POWER.dk - Glostrup Avis

4 832
TrustScore 4 sur 5

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kompetent og professionel hjælp/vejledning får man hvis man er så heldig at blive supporteret af Matias hos Power Glostrup’s support Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne rose Glostrup medarbejderen Viktor/victor!! Jeg skulle ind og købe en iPad, jeg havde mine to drenge med - havde ikke regnet med at de havde ultra meget krudt i bagen (naiv? Lidt ja) men... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig glad for denne håndholdte ventilator. Den er let, nem at have med i tasken og giver en overraskende kraftig luftstrøm i forhold til størrelsen. Batteriet holder længe, og den er n... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

No information properly given... medarbejdere were very confusing...not impressive...I had to wait for long to get what I wanted ..power did not provide installation details ...installation is very ve... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 832)

32 977 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God hjælp og betjening

Hej Marita,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god hjælp og betjening i Glostrup.

Noté 4 sur 5 étoiles

God købsoplevelse, dårligt produkt

Købsoplevelsen, servicen og prisen fejlede intet men desværre er produktet (70” Cepter-skærm) af en så kritisabel standard (en komponent i skærmen larmer konstant), at jeg bliver nødt til at aflevere det tilbage.
Ud fra andre anmeldelser af skærmen, så er jeg på ingen måde den eneste med den opfattelse.

24 mai 2026

Hej Jan,

Tak for den fine feedback om købsoplevelsen, servicen og prisen. Det er vi glade for at høre.

Det er samtidig ærgerligt, at skærmen ikke lever op til forventningerne, når en komponent larmer konstant. Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse.

Da det drejer sig om et produkt fra et af vores egne mærker, kan du kontakte kundeservice eller besøge en POWER butik for hjælp med servicesagen og support. Du kan også skrive til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller bruge chatten [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/).

Noté 3 sur 5 étoiles

Betjeningen kunne være bedre

Betjeningen kunne være bedre, måtte vente mens medarbejderne havde deres hygge snak

24 mai 2026

Hej Hans,

Det er ærgerligt at høre, at betjeningen ikke levede op til forventningerne, og at ventetiden blev oplevet sådan.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, da den slags feedback er vigtig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er slet ikke godt nok.

Deres kundeservice er under al kritik. De ignorerer kunderne.
Vi købte en Witt kogeplade til 16.000 kroner, som ikke virkede da den var monteret (af Power). Vi har også købt en Miele opvaskemaskine og en ovn. Kundeservice vendte ikke tilbage på vores henvendelser og butikken ej heller. Vi måtte, efter at vi intet havde hørt fra kundeservice i to dage, selv tage direkte kontakt til Witt (producentenaf pladen), som hjalp os med et teknikerbesøg. Det tog en lille måned, og tre teknikerbesøg at få pladen til at virke. Vi har, siden vi henvendte os til kundeservice og fik en sag oprettet absolut INTET hørt fra dem.
Kun sælgeren har sporadisk svaret på sms'er, men har så også ventet i dagevis med at vende tilbage.

Nu har jeg set jeres svar. Det er ikke sandt det I skriver:
Det var ikke en "autoriseret" elektriker der monterede kogepladen. Det var dem der leverede pladen (RTG?)
I har ikke anvist eller rådgivet noget som helst. I har ignoreret mig.
Jeg tog selv fat i Witt, som hjalp mig videre.
POWER kundeservice gjorde ingenting - udover at lyve om forløbet nu.
Aldrig mere POWER.
Vi har lige købt en ny Miele vaskemaskine...ikke hos POWER.
Min oplevelse med POWER var primo maj. I svarer ultimo juni...

2 mai 2026

Hej Henrik

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft i forbindelse med dit forløb hos os. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere hos POWER, og vi forstår godt din frustration over den manglende kontakt og de udfordringer, du har oplevet undervejs.

Hos POWER arbejder vi hver dag på at give vores kunder en god, tryg og professionel service, også når der opstår udfordringer med produkter. Vi kan samtidig oplyse, at vi har gjort alt, hvad vi kunne herindefra i forhold til at håndtere sagen, og at du er blevet vejledt til at tage fat i den autoriserede elektriker, som har monteret og installeret kogepladen.

Vi tager din feedback til intern efterretning hos butikkens ledelse, så den kan indgå i vores løbende arbejde med at forbedre vores service og processer.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen i POWER igen en anden gang.

