POWER.se - Malmö Avis

2 229
TrustScore 4 sur 5

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig häm... Voir plus

Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslu... Voir plus

Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra jobb. Men när jag skulle hyra er Freetrailer så kostade den 69 kronor. Ett bättre namn på tjänsten skulle vara 69-trailer. Försökte höra mig för i kassan om... Voir plus

Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Voir plus

1. Entreprise d'électronique
  2. Magasin d'électroménager
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Ordinateur et accessoires
  5. Service de réparation de matériel électronique
  6. Magasin de télévisions

Promotion box for POWER.se - Malmö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 229)

15 647 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super trevlig person som hjälpte oss

Super trevlig person som hjälpte oss

Hej Amer,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att ni fick så trevlig hjälp i Malmö, och vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Jag skulle köpa en högtalare och fick…

Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera försök lyckades han till slut hitta den och gjorde verkligen sitt bästa för att jag skulle bli nöjd.
Fantastisk service av Patrik och hans kollega, en ung, smal och blond kille med glasögon.
Båda är verkligen rätt personer på rätt plats – de förtjänar 10 stjärnor av mig, inte bara 5! ⭐

Hej Biljana,

Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse i Malmö.

Det är verkligen roligt att höra att du fick så kunnig, trevlig och engagerad hjälp vid ditt köp av högtalare, och att teamet gjorde det lilla extra för att hitta produkten åt dig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lyfta den service du fick, och dina ord betyder mycket.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

Varför ska jag behöva en pskiva!

Varför ska jag behöva en pskiva!! Snälla fixa er parkering

Réponse de POWER.se - Malmö

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi förstår att parkeringen blev ett irritationsmoment under besöket. När man kommer för att handla vill man helst kunna fokusera på det man är där för, inte fundera över parkeringsregler och vad som behövs i framrutan.

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och dina synpunkter. Även sådana delar runt själva besöket påverkar helhetsintrycket mer än man kan tro.

Allt gott, Jinda på POWER!⚡

Problemet ligger inte i hjälpen när du…

Problemet ligger inte i hjälpen när du får den. Den hjälpen och servicen vi fick nu var hur bra som helst. Problemet ligger i att det inte verkar finnas nog med personal. På senaste tiden finns det ingen som kan hjälpa en på Power. Stackars den personalen.

21 juin 2026

Hej Kund,

Tack för att du delar med dig. Det är fint att höra att hjälpen och servicen ni fick på plats var riktigt bra, samtidigt som vi förstår att väntetiden och bemanningen påverkade upplevelsen.

Vi uppskattar också att du lyfter personalens insats. Den typen av återkoppling betyder mycket och hjälper oss att se både vad som fungerar väl och vad som behöver bli bättre.

Med vänliga hälsningar
Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Malmö⚡

allt bra

allt bra! rekommenderas

21 juin 2026

Hej Henrik,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att allt gick bra och att du rekommenderar oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Trevlig och bemötande personal som…

Trevlig och bemötande personal som försöker göra sitt bästa för kunden.

17 juin 2026

Hej Zvonko,

Tack för de fina orden om vårt varuhus i Malmö.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och engagerad, och att de gjorde sitt bästa för att hjälpa till.

Varmt tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Highly recommended thanks to excellent service by Yas

We were very pleased to have help from Yas (Yasir) select appliances for our kitchen renovation. He was consistently knowledgeable, helpful, and cheerful, despite our many stupid questions! We shopped around at other stores but returned to Power to buy the products, just because of the outstanding service that Yas provided. Highly recommended!

16 juin 2026

Hi Mitra,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp i Malmö och att servicen gjorde att ni valde att komma tillbaka till oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att ni blir riktigt nöjda med produkterna till köksrenoveringen.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Trevlig säljare och billigt att handla…

Trevlig säljare och billigt att handla dom saker jag behövde💙

20 juin 2026

Hej Sehada,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse i Malmö och att du hittade det du behövde till ett bra pris.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Nils-hugo,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra information och hjälp av en kunnig säljare i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådan återkoppling betyder mycket.

personalen skickade mig annan avdelning…

personalen skickade mig annan avdelning gå ditt sen väntade tills jag sa finns inte nån som kommer här..

19 juin 2026

Hej Pranvera,

Tack för att du tar dig tid att skriva, och vi beklagar verkligen att du har fått en så pass negativ upplevelse. Att personalen skickade dig till en annan avdelning och sedan väntade tills du själv frågade om någon kommer, är tyvärr inte det vi vill erbjud våra kunder.

Vi tar din feedback till oss och kommer att använda den för att jobba vidare med vårt team så att alla kunder får en bättre upplevelse.

Felix på POWER! ⚡️

Kvick personal

Kvick personal. Effektivt skött.

15 juin 2026

Hej Lasse,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du upplevde besöket som kvickt och effektivt skött.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Damen som expierade mig gjorde det på…

Damen som expierade mig gjorde det på ett trevligt sätt och hon gjorde det dessutom snabbt .Med andra ord en trevlig upplevelse.

15 juin 2026

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt och snabbt bemötande i Malmö, och att besöket gav en så bra upplevelse.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Bra och trevligt bemötande.

Bra och trevligt bemötande.
Serviceminded personal.

10 juin 2026

Hej Linda,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande och att personalen i Malmö upplevdes som serviceminded. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra säljare som inte var påtryckande

Bra säljare som inte var påtryckande

10 juin 2026

Hej Charlotte,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och hjälp utan att känna dig pressad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Malmö, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Easy to place the order

Easy to place the order, humble staff at the store

7 juin 2026

Hi Rajender,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att det var enkelt att lägga ordern och att du fick ett trevligt bemötande i butiken i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Vi hade förbokat produkten och det gick…

Vi hade förbokat produkten och det gick väldigt smidigt och snabbt inne i butiken. När vi skulle hämta ut på den på baksidan mötte vi en herre som väntat i 20 minuter på hjälp. Vi insåg att ringklockan var sönder. Men efter en sväng tillbaka in i butiken löste personalen det hela snabbt.

Hej Sanna,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att förbokat och utlämningen i butiken till stor del gick smidigt och snabbt. Samtidigt uppskattar vi verkligen att du uppmärksammar att ringklockan på baksidan inte fungerade och att det skapade väntetid innan personalen kunde hjälpa till.

Det är värdefull återkoppling, och extra fint att höra att situationen ändå löstes snabbt när ni gick tillbaka in i butiken.

Bra service

Bra
Service

Hej Kund,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service i Malmö, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Varmt välkommen tillbaka.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Trevlig personal och just pris på varan…

Trevlig personal och just pris på varan vi köpte

Hej Leif,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och ett bra pris på din vara.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Malmö.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Vet inte var jag ska börja. Skitbutik helt enkelt!

Vet inte var jag ska börja.
Andra gången detta händer. Gör ett köp genom "Click and collect" men när jag kommer dit efter sms så finns varan inte där. Hänt tidigare och då var det en tv jag beställde och denna gången var det en kamera till dottern.
Sämsta butik! Hur kan man inte ha koll på en reserverad vara. Så jäkla glad att jag inte betalde innan jag hade varan framför mig. Inga fler köp där inte. Och skoja om detta kommer vidareförmedlas.
Skämtbutik!

9 juin 2026
Avis spontané

Hej Ronny!

Tack för ditt omdöme! Vi förstår att det här blev en besvikelse. När man får ett sms om att en beställning är redo att hämtas ska man naturligtvis förvänta sig att varan faktiskt väntar på plats. Det är extra tråkigt att läsa att detta inte var första gången du upplevde samma sak. Då är det förståeligt att förtroendet får sig en törn.

Vi vet att många väljer Click & Collect just för att slippa osäkerhet och för att snabbt kunna hämta det man behöver. Därför är det synd när upplevelsen blir raka motsatsen. Feedback som denna ger oss möjlighet att uppmärksamma sådant som behöver fungera bättre.

Tack för att du delade med dig av din upplevelse och gav oss en ärlig bild av hur besöket uppfattades!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Köhanteringen är knappast optimal

Köhanteringen är knappast optimal. Man står och köar. Det går långsamt. Man vet inte varför. Vissa får gå föra. Man vet inte varför. Inget kul. Inte smidigt. Personalen jobbar på och gör rätt, men de är inte där för min skull

6 juin 2026

Hej där,

Tack för att du delar med dig.

Det är värdefullt att få höra att personalen upplevdes göra sitt bästa, samtidigt som köhanteringen kändes långsam och otydlig. När väntan blir oklar och flödet upplevs osmidigt påverkar det hela besöket.

Vi tar med oss din feedback om både väntetiden och att det saknades tydlighet kring turordningen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