POWER.dk - Viby J Avis

3 328
TrustScore 4 sur 5

Ringvej Syd 82, 8260 Viby, DK

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har fået en meget dårlig oplevelse med Power. Bestiller et nyt TV og der blir lovet en bestemt afhentningsdato - det ku så ikke lade sig gøre alligevel selvom det var langt frem og så afmeldte jeg... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Lidt for "smart i en fart sælger". Jeg ved godt at sælgerne får provision når der fx sælges et mobilabonnement sammen med et produkt men når sælgeren siger at jeg kan få produktet gratis hvis jeg skif... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik rigtig fin hjælp til køb, hvilket produkt som var god i forhold til behov. Utroligt søde unge ekspedienter, som hjalp os, virkede rolige og forklarede uden antydning af travlhed, så stor anbefalin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I dag var jeg så heldig at møde den bedste og mest kompetence form for kundeservice i Power Viby J, ved Oliver Lind. Oliver lyttede til vores ønsker og behov for en ny emhætte. Han var meget tålmodi... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 328)

31 596 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse i Viby J.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

"Købte en iPad i Viby J

"Købte en iPad i Viby J, der lugter brændt (brandfare) fra start. Butikken nægter at lade mig hæve købet under formodningsreglen og henviser til værksted. Sagen er nu sendt til Nævnenes Hus, da butikken er fuldstændig resistent over for lovgivningen."

11 juin 2026

Hej der,

Tak for din anmeldelse. Det er meget alvorligt at opleve, at en iPad lugter brændt fra start, og samtidig ikke få den hjælp, du forventer i butikken. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give 😊

Din henvendelse er sendt videre til butikken i Viby J, så forløbet omkring reklamationen og håndteringen kan blive gennemgået nærmere 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på både sikkerhedsbekymringen og oplevelsen i butikken. Sagen vil nu blive gennemgået videre med henblik på en mere detaljeret tilbagemelding 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget flink mand der solgte mig uret

Meget flink mand der solgte mig uret. Forklarede så fint omkring flere ure. Og følte ingen pres på jeg skulle købe det. Derfor kom jeg tilbage og købte

18 juin 2026

Hej Schlæger,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god og tryg oplevelse i Viby J, med god vejledning og uden at føle dig presset. Det betyder meget, og det er ekstra skønt at høre, at det fik dig til at komme tilbage og gennemføre dit køb.

Kompetente og kundeorienteret…

Kompetente og kundeorienteret medarbejdere i Power Viby.
Rigtig god betjening hele vejen rundt.

17 juin 2026

Hej Mads,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede kompetent og kundeorienteret betjening hele vejen rundt i POWER Viby J. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Tak for en god service

Tak for en god service. Personalet var meget behjælpelige, venlige og professionelle

16 juin 2026

Hej Stefan,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at personalet blev oplevet som behjælpelige, venlige og professionelle.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kompetent ekspedition

Kompetent ekspedition

16 juin 2026

Hej Marianne,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en kompetent ekspedition i Viby J, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg skulle købe en monitor

Jeg skulle købe en monitor. Butikken havde 1 på lager, men den havde været åbnet før. Sælger garantere at alt er som det skal være. Den er testet af butikken, inden den er sat til salg igen. Vi kiggede i kassen, og sælger siger alt er med, og siger efterfølgende at lige netop denne model ikke har hdmi kabler mv inkluderet (de var heller ikke i kassen). Det var dog løgn, kunne jeg konstatere på hjemmesiden da jeg kom hjem (tre forskellige kabler er inkluderet). Sælger forsøgte endda at få mig til at tilkøbe et hdmi kabel (selvom det burde være inkluderet).

Da jeg kommer hjem og sætter skærmen til, kan jeg se at der er mørke pletter på skærmen. Baggrundsbelysningen i skærmen virkede simpelthen ikke flere steder.

Det er selvfølgelig irriterende at skulle bruge tid på bytning, og at produktet ikke virkede som lovet - men endnu mere ærgeligt at blive pålagt en løgn af sælgeren.

Dårlig oplevelse, og jeg vil fremover ikke bruge mine penge i Power. Fremover bliver spørgsmål besvaret af ChatGPT og købt online et sted med gode reviews.

15 juin 2026

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse. Det er en rigtig dårlig oplevelse at få udleveret en åbnet skærm, få oplyst at alt var med i kassen, og derefter opdage både manglende kabler og fejl på selve panelet. Det er heller ikke i orden, hvis informationen i butikken ikke stemmer med det, der følger med produktet. 😕💬

Din feedback er taget videre internt, så forløbet i butikken samt håndteringen af åbnet vare og information om tilbehør kan blive gennemgået nærmere. Vi tager også med, at skærmen havde mørke pletter og ikke levede op til det, du var blevet lovet. 🤝

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, selv om den var skuffende. Vi håber, at vi på et senere tidspunkt får mulighed for at give dig en bedre oplevelse. 😊

Hej Christina,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med service og betjening i Viby J.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

At jeg ikke behøvede at “prutte” om…

At jeg ikke behøvede at “prutte” om prisen - at sælger var imødekommende og ikke pressede et salg på os samt at sælger hun besvare de spørgsmål vi havde

Hej Annie,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at I fik en behagelig oplevelse, hvor der var tid til jeres spørgsmål, og hvor I følte jer mødt på en imødekommende måde uden pres.

Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Kundeservice???

Ekstremt bøvlet når problemer. Laaaaang ventetid i kundeservice, hvorefter der ikke følges op.
Utilfreds efter at have bestilt 4 hårde hvidevarer - og da de leveres er 3 defekte/bulede.
Efterfølgende været enormt tidskrævende at få kontakt til og finde løsning. I skrivende stund stadig ikke modtaget varende og stadig ingen svar på henvendelse til kundeservice for 6 dage siden!

4 juin 2026

Hej bjarke,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ikke en oplevelse, der skal være så besværlig, især når 3 ud af 4 hårde hvidevarer bliver leveret defekte eller med buler, og du samtidig har ventet længe uden ordentlig opfølgning. 😕💬

Din feedback om både de beskadigede varer, den lange ventetid og manglende svar er taget videre internt, så forløbet kan blive gennemgået nærmere hos POWER Viby. Vi skal være langt skarpere på både opfølgning og håndtering, når der opstår problemer efter levering. 🤗

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, selv om forløbet har været meget frustrerende. Vi håber, at du får en langt bedre oplevelse fremover. 😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi sku hente en computer og bliver…

Vi sku hente en computer og bliver hendvist til kønsdisken hvor vi efter bliver sendt tilbage til computer afdelingen

Hej Mallik,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det lyder som en unødigt forvirrende tur gennem butikken, når I bare skulle hente en computer. Det beklager vi.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, og vi tager det med videre, så oplevelsen i butikken kan blive mere smidig næste gang.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Viby J⚡

Hej Helle,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik venlig og kompetent betjening i Viby J.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Pushy sælgere

Pushy sælgere. Jeg burde have lært at gå et andet sted hen. Heldigvis nåede jeg at stoppe mig selv inden køb og gik i Elgiganten, der er et meget bedre valg for mig på respekten i salgsoplevelsen.

Hej Atan

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, hvis du har oplevet vores sælgere som for pågående. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vores mål er, at rådgivning skal føles hjælpsom og relevant, og at kunder skal føle sig respekteret i deres beslutninger. Din feedback omkring salgsoplevelsen bliver derfor taget med videre internt, så vi kan arbejde på at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget imødekommende ung mand

En meget imødekommende ung mand, som var god til at fortælle om varen

12 juin 2026

Hej Kirsten,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en imødekommende og god oplevelse i Viby J, og at vejledningen om varen var hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Viby J⚡

Hej Ole,

Tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og kvalificeret rådgivning i Viby J.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har købt en støvsuger i power og…

Vi har købt en støvsuger i power og blev betjent af en ung mand, som var meget service egnet, har før handlet i power med succes

Hej Vibbe,

Tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Viby J.

Det er dejligt at høre, at du fik en god og serviceminded betjening, og at du tidligere også har haft gode oplevelser hos POWER.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Noté 3 sur 5 étoiles

Click&Collect

Click&Collect: Jeg har flere gange oplevet at have købt Click&Collect, hvor der på bestillingen står, at man skal gå til kassen i varehuset og hente sine vare. Så man vandrer gennem hele butikken, for at stå i kø, for så at få at vide, at man skal gå ned i afdelingen for at hente sine vare. Så kan man stå der og vente, og senest gik ekspedienten rundt til hylderne, for at finde de 2 støvsugefiltere jeg havde købt.. ..så er der sgu ikke meget Click&Collect over det!
Det er en proces, Power skal have bedre styr på!

3 juin 2026

Hej Iben,

Tak for din feedback. Det skal selvfølgelig være nemt og hurtigt at hente med Click & Collect, så jeg forstår godt din irritation, når afhentningen ender med ventetid og ekstra ture rundt i varehuset.

Det er især ikke meningen, at du først skal hen til kassen og derefter videre til en afdeling, eller at varen først skal findes frem, når du står der. Det giver ikke den oplevelse, man forventer af Click & Collect.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige, når oplevelsen i butikken ikke hænger sammen med det, der står i bestillingen.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Viby J⚡

God hjælp

Jeg ventede lidt længe på hjælp, fordi et par før mig havde brug for længerevarende hjælp til et køb, men da jeg fik hjælpen i form af en ung kvinde, som var helt ny, fik hun hurtigt fat i en anden, der kunne hjælpe hende. De var begge meget søde og venlige - og jeg lægger mærke til hos andre, hvordan de taler til hinanden - og var her fuldt tilfreds.

13 juin 2026

Hej Karen,

Tak for den fine og nuancerede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen endte godt, og at hjælpen blev mødt med både venlighed og godt samarbejde. Det betyder meget, at du også lagde mærke til den gode tone mellem medarbejderne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse og dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har desværre oplevet utroligt…

Jeg har desværre oplevet utroligt dårlig kundeservice hos POWER i Viby. Jeg har efterfølgende skrevet til kundeservice i håb om en løsning. Jeg har endnu ikke fået svar på mine gentagne henvendelser. Blot et autosvar med ‘vi svarer inden for 48 timer’ nu har jeg ventet i 3 uger uden svar ….

21 mai 2026

Hej Tina

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende både at opleve dårlig service i butikken og efterfølgende vente så længe på svar fra kundeservice, uden at høre andet end autosvar. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg kan se, at du nu har været i kontakt med en medarbejder i butikken, og at de vil forsøge at finde en løsning med dig over mail. Jeg håber derfor, at sagen snart bliver løst tilfredsstillende.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Noté 5 sur 5 étoiles

Billig og god service og kvalitet når…

Billig og god service og kvalitet når det handler om electronic min bedste ven power jeg anbefaler Alle.

12 juin 2026

Hej Nurettin,

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede både god service, kvalitet og gode priser hos POWER Viby J. Den slags feedback betyder meget for os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus