POWER.se - Malmö Avis 2 090

TrustScore 4 sur 5

4,0

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

+ Lagersaldot stämde Gick snabbt och smidigt att hitta och köpa - Rörig sektion (mus/tangentbord) med hylletiketter som antingen saknades eller hörde till annan vara, kunde tex inte se vad prod... Voir plus

Den första säljaren var ointresserad och kändes dömande (har rollator å är 66 år) Dock tränar jag på gym tre dagar i v, å behövde ett par hörlurar. Säljare nr 2 var TOPPEN. Hjälpsam, visade olika lura... Voir plus

Riktigt pinsam upplevelse med ert butiksbiträde//Säljare.Han avvisade det jag kom för att köpa på ett brutalt sätt fördömde han Samsung Tv:n jag ändå köpte.//Jag har aldrig varit i närheten av något m... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Goda råd och tips.

Fick goda råd och tips av personalen.

12 mai 2026

Hej Göran,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är verkligen roligt att höra att du fick goda råd och bra tips i varuhuset. Sådant uppskattas mycket.

Bra medarbetare!

10 mai 2026

Hej Lennart,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Malmö var så bra och att bemötandet uppskattades.

Fick vänta 30 min innan jag fick hjälp

Fick vänta 30 min innan jag fick hjälp.
Han som sen hjälpte mig var jättebra men man ska inte behöva vänta så länge i en nästan tom butik.

11 mai 2026

Hej Ola,

Tack för din feedback. Vi är glad att du upplevde den som hjälpte dig som jättebra, men vi beklagar verkligen att du behövde vänta så länge trots att butiken var nästan tom.

Det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi tar med oss din synpunkt för att jobba vidare med bemanning och flöden i butiken.

Felix på POWER! ⚡️

Prata med 3 olika personal och alla var…

Prata med 3 olika personal och alla var lika trevliga och hjälpsamma

8 mai 2026

Hej Erika,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt och hjälpsamt bemötande hela vägen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Went in to buy a pre-ordered smart watch

Went in to buy a smart watch, didn’t appreciate the “hard sell” for a new phone contract. The first no Thankyou to the offer should have seen the sales pitch stop, things went from a professional start to a very awkward encounter, was very close to walking out without the product I had ordered.

10 mai 2026

Hi customer,

Tack för att du delar med dig av upplevelsen.

Det är tråkigt att besöket började bra men sedan blev obekvämt när erbjudandet fortsatte efter att du tackat nej. Ett nej ska självklart respekteras, och jag förstår att det påverkade hela köpupplevelsen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lyfta detta. Den typen av feedback är viktig och hjälper oss att förbättra bemötandet i varuhuset.

Om du vill att detta följs upp vidare får du gärna kontakta kundservice direkt och beskriva händelsen så tydligt som möjligt, gärna med eventuella underlag.

gött

Jag har inte något att tillägga

9 mai 2026

Hej Thomas,

Tack för omdömet. Härligt att höra att upplevelsen kändes bra.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Trevlig och hjälpsam försäljare som gav…

Trevlig och hjälpsam försäljare som gav ett trovärdigt intryck! Jag fick den hjälp som jag behövde!

7 mai 2026

Hej Hans,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service och att du fick den hjälp du behövde. Sådant uppskattas mycket.

Fel produkt

26 avril 2026

Tack för din recension.

Det är tråkigt att höra att något gick fel med din produkt. Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut vad som hänt och hitta en lösning. Hör av dig till oss på kundservice@power.se eller ring oss på 08 517 66 000 så tar vi hand om det så snabbt vi kan.

Felix på POWER! ⚡️

Mycket hjälpsamma för att hitta rätt…

Mycket hjälpsamma för att hitta rätt produkt och till mest kostnadseffektiva alternativ.

4 mai 2026

Hej Stefan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälpsam vägledning och kunde hitta en produkt som passade både behov och budget.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En positiv upplevelse som kund

Från början till slut som präglades av tjänstvillighet och omtanke om kunden

1 mai 2026

Hej Bra överhuvudtaget,

Tack för de fina orden.

Det gläder oss att höra att hela upplevelsen präglades av tjänstvillighet och omtanke om kunden.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Snabbt & lätt

Snabbt & lätt. Förbokat så bara att hämta.

2 mai 2026

Hej fröken Olsen,

Tack för den fina återkopplingen!

Vad roligt att höra att det gick snabbt och smidigt, och att upphämtningen fungerade så enkelt som tänkt.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Riktigt pinsam upplevelse med ert…

Riktigt pinsam upplevelse med ert butiksbiträde//Säljare.Han avvisade det jag kom för att köpa på ett brutalt sätt fördömde han Samsung Tv:n jag ändå köpte.//Jag har aldrig varit i närheten av något mer korkat.

3 mai 2026

Hej Lulzim,

Det här är långt ifrån den upplevelse som ska möta dig i varuhuset.

Bemötandet du beskriver är inte okej, särskilt när du redan visste vilken TV du ville köpa.

Om du vill att ärendet ska kunna följas upp vidare, använd gärna vårt [kontaktformulär](https://www.power.se/kundservice/kontakta-oss/) och bifoga så mycket information som möjligt, till exempel datum, ungefärlig tid och vad som sades i butiken.

Bra liten maskin

Bra liten maskin, passar bra för mig om man vill ha en liten kopp starkt kaffe 🤗

1 mai 2026

Hej Eva,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att maskinen passar bra och levererar en liten, stark kopp kaffe precis som önskat.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bra service när det äntligen dök upp…

Bra service när det äntligen dök upp personal vilket tyvärr tog tid.

2 mai 2026

Hej Jörn,

Tack för omdömet.

Det är glädjande att servicen upplevdes som bra, även om väntetiden innan personal blev tillgänglig drog ner helhetsintrycket.

Den typen av återkoppling är värdefull och tas med vidare.

Pozitiv

Bra produkt

30 avril 2026

Hej Mithat,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du är nöjd med produkten.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Det var bra

Ingen komment

29 avril 2026

Hej Haroon,

Tack för omdömet! Kul att höra att upplevelsen var bra.

Är inte nöjd med mitt köp alls

Är inte nöjd med mitt köp alls

28 avril 2026

Hej Vahide,

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd alls med ditt köp hos oss, vi vill ju att alla kunder ska bli glada.

Vi tar detta på allvar och ser över vad som kan förbättras. Hoppas vi får chansen att göra det bättre nästa gång.

🩷tak

Take Jag är nöjd med upplevelsen

27 avril 2026

Hej Amir,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen och besöket i Malmö.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bra mottagande man behövde inte be om…

Bra mottagande man behövde inte be om hjälp de kom snällt o frågade

29 avril 2026

Hej Ulf,

Tack för de fina orden om besöket i Malmöbutiken. Det är väldigt roligt att höra att hjälpen kom snabbt och på ett trevligt sätt.

Sådana upplevelser betyder mycket, och det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En savoir plus sur les différents types d'avis.