Twee weken geleden een bestelling geplaatst. Tot op heden nog niks ontvangen, er wordt ook niet gereageerd op mijn mails. Jammer. Zeer slechte ervaring.
Lisez les avis des autres
Ik volg positive vibes al lange tijd. Waardevolle input om weer positiever in het leven te staan. Juist door de herhaling gaat het steeds beter om dit ook vast te houden. Niels heeft me inmiddels al t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Positieve Vibes heeft als missie heb om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer geluk te ervaren en het beste uit het leven te halen.
Coordonnées de contact
Kastanjeberg , 4708 KB, Roosendaal, Pays-Bas
- info@positievevibes.com
- positievevibes.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snelle levering, goede kwaliteit en de unicornkaartjes zijn echt perfect en mooi voor meisjes
Sinds ik begon met essentiële olies en edelstenen, leerde ik affirmaties kennen. En ook hoeveel ze kunnen helpen. Dit wilde ik ook graag voor m'n kinderen.
Aanrader!
Ik ben super dankbaar voor alle informatie die ik krijg per whatsapp. Het helpt me enorm en sta zoveel bewuster en vol positiviteit in het leven!
Positiviteit vanuit liefde
Niels zit echt met zijn hart in positieve vibes en heeft de beste intenties met iedereen. Hij heeft in zoveel dingen gelijk. Ik ontvang gedurende de week apps en dat helpt echt om je mind positief te houden op een milde manier en het inspireert je! Wanneer je een vraag hebt probeert hij het altijd te beantwoorden, super fijn.
Super fijn
Positievevibes is echt een hele fijne plek om jezelf weer te vinden. Ik had begin van het jaar mee gedaan met de challange en dat was me zo goed bevallen dat ik daarna heb gekozen voor de jaar challange.
Je leert mooie dingen, maar krijgt ook weer inzichten over jezelf en hoe bepaalde dingen werken.
Ik ervaar het als heel fijn en zou eigenlijk niet zonder willen.
Echte aanrader!
Ik ben heel erg blij dat ik meedoe aan het programma Positive Vibes. Je krijgt dagelijks berichten waardoor je je blijft ontwikkelen en een andere mindset kunt aanleren. Daarnaast is Niels altijd bereidt om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. Niets is teveel!
Blij mee!
Het zet je ah denken, kruipt onder je vel. Laat je anders naar dingen kijken. Krijgt er inzichten door! Heel fijn!
Snelle verzending
Snelle verzending. Ik had de verkeerde bestelling gedaan en ook dit is netjes afgewerkt!
Prijs-kwaliteit mag beter
Ik vind de prijs wel aan de behoorlijke kant voor de grootte van de kaarten
Alles netjes aangekomen
Alles netjes aangekomen . Ik ben er zo blij mee .
Wanneer ik de melding kreeg dat het niet kon verzonden worden naar ons adres hebben ze ook zeer behulpzaam geweest om alles op te lossen en mij alsnog mijn bestelling te kunnen doen . Echt een aanrader
Omdat ik er veel aan heb 🤗!!
Top challenges
Ik heb al aan verschillende challenges meegedaan van positievevibes. Niels heeft heel veel kennis die hij graag deelt. Het is een hele toegankelijke manier om positiever in het leven te staan. Ook als je privé iets wil vragen staat hij altijd klaar om een antwoord te geven. Niels is echt een topper. Mocht je nog twijfelen gewoon doen. Schappelijke prijzen en je leert echt heel veel.
Oprecht en betrouwbaar zijn de woorden…
Oprecht en betrouwbaar zijn de woorden die het eerst in me opkomen. Al vanaf het begin volg in Niels en zijn quotes op Instagram. De passie die hij heeft om mensen te helpen is oprecht en te voelen in zijn challenge. Hij helpt je echt om de beste versie van jezelf te zijn, met zijn hulp en de adviezen van andere in de app voelt het ook dat je er niet alleen voor staat. Zijn programma is een echte aanrader als je de beste versie van jezelf wilt zijn en op een hogere frequentie wilt leven. Bedankt voor alles Niels!
Super challenge!
Ik heb nu al een aantal keer meegedaan aan het Positievevibes programma en ik kan zeggen dat het mijn leven een positieve wending heeft gegeven. Ik kan het iedereen aanraden. Blijf zo doorgaan!
Gewoon super fijn om in een positieve…
Gewoon super fijn om in een positieve moed te blijven.
Je voelt echt dat ze hun best doen om…
Je voelt echt dat ze hun best doen om je zo goed mogelijk te begeleiden om de beste versie van jezelf te worden. De hulp is oprecht en liefdevol. Ik heb zelfs iedereen gearchiveerd staan in m'n Whatsapp, behalve deze groepsapp! De interresante, leerzame berichten van dit programma worden op een liefdevolle manier verzonden en zijn op ieder moment heel fijn en waardevol om te ontvangen.
Het is een goed programma en het helpt…
Het is een goed programma en het helpt echt. Niels is oprecht en post dingen waar je wat mee kan en toepassen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.