Primanet Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen oplevet hvordan Primanets serviceniveau er i en liga for sig. Medarbejdernes dedikerede vilje til at skabe godt net gennemsyrer alt deres arbejde. Sq' ret unikt at opleve. Enig med andre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg for et par dage siden oplevede lidt ustabilitet i mit internetsignal, kontaktede jeg primanet. Hurtigt fik jeg besøg af verdens flinkeste og grundigste tekniker (Edwin). Han tog sig god tid ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ringede til support, da vores net var ustabilt. Aftalte mødetidspunkt hvor supporter kom på ejendommen og efter kontrol, hvor problemet var et stik blev det fikset og hastigheden steg til langt over... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

På Laenvej ved Ørum-djurs har vi lige haft besøg af Primanet i dag. Vi havde sådan set bare et kabel der var gået i stykker og det fik vi lavet samt vi fik trukket 2 kabler ind til vores kontor, fi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet
  2. Fournisseur d'accès Internet
  3. Service internet et téléphone

À propos de Primanet

Écrit par l'entreprise

Primanet – Vi er altid lige i nærheden

For kun 159 kr./md får din husstand typisk al den hastighed og stabilitet, I har brug for – ofte til under halv pris af de store udbydere. Vi tilbyder også løsninger til erhverv, sommerhuse, smart home og videoovervågning.

Hos Primanet får du mere end bare internet. Du bliver en del af et fællesskab, hvor fokus er på dig – ikke på profit. Vi er en almennyttig forening, der leverer hurtigt, stabilt og prisvenligt internet til tusindvis af husstande i Norddjurs, Syddjurs og området nord for Randers Fjord.

Selvom vi er en forening, er vi drevet professionelt med en fast teknisk stab, der sikrer høj kvalitet – både ved installation og support. Når du ringer, taler du direkte med en tekniker, og ved oprettelse kommer vi hjem til dig og finder den bedste løsning til netop dit hjem.

Vi er altid lige i nærheden – både når det gælder rådgivning, service og teknisk hjælp.

I efteråret 2024 passerede vi 5.000 tilsluttede husstande – og vi vokser stadig. Måske er du den næste?

Læs mere på primanet.dk eller hent vores medlemsapp “Primanet” til iOS og Android – og oplev forskellen.

Primanet - Altid Lige i nærheden!

Écrit par l'entreprise

Som medlem skal du opleve at vi altid er lige i nærheden
Vi sætter en stor ære i at levere en personlig, hurtig, og nærværende support til vores medlemmer, både i telefonen, og ved besøg. Som medlem af Primanet får du altid et teknikerbesøg ved oprettelsen, hvor I sammen finder den bedste løsning for lige netop din husstand. Det er også en tekniker du får i røret når du ringer til primanet. Kontakt os gerne, for at høre mere om netop dine muligheder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super go service hurtig og venlig…

Super go service hurtig og venlig montør

25 mars 2025

Hej Lone

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at du oplevede super god service og en hurtig og venlig montør – det er netop den oplevelse, vi gerne vil give alle vores medlemmer.

Dygtig, kompetent medarbejder.

Jeres medarbejder gav sig god tid til at sætte mig ind i tingene. Han kørte ikke før alt var i orden. TV, telefon og mit net.
En positiv oplevelse i vores fortravlede verden.

24 mars 2025

Hej E. Mortensen

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og at vores medarbejder tog sig tid til at sikre, at alt fungerede – både TV, telefon og net. Vi sætter en ære i at give vores medlemmer en tryg og grundig oplevelse, og det er dejligt at høre, at det blev værdsat.

Tak fordi du delte din oplevelse!

Virkelig god service og billigt internet

Virkelig god service og billigt internet

25 mars 2025
Avis spontané

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplever både god service og en prisvenlig løsning – det er lige præcis det, vi ønsker at tilbyde vores medlemmer.

Super flink service mand

Super flink service mand, ingen problemer alt i top.
Det spiller bare det hele 😃😃👍

19 mars 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at alt spiller – og at du havde en god oplevelse med vores servicemedarbejder. Vi sætter stor pris på din positive feedback! 😃👍

Fremragende service.

Fremragende service.
Dygtig tekniker, der bare har styr på sagerne.

18 mars 2025

Hej Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du oplevede fremragende service og en tekniker med styr på tingene – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer.

Tak fordi du delte din oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Fulgte hurtigt op på henvendelse. God og grundig tekniker, som fandt fejl og hjalp med opsætning

20 mars 2025
Avis spontané

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig opfølgning og god service. Vores teknikere gør sig umage for at være grundige og finde frem til eventuelle fejl – så dejligt at det lykkedes, og at du er godt kørende nu.

Fineste service

Fineste service, dygtig teknikker, ikke mindst en god forbindelse til nettet.

14 mars 2025

Hej Gert

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har oplevet fin service, en dygtig tekniker og – vigtigst af alt – en god og stabil internetforbindelse. Det er netop det, vi stræber efter!

Noté 5 sur 5 étoiles

At man kan bestille online

At man kan bestille online, og man selv kunne bestille dagen for montage 😊

7 mars 2025

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille online og vælge din egen installationsdato – vi arbejder for at gøre processen så fleksibel og brugervenlig som muligt. 😊

I tager telefonen

I tager telefonen, eller ringer tilbage, perfekt.
Teknikeren var helt professionel

5 mars 2025

Hej Lars Bo

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og teknikere. Vi gør vores bedