Ontzettend fijne webshop. Verkopen alleen goede voeding en denken mee. Levering razendsnel en altijd wat lekkers bij gevoegd. Ook de krabmeubels bestellen wij daar. Wij zijn reuze tevreden.
L'entreprise a répondu
Ik heb een proefpakket bij Poezenparadijs besteld en mijn kat vindt tot nu toe echt alles helemaal geweldig! 😻 Hij helpt me zelfs met uitpakken en staat ondertussen al vol ongeduld te wachten voor d... Voir plus
Super bedrijf! Krabmeubel zat keurig verpakt, netjes op tijd geleverd. Proefpakketje met gevriesdroogde snacks die mijn kat en zijn 3 honden vriendjes zo verschrikkelijk lekker vonden!! Aanrader!
L'entreprise a répondu
Nu al meerdere malen besteld bij poezenparadijs. Ze hebben voldoende keuze in voeding en advies genoeg ska je ergens naar op zoek bent. Pepper vind de gevriesdroogde snoepjes erg lekker. Snelle leve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Welkom bij Poezenparadijs. De webshop voor uw kat met gezond kattenvoer, keramische drinkfontein en slow-feeders, kattenspeeltjes, krabmeubels en nog veel meer designer producten van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn altijd bereikbaar om advies te geven of uw vragen te beantwoorden. Al onze producten laten wij testen door onze eigen katten. Zo zijn wij en onze katten ervaringsdeskundige over de producten die wij verkopen.
Jisperveldstraat, 561, 1024 BB, AMSTERDAM, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bestel sinds kort mijn kattenbrokken hier en eindelijk komen ze gezonder in hun vacht en komen ze een beetje aan echt perfect. Zeker het geld waard! Ook krijg je altijd een kleinigheidje erbij opgestuurd 🤩

Réponse de poezenparadijs.nl
Snelle afhandeling, altijd correct.
Alleen de vervoerder is erg traag, in dit geval dpd

Réponse de poezenparadijs.nl
Snelle levering en altijd netjes.

Réponse de poezenparadijs.nl
Snelle levering en top kwaliteit voer. Zeker een aanrader

Réponse de poezenparadijs.nl
Inhoud met zorg verpakt, zelfs nog extra proefbrokjes toegevoegd.
Erg veel keus op de webshop met verantwoord voer. Goede uitleg. Hier ga ik zeker meer bestellen.

Réponse de poezenparadijs.nl
Altijd kwalitatief eten en mijn katten zijn met alles van hun zeer tevreden. Super goede service ook

Réponse de poezenparadijs.nl
Mooie producten vooral met n diabetes katje want ze mag de gevriesdroogde snackjes veilig eten

Réponse de poezenparadijs.nl
5 sterren voor de zorgvuldigheid waarmee deze bestelling is ingepakt! Duidelijke instructies en extra snoepjes!

Fijne service!
Verschillende bestellingen al geplaatst. Bij 1 bestelling was er iets foutgegaan en miste ik een product. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan met uitleg en het werd opgelost. Contact via social media is ook mogelijk en is ook mens-mens contact, vriendelijk sociaal en zeker niet afstandelijk of dat je denkt: die eigenaar heeft er geen zin in.
Aanrader om je kattenspullen te kopen!

Réponse de poezenparadijs.nl
Wauw!! Wat een geweldige service!!
Ik wou dat iedere webwinkel zo correct was.
🌟Goed verpakte goederen op tijd geleverd.
🌟Transparante communicatie met afzender, indien er onduidelijkheden zijn.
🌟Aangename, online webshop.
Wij zijn fan!🐱🐱

Réponse de poezenparadijs.nl
Mooie webshop, goede producten met duidelijke omschrijvingen, snelle levering en de katjes worden altijd blij van het cadeautje wat er altijd bij zit.

Réponse de poezenparadijs.nl
Hele mooie en gezonde producten, snelle levering en een gratis sample! Aanrader!!

Réponse de poezenparadijs.nl
Als er een foutje in je bestelling is lossen ze het heel professioneel en direct op.
Zo miste ik bijvoorbeeld een artikel, en nadat ik dit aangegeven had deden ze het direct op de post en had ik het de volgende dag al binnen.
Ook al ben ik al ruim een jaar klant en toen mijn katten jarig waren hebben ze gratis speeltjes gekregen om het te vieren.
Kortom, super professioneel en echt dieren mensen!

Réponse de poezenparadijs.nl
Altijd snelle bezorging, duidelijke communicatie en netjes verpakt. Leuk dat je er altijd een klein cadeautje bij krijgt!
Staan ook open voor vragen en opmerkingen. En er is echt nagedacht over de beste kwaliteit voor de dieren. Mijn katten zijn gek van de gevriesdroogde snacks. Er is er geen één die ze niet lekker vinden, dus wij blijven hier bestellen!

Réponse de poezenparadijs.nl
Goed voer voor een mooie prijs. Altijd snelle verzending en goed verpakt. En vraag me altijd af wat de postbode denkt als ie de afzender ziet, daar zie ik de humor wel van in.

Réponse de poezenparadijs.nl
De brokjes waren uitverkocht. De dag erna waren ze er al en kon ik gelijk bestellen. Goede prijs
We kregen ook nog wat lekkers voor de katten erbij.
Super snel bezorgd.
Ga volgende keer maar weer eens kijken