Ønsker dig en god dag.

Zaneb/POWER

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fantastisk oplevelse hos…

Vi havde en fantastisk oplevelse hos Power i Glostrup i forbindelse med køb af hvidevarer, og især medarbejderen Janus fortjener stor ros.
Janus leverede service i topklasse hele vejen igennem. Han havde stort kendskab til produkterne og guidede os professionelt og ærligt til de helt rigtige løsninger til vores behov.
Han var yderst imødekommende, tålmodig og hjælpsom, hvilket gjorde hele købsoplevelsen tryg og behagelig.

Der er sjældent man møder så engageret og kompetent en medarbejder. Derfor får Janus vores allerbedste anbefalinger!

Hej Tommy,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de venlige ord om oplevelsen i Glostrup.

Det er virkelig dejligt at høre, at købet af hvidevarer føltes trygt, behageligt og godt guidet hele vejen igennem.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, især når service, produktkendskab og engagement har gjort en mærkbar forskel.

En god Service

En god Service

Hej Tommy,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

Fandt det jeg ville købe

Fandt det jeg ville købe

Hej Grethe,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fandt det, du ville købe.

Irriterende forsøg på mersalg

Jeg havde valgt "click&collect", men blev bedt om at forklare hvorfor jeg havde valgt lige netop den computer, om jeg ville skifte el-udbyder og hvad med mit mobilabonnement. Så det var mere "click&and listen to my sales pich". Jeg vælger næppe Power igen.

Hej Lise

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at afhentningen af din computer blev blandet sammen med mange spørgsmål og tilbud, som ikke var relevante for dit valg. Det er naturligvis vigtigt for os, at Click & Collect er en enkel og effektiv proces, hvor fokus er på udlevering af varen.

Jeg er også ked af at høre, at oplevelsen har påvirket dit samlede indtryk af butikken så negativt.

Din feedback omkring afhentningsprocessen og kundeoplevelsen bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre servicen.

Det var nemt at finde

Det var nemt at finde, bestille og afhente inden for en halv time 👍

Hej Marianne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at det var nemt både at finde varen, bestille og afhente så hurtigt.

Godt køb som sædvanlig

Som altid kom min bestilte varer rigtig hurtigt.

Hej Britta,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at dine varer kom hurtigt frem igen, og at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt tilbud og god information omkring…

Godt tilbud og god information omkring tilgængelighed, tilkøb med videre
trygt køb til god pris

4 mai 2026

Hej Niels,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede god information om tilgængelighed og tilkøb, og at købet føltes trygt til en god pris.

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi købte amerikaner køleskab

Vi købte amerikaner køleskab
Da det blev leveret var ledningen på det
Nye skab for kort
Kortere end det tidligere som også var
Samsung
Utilfredsstillende at transportører ikke kunne installere forlænger ledning trods de havde en i bilen
De måtte ikke installere fordi de ikke var elektrikere

21 mai 2026

Hej Johnny,

Tak for anmeldelsen og for at dele oplevelsen.

Det er forståeligt, at det var frustrerende, når køleskabet ikke kunne tages i brug med det samme.

Installation udføres ikke med forlængerledninger, og apparatets ledning skal være lang nok til at nå installationsstedet. Installatører udfører heller ikke el arbejde, som kræver en fagmand.

Hvis placeringen ikke passer til ledningens længde, er den praktiske løsning at få installationsstedet tilpasset, så produktet kan tilsluttes korrekt og sikkert.

RÆDSELSFULD

RÆDSELSFULD, ARROGANT, UBEHAGELIG OG DIREKTE ANKLAGENDE “KUNDESERVICE” – DEL 2

Nu har vi fået endnu en AUTORISERET fagperson til at gennemgå installationen samt dokumentationen af de 4 tilsluttede ledninger. Konklusionen er helt klar:

INSTALLATIONEN ER UDFØRT KORREKT.

Alligevel nægter Power fortsat blankt at forholde sig til, at produktet meget vel kan have været defekt fra start. Kogepladen sprang sikringerne ved FØRSTE opstart og har aldrig fungeret én eneste dag.

Men i stedet for at undersøge sagen objektivt eller interessere sig for dokumentation og bevismateriale, vælger Power bare den nemmeste løsning: at give kunden skylden.

