Aucune trace de demande d’avis
Fick problem med att ladda Telia…
Fick problem med att ladda Telia kontantkort. Blev av Telia först rekommenderad att gå tillbaka till ombudet (Pressbyrån Vetlanda). Möttes av två anställda med direkt fientlig attityd. Senare hittade Telia felet i deras system Men uppträdandet hos Pressbyråns personal, kunde ha varit bättre, minst sagt. Skulle jag börjat käfta med, så kunde det ha blivit livat.
Pressbyrån i Växjö på Storgatan 36 har…
Pressbyrån i Växjö på Storgatan 36 har sedan de bytte ägare blivit totalt värdelösa!!! Unga människor som inte kan något alls om spel. Inga cigaretter över huvudtaget knappt. De verkar inte ens bry sig att beställa hem fler. Riktigt dålig service faktiskt!!!
BÄSTA 2 dagarna på sjukhuset trots min…
BÄSTA 2 dagarna på sjukhuset trots min mormor ligger med canser
Dock tråkigt när en kund som tillomed jobbar på sjukhuset är otrevlig och begär namn på en anställd när hon bad att han skulle va stilla med telefonen för stämpling
Men bästa personalen förevigt ❤❤
Pressbyrån Skövde sjukhus ❤❤
Hon som blev utsatt för de bemötte han otroligt bra !
Älskar henne !❤❤❤
Pressbyrån Marklandsgatan
Pressbyrån Marklandsgatan: ALLTID trevlig personal. Dom är snabba, väldigt lyhörda för nåt det börjar samlas på för många i kön..har handlat där i 25 år och dom bytte ägare för några år sen.. då blev jag lite orolig, som man kan bli vid förändringar. Men hade inget att oroa mig för. Pressbyrån på Marklandsgatan får 10 poäng av 10 absolut. Glad sommar! / Mvh Cecilia
Elendig kundeservice i butikken i…
Elendig kundeservice i butikken i Charlottenberg!! Vanskelige og ukoselige ansatte, null hjelp å få. Til og med firmaet jeg bestilte deler av nekter å bruke dette stedet som hentepunkt igjen!
VARNING!!
VARNING!!!
Helt sanslöst ställe, saknar fullständigkund känsla, vägrar lämna ut ett paket även efter det att jag som avsändare skickar fraktsedeln och beskriver att jag missat att lägga till det ena efternamnet i ett dubbel efternamn, trots att mottagaren gör sitt yttersta för att visa hon är behörig paket mottagare. Både butiksägaren och dess anställda är Thailändare som blivit paragraf ryttare och njuter av att få vägra ge service. Detta även efter att centrala DHL ringer upp stället. Detta bara för att tjäna 20:- för att kunna skicka tillbaka det och tänker inte på mottagaren som åkt 10 mil från Norge för att hämta det. Och vi som avsändare som får skicka det igen.
Butiksägaren berättar för mig som avsändare när jag ringer och försöker förmå honom att lämna ut det istället berättar han stålt att han vägrar lämna ut paket om man stavat fel på Svenson med ett eller två ss i Svensson. Njuter. De skall pyssla med något annat. VARNING
Pressbyrån i Globen Centrum var så…
Pressbyrån i Globen Centrum var så otrevlig. Jag kände mig absolut inte välkommen, på settet han skräck på mig var oacceptabelt. Han vägrade skanna min QR kod som jag hade från pressbyråns egna app. Och han vägrade ha en dialog med mig.
I butiken på Nässjö central kommer jag…
I butiken på Nässjö central kommer jag in och där står 3 st vid kassan och pratar arbiska bland annat den som jobbar i pressbyrån samt en vakt och en till, otreligt att komma in och de pratar högt. Dessutom så var det inte rent där bullar står, påsarna fläckiga och fullt med smulor etc. Tycker att om man inte har något att göra så bör man väl göra rent så det ser rent o snyggt ut när man ska köpa bulle o kaffe. Rekommenderar inte det, dessutom var inte personalen trevlig heller,
Resecentrum Skövde
Resecentrum, Skövde. So rare to be served these days by staff who are happy, positive and efficient. A very pleasant young lady, who was a shining example of how to deal with customers!
Oacceptabelt och förnedrande bemötande
Jag har varit stamkund på denna Pressbyrån i över två år, butik 50200 i Solna, vid Karolinska sjukhuset.
Vid mitt senaste besök blev jag högljutt anklagad av en specifik medarbetare inför andra kunder för att inte ha betalat för min latte, som kostade cirka 26 kronor. Jag förklarade lugnt att jag alltid betalar via självbetalningskassan. Ibland lämnar jag latten om den inte är tillräckligt varm – det betyder inte att den är obetald. Tack och lov har jag appen där jag kan visa alla mina betalningar på varje Pressbyrån, vilket bekräftar att jag alltid betalat.
Istället för att kontrollera kassan, betalhistoriken eller övervakningskameror, eller ta samtalet privat, fortsatte medarbetaren att höja rösten, vilket var förnedrande. Jag är 43 år och har aldrig tagit något utan att betala.
Jag har anmält händelsen till Pressbyrån centralt och förväntar mig att detta tas på allvar och att jag får återkoppling. Det är sorgligt att bli behandlad på detta sätt över ett så litet belopp, och situationen kunde ha hanterats korrekt och respektfullt.
En superanställd alltid glad o ett leende!!
Jag skulle vilja lyfta fram vilken superkille (ung) som jobbar på er butik där man kommer upp från pendeln o innan tunnelbanespärrarna! Alltid glad alltid med ett leende hälsar på alla o önskar en fin dag ❤️ man blir alltid lika glad varje morgon! En toppenanställd var rädd om honom 🌸🌸!!
Köpte ett bio/presentkort som var tomt…
Köpte ett bio/presentkort som var tomt när det skulle användas. Tydligen är det ett vanligt fenomen enligt kassörskan på biografen. Pressbyrån är inte ens värda ett poäng säger jag
Mycket otrevlig personal som dessutom…
Mycket otrevlig personal som dessutom skriker och avbryter.
Perfect for quick stop
I often stop at Pressbryan for coffee and a snack. The staff are always friendly and it's super convenient.
Blåser folk på pengar!!!!! Kom ej till denna butik i Stockholm!
Jag kom med tåget till Jakobsberg station tänkte springa in fort och köpa kaffe på Pressbyrån vid stationen där det var en yngre tjej med slöja som jobbade i den lilla butiken i kassan. Jag sa jag vill köpa en stor kaffe, hon slog in 64 kr för en stor kopp kaffe. Jag sa det har aldrig kostat så mycket, hon blånekade mig. Jag sa det kostar mellan 32 kr till 39 kr som jag minns det. När hon slog in det i kassan alltså 64 kr för en stor kopp så var jag snabb med att blippa med mitt elektroniska bankkort i min mobil. Jag sa nu efter det jag tänkte igenom – nej detta är alldeles för dyrt. Då sa jag till henne att jag vill häva köpet. Hon sa det går inte till ditt elektroniska kort. Hon sa du får hämta ditt fysiska kort. Jag sa det ska gå att återbetala tillbaka till mitt elektroniska kort, jag har varit med om det förut utan problem på andra ställen. Hon vägrade ge sig. Hon gav mig kontanter tillbaka 64 kr. Jag ville inte ha massa kontanter så jag köpte en energidryck i stället för 34 kr så hade jag 30 kr kvar i kontanter. Jag var i kontakt med deras kundtjänst samma dag. Hon sa att detta är felaktigt bemötande och att man ska få återbetalning till sitt ursprungliga betalningsmedel. Jag sa till henne i butiken innan att hon bröt mot penningtvättslagen angående hävningen för köpet. Kundtjänst sa också att jag hade rätt – 32 kr för en stor kopp kaffe och inte 64 kr. 100% ökning är orimligt. Jag fick en kupong från kundtjänst värd 39 kr som plåster på såren, och hon skulle eskalera detta till regionansvarig.
En till två dagar efter denna anmälan till kundtjänst så tänkte jag se om hon var på plats i butiken och jag tänkte utnyttja min kupong för att köpa en stor kaffe för 32 kr. Kom ihåg – 39 kr på kupongen. Jag tänkte gå in till butiken och fixa denna gratis kaffe och även konfrontera henne. Om hon inte var där så tänkte jag ifrågasätta den personal som var där varför de försökt ta för mycket betalt. Som tur var så var hon där och jobbade ensam som jag såg det. Jag väntade på min tur för att komma fram till kassan. När jag var framme så sa jag att jag ville ha en stor kopp kaffe och visade min kupong. Hon slog in 64 kr. Jag frågade vad hon höll på med. Jag visade kupongen, hon skannade den, sedan ville hon att jag skulle betala. Jag kommer inte ihåg om det fortfarande stod 64 kr efter att hon skannat den eller om det var 64 kr minus 39 kr som stod på kupongen, men det spelar ingen roll. Jag hävdade att hon hade fel och pekade på skylten där det stod 32 kr, inte 64 kr. Hon hävdade att jag hade fel och att 64 kr var det som gällde. Jag sa då att jag häver köpet. Då skrev hon plötsligt in 32 kr för en stor kopp.
Nu kostade en kopp 32 kr. Jag skulle skanna min kupong igen, men då funkade den inte eftersom hon skannat den tidigare och den därmed var förbrukad. Då nekade hon att den fungerade och sa att det inte gick. Jag sa att hon hade skannat in den förut. Jag kommer inte ihåg vad hon svarade, men på något sätt nekade hon eller undvek frågan. Efter lite diskussion gav hon sig och sa ”ta en kopp kaffe” – tack för det. Jag nämnde att jag varit i kontakt med kundtjänst om allt detta och hon frågade vad det var med mig. Jag tänkte att detta är dålig kundservice. Jag har själv jobbat i butik, fått mycket beröm från både chefer och kunder som sagt att jag är väldigt trevlig, och jag nämnde även att hon enligt min uppfattning bröt mot penningtvättslagen. Hon ville inte ta den diskussionen utan började direkt försvara sig och skyllde på att jag köpte en dricka. Jag sa att jag inte ville ha kontanter utan återbetalning till kortet. Oavsett är detta, enligt mig, fel.
Mitt ärende hos kundtjänst har eskalerat till regionstemet högt upp!!
Jag ber om ursäkt orkar inte rätta allt hoppas ni förstår och kan läsa allt detta hände vecka (vecka 33 År 2025)
Vänligen,
Alexander Markström
Pressbyrån i Tranås har så trevlig…
Pressbyrån i Tranås har så trevlig personal! Tyvärr blir det ofta lång kö och kunder väljer att gå ut! Varför finns det ingen självbetjänings kassa??!!
Vad hände, ingenting
Vad hände? Ingenting. De svarar ALDRIG på telefonen, OAVSETT tiden på dygnet.
Falkenberg
Pressbyrån not keen on serving vegetarian food
Are you against people who do not want to eat dead animals?
You have 3 Pressbyrån at Helsingborg central station. All the 3 of them put 3 vegetarian sausages on the heater - lots of other different sausages from dead animals on the grill. One employee claimed that you sell so many of them and that's why they did not have any. Still he had put no new vegetarian sausages on the heater. I paid and waited but had to go since it took a very long time to get the sausage warm enough.
Köpte korv och mos,veg
Köpte korv och mos,veg, det var det mest smaklösa och äckligaste jag någonsin har ätit. Och väldig dyrt. Moset var inte kryddat utan bara blanda med pulver och vatten och korven var tomt på all kryddor, kunde inte känna ett enda smak eller krydda ur den korv. Jag var inte ännes mätt eller nöjd. Jag har tappat lyste att köpa från dem. Det var dyrt som sjutton. Och portionen var liten också! Man ska nog Aldrig köpa mat från pressbyrå om det ska vara på det hära sättet. Man såg också att personalen verkade var lite nervösa, så de kanske viste om vad de servera?! Innan serverade de goda men vad har hänt??
Har varit idag på pressbyrån i…
Har varit idag på pressbyrån i Norrköping som ligger på Drottninggatan, upplev dålig bemötande i kassan, jag tycker att det var dålig attityd .