Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig häm... Voir plus
Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslu... Voir plus
Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra jobb. Men när jag skulle hyra er Freetrailer så kostade den 69 kronor. Ett bättre namn på tjänsten skulle vara 69-trailer. Försökte höra mig för i kassan om... Voir plus
Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Voir plus
Långhusgatan 3, 215 86, Malmö, Väster, Suède

Demande des avis aux clients
Min beställning hade inte hanterads, när jag skulle hämta ut den.
Även om jag fick sms att varan var klar😞

Réponse de POWER.se - Malmö
När jag skulle betala så frågade en av era medarbetare om jag ville byta mobilabonnemang För man fick " mycket "gratis. Sa jag inte var intresserade men han nästan ville tvinga mig på.det. Fick säga nej 4-5 gånger. Jag tycker man frågar en gång och accepterar man inte är intresserad

Accused of POWER’s own mistake:
I bought an item via Click & Collect, but the first box I was given had clearly been opened and used. I immediately asked for a replacement. When I later returned that replacement, the cashier thoroughly inspected the box with extreme suspicion, making me feel like I was trying to return a used item.
The truth is that POWER put a previous customer's return back on the shelf and sold it to me as brand new. Their own lack of quality control was turned against me as a customer.
I did get my money back, but being treated like a fraud because of the store's own mistake is deeply unprofessional. Terrible customer service.

Réponse de POWER.se - Malmö
Det var trevligt kille som hette Jusof han var jätte duktig hjälpsam

Réponse de POWER.se - Malmö
Paketen va öppnad när jag kom hem, och man fick inte öppna den om man skulle byta. Först va säljaren på om försäkring sen i kassan blev lite mycket. Skickade mail enligt kundservice men kommer ej fram med bilder

Réponse de POWER.se - Malmö
Gissar att de jobbar på provision från bredband- och telefonbolagen;
De snackar fort och klickar hit och dit, flyttar om dina abonnemang och säger att ”detta och detta är bättre för dig” och ”det påverkar inte din månadskostnad du har nu men det ger rabatt på detta och detta” och plötsligt står man där med ett abonnemang man inte bett om.

Beställde click & collect. Fungerade utmärkt och personalen i Malmö var trevlig

Réponse de POWER.se - Malmö
Mycket bra och kompetent service från säljaren. 100% nöjd.