Det mest provokerende er næsten, at selv varehuschefen hos Power Glostrup svarer flabet og arrogant tilbage, uden den mindste interesse for den dokumentation vi har fremlagt for korrekt udført installation. Sagen bliver bare lukket med beskeden om, at de “ikke har yderligere bemærkninger”.

Ingen reel dialog.
Ingen interesse for fakta.
Ingen interesse for dokumentation.
Ingen interesse for kunden.

Hvordan tør folk handle hos Power, når man risikerer at stå med et defekt produkt til mange tusinde kroner – og samtidig blive mødt med mistænkeliggørelse, arrogance og totale afvisninger?

Hvis et produkt SKAL installeres af en autoriseret fagperson, og installationen ER udført korrekt, hvordan kan Power så bare afvise alt ansvar uden reelt at undersøge sagen?

Det virker som om, at deres “kundeservice” kun eksisterer, lige indtil noget går galt. Derefter bliver man mødt af anonyme mails, standardsvar og direkte beskyldninger mod kunden.

Vi står nu stadig uden en fungerende kogeplade og bliver samtidig bedt om at betale næsten 10.000 kr. for en reparation af et produkt, der aldrig har virket.

Føj. Hvem tør handle der?

20 mai 2026
Avis spontané

Hej

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og at du føler dig dårligt behandlet i forløbet omkring din kogeplade. Vi forstår, at situationen er frustrerende, særligt når produktet ikke har fungeret som forventet, og når der fortsat er uenighed om årsagen til fejlen.

Hos POWER bestræber vi os på at behandle alle sager grundigt og i overensstemmelse med de retningslinjer og vurderinger, der foreligger. Vi tager samtidig din feedback om forløbet og kommunikationen til intern efterretning hos butikkens ledelse, så den kan indgå i det løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Vi kan se, at du har været i kontakt med ledelsen i POWER Glostrup omkring sagen. Efter gennemgang af forløbet er vurderingen fortsat den samme, og butikken har desværre ikke mulighed for at gøre yderligere i sagen på nuværende tidspunkt. Løsningen er derfor fortsat, at du tager kontakt til den installatør, der har foretaget installationen af produktet.

Selvom vi ikke kan tilbyde en anden løsning i denne sag, sætter vi pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen igen i POWER en anden gang.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god betjening

Ekspeditionen i butikken var fantastisk. Vi kom omkring det hele og endte også med en supergod pris på produktet. 5 stjerner til den.

Da min mand ene mand hentede maskinen var der desværre ikke et tilbud om at få hjælp til at løfte den op i bilen. Så havde I ellers fået en stjerne mere. Og vi var blevet lovet hjælp ved afhentning

16 mai 2026

Hej Mette,

Tak for den flotte anmeldelse og for de mange pæne ord om oplevelsen i butikken. Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen og gennemgangen var så god, og at I også gik derfra med en god pris på produktet.

Det er samtidig ærgerligt, at afhentningen ikke levede op til det, I var blevet stillet i udsigt. Når der er lovet hjælp ved afhentning, skal oplevelsen naturligvis hænge sammen hele vejen.

Hvis I ønsker at give mere konkret feedback om afhentningen, er I velkomne til at kontakte kundeservice direkte, så det kan blive taget videre det rette sted.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte fik besked afhentede samme…

Bestilte fik besked afhentede samme dag.
👍

Hej Anne Lise,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at bestilling, besked og afhentning samme dag gik så nemt og hurtigt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Møder altid imødekommende til at…

Møder altid imødekommende til at betjene mig.

19 mai 2026

Hej Henning,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid bliver mødt imødekommende og godt betjent i Glostrup.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at du har haft gode oplevelser hos os.

Hej Veli,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen var fremragende, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid. Manglende orientering om samme.

13 mai 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med leveringstiden.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at leveringen har taget længere tid end forventet, og at du samtidig har manglet information undervejs. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Din feedback omkring levering og kommunikation bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Super god service

Super god service. Jeg fik den hjælp jeg havde brug for. Og det gik hurtigt.

Hej Helle,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, og at det hele gik hurtigt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det kan ikke ikke være rigtigt at der…

Det kan ikke ikke være rigtigt at der skal gå en hel uge inden man får sin fjernbetjening.

17 mai 2026

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om den lange ventetid på din fjernbetjening.

Jeg kan godt forstå din frustration over at skulle vente en hel uge på levering. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi håber, at sagen er blevet løst nu, og at du har modtaget din fjernbetjening, men hvis ikke må du meget gerne kontakte os på 70338080.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus