POWER.se - Täby Avis 910

TrustScore 4 sur 5

4,1

ATTUNDAFÄLTET 2, 183 34 Täby, Ensta, SE

We were at Power in Täby to buy a laptop. We were helped immediately by a salesperson named Benjamin, without any waiting time. He found the most affordable option for us. Thank you very much!

Mycket trevligt & proaktivt bemötande av Benjamin! Otroligt serviceminded & hjälpsam! (Och världens tålamod! ;-) Nöjd med alla köp! Kommer tillbaka!

Detta är mitt andra köp under nyårshelgen i Power-butiken i Täby centrum Säljaren gjorde den åt mig, förlåt för att jag har glömt hans namn och sa att han kom från Grekland. Jag är väldigt tacksam mot... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

910 avis

Jag beställer en vara till click and…

Jag beställer en vara till click and collect. Jag får bekräftelse att varan är packad och redo för upphämtning. När jag kommer till kassan får jag besked att varan inte finns. Jag får hjälp av kassören att hitta ett substitut till produkten. Jag köper då den varan. Nästa dag får jag en påminnelse att jag inte har hämtat produkten som ni inte hade.

Jag föreslår en systemöversyn så att ni inte skickar information om att en vara finns när jag får besked att den inte finns när jag kommer fram, och att inte skicka påminnelser när jag gick med på substitutet istället.

18 mai 2026

Mycket trevligt & proaktivt bemötande…

Nöjd med alla köp! Kommer tillbaka!

15 mai 2026

Hej Victoria,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt och proaktivt bemötande och att hela upplevelsen kändes hjälpsam och smidig.

Extra kul att du vill komma tillbaka. Det uppskattas mycket.

Poor customer service

I had a frustrating experience picking up my item from this store. I drove an hour to collect the item, only to be told when I arrived that it wasn’t there. What made it even more confusing was that I later received a reminder text saying the item was ready for pickup.

I called customer support afterward, and to be fair, the representative I spoke with was very friendly and helpful in explaining the situation. Unfortunately, there wasn’t much he could do directly, but I was told the store would contact me within 24 hours to address the issue. I even received an email confirming this, but no one ever followed up with me.

When I eventually picked up the item, the employee behind the counter was unfriendly and gave the impression that they didn’t want to be there. Overall, the communication and customer service were disappointing.

At this point, I’ve decided to return the item and won’t be purchasing from this store again.

19 mai 2026

Hi,

Thank you for sharing your experience. We are truly sorry to hear about the confusion regarding your order and the inconvenience of traveling such a long distance without being able to collect your item as expected. We also regret that the service you received in store did not meet the level of friendliness we strive for.

This is not the experience we want for our customers, and we take your feedback seriously. Please feel free to contact our customer service at kundservice@power.se or call 08 517 66 000 so we can look into what went wrong and assist you further.

Best regards,
Felix at POWER! ⚡️

Jag gör ALDRIG ett köp hos Power igen

Jag gör ALDRIG ett köp hos Power igen. Jag köpte en telefon till min mamma, på det fick jag ett erbjudande av de på Power i Täby att lägga till min mamma på mitt abonnemang för ett billigt pris. Eftersom jag hade ett gammalt abonnemang på tele2 så behövde de på Power kontakta någon på tele2 så att den här processen kunde göras manuellt. Jag blev lovad ett lågt pris men att jag behövde signera för ett högre pris just då, eftersom tele2 skulle fixa ändringarna manuellt. Jag bad om att det skulle stå skriftligt att den här ändringen ska göras, det fick jag inte. En vecka gick, ingen förändring, två veckor gick, då hade min mammas telefonnummer blivit huvudabonnemanget på tele2. Jag gick tillbaka till butiken och fick höra att de jobbar på det och att jag skulle bli kontaktad när det var klart. Tre veckor går utan förändring och jag kliver in i butiken och frågar samma sak igen, får samma svar. Inpå fjärde veckan kommer fakturan, där ingen förändring har skett. Jag ringer till kundtjänst på Power och får sjävklart veta att de inte kan göra något, utan jag behöver gå tillbaka till butiken, igen. Personen på kundtjänst säger att ett ärende skickas till butiken i Täby där de även ber butiken att ringa mig. Än idag har jag inte fått något samtal, jag var tvungen att höra av mig till tele2 själv och förklara situationen. Jag satt i samtal i över 1 timme för att komma till rätt avdelning där jag fick hjälp. Nu är nästa faktura här och det stämmer fortfarande inte, ännu en gång så kommer jag att behöva kontakta tele2 för att se om det går att lösa. Det har alltså gått 2 månader utan att få höra från Power i Täby och jag får ta tag i allt själv pga att de inte har kompetensen till att hantera dessa ärenden. Är så otroligt besviken på Power och deras otroligt dåliga service, jag fortsätter kämpa för det jag har blivit lovad, men tänk på de som inte orkar eller vet bättre, exempelvis våra äldre som förlitar sig blint på några bakom kassan.

5 mars 2026

Hej Sofia,

Tack för att du tar dig tid att skriva detta, och vi förstår att din frustration efter två månader är mer än befogad.

Det du beskriver är allvarligt på flera nivåer. Du litade på ett muntligt löfte, bad om skriftlig bekräftelse och fick inte det. Sedan har du i två månader fått kämpa ensam med något som aldrig borde ha hamnat i dina händer. Att du fortfarande inte fått den hjälp du har rätt till beklagar vi djupt och det är inte okej.

Hör av dig till oss på kundservice@power.se eller ring 08 517 66 000 så eskalerar vi ärendet direkt till varuhuset i Täby.

Felix på POWER! ⚡️

Bästa servicen och säljaren var…

Bästa servicen och säljaren var fantastiskt bra Och heter Benjamin

Hej Ouassila,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att servicen i Täby var så bra och att du fick ett så fint bemötande.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bara positivt att säga om mina två…

Bara positivt att säga om mina två besök i helgen

Hej Helena,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att båda besöken i helgen gav en så bra upplevelse.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta, och det betyder mycket att höra så positiv feedback.

Otroligt smidigt

15 mai 2026

Hej Pavel,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att allt gick otroligt smidigt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande, jätte trevlig personal .

16 mai 2026

Hej Merci,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett väldigt bra bemötande och att upplevelsen i varuhuset var så positiv.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Fantastisk personal som engagerade sig

Fantastisk personal som engagerade sig. Väldigt nöjd med att jag gick in på power!

13 mai 2026

Hej Maria,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att besöket i Täby gav ett så bra intryck och att engagemanget uppskattades så mycket.

Extra kul att du känner dig väldigt nöjd med att du gick in på POWER.

All the best, Erik at POWER! ⚡

We were at Power in Täby to buy a…

Thank you very much!

14 mai 2026

Hi J,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Täby gick så smidigt och att ni fick hjälp direkt med att hitta ett prisvärt alternativ.

Vi uppskattar verkligen er återkoppling och hoppas att ni blir riktigt nöjda med den nya datorn.

Hej Kim,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med dina köp hos oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Hej Folke,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett mycket bra bemötande. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Mycket bra service

Mycket bra service

14 mai 2026

Hej Luz,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick mycket bra service i Täby.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Att det var jätte bra att kunna…

Att det var jätte bra att kunna beställa på internet samt möjlighet att hämta i er butik i täby efter 30 min suveränt är helnöjd

13 mai 2026

Hej Kjell,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att det fungerade så smidigt att beställa online och hämta i varuhuset efter 30 minuter.

Det är extra kul att höra att du är helnöjd och att upplägget passade så bra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Benjamin på Power i Täby gav service på…

Benjamin på Power i Täby gav service på högsta nivå. Väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam från början till slut. Han hjälpte mig hitta det som passade bäst för mina behov. Det är sällan man får så bra kundbemötande idag — stort tack!

11 mai 2026

Hej Khazal,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att servicen i Täby höll så hög nivå och att du fick så engagerad och kunnig hjälp hela vägen. Sådant kundbemötande betyder mycket.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Förstklassig service

Fick väldigt bra hjälp av Benjamin som är en kunnig och engagerad säljare.

11 mai 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden om servicen i Täby.

Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp och ett engagerat bemötande i butiken. Sådant uppskattas verkligen.

Otroligt nöjd!

Benjamin var riktigt duktig trevlig och professionell!

8 mai 2026

Hej Monika,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd och att du fick ett trevligt och professionellt bemötande i varuhuset.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Det blev lite lång väntan på det jag…

Det blev lite lång väntan på det jag hade beställt. Så småningom hittades det. Trots det trevlig personal och fick hjälp ned till min bil.

9 mai 2026

Hej Lars,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det var fint att höra att du till slut fick hjälp och att bemötandet i varuhuset uppskattades, även om väntan blev längre än önskat.

Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram den trevliga hjälpen hela vägen ut till bilen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Enkelt att boka innan och bra pris

Enkelt att se att varan, en vattentålig kamera, fanns i lager till bra pris, och sedan enkelt att boka on-line för upphämtning. Upphämtning och betalning på plats utan problem.

10 avril 2026

Hej Magnus,

Tack för den fina recensionen.

Vad roligt att höra att det var smidigt att både boka online och hämta upp varan i butik, och att priset kändes bra också.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hjälpsam personal

Reserverat en stor otymplig vara & kom med barnvagn och skulle hämta. Personalen såg svårigheten för mig att få med varan och bar ner paketet till min bil!

6 mai 2026

Hej Robin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är verkligen fint att höra att du fick så hjälpsam service vid upphämtningen, särskilt när du hade barnvagn och en stor vara att få med dig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta, och det är extra roligt att höra när servicen gör skillnad i praktiken.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En savoir plus sur les différents types d'avis.