvad man kunne forvente. Vi havde bestilt fra kl.13 til kl.15 med ankomst 45 min før. Han kom 10 min for sent, så de første fik mad kl. 13.10 . 13.55 begyndte han at pakke sammen, så 45 min til at bespise 30 mennesker hænger slet ikke sammen, når de selv skal samle deres mad. Jeg sagde at vi havde bestilt 2 timer, men han sagde 1,5 time så han startede op igen for en halv time. men det viste sig at han slet ikke havde mad nok med. Jeg nåede at få en bøfsandwich og en pølse, min mor kun en pølse med brød, i de 45 min. De sidste 30 min gjaldt det om at bare gæsterne fik noget mad, men der var ikke mere . Kl.14.30 kørte han.
jeg sidder tilbage med en følelse af skuffelse, når det var en gave til min mor og vi havde glædet os til at kunne spise lækkert grillmad, og så var det så forjaget og gæsterne måtte gå forgæves, fordi der ikke var mere mad.
Jeg ville havde givet 1 stjerne, men i får 3 fordi det afspejlede sig i prisen for en dårlig oplevelse. Jeg håber i følger op på jeres underleverandør, så de kan stramme op.
En ting er sikkert, jeg tør ikke at satse på en pølsevogn en anden gang.
Var til sølvbryllup og Pølsesmeden stod for maden. Perfekt stegte og varme pølser, godt udvalg og super info inden bespisning. Bøf og flæskestegsandwich. Igen Perfekt. Jeg anbefaler Pølsesmeden og jeg havde en god snak med pølsemanden, der bestemt ikke var flabet.
Det var en stor fornøjelse at have jeres pølsevogn hos os til Studentergilde d 23 juni i Charlottenlund, en dejlig nem og god løsning, og giver rigtig meget glæde til både børn og voksne. Det er bestemt ikke sidste gang vi vil bruge jer.
Kan varmt anbefales :-)
Vh Michael og Anja
Vi havde pølsesmeden forbi til vores søns studentergilde og havde en supergod oplevelse. Der var en fantastisk service fra pølsemanden og de unge hyggede sig og “hang ud” ved vognen. Der var styr på sagerne og masser af mad også vegetar og halal. Vi bestiller fra Pølsesmeden en anden gang 👍
Tak for arrangment i Kastrup denne eftermiddag - vi ses nok snart igen :-)
Vi var til et ellers dejligt studentergilde i Gundsømagle d. 24/6-23
Pølsesmedens vogn kom med et lækkert udvalg.
Men pølsemanden talte SÅ grimt til gæster og værtspar. Dumsmarte nedladende bemærkninger.
Der var bla. bestilt franske hotdogs, men samtlige der bestilte det, fik kommentarer om at det kun var for skolebørn, og om vi gik i skole? mm.
En bad om to forskellige slags løg i sin bøfsandwich, hvortil pølsemanden sagde “du er fanme mærkelig…”!
Jeg ved ikke om det virker andre steder i DK at tale grimt og nedladende til kunderne, men jeg og min familie var ikke imponerede!
Maden smagte fint.
Stor ros til pølsesmeden fra både borgere, pårørende og personale.
Lørdag d 3-6 kom to meget imødekommende og venlige personaler fra pølsesmeden, som havde total styr på alt. - De havde en super god kommunikation med alle, samtidig med de lavede
lækre flæskestegs/og bøfsandwich. Derudover var der mange forskellige pølser at vælge imellem, alt sammen smagte fantastisk, kæmpe succes!!
Det var en super god oplevelse med lækker mad og en professionel service. - kan kun anbefale pølsesmeden.
Kanon oplevelse til vores arrangement i weekenden, alt spillede og alle var mætte og glade. Og så var det bare 2 meget rare mennesker som langede pølser og bøfsandwich over disken … vi kan klart anbefale pølsesmeden.
Til min mands 40års fødselsdag kom pølsesmeden. Kvinden var i Fantastisk humør og havde god kunde kontakt. Gæsterne havde konkurrence omkring den berømte chilisauce. Flæskestegburgerne var formidable, møre uden at være tørrer, og med de lækreste sprøde svær.
Alt i alt, vi kommer igen. Det var helt perfekt.
Tusind tak
Vi havde bestilt Pølsesmeden til vores barnedåb og det var en kæmpe succes.
Vi fik 5 slags pølser og 2 slags sandwich (bøf & flæskesteg)
Fra forespørgsel på nettet frem til afholdelse af arrangementet, der var simpelthen så god service og styr på tingene.
Rikke som kom og skulle holde styr på bestilling og servering fra pølsevognen, hun var så proffesionel og super sød.
Pølsevognen var en kæmpe succes blandt vores gæster og det smagte fantastisk.
Nogen måtte dog erkende at chili ketchup var så stærk som i lovet og de fik godt med varme.
Kæmpe succes, store anbefalinger herfra.
For pokker det var godt.
I forbindelse med min mor's 70 års fødselsdag, fik vi pølsesmeden med MEGET kort varsel til at komme forbi med en af deres vogne. Medarbejderen Oliver var top serviceminded. Han var dog ikke klar til tiden, men det skyldtes et uforudset problem, som var uden for deres hænder. Oliver holdte os opdateret under hele forsinkelsen (40 min.) og det var værd at vente på.
Kontakten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Medarbejderen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prisen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så helt sikkert ikke sidste gang vi vil bruge pølsesmede.
Vi bestilte ham til vores forening, 32 pers, og ALT var tiptop.. ligefra rådgivning omkring el som vi var SÅ nervøse for om vi havde nok til at række pølsevognen, men den fiksede den sødeste medarbejder der var ude hos os, den sødeste service til alle vores medlemmer og de lækreste og mest smagfulde pølser for ikke at nævne deres lækre hjemmelavet chili sovs 😍🫶🌶🙏 Kæmpe mega giga anbefaling herfra.. Jeg stor fan, og bestiller helt sikkert herfra igen hvis vi skal have én pølsevogn ud 🙏
Vi fik "besøg" af Pølsesmeden til min mands 50års fødselsdagfest. Det var en fremragende pølsemand ved navn Bjarne vi havde fornøjelsen af. Fremragende betjening og endnu bedre pølser og flæskestegssandwich. Det bliver med garanti en gentagelse ved næste større familiearrangement.
Helt igennem god oplevelse.
Der kom super sød og venlig ung mand der hed Oliver, der var god til at hjælpe med at sætte det hele op, Server og bare få folk til at føle sig velkomne.
Maden var også helt perfekt, især pølserne var nogle af de bedste jeg længe har smagt.
Kan kun anbefales her fra 👍
var nød til at register bare i trustpilot bare for at skrive min første anmeldelse således :
Dårlig oplevelse. Først en super flabet med arbejder og så lukker han pølsevognen halv time før. En lidt fesent fransk hot dog, hvor brøden ikke engang er stort nok til frankfurten så alt er dressingen er i bunden. Alt I alt en dårlig oplevelse.