Jeg har fået en meget dårlig oplevelse med Power. Bestiller et nyt TV og der blir lovet en bestemt afhentningsdato - det ku så ikke lade sig gøre alligevel selvom det var langt frem og så afmeldte jeg... Voir plus
Lidt for "smart i en fart sælger". Jeg ved godt at sælgerne får provision når der fx sælges et mobilabonnement sammen med et produkt men når sælgeren siger at jeg kan få produktet gratis hvis jeg skif... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik rigtig fin hjælp til køb, hvilket produkt som var god i forhold til behov. Utroligt søde unge ekspedienter, som hjalp os, virkede rolige og forklarede uden antydning af travlhed, så stor anbefalin... Voir plus
L'entreprise a répondu
I dag var jeg så heldig at møde den bedste og mest kompetence form for kundeservice i Power Viby J, ved Oliver Lind. Oliver lyttede til vores ønsker og behov for en ny emhætte. Han var meget tålmodi... Voir plus
- Magasin d'électronique
- Magasin de téléphonie mobile
- Magasin d'ameublement et de décoration
- Magasin de lave-linges et sèche-linges
Écrit par l'entreprise
30 dages-testen
Ringvej Syd 82, 8260, Viby, Danemark
Demande des avis aux clients
"Købte en iPad i Viby J
"Købte en iPad i Viby J, der lugter brændt (brandfare) fra start. Butikken nægter at lade mig hæve købet under formodningsreglen og henviser til værksted. Sagen er nu sendt til Nævnenes Hus, da butikken er fuldstændig resistent over for lovgivningen."

Réponse de POWER.dk - Viby J
Meget flink mand der solgte mig uret
Meget flink mand der solgte mig uret. Forklarede så fint omkring flere ure. Og følte ingen pres på jeg skulle købe det. Derfor kom jeg tilbage og købte

Kompetente og kundeorienteret…
Kompetente og kundeorienteret medarbejdere i Power Viby.
Rigtig god betjening hele vejen rundt.

Tak for en god service
Tak for en god service. Personalet var meget behjælpelige, venlige og professionelle

Réponse de POWER.dk - Viby J
Jeg skulle købe en monitor
Jeg skulle købe en monitor. Butikken havde 1 på lager, men den havde været åbnet før. Sælger garantere at alt er som det skal være. Den er testet af butikken, inden den er sat til salg igen. Vi kiggede i kassen, og sælger siger alt er med, og siger efterfølgende at lige netop denne model ikke har hdmi kabler mv inkluderet (de var heller ikke i kassen). Det var dog løgn, kunne jeg konstatere på hjemmesiden da jeg kom hjem (tre forskellige kabler er inkluderet). Sælger forsøgte endda at få mig til at tilkøbe et hdmi kabel (selvom det burde være inkluderet).
Da jeg kommer hjem og sætter skærmen til, kan jeg se at der er mørke pletter på skærmen. Baggrundsbelysningen i skærmen virkede simpelthen ikke flere steder.
Det er selvfølgelig irriterende at skulle bruge tid på bytning, og at produktet ikke virkede som lovet - men endnu mere ærgeligt at blive pålagt en løgn af sælgeren.
Dårlig oplevelse, og jeg vil fremover ikke bruge mine penge i Power. Fremover bliver spørgsmål besvaret af ChatGPT og købt online et sted med gode reviews.

Réponse de POWER.dk - Viby J
At jeg ikke behøvede at “prutte” om…
At jeg ikke behøvede at “prutte” om prisen - at sælger var imødekommende og ikke pressede et salg på os samt at sælger hun besvare de spørgsmål vi havde

Kundeservice???
Ekstremt bøvlet når problemer. Laaaaang ventetid i kundeservice, hvorefter der ikke følges op.
Utilfreds efter at have bestilt 4 hårde hvidevarer - og da de leveres er 3 defekte/bulede.
Efterfølgende været enormt tidskrævende at få kontakt til og finde løsning. I skrivende stund stadig ikke modtaget varende og stadig ingen svar på henvendelse til kundeservice for 6 dage siden!

Réponse de POWER.dk - Viby J
Vi sku hente en computer og bliver…
Vi sku hente en computer og bliver hendvist til kønsdisken hvor vi efter bliver sendt tilbage til computer afdelingen

Pushy sælgere
Pushy sælgere. Jeg burde have lært at gå et andet sted hen. Heldigvis nåede jeg at stoppe mig selv inden køb og gik i Elgiganten, der er et meget bedre valg for mig på respekten i salgsoplevelsen.

Réponse de POWER.dk - Viby J
En meget imødekommende ung mand
En meget imødekommende ung mand, som var god til at fortælle om varen

Réponse de POWER.dk - Viby J
Vi har købt en støvsuger i power og…
Vi har købt en støvsuger i power og blev betjent af en ung mand, som var meget service egnet, har før handlet i power med succes

Click&Collect
Click&Collect: Jeg har flere gange oplevet at have købt Click&Collect, hvor der på bestillingen står, at man skal gå til kassen i varehuset og hente sine vare. Så man vandrer gennem hele butikken, for at stå i kø, for så at få at vide, at man skal gå ned i afdelingen for at hente sine vare. Så kan man stå der og vente, og senest gik ekspedienten rundt til hylderne, for at finde de 2 støvsugefiltere jeg havde købt.. ..så er der sgu ikke meget Click&Collect over det!
Det er en proces, Power skal have bedre styr på!

God hjælp
Jeg ventede lidt længe på hjælp, fordi et par før mig havde brug for længerevarende hjælp til et køb, men da jeg fik hjælpen i form af en ung kvinde, som var helt ny, fik hun hurtigt fat i en anden, der kunne hjælpe hende. De var begge meget søde og venlige - og jeg lægger mærke til hos andre, hvordan de taler til hinanden - og var her fuldt tilfreds.

Réponse de POWER.dk - Viby J
Jeg har desværre oplevet utroligt…
Jeg har desværre oplevet utroligt dårlig kundeservice hos POWER i Viby. Jeg har efterfølgende skrevet til kundeservice i håb om en løsning. Jeg har endnu ikke fået svar på mine gentagne henvendelser. Blot et autosvar med ‘vi svarer inden for 48 timer’ nu har jeg ventet i 3 uger uden svar ….

Réponse de POWER.dk - Viby J
Billig og god service og kvalitet når…
Billig og god service og kvalitet når det handler om electronic min bedste ven power jeg anbefaler Alle.