Igen oplevet hvordan Primanets serviceniveau er i en liga for sig. Medarbejdernes dedikerede vilje til at skabe godt net gennemsyrer alt deres arbejde. Sq' ret unikt at opleve. Enig med andre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Da jeg for et par dage siden oplevede lidt ustabilitet i mit internetsignal, kontaktede jeg primanet. Hurtigt fik jeg besøg af verdens flinkeste og grundigste tekniker (Edwin). Han tog sig god tid ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
ringede til support, da vores net var ustabilt. Aftalte mødetidspunkt hvor supporter kom på ejendommen og efter kontrol, hvor problemet var et stik blev det fikset og hastigheden steg til langt over... Voir plus
L'entreprise a répondu
På Laenvej ved Ørum-djurs har vi lige haft besøg af Primanet i dag. Vi havde sådan set bare et kabel der var gået i stykker og det fik vi lavet samt vi fik trukket 2 kabler ind til vores kontor, fi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Primanet – Vi er altid lige i nærheden
For kun 159 kr./md får din husstand typisk al den hastighed og stabilitet, I har brug for – ofte til under halv pris af de store udbydere. Vi tilbyder også løsninger til erhverv, sommerhuse, smart home og videoovervågning.
Hos Primanet får du mere end bare internet. Du bliver en del af et fællesskab, hvor fokus er på dig – ikke på profit. Vi er en almennyttig forening, der leverer hurtigt, stabilt og prisvenligt internet til tusindvis af husstande i Norddjurs, Syddjurs og området nord for Randers Fjord.
Selvom vi er en forening, er vi drevet professionelt med en fast teknisk stab, der sikrer høj kvalitet – både ved installation og support. Når du ringer, taler du direkte med en tekniker, og ved oprettelse kommer vi hjem til dig og finder den bedste løsning til netop dit hjem.
Vi er altid lige i nærheden – både når det gælder rådgivning, service og teknisk hjælp.
I efteråret 2024 passerede vi 5.000 tilsluttede husstande – og vi vokser stadig. Måske er du den næste?
Læs mere på primanet.dk eller hent vores medlemsapp “Primanet” til iOS og Android – og oplev forskellen.
Écrit par l'entreprise
Jernbanegade 38, 8961, Allingåbro, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Super hurtig installering - så hurtig at jeg nok ender med at køre dobbelt abonnement en månedstid😅.
Tror nok jeg har en lille modtager monteret og jeg skulle nok havde lagt mere tanke i hvor jeg ville have den da den er rimelig synlig. Uanset rigtig glad såvidt.

Réponse de Primanet
Tror at I kan hjælpe mig med alt Smil.
Jeg har lige fået en faktura fra Cleverbridge
Internet Security
Kender I noget til det ????
MVH Mette Fischer

Réponse de Primanet
At deres mand ikke gik hjem før det hele virkede.
Og han kæmpede en hård kamp,da vores beliggenhed
Ikke er optimal grundet mange træer.
Og tænk sig nu kører vi bedre end med de gamle kobbernet fra tdc..Hvor prisen bare stiger og stiger.
Det her er gearet til vores forbrug og en lavere pris.

Réponse de Primanet
Elendig kundeservice og dårlig montering!!
Montøren ødelægger vinduesramme og fuge i et lejet hus, laver et 5x5 cm stort hul i min tvskænk som nu er ødelagt og laver mange huller i væggen med store klips!
Han monterer en router og opkræver herefter 899 kr uden at have oplyst at der er egenbetaling på denne og i såfald prisen inden montering.
Wifi virker dårligt og med ringe styrke, og pludselig virker det bare ikke. Jeg skriver til support og får svar dagen efter, at det skal selvfølgelig laves snarest muligt.
Jeg svarer, at de kan komme i dag - igen svar retur.
Jeg ringer, ingen svar retur.
Dagen efter får jeg besked om, at primanet.dk har haft svært ved at komme i kontakt med mig - stadig ingen opkald har jeg fået.
Så de prøver at spise lig af med, at jeg ikke er til at komme i kontakt med, når de selv ikke har hverken ringet tilbage eller svaret på sidste mail.
Jeg opsiger mit abonnement og får bekræftelse retur.
Stadig ingen tidspunkt for reparation af wifi.
Jeg rykker for dette og får besked om at jeg er svær at træffe - har stadig ikke modtaget opkald eller mail med tidspunkt for reparation.
Jeg ringer primanet.dk op, ingen svar og ingen ringer retur.
Jeg skriver endnu en mail at jeg ønsker wifi lavet i dag, svar komme her retur at de kan sende en reparatør fredag kl. 1000 - 6 dage senere end jeg fejlmelde internettet.
Jeg svarer, det er fuldstændig uacceptabelt og de bør komme asap.... ingen svar.....
Bliv ALDRIG kunde hos primanet.dk - hold jer langt væk.

Réponse de Primanet
Det er en god kundeservice og en hurtig respons. Nettet kører upåklageligt

Réponse de Primanet
Sød og kompetent medarbejder der satte mit net op 🥰 har haft primanet før og er ganske tilfreds 🥰

Réponse de Primanet
Hurtig betjening og meget god service.
Er meget tilfreds med produktet.

montage dåelig udført
der blev beækket et stykke pus af da han borede i gennem vægen det var ikke sket hvis han havde boret indefra og ud
han fjummerede lidt rundt som om han ikke helt vidste hvad han lavede

Réponse de Primanet
Fik besøg af en tekniker, som jeg mener hed Peter i dag, han fandt frem til at mit gamle udstyr var problemet. Fik en ny asus ax3000 til 600kr og så hoppede hastigheden fra 85-91mbps til 260mbps. God service, flink og rar tekniker som var god til at fortælle, hvad udskiftningen kunne gøre. Og resultatet taler jo for sig selv. 5 stjerner her fra

Réponse de Primanet
Jeg har ikke haft Primanet mere end godt enmåned
Er meget tilfreds, det fungerer godt, det virker hele tiden👍

Réponse de Primanet
Super venlig montør og super godt net i hele huset

Réponse de Primanet
En savoir plus sur les différents types d'avis.