Poengreise Avis 113

TrustScore 5 sur 5

4,9

Fra man tar kontakt til oppdraget er levert ihht avtale er det god service hele veien. Alt til avtalt tid og ikke minst pris. Man får masse god veiledning og tips på veien. Kan på det varmeste... Voir plus

Poengreise.no annbefales på det sterkeste!! Hvis man har endel poeng, kanskje en companion ticket og har lyst på en tur er dette plassen å gå. De er virkelig serviceinnstilte og hjelper deg med å sy s... Voir plus

10/10! Kjapp og god kundeservice. Allerede samme dag som henvendelse ble sendt var turen booket. Markus Hjalp oss med finne vår drømmereise til Mexico på business class. Alt gikk veldig ryddig... Voir plus

1. Agence de voyages
  2. Consultant

Écrit par l'entreprise

Poengreise er et reisebyrå som hjelper med booking av flyreiser for poeng. Hovedsaklig reiser med SAS og SkyTeam via SAS sitt Eurobonusprogram. Selskapet tilbyr også hotellbookinger med gode priser og fordeler, og tilgang til de fleste high-end programmene i bransjen.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

113 avis

Aucune trace de demande d’avis

Bunnsolid

Jeg fikk rask og profesjonell hjelp, samt gode råd og anbefalinger for reisen vi planlegger.

8 juin 2026

Trygt valg og meget god service!

Kan på det varmeste anbefale tjenestene!

29 mai 2026

Topp service

Veldig god service med personlig oppfølging. Kom med flere gode alternativer i løpet av uken de undersøkte

29 mai 2026

Strålende

Poengreiser hjalp meg med å booke en bonusreise til Japan med EuroBonus-poeng. De fant business class begge veier, handlet raskt da seter dukket opp og passet på at alt ble satt sammen til en sømløs reise. Anbefales på det varmeste!

22 avril 2026

God kundeopplevelse

God kundeopplevelse, hvor de var veldig behjelpelig og svarte ut alle spørsmålene jeg måtte ha. Bestilling gikk raskt og det var god kommunikasjon fra start til slutt.

19 avril 2026

Raske og kunnskapsrike

Veldig behjelpelige med å finne billetter, kunnskapsrike og utrolig raske til å svare. Fikk dessverre ikke benyttet billettene de fant; men vil definitivt bruke de ved neste anledning.

18 avril 2026

Rask og god service

Vi hadde en ct som var i ferd med å løpe ut. Vi hadde et begrenset antall ønskede destinasjoner, og trodde egentlig ikke vi ville klare å lande noe vi hadde lyst på. Sendte e-post på fredag, og lørdag formiddag var business Class med KLM tur retur Oslo Montreal i boks.

28 mars 2026

Utrolig fornøyd

Utrolig fornøyd
De ordnet hovedturen og la inn feeder når de dukket opp.
Vær litt fleksibel, så ordner alt seg.
2 gang de lager en long haul flight for oss.

25 mars 2026

Rask og god oppfølging!

Rask og god oppfølging!
Dette er 3 gangen de hjelper oss å finne gode reiser i business dit vi vil. De er tett på og følger opp på en god måte.
Anbefaler å bruke de hvis du er på jakt etter en bonusreise!

19 mars 2026

Meget godt fornøyd med resultatet

Meget godt fornøyd med resultatet. Har nå brukt Poengreiser 2 ganger og fått booket fine business reiser til LA og Zanzibar. Markus har svart raskt, vært tålmodige og ikke gitt seg før han har funnet en god match. Meget systematisk og ryddig.

9 mars 2026

Veldig bra, anbefales!

Meget fornøyd med service fra gjengen i Poengereise. Fikset oss en reise til Japan I sommer-sesong, som ikke er en enkel reise å finne med poeng. Tydelig kommunikasjon, rask ekspedering. Kommer garantert til å benytte dem igjen!

28 janvier 2026

Meget god service

Kjapp og god tilbakemelding fra første kontakt. Vi fikk meget god hjelp til å finne en helt nydelig reise på business. Svært god service, kan anbefales!

22 janvier 2026

Positivt overasket.

Vi ble veldig overasket hvor fort og greit dette gikk med bestilling av billetter til USA. De kom med forslag på reiserute som vi godkjente, da kom billetter på turen like etterpå.
Veldig god service.

14 janvier 2026