POWER.dk - Kolding Avis

4 461
TrustScore 4 sur 5

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi blev betjent af Mads i HIFI afdelingen, Power i Kolding. Mads tog sig god tid til at give os den bedste rådgivning og vejledning ift valg af surround system til mit hjem. Vi fik lov at afprøve ly... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Den aller bedste service ang. hvilke produkter der passede bedst til mine behov ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Magen til kompetent og venlig medarbejder, skal man lede længe efter, 1000 tak Mads K. "Koldings bedste ek... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Power. Jeg købte en mobiltelefon, og hele oplevelsen var rigtig god. God service, venligt personale og hurtig og professionel betjening. Jeg kan varmt anbefale Po... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin pris og hurtig service i butikken. Rimelig lang ventetid ved vareudlevering. Cashback fra LG er fjollet og besværligt men jo ikke noget Power kan gøre for

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 461)

32 746 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid et godt køb fra Power

Altid et godt køb fra Power. Bedste priser på produkterne.

Hej Alina,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du altig har gode oplevelser med dine køb hos POWER i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du deler dine positive erfaringer, og det motiverer os til at fortsætte med at levere gode priser og god service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi blev kontaktet med det samme

Vi blev kontaktet med det samme, af en ekspedient det vidste hvad han snakkede om, spurgte ind med relevante spørgsmål og hjalp med at finde de rigtige produkter for os.

16 août 2026

Hej Klaus,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at I blev hjulpet hurtigt og af en ekspedient, der vidste præcis, hvad han talte om. Det lyder som en rigtig god oplevelse hos os i Kolding, hvor I blev guidet til de rette produkter med relevant sparring. Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Ingen vare til udlevering

Får besked om varen er klar til afhentning. Det er så ikke tilfældet. Får så til gengæld ikke besked om at den er kommet når den er.

Hej Comfort,

Mange tak for at du deler din oplevelse med os 😊

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du fik besked om, at din vare var klar til afhentning, men at det ikke var tilfældet, og at du derefter ikke modtog besked, når varen ankom. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have 🤗

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på vores afhentningsprocesser og kommunikationsrutiner, så vi kan forbedre os på dette område 💬

Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, hvis du ønsker, at vi kan følge op på sagen.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Noté 3 sur 5 étoiles

Kolding vente jeg 45 min på at få…

Kolding vente jeg 45 min på at få udleveret min vare det er helt uacceptabelt.det gør at man overveje at købe det et andet sted selv om i er billig. I prisen skal der ligges 3 kvarter løn til. hvor meget har man så sparet

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores Kolding-butik. Det er helt forståeligt, at 45 minutters ventetid føles uacceptabelt, og vi kan godt høre, at det har påvirket din samlede oplevelse negativt. Vi tager den slags situationer alvorligt og vil gerne se på, hvordan vi kan forbedre vores betjening i butikken, så ventetiden bliver kortere fremover. Vi håber, at du alligevel vil give os en chance en anden gang, så vi kan vise, at vi kan gøre det bedre.

Noté 4 sur 5 étoiles

God betjening og god udvalg af varer

God betjening og god udvalg af varer. Tak for det

13 août 2026

Hej Ebrahim,

Mange tak for din fine anmeldelse og de venlige ord om betjeningen og udvalget i vores Kolding-butik. Det er altid dejligt at høre, når besøget har været en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det tog alt for lang tid

Det tog alt for lang tid. A. 4 dage, hvor I skulle overføre fra min gamle computer, til den nye jeg havde købt, men intet skete, jeg blev ikke ringet op. Så det koste en del fra Vonsild til Bramdrupdam, øv. Men alle medarbejdere var venlige, men de havde alt for travlt. Havde forventet en kompensation for al min tidsspilde
Ernst Johnsen

Hurtigt betjening.

Hurtigt betjening.

14 août 2026

Hej René,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig betjening hos os i Kolding. Vi sætter stor pris på din tid og dit besøg, og det er altid vores mål at levere en effektiv og behagelig oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Super fin service

Super fin service

Hej Per,

Mange tak for den fantastiske feedback og de fem stjerner! Det glæder os enormt at høre, at du har oplevet super fin service hos os i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Højt uddannet medarbejder der kan sit…

Højt uddannet medarbejder der kan sit kram og ved hvad han snakker om

Hej Dorthe,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Kolding. Vi er utrolig stolte af vores medarbejdere og deres evne til at vejlede med faglig indsigt og kompetence. Det betyder verden for os, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

Noté 4 sur 5 étoiles

Den velvillighed vi blev mødt med

Den velvillighed vi blev mødt med. Følte vi blev godt hjulpet

Hej Gunnar,

Mange tak for din fine anmeldelse og de venlige ord om besøget i vores butik i Kolding. Det glæder os virkelig at høre, at I blev mødt med velvilje og følte jer godt hjulpet. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Sød betjening. Alt ordnet indenfor 24 timer

Hej Helle,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede det hele som nemt og hurtigt, og at du fik en sød betjening i vores butik i Kolding. At alt blev ordnet inden for 24 timer er netop den oplevelse, vi gerne vil give. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og vi håber at se dig igen snart.

Powerbank til afhentning👍Flot…

Powerbank til afhentning👍Flot ekspedition af den unge mand👍

Hej Flemming,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er altid dejligt at høre, når afhentningen går hurtigt og nemt, og det er særligt herligt at læse, at du fik en god oplevelse med ekspeditionen i butikken. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i POWER Kolding.

6 août 2026

Hej Astrid,

Tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er skønt at høre, at leveringen var hurtig, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået en super service hver gang…

Jeg har fået en super service hver gang jeg har købt noget der

Hej Jørgen,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået super service hver gang, du har handlet i POWER Kolding.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne give dig samme gode oplevelse igen næste gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

sælge det man kommer efter og ikke et…

sælge det man kommer efter og ikke et abonnement

Hej kent,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, når man kommer for at købe et bestemt produkt og i stedet føler sig presset mod et abonnement. Vi tager den slags feedback alvorligt og gennemgår salgsoplevelsen og rådgivningen i butikken nærmere 💬

Din henvendelse er sendt videre til den relevante butik, så de kan følge op internt på forløbet. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det 😊🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Noté 1 sur 5 étoiles

Super god hjælp i butikken i Kolding

Super god hjælp i butikken i Kolding. Dog fortryd jeg mit køb, den online kundeservice vil ikke hjælpe med at fortryde og henviser til butikken hvilket jeg synes er en træls process. Jeg har ikke fået nogen varer - fortryd nu bare mit køb og giv mig pengene tilbage. Samt abonnementerne jeg bliver pakket på - de skal også bare fortrydes

9 août 2026

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fik rigtig god hjælp i vores butik i Kolding. 😊 Det er dog ærgerligt, at processen efterfølgende omkring fortrydelsen af dit køb og abonnementerne ikke har levet op til dine forventninger.

Vi forstår godt, at det føles unødigt besværligt at blive henvist til et varehus, når du endnu ikke har modtaget nogen varer og blot ønsker at fortryde købet. Vi beklager den frustration, det har medført.

Da anmeldelsen er fra den 11. august, håber vi, at der sidenhen er kommet styr på både ordren og abonnementerne. Hvis ikke, vil vi anbefale, at du kontakter vores kundeservice på 70 33 80 80, så de kan undersøge sagen og hjælpe med at få afklaret de konkrete forhold.

Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, særligt omkring processen for fortrydelse og håndteringen af abonnementer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele både det positive og det, der ikke fungerede.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt et smart tv ,ville…

Jeg havde bestilt et smart tv ,ville så have det i 40 tommer.
Han udlevere så et fuld HD tv .
Det var virkelig noget bøvl , jeg kommer fra Middelfart og køre til Kolding, så det betød jeg skulle køre hele ture igen .
Der var simpelthen så mange der stod og ventede ...lang tid..
Mvh lars

9 août 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse, Lars. Det er virkelig ikke en god oplevelse at bestille et smart TV i 40 tommer og så få udleveret et andet TV, især når det samtidig betød en ekstra tur fra Middelfart til Kolding og lang ventetid i butikken. 😕💬

Din feedback om både den forkerte udlevering og ventetiden er taget videre til butikken, så de kan gennemgå deres rutiner omkring udlevering og håndtering i travle perioder. Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, for den slags oplevelser skal være langt bedre. 😊✨

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg besøgte Power i Kolding for at købe…

Jeg besøgte Power i Kolding for at købe en foodprocessor til gave … jeg blev mødt af en venlig smilende Powermedarbejder som hjalp men med at finde netop den model som gav mest mening efter at have spurgt efter lidt i til krav og sårn… tak til Frederik H for hjælpen… det er absolut ikke sidste gang jeg kommer i Kolding afdelingen… venlig hilsen Kristian godt skuldret Power💪🏻

Avis spontané

Hej Kristian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra POWER Kolding.

Det er skønt at høre, at du fik venlig og kompetent hjælp til at finde den rette foodprocessor, og at besøget gav så godt et indtryk.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og glæder os over, at du har lyst til at komme igen.

Hej Marianne,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, fået super service og fundet et fint produkt til en skarp pris.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt var i orden

Alt var i orden

7 août 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt var i orden, og at du har haft en god oplevelse med POWER Kolding.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus