Pølsesmeden Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Vi havde pølsevognen fra Pølsesmeden til vores søns 18-års fødselsdag i lørdags, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt forløb helt perfekt, og vores gæster var meget begejs... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde pølsesmeden til et arrangement og det levede til fulde op til mine forventninger, det hele gik fint og der var aldrig lang ventetid og pølsemanden var flink. Det er ikke sidste gang vi bestil... Voir plus

L'entreprise a répondu

Idag havde vi besøg af pølsesmeden pølsevogn til en 60 års fødselsdag. Leo som var pølsemand, kom 1,5 time før. Styrede selv med af fordele stik til pølsevognen på flere forskellige faser. Men Leo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde besøg af pølsesmeden i forbindelse med en rund fødselsdag. Vi fik både pølser, bøf- og flæskestegssandwich. Kæmpe anbefaling herfra. Kæmpe hit hos alle, store som små. God service. Bjør... Voir plus

1. Stand à hot-dogs
  2. Livraison de repas à domicile

Écrit par l'entreprise

Smag forskellen med Pølsesmedens autentiske pølser fra Hvidebæk – lavet med 100% dansk kød. Nyd også vores saftige flæskestegssandwich, perfekt til enhver begivenhed. Forkæl smagsløgene med Bjørns berømte chiliketchup og et bredt udvalg af drikkevarer. Book vores pølsevogn i dag og løft din event til et nyt niveau af velsmag!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

196 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Virkelig positivt oplevelse. Tak til Pølsesmeden

Vi havde besøg af Pølsesmeden, Bjarne til vores kombineret 40 års fødselsdag og svendegilde, i Gilleleje. Bjarne kom i god tid og gjorde alt klar så der duftende lækkert og alt var klart til tiden.. Bjarne havde selv bord med til at sætte div ristede og rå løg, dressinger og dip til de lækre pølser. Han sørgede for jævnligt at tørre bordet af, så alt hele tiden var pænt og rent.
Pølserne var VIRKELIG GODE OG SMAGFULDE! Alle 75 gæster gav meget rosende ord og ingen var sultne efter de 2 timer Bjarne betjene alle vores gæster.
Tusind tak for at bidrage til at gøre vores festdag fantastisk god.
Vi gemmer ihvertfald jeres kontaktoplysninger, så vi kan skrive til jer, hvis vi igen en dag skal bruge en pølsevogn. Eller nogen spørger om vi kan anbefale en god pølsevogn 😁👍.
Syntes også at jeg vil nævne at jeg inden dagen fik rigtig god vejledning vedr. hvilke pakke/løsning der ville egen sig til vores arrangement.
Mange tak fra Christian og Stephanie 👍👍👍👍👍

5 novembre 2022

5 STJERNER!

5 STJERNER!

Kæmpe tak til pølsesmeden, som leveret en fejlfri oplevelse. Lige fra den første kontakt, til Oliver som stod bag disken, som var selvtænkende, havde kæmpe god humor, og var servicemindet.

Vi hos MB Group copenhagen, har gemt kontakt oplysninger og vil glæde os til at bruge jer en anden gang.

Tank for en fed oplevelse!

28 octobre 2022

Fantastisk oplevelse med Pølsesmeden

Fantastisk oplevelse med Pølsesmeden! "Store-Lasse" gjorde det hele så godt, og sørgede for god mad, super betjening og godt humør mens han var der. Maden smagte godt, og han var hurtig til at betjene os.

Rigtig god dialog med Bjørn også omkring de praktiske ting, tilbudsgivning osv.

Tak!

Henning og Fie

24 octobre 2022

Mega God oplevelse

Vi havde besøg af Pølsesmeden i går. Vores pølsemand Bjarne var rigtig god. Han kom i rigtig god tid inden arrangementet skulle starte, så han var sikker på alt virkede og var klar inden starten gik. Alle pølserne smagte virkelig godt og det samme med brødene. Alt mad var dejligt varmt og veltilberedt og alle gæster hyggede sig ved vognen sammen med Bjarne. Betjeningen gør bare en forskel .Alle gæsterne var virkelig glade for den gode oplevelse.
Vi siger mange tak herfra

8 octobre 2022

Super godt

Super godt
Rigtig gode pølser og sandwichs.
Meget flinkt og hyggeligt personale. Vi blev betjent af Lasse og Rikke, og vi takker for en dejlig aften.

8 octobre 2022

Mega god oplevelse

Vi havde besøg af Pølsesmeden i går. Vores pølsemand Bjarne var rigtig god. Han kom i rigtig god tid inden arrangementet skulle starte, så han var sikker på alt virkede og var klar inden starten gik. Alle pølserne smagte virkelig godt og det samme med brødene. Alt mad var dejligt varmt og veltilberedt og alle gæster hyggede sig ved vognen sammen med service mindede Bjarne. Alle gæsterne var virkelig glade for den gode oplevelse.
Vi siger mange tak herfra

1 octobre 2022

Helt igennem fantastisk..!

Helt igennem fantastisk service fra start til slut! Store Lasse sørgede for vi fik en rigtig god aften - super service, god stemning og virkelig god mad! Ksn kun anbefale pølsemanden og store Lasse til dit næste arrangement. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi bestiller herigennen

1 octobre 2022

Alt var perfekt, selv vejret.

Det var perfekt, vi havde bestilt til 40 pers. til et rejsegilde.
De ankom til tiden, var klar til tiden, dejlig og imødekommende betjening.
Frem for alt virkelig lækre pølser.
PERFEKT! TAK!

9 septembre 2022

Vi havde bestilt pølsevogn til 40…

Vi havde bestilt pølsevogn til 40 personer, til et bosted. Bjarne kom glad, og hjalp med strøm, for vi havde ikke de "rigtige" stik.
Vi fik super god betjening, og alle var glade.
Det bestiller vi gerne igen.
Vores anbefaling herfra.

4 septembre 2022

Arrogant service og betjening

Vi brugte pølsesmeden til vores 30 års fødselsdag den 6/8-22. Maden var der ikke noget at sætte en finger på, men servicen var meget arrogant og han ville ikke betjene folk som havde allergier og lign.
Det samme gjorde sig gældende hvis han lige var løbet tør for eks. Flæskestegssandwich og folk spurgte om der var en klar, så var svaret “NEJ næste!”
Så vi var ærgerligt talt lidt skuffede over servicen!
Vi kommer ikke til at bruge dem igen.

19 août 2022

Super god mad

Super god mad, både pølser og flæskestegssandwich.
Vi har intet andet en ros fra alle gæster, service i top, god kommunikation både ved bestilling, op til festen og til selve festen.
Det er ikke sidste gang vi bruge pølsesmeden!

14 août 2022

Super!

Vi havde Ole på besøg i går til en 30 års fødselsdag. Alt spillede bare og maden var i top! Kæmpe anbefaling herfra.

14 août 2022

30 års fødselsdag servicering af Bjarne

Vi havde bestilt pølsesmeden til min 30 års fødselsdag d. 6/8. Ankomsten var lige som aftalt, og første håndsindtrykket var kanon.
Serveringen af mad var i top, Bjarne havde forberedt en del flæskestegssandwich, allerede da han slog lugen op, en timer efter ankomst, så der var mad til aftalt tid, hvilket reducerede ventetiden.
Alle samtlige gæster var vel tilfredse med serviceringen, og jeg som vært har kun haft en rigtig god oplevelse, dog gik et par af gæsterne fra pølsesmeden med tåre og vejrtrækningsproblemer men det var nok mest på grund af Bjørn’s hjemmelavet Chili ketchup 😂👍🏼

Bjarne er den overskudsramte type som lader de små nysgerrige børn komme indenfor i pølsevognen, så man kunne se sådan én indefra. 👍🏼👍🏼

Maden var i verdens klasse, jeg vil i hvertfald kun anbefale Pølsesmeden til andre!
Tak for mad, til Bjørn og Bjarne!✌🏼🙏🏼

8 août 2022

Pølsesmeden “Bjarne”.

En rigtig fin og god oplevelse.
Pølsesmeden Bjarne landede som aftalt til tiden og da gæsterne ankom og vi skulle til at spise var alt klar som aftalt.
Bjarne er en meget venlig og alle gæsterne syntes at Bjarne var rigtig rar at snakke med.
Tak for en god oplevelse.
Ole

7 août 2022

Servering ved fødselsdag

I forbindelse med en rund fødselsdag d. 30.07 var Lasse og Maria forbi. Maden og service var i top. Vi har også kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster. Kan klart anbefales.

7 août 2022

Super service og god mad

Brugte Pølsesmeden til rejsegilde. Fantastisk god mad Freddy var der nøjagtig til den aftalte tid og kørte showet professionelt sammen med hans gode humør og venlige gode service
Super information og kommunikation oppe til dagen
Kan kun anbefales :-)

27 juillet 2022

Frisk ung mand🙂

Jeg holdte fødselsdag, og i den forbindelse brugte jeg Pølsesmeden. Det skulle holdes fra 16 til 18, og han kom i rigtig god tid. Lidt i fire var det hele klart. En frisk ung mand stod bag disken. Meget udadvendt, samt rap i replikken (på den gode måde😉). En alletiders oplevelse. Kan varmt anbefales.

25 juillet 2022

Super god service

Super god service, og fantastisk mad! god kontakt op til dagen, og rigtig god kommunikation med de 2 pølsemand som kom på dagen, helt igennem fantastisk oplevelse og mad, bestemt ikke sidste gang vi bruger pølsesmeden.

25 juillet 2022

Fantastisk mad og rigtig god service…

Fantastisk mad og rigtig god service 👏🏻👏🏻. Lasse var i hopla og bidrog til at gøre aften perfekt 😀.
Vil klart anbefale alle IGEN at bruge pølse smeden .
Tidsplan overholdt, masser af mad og glad pølsemand 😀👏🏻👏🏻👏🏻

17 juillet 2022