Ontzettend fijne webshop. Verkopen alleen goede voeding en denken mee. Levering razendsnel en altijd wat lekkers bij gevoegd. Ook de krabmeubels bestellen wij daar. Wij zijn reuze tevreden.
L'entreprise a répondu
Ik heb een proefpakket bij Poezenparadijs besteld en mijn kat vindt tot nu toe echt alles helemaal geweldig! 😻 Hij helpt me zelfs met uitpakken en staat ondertussen al vol ongeduld te wachten voor d... Voir plus
Super bedrijf! Krabmeubel zat keurig verpakt, netjes op tijd geleverd. Proefpakketje met gevriesdroogde snacks die mijn kat en zijn 3 honden vriendjes zo verschrikkelijk lekker vonden!! Aanrader!
L'entreprise a répondu
Nu al meerdere malen besteld bij poezenparadijs. Ze hebben voldoende keuze in voeding en advies genoeg ska je ergens naar op zoek bent. Pepper vind de gevriesdroogde snoepjes erg lekker. Snelle leve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Welkom bij Poezenparadijs. De webshop voor uw kat met gezond kattenvoer, keramische drinkfontein en slow-feeders, kattenspeeltjes, krabmeubels en nog veel meer designer producten van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn altijd bereikbaar om advies te geven of uw vragen te beantwoorden. Al onze producten laten wij testen door onze eigen katten. Zo zijn wij en onze katten ervaringsdeskundige over de producten die wij verkopen.
Jisperveldstraat, 561, 1024 BB, AMSTERDAM, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede kwaliteit en service
Ik heb hier al meerdere bestellingen gedaan. Ze waren allemaal snel verzonden en verwerkt. Worden ook zeer leuk ingepakt met een gratis speeltje en laat dat nu net de favoriet van mijn kat zijn!

Réponse de poezenparadijs.nl
Snelle levering, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Producten ook van topkwaliteit!

Réponse de poezenparadijs.nl
Ontzettend goede ervaring gehad en met de klantenservice. Vriendin van mij had hier een drinkfontein gekocht in de kleur galaxy, wat ik eerst niet wilde, maar na het zien bij haar uiteindelijk wel omdat het toch wel anders en mooier uitzag dan op de foto. Ik kreeg alleen helaas een andere binnen dat wel zeer op de foto leek (wat ik snap) maar het niet zo mooi vond. Contact gezocht en het bleek een nieuwe batch te zijn door een nieuw fabrikant. Ze hadden nog enkele van de oude batch staan en hebben die meteen opgestuurd met vertrouwen dat ik de ander terug ging sturen. Dit is ook allemaal netjes gegaan. Ik heb mijn fontein binnen en het ziet er top uit. Heel blij mee dat alles zo snel is gegaan. Zeker aanrader.
Wij hadden een fontein besteld bij de Miaustore. Deze kwam netjes verzonden na enkele dagen binnen. Toch zagen we ervan af. We kregen moeilijk direct contact met de Miaustore, vanwege drukte. Met tussenkomst van het Poezenparadijs in Amsterdam is het pakket retour gegaan en hebben wij ons geld terug gekregen. Dank aan het Poezenparadijs!
Ontzettend tevreden met de drinkfontein van Poezenparadijs, was makkelijk te installeren en er zit een heldere beschrijving bij. Pomp is makkelijk te reinigen, aan het begin even wennen maar het gaat steeds soepeler.
Fijne en vlotte klantenservice! Erg tevreden
6 januari de keramische drinkfontein ontvangen, de poezen drinken er graag uit, echter na een week maakte het pompje of erg veel lawaai of te veel water erover heen. Heb contact opgenomen hierover via mail. Mij werd gevraagd om via WhatsApp een video te sturen, is gebeurd. Reactie dat is een vervelend geluid, wij krijgen volgende week een nieuw ontwikkelde pompregelaar binnen, ik stuur u een op. Heb deze na navraag ontvangen, deze moet op de pomp , maar deze moet eerst open, dit zijn 2 hele kleine schroefjes, en deze zijn met geen mogelijkheid open te schroeven. Heb dit gemeld, antwoord, heeft u de juiste schroevendraaier, en voorzichtig opendraaien, ik heb een foto van de juiste schroevendraaier gestuurd. Antwoord: vreemd en vervelend!!!
Dat was het dan, daar mag ik het mee doen! Ik vind dit zeer slechte service, ik heb deze drinkfontein pas van 6 januari!
Super snel geleverd, netjes verpakt, gratis speeltje.
Een keramisch voederschaaltje was gebroken. Twee dagen later zat er een nieuwe in de bus. Snelle communicatie via mail.

Réponse de poezenparadijs.nl
Supersnelle levering van een prachtige mooie keramische drinkfontein.
Heel tevreden over het poezen paradijs.

Réponse de poezenparadijs.nl
Snel geleverd . Leuk speeltje voor de kat erbij. Leuk verpakt.
Tre Ponti tuigje met looplijn besteld om mijn kitten te laten wennen aan buiten lopen. Mijn bestelling werd al snel daarna geleverd. Mooi tuigje en met liefde verpakt, dat was goed te zien. Kat blij, ik blij.
Betrouwbare webshop en snel geleverd. Goede kwaliteit kattenvoer.
Heel snelle levering en een lief cadeautje erbij voor onze poes (ze is er heel blij mee!). Webshop heeft een mooi assortiment.
Top. Heel aardige klantvriendelijke eigenaar. En ze hebben ook leuk speelgoed voor de kat.
Aanrader!
Super snelle levering, van de keramische poezen drinkfontein.
Goede film erbij met uitleg. Top!
Heel blij mee.
Ook met de kattenhengel overigens! Uitschuifbaar, dus heel handig ook op te bergen. Bedankt!