POWER.dk - Kolding Avis

4 289
TrustScore 4 sur 5

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig medarbejder som selv opsøgte os i butikken for at spørge hvad han kunne hjælpe med. Efter vi havde forelagt ham vores ærinde tog det ham, et splitsekund at finde den rigtige varer på syst... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Power, Kolding: Lasse J. gav god, grundig og brugbar information om varen og var samtidig super venlig og professionel. Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Pow... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet hos Power i mange år og har altid været tilfreds med både produkter og service. Denne gang opstod der en misforståelse omkring transport og bortskaffelse af et køleskab, men efter... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kolding - Power Vi er meget tilfredse med vores køb hos Power. Vi købte et TV, og i butikken købte vi også et vægbeslag til montering af fjernsynet. Den medarbejder, der hjalp os, var utrolig venl... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 289)

33 401 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var så heldig at møde en Mr Very…

Jeg var så heldig at møde en Mr Very Smart ifm installation af mit sikkerhedsprogram😊👍

16 juin 2026

Hej Gudrun,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse i forbindelse med installationen, og at mødet gjorde et positivt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Køb af fjernbetjening - nemt og effektivt samt god vejledning…

Nemt og effektivt samt god vejledning via chat - afhentning dagen aften 👍 super oplevelse

Hej Mogens,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at købet af fjernbetjeningen var nemt og effektivt, og at vejledningen via chat gav en god oplevelse. Det er også skønt, at afhentningen samme aften fungerede så godt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og god behandling og…

Venlig og god behandling og ekspeditionen
Super

17 juin 2026

Hej niels,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik venlig og god behandling, og at ekspeditionen var super. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Fremragende…

Hej Bjarne,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen var fremragende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super og kompetent betjening.

Super og kompetent betjening.
Imødekommende og løsningsorienteret også hvad priser angår

17 juin 2026

Hej Kenneth,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Kolding var både imødekommende, kompetent og løsningsorienteret.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at du følte dig godt hjulpet, også i forhold til priserne.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

Hej Octavian,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både kvaliteten og servicen i Kolding.

Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os, og vi håber at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bare ikke noget at sætte en finger på…

Bare ikke noget at sætte en finger på servicen var i orden og man fik at vide hvad varen skulle bruges til dejlig imødekommende sælgere har en viden om hvad de vil introducere dig for

Hej Jesper,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service, brugbar vejledning og blev mødt af imødekommende medarbejdere med stærk produktviden.

Den slags feedback betyder meget, og vi er glade for, at dit besøg hos POWER Kolding var en så god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var inde for at handle et insta 360…

Jeg var inde for at handle et insta 360 kamera, en beslag pakke til kameraet og et SD kort. Jeg kom desværre kun derfra med et kamera, men det er takket være den yderst kompetente medarbejder i kolding, der vejlede mig og hjalp mig så jeg ikke fik købt noget der ikke var det rigtige.. han kunne have solgt mig hvad som helst i den butik som måske ikke havde passet til kameraet, og jeg ville være gået derfra med en dårlig oplevelse. Men det gjorde han ikke, han vejledte mig I hvad jeg skulle kigge efter når jeg kom hjem og skulle handle på nettet! 100% sikkert at jeg handler elektronik i POWER kolding igen næste gang!

13 juin 2026

Hej Kristian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra POWER Kolding.

Det er virkelig godt at høre, at du fik ærlig og kompetent vejledning, så du endte med det rigtige kamera frem for noget, der ikke passede til dit behov. Den slags rådgivning betyder meget, og det er skønt at læse, at besøget gav dig en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen i POWER Kolding.

Varmeste anbefaling

Vi har været i Power Kolding for at købe nye telefoner. Vi fik super god service af Frederik som tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål og undren. Varmeste anbefalinger herfra.

Hej Frederik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord om jeres oplevelse i POWER Kolding.

Det er dejligt at høre, at I fik god og grundig hjælp med jeres nye telefoner, og at alle spørgsmål blev besvaret på en tryg og ordentlig måde.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Kolding

Kolding - Power
Vi er meget tilfredse med vores køb hos Power. Vi købte et TV, og i butikken købte vi også et vægbeslag til montering af fjernsynet. Den medarbejder, der hjalp os, var utrolig venlig, professionel og hjælpsom. Han gav god rådgivning og sørgede for, at vi fik præcis det, vi havde brug for.

Fantastisk service og en rigtig god kundeoplevelse. Vi kommer helt sikkert tilbage til POWER ved vores næste køb. Kan varmt anbefales! 😊

Hej Livia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med POWER Kolding.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik god rådgivning, venlig betjening og fandt både TV og vægbeslag, der passede til jeres behov.

Vi sætter stor pris på anbefalingen og glæder os over, at besøget gav jer en rigtig god oplevelse.

nemt og hurtig.

Hej C.,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at det hele var nemt og hurtigt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Stort udvalg og venlig betjening

Stort udvalg og venlig betjening

11 juin 2026

Hej Inger,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med stort udvalg og venlig betjening i Kolding.

08.06.2026

Nok medarbejder man venter ikke så meget og kan finde hurtig round

11 juin 2026

Hej Nazmi,

Tak for den flotte anmeldelse og for at du delte din oplevelse i Kolding.

Det er dejligt at høre, at der var nok medarbejdere til stede, så ventetiden var kort, og at du hurtigt kunne finde rundt i butikken.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet hos Power i mange år og…

Denne gang opstod der en misforståelse omkring transport og bortskaffelse af et køleskab, men efter jeg kontaktede Power, blev sagen undersøgt. Jeg blev ringet op af en medarbejder, som beklagede misforståelsen.

Fejl kan ske, og derfor sætter jeg pris på, at sagen blev taget seriøst og løst på en ordentlig måde. Tak til medarbejderen for den professionelle behandling.

Jeg vil fortsat handle hos Power.

6 mai 2026
Avis spontané

Hej Ahmad,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at have handlet hos POWER gennem mange år.

Det betyder meget at høre, at du oplevede, at sagen blev taget seriøst, og at misforståelsen omkring transport og bortskaffelse blev håndteret ordentligt.

Vi sætter stor pris på din tillid og din anerkendelse af den professionelle behandling.

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode produkter til gode priser

Gode produkter til gode priser. 👍🏻😊

9 juin 2026

Hej Eva,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med gode produkter til gode priser.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Hachem,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Kolding. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du på tidspunktet for din anmeldelse endnu ikke havde modtaget din vare. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi håber, at det i mellemtiden er blevet løst, og at du har modtaget din bestilling. Hvis der mod forventning stadig skulle være udfordringer, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 33 80 80, så vi kan hjælpe dig videre.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Gunnar,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jasmin var mega nice og forstod hvad vi…

Jasmin var mega nice og forstod hvad vi ville have🤗

Hej Ida,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at Jasmin gav jer en god oplevelse og hurtigt forstod, hvad I var på udkig efter. Den slags feedback er virkelig dejlig at få.

Godt handel og god service

Godt handel og god service

Hej mohep,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god handel og god service i Kolding.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus