Twee weken geleden een bestelling geplaatst. Tot op heden nog niks ontvangen, er wordt ook niet gereageerd op mijn mails. Jammer. Zeer slechte ervaring.
Je voelt echt dat ze hun best doen om je zo goed mogelijk te begeleiden om de beste versie van jezelf te worden. De hulp is oprecht en liefdevol. Ik heb zelfs iedereen gearchiveerd staan in m'n Whatsa... Voir plus
Ik ben heel erg blij dat ik meedoe aan het programma Positive Vibes. Je krijgt dagelijks berichten waardoor je je blijft ontwikkelen en een andere mindset kunt aanleren. Daarnaast is Niels altijd bere... Voir plus
Positieve Vibes heeft als missie heb om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer geluk te ervaren en het beste uit het leven te halen.
Kastanjeberg , 4708 KB, Roosendaal, Pays-Bas
- info@positievevibes.com
- positievevibes.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Het heeft me al zoveel gebracht ❤️
Ik volg positive vibes al lange tijd. Waardevolle input om weer positiever in het leven te staan. Juist door de herhaling gaat het steeds beter om dit ook vast te houden. Niels heeft me inmiddels al tot heel veel interessante podcasts en boeken aangezet. Aanrader voor iedereen die weer wat meer positiviteit in het leven wil.
Hij helpt me positief te blijven in de…
Hij helpt me positief te blijven in de meest sombere tijden . Ik raad het iedereen aan 🌹
Betrouwbaar
Niels zorgt voor een programma waar vanalles in besproken wordt, hij helpt je dagelijks door bepaalde quotes of situaties te beschrijven en opdrachten te laten uitvoeren. Je moet wel echt gemotiveerd zijn voor dit programma en het bijhouden!
Af en toe valt het in herhaling qua quotes die je toegestuurd krijgt
Spam en nepreviews
Ongewenste reclamemail. De afmeld-functie van de nieuwsbrief werkt niet. Dit valt dus gewoon onder spam. En drie 5 sterren-nepreviews op Trustpilot...
Geweldige Affirmatie Kaartjes
Geweldige Affirmatie Kaartjes over zelfvertrouwen aangeschaft.
Super tevreden over hoe het bedrijf naar mij staat.
Het voelt niet als klant maar als mens naar mens.
En de kaarten zijn fijn en diepgaand die mij helpen bij de dagelijkse dingen.
Super tevreden!
Jaarprogramma Positievevibes
Ik doe mee aan het jaarprogramma van Positievevibes omdat ik wat last van sombere gevoelens en angst. Na een paar weken alles te hebben gelezen en de oefeningen te hebben uitgevoerd, voel ik mij oprecht beter. Ik ben Niels oprecht dankbaar en het programma is een aanrader.