Vi blev betjent af Mads i HIFI afdelingen, Power i Kolding. Mads tog sig god tid til at give os den bedste rådgivning og vejledning ift valg af surround system til mit hjem. Vi fik lov at afprøve ly... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den aller bedste service ang. hvilke produkter der passede bedst til mine behov ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Magen til kompetent og venlig medarbejder, skal man lede længe efter, 1000 tak Mads K. "Koldings bedste ek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Power. Jeg købte en mobiltelefon, og hele oplevelsen var rigtig god. God service, venligt personale og hurtig og professionel betjening. Jeg kan varmt anbefale Po... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin pris og hurtig service i butikken. Rimelig lang ventetid ved vareudlevering. Cashback fra LG er fjollet og besværligt men jo ikke noget Power kan gøre for
Vejlevej 257C, 6000, Kolding, Danemark
Demande des avis aux clients
Fandt ud af jeg kunne få det TV 25 procent billige hos andre punkt 1 selvom i reklamer med pris Mats øv øv

Réponse de POWER.dk - Kolding
Personalet er ikke specielt engageret, ligeledes ved de ikke meget om de produkter der sælges.

Réponse de POWER.dk - Kolding
God vaskemaskine til en god pris. Det der trækker lidt ned på en ellers god oplevelse var at der var lang ventetid både til en ekspedient, men især også til udleveringen. Ekspedienten var god og servicemindet.
En anden ting der undrede mig var at maskinen ikke stod til tilbudsprisen i butikken, man kunne kun se den på nettet.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Fantastisk hjemmeside, perfekt leveringsmetode, perfekt og Totalt overlegen Lenovo Legion PC. Tusind tak ✌️

Réponse de POWER.dk - Kolding
Havde købt et outlet produkt. De forsøgte at give mig det forkerte produkt med. Medarbejderne ved intet om varene. Der manglede kabler i produktet som ikke var angivet i outlet beskrivelsen. De ville de ikke anderkende.
Og generet er der aldrig en medarbejder til rådgivning, og finder du en ved de aldrig noget om produkterne. Og virker generelt ligeglade.
Jeg har været I power for sidste gang.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Køb af vaskemaskine. Havde læst meget på nettet, men efter rådgivning blev det til en anden model med samme næsten samme specifikationer.
Indtil videre kun prøvet 3 af 15 programmer
Foreløbig fuld tilfredshed herfra.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Som sædvanligt er der ikke bemanding nok - dog står der ledigt personale ved udlevering - med synligt kedsomhed (tyggegummi og nøgleringe der svinges rundt) efter 15 minutters ventetid - vælger jeg at begynde at bestille click&collect da det åbenbart er hurtigst. Handler der kun når prisen er den billigste - for service har jeg aldrig oplevet

Réponse de POWER.dk - Kolding
Alt for få mennesker på arbejde, så jeg stod i kø i over en halv time. Butikken er fyldt af larm og ubehagelig at være i.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Personalet er opmærksom og tilbyder hjælp. Man får hjælp til produktet og ikke masse irrelevante abonnement salg ved kassen.

Réponse de POWER.dk - Kolding
Jeg var i Kolding med min gamle 87 årige far for at købe et nyt TV.
Vi blev mødt af Jas, som var utrolig hjælpsom, ovetskudsagtig, servicemindet og EKSEPTIONEL god til at tackle min gamle.
Han blev ved at undersøge forskellige muligheder og fandt jo selvfølgelig til sidst den helt rigtig løsning til min far.
Tak til dig Jas. 😊

0 Stjerner...
Power har verdens dårligste kundeservice, jeg skal hele diskuterer med dem omkring en PC de havde markedsvildledt mig til at købe fordi de sagde:
Den kan sagtens streame og spille fortnite sammentidigt...
hvilken den ikke kan, fortnite i laveste kvalitet og streaming på OBS studie...
den kommer frem og tilbage til repration og hjem og testet og virker ikke endnu..
deres flabede kollegaer i kolding vil helle bruge tid på at diskuterer end at rent faktisk og hjælpe kunderne..
jeg henviste til købsloven og kender mine rettigheder, de vælger bare at lukke hovedet i og prøve at komme med argumenter...
skal vi ha fundet ud af noget med de penge for den PC ... 3 gange frem og tilbage til repration, og den var ikke engang 1 år gammel inden første gang.
REprations teamet sagde den kan IKKE streame og spille sammentidigt.de samligner det med at man købte en rally bil og forventer den kan køre formel 1...
Sidst jeg afleverede Pcen til service eller repration.
Vælger de at kigge på den dernede i butikken og havde sagt den skulle ind til reprations teamet. Så den kunne få en ny analyse samt en ny rapport ...
Skal godt nok hente min PC igen.
Så får de den ind igen med det samme fordi jeg er simpelhen så træt af skal diskuterer frem og tilbage samt skal bruge tid på at køre frem og tilbage ...