Power.no - Rud Avis 66

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Løxaveien 5, 1351 Rud, NO

Fikk først ett leverings estimat som ble endret til juni og så til September 2026. Så kom varen i April. Opprinnelig var det tidligere en April. Men fikk varen nærmere tidsvinduet som ble opplyst.

L'entreprise a répondu

Power Rud har vært en av de dårligste Power-butikkene i landet når det gjelder kundeservice, men det siste året har de blitt mye bedre på kundeservice, veldig bra!

L'entreprise a répondu

Vi hadde en meget hyggelig,kunnskapsrik og blid hjelper. Skjelden å møte en så hjelpsom og blid gutt. Fortjener mye ros. Han hjalp oss ut i bilen med varen.

L'entreprise a répondu

De var veldig hjelpsomme med alt vi måtte dessverre levere tilbake TV-en får den virket ikke som det skulle, men de var veldig hjelpsomme med å finne en ny en .

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

• Løxaveien 5, 1351, Rud, Norvège

• 21004000
Promotion box for Power.no - Rud

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Power Rud har vært en av de dårligste…

13 mai 2026

Hei Andreas,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at opplevelsen hos POWER Rud har blitt mye bedre det siste året, og at kundeservicen nå oppleves som veldig bra.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Rud⚡

Fikk først ett leverings estimat som…

5 mai 2026

Hei der,

Takk for at du delte opplevelsen din. Det er bra at varen kom frem, og fint å høre at leveringen til slutt landet nærmere tidsvinduet som ble opplyst.

Samtidig skjønner vi godt at skiftende leveringsestimater kan oppleves forvirrende underveis. Tilbakemeldingen din er nyttig.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Rud⚡

Fikk god og ærlig info av en veldig…

Fikk god og ærlig info av en veldig kunnskapsrik ansatt. Veldig fornøyd med handelen.

9 mai 2026

Hei Rud,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og ærlig informasjon, og at opplevelsen i varehuset var så bra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Rud⚡

Altfor få ansatte i kjernetiden

Altfor få ansatte i kjernetiden. Lenge å vente for å få hjelp.

9 mai 2026

Hei METTE-LISEN,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er kjedelig å høre at det tok lang tid å få hjelp i butikken, spesielt i kjernetiden.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din, og håper neste besøk blir bedre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Rud⚡

Lite kontroll på vareflyt…

Fikk beskjed om å hente varer og tok fri fra jobben. Kun en av to produkter var ankommet når jeg skulle hente ut på lager. Da hadde jeg allerede betalt uten at selger hadde sjekket om varene var på lager.

8 mai 2026

Hei Stein,

Beklager så mye for opplevelsen din – du skal selvfølgelig ikke måtte ta fri fra jobb for å hente varer som ikke er kommet inn, særlig ikke når alt er betalt og ikke kontrollert mot lager først.
Vi tar dette videre internt og går gjennom rutinene våre for lagerkontroll før betaling, slik at dette ikke skjer igjen 👍

Jeg har i tillegg sendt deg en egen mail med en kompensasjon som jeg håper kan bidra med å rette litt på inntrykket ditt.
Vi ønsker deg velkommen tilbake for en hyggelig handel 😊

POWER

Kjøpte Iphone 17 og bestilte overføring…

Kjøpte Iphone 17 og bestilte overføring fra gammel til ny telefon gjort i butikken. Skulle ta 1-2 timer.
Måtte ned en gang da de ikke fikk det til.
Skulle ta 1-2 timer. Hørte ingenting, ingen svarte på telefon, reiste ned til slutt for å høre hvordan det gikk. Skulle på jobbreise!
Telefonen var forlatt, de hadde ikke fått det til. Ingen beskjed til meg som kunde.
Betalte telefon kl 17.17, kjøpet gjort 12.00.
5 timer etterpå hadde personer gått hjem, ingen visste noe!
Måtte kjøpe ny Apple watch for at den skulle være kompatibel til ny telefon. Kjøpet prøvd gjort noen dager senere.
Måtte vente 35 min før jeg ble ekspedert. Ingen kø ordning. Kunder kom inn og fikk service med kjøp av printer og kabel til telefon før jeg ble betjent.
Opplevde at klokken jeg ønsket ikke var utstilt. Jeg kunne ikke få åpnet pakken og prøvet klokken før kjøp. Da gikk jeg.
Fikk super service og kjøpte klokke på Eplehuset.
Overføring fra gammel til ny telefon gjorde jeg selv, uten problemer.
Jeg setter aldri mine ben innenfor Power Rud!!
Skjer dere!!

24 avril 2026

Hei Hanne,

Beklager på det sterkeste den opplevelsen du hadde i vår POWER butikk.
Både manglende oppfølging rundt overføring av telefon, fravær av beskjed når ting ikke fungerte, lang ventetid og dårlig organisert kø er langt unna den servicen vi skal levere.

Vi tar tilbakemeldingen din svært alvorlig og bruker den internt for å forbedre våre rutiner, spesielt rundt dataoverføring, kommunikasjon underveis og håndtering av ventende kunder 👍
Takk for at du tok deg tid til å beskrive hele opplevelsen – det gir oss et tydelig grunnlag for å skjerpe oss.

Ønsker deg uansett velkommen tilbake for en hyggeligere handel 😊

POWER

Varen ble ikke levert som avtalt

Varen ble ikke levert som avtalt. Vi måtte purre flere ganger for å få svar på hvor varen ble av. Først et døgn etter planen ble varen levert til oss, etter at vi ventet i to hele dager uten at vi fikk beskjed om levering.

6 mai 2026

Hei Askjell,

Beklager så mye for at varen ikke ble levert som avtalt, og for at dere måtte purre flere ganger for å få svar.
Det er fullt forståelig at det oppleves frustrerende å vente i to dager uten informasjon, og at leveringen først kom et døgn etter planen.
Dette er ikke slik vi ønsker at leveranse og kommunikasjon skal fungere 😔
Vi tar tilbakemeldingen deres videre med både leverandør og internt, slik at vi kan forbedre både informasjon underveis og oppfølging når noe blir forsinket.

I tillegg har du mottat en egen mail fra meg i forhold til en kompensasjon for ulempene 😊
Ønsker deg en fin dag!

Bra service

3 mai 2026

Hei Bra service,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at servicen opplevdes som bra.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Rud⚡

Fikk mld om at varen var klar til…

Fikk mld om at varen var klar til henting men når jeg kom til butikken måtte de hente den fra butikken så den var ikke klar

29 avril 2026

Hei Janne,

Takk for tilbakemeldingen. Det skal selvfølgelig være enklere når du allerede har fått melding om at varen er klar til henting. Samtidig er det bra at produktet faktisk var på plass og kunne hentes.

Vi tar med oss dette videre, for opplevelsen blir bedre når bestillingen er klar med en gang du kommer innom.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Rud⚡

Power Rud dårlig klikk og hent opplevelser

Klikk og hent fungerer ikke på power rud. De har nesten aldri plukket varen når jeg skal hente den. Alltid noe tull. Bruker lang tid på å finne varen. Da jeg spurte en som jobbet der hvorfor det alltid er problemer svarte han at det er fordi butikken er så stor , og at de ikke har ressurser til å plukke varen, derfor blir den godkjent og klar for henting selv om den ikke er klar i butikken. Det er for tynt .Eneste grunnen til at jeg handler der er hvis de er eneste butikk med varen på lager. Jeg er fornøyd med andre power butikker den på Slependen for eksempel veldig bra men styr unna Power på Rud

29 avril 2026

Hei Fredrik.

Takk for at du deler erfaringen din så tydelig.
Klikk & hent skal oppleves forutsigbart og effektivt, ikke som ekstra styr ved henting.
Vi beklager at du gjentatte ganger har opplevd det motsatte i vår POWER butikk.
Tilbakemeldingen din brukes videre internt mot butikken for å se nærmere på rutiner, ressursbruk og hvordan vi håndterer henteklare ordre, slik at dette blir mye bedre fremover.

Jeg har ordnet med en kompensasjon for ulempene dette har medført, som du mottar på egen mail.
Håper dette kan bidra med å rette litt på ditt inntrykk.

Ønsker deg en fin dag og alltids velkommen tilbake 😊️

POWER

Litt lite oppmerksomhet fra personalet

Litt lite oppmerksomhet fra personalet. Høyere prisnivå på mobilladere enn konkurrenter, f.eks Kjell&Co.

21 avril 2026

Hei Gulliksen,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er bra at du deler både opplevelsen i butikk og prisnivået du har sett på mobilladere. Vi tar med oss dette videre.

Når det gjelder pris, justerer prisroboten våre priser fortløpende og følger Elkjøp. Kjell og Company er ikke en del av dette prisløftet.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Rud⚡

Meget god service og hyggelig…

Meget god service og hyggelig medarbeider

23 avril 2026

Hei Morten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte en hyggelig medarbeider. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Rud⚡

Vi hadde en meget hyggelig,kunnskapsrik…

Vi hadde en meget hyggelig,kunnskapsrik og blid hjelper.
Skjelden å møte en så hjelpsom og blid gutt.
Fortjener mye ros. Han hjalp oss ut i bilen med varen.

21 avril 2026

Hei kunde,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at dere fikk så god hjelp og en så positiv opplevelse i varehuset.

Slik service setter vi stor pris på å høre om, og det er ekstra hyggelig at hjelpen også strakk seg helt ut til bilen med varen.

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Frekke ansatte

Frekke ansatte

12 avril 2026

Hei Oumy

Takk for at du sier fra.
Dette er ikke slik vi ønsker at kunder skal oppleve oss, og vi beklager på det sterkeste.
Tilbakemeldingen din blir tatt videre internt, og vi vil bruke den i arbeidet med å sikre en mer respektfull og profesjonell kundebehandling fremover.

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel 😊

God service

God service. Hjelpsom og hyggelig.

16 avril 2026

Hei Inger Lise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og at våre medarbeidere var hjelpsome og hyggelige. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Rud⚡

De var veldig hjelpsomme med alt vi…

14 avril 2026

Hei Erica,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt på Rud var så hjelpsomme når dere måtte returnere TV-en og finne en ny løsning. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele denne positive opplevelsen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Rud⚡

Rask og effektiv service.

Rask og effektiv fra kundeveileder.

12 avril 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og effektiv service fra vår kundeveileder på Rud. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Mobil

Veldig fornøyd med betjeningen!

10 avril 2026

Hei Rune,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er så fornøyd med betjeningen på POWER Rud. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God kundehjelp

God kundehjelp, positiv og hyggelig i alle ledd

9 avril 2026

Hei Hergunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundehjelp og at teamet vårt var positive og hyggelige gjennom hele prosessen. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.