+ Lagersaldot stämde Gick snabbt och smidigt att hitta och köpa - Rörig sektion (mus/tangentbord) med hylletiketter som antingen saknades eller hörde till annan vara, kunde tex inte se vad prod... Voir plus
Den första säljaren var ointresserad och kändes dömande (har rollator å är 66 år) Dock tränar jag på gym tre dagar i v, å behövde ett par hörlurar. Säljare nr 2 var TOPPEN. Hjälpsam, visade olika lura... Voir plus
Riktigt pinsam upplevelse med ert butiksbiträde//Säljare.Han avvisade det jag kom för att köpa på ett brutalt sätt fördömde han Samsung Tv:n jag ändå köpte.//Jag har aldrig varit i närheten av något m... Voir plus
Långhusgatan 3, 215 86, Malmö, Väster, Suède
Fick vänta 30 min innan jag fick hjälp.
Han som sen hjälpte mig var jättebra men man ska inte behöva vänta så länge i en nästan tom butik.

Prata med 3 olika personal och alla var lika trevliga och hjälpsamma

Réponse de POWER.se - Malmö
Went in to buy a smart watch, didn’t appreciate the “hard sell” for a new phone contract. The first no Thankyou to the offer should have seen the sales pitch stop, things went from a professional start to a very awkward encounter, was very close to walking out without the product I had ordered.

Réponse de POWER.se - Malmö
Trevlig och hjälpsam försäljare som gav ett trovärdigt intryck! Jag fick den hjälp som jag behövde!

Réponse de POWER.se - Malmö
Mycket hjälpsamma för att hitta rätt produkt och till mest kostnadseffektiva alternativ.

Réponse de POWER.se - Malmö
Från början till slut som präglades av tjänstvillighet och omtanke om kunden

Réponse de POWER.se - Malmö
Riktigt pinsam upplevelse med ert butiksbiträde//Säljare.Han avvisade det jag kom för att köpa på ett brutalt sätt fördömde han Samsung Tv:n jag ändå köpte.//Jag har aldrig varit i närheten av något mer korkat.

Réponse de POWER.se - Malmö
Bra liten maskin, passar bra för mig om man vill ha en liten kopp starkt kaffe 🤗

Réponse de POWER.se - Malmö
Bra service när det äntligen dök upp personal vilket tyvärr tog tid.

Réponse de POWER.se - Malmö
Bra mottagande man behövde inte be om hjälp de kom snällt o frågade