POWER.dk - Glostrup Avis

4 832
TrustScore 4 sur 5

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Meget kompetent og professionel hjælp/vejledning får man hvis man er så heldig at blive supporteret af Matias hos Power Glostrup’s support Med et imponerende overblik, humor og ro - supporterer han f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg vil gerne rose Glostrup medarbejderen Viktor/victor!! Jeg skulle ind og købe en iPad, jeg havde mine to drenge med - havde ikke regnet med at de havde ultra meget krudt i bagen (naiv? Lidt ja) men... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg er virkelig glad for denne håndholdte ventilator. Den er let, nem at have med i tasken og giver en overraskende kraftig luftstrøm i forhold til størrelsen. Batteriet holder længe, og den er n... Voir plus

L'entreprise a répondu

No information properly given... medarbejdere were very confusing...not impressive...I had to wait for long to get what I wanted ..power did not provide installation details ...installation is very ve... Voir plus

1. Magasin d'électronique

• 70338080

Bien

TrustScore 4 sur 5

5 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 832)

32 977 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi lavede eb aftale om af at simkortet…

Vi lavede eb aftale om af at simkortet ville åbne den 4. Juni men der står der bliver åbnet op den 8. Juni god service men ikke helt styr på det der bliver aftalt

Hej Halil,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at servicen var god.

Det er samtidig ærgerligt, at datoen for åbningen af simkortet ikke stemmer med det, der blev aftalt.

Hvis du vil, kan du skrive præcis, hvad der står om datoen, så hjælper jeg gerne med at afklare det nærmere.

All the best, Erik at POWER! ⚡

En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Gik hurtigt med at får ting og i have…

Gik hurtigt med at får ting og i have den hjem..når man køber på nettet og god hjælp i butikken

31 mai 2026

Hej Johnny,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner!

Det er virkelig dejligt at høre, at det gik hurtigt med at få varen hjem, og at du også fik god hjælp i butikken.

Den slags oplevelser er vi meget glade for at læse.

nice

nice, but why i get automatic suscription form telemore i dont understand

Hi Sanjog,

Tak for din anmeldelse.

Et Telmore abonnement bliver ikke automatisk oprettet gennem os uden en aktiv tilmelding, så der mangler lidt information for at kunne forklare, hvad du har modtaget.

Kan du tjekke, om det er en bekræftelse på et mobilabonnement, en velkomstmail eller måske en reklame fra Telmore?

Hvis du vil, kan du også skrive præcis, hvad der står i beskeden fra Telmore, så kan jeg hjælpe med at vurdere, hvad den handler om.

Hurtig aflevering

Hurtig aflevering

Hej Jytte,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at afleveringen gik hurtigt, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Hurtig betjening

Hurtig ekspedition

Hej Jan,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig, og at ekspeditionen fungerede godt.

fik svar på mine spørsmål og købte

fik svar på mine spørsmål og købte

3 juin 2026

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at der blev svaret på spørgsmålene, og at købet gik igennem.

Vi sætter pris på, at oplevelsen blev delt.

God vejledning

Hej Holger,

Tusind tak for de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen i Glostrup var god. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Endnu en vare i ikke havde på trods af…

Endnu en vare i ikke havde på trods af i sendte en SMS hvor der stod at pakken var klar til afhentning fusk fusk fusk

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration over at modtage en SMS om, at din vare var klar til afhentning, for så at møde op og opleve, at den alligevel ikke var tilgængelig. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – og slet ikke, hvis det er noget, du har oplevet mere end én gang.

Din feedback omkring lagerstyring og vores Click & Collect-processer bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Meget sort butik ….det virker på mig…

Meget sort butik ….det virker på mig lidt skummelt ..mere lys og farver ..ville gøre mig i godt humør .

Personalet havde ikke meget at lave …de stod i mørket og ventede på kunder…pjattede med hinanden og spiste popcorn ,,🍿

Selve service var middel god …gjorde sig ikke stor ulejlighed for at fortælle om produkt der blev købt ..
Lige som om …at handel bare skulle overstås ..

Men måske er personalet ikke vant til at have utrolig god tid ? 😊
Pia

2 juin 2026

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at oplevelsen trods alt havde nogle lyspunkter, men det er også tydeligt, at butikken og servicen ikke gav det indtryk, man kunne ønske sig.

En butik skal gerne føles indbydende, og det skal være nemt at få ordentlig vejledning om det produkt, man køber. Din kommentar om både stemningen, indretningen og betjeningen er taget til efterretning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen. Den slags feedback er værdifuld.

Køb af mikroovn .

Hej
Jeg er meget tilfreds med at handle med jer. Jeg håber at den nye mikroovn jeg har købt,holder lige så længe som den gamle. Det er samme model og mærke som den gamle. Den holdt i 10 år.
Hilsen Leif

28 mai 2026

Hej Leif,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de venlige ord.

Det er dejligt at høre, at du er meget tilfreds med handlen, og vi håber også, at din nye mikroovn kommer til at holde lige så godt som den forrige.

Det er altid ekstra rart, når man kan vende tilbage til en model og et mærke, man har haft gode erfaringer med.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Som altid god service og venlig…

Som altid god service og venlig personer at snakke med. Power har god varer og gode priser 😃😃😃😃😃

Hej Johnny,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner!

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Glostrup som altid har været god, og at både servicen, dialogen, varerne og priserne har levet op til forventningerne.

Det sætter vi stor pris på.

Hjælpsom personale

God hjælp og service

Hej Anne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp og service i Glostrup.

Hej Rene,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

God høflig betjening

God høflig betjening, højt serviceniveau!

27 mai 2026

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen bød på god og høflig betjening samt et højt serviceniveau.

Den slags feedback er virkelig værdsat og betyder meget.

Lidt langsom lagermedarbejder

Fik hurtigt en tilbagemelding på bestilling. I butikken fik jeg hurtigt hjælp og intet forsøg på mersalg. Udleveringen gik dog langsomt. Der gik minimum 10 min før en medarbejder reagerede på ringeklokke. Vi stod flere og ventede.

Hej Søren,

Tak for den fine og ærlige anmeldelse.

Det er rigtig godt at høre, at bestillingen gik hurtigt, og at hjælpen i butikken var god og uden unødigt mersalg.

Samtidig er det værdifuldt at få med, at udleveringen trak ud, og at flere stod og ventede ved ringeklokken. Den slags oplevelse skal gerne være mere smidig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det positive og det, der kan blive bedre. Det giver et godt billede af oplevelsen i butikken.

God service + fungerede fint

God service + fungerede fint.
Men er træt af at de skal prøve at mer sælge, nyt telefon abon. eller ny el aftale. Derfor kommer jeg sjældent i Power.

31 mai 2026

Hej Jesper,

Tak for den flotte vurdering og for at dele oplevelsen.

Det er godt at høre, at servicen fungerede fint.

Samtidig er det helt forståeligt, at for meget mersalg kan påvirke oplevelsen i butikken.

Tak fordi du gør opmærksom på det. Den slags feedback er vigtig og giver et klart billede af, hvordan besøget bliver oplevet.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Han er godt ham den høje i tv og lyd.

Han er godt ham den høje i tv og lyd.

Hej Jesper,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i tv og lyd i Glostrup.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Den slags feedback betyder meget.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Som altid i Power var der fin service

Som altid i Power var der fin service, tak for det🙏

Hej Benny,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen igen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hurtig og nemt køb af telefon

Hurtig og nemt køb af telefon

27 mai 2026

Hej Peter,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at købet var hurtigt og nemt.

Altid god og hjælpsom betjening

Altid god og hjælpsom betjening

Hej IEJL,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen opleves som god og hjælpsom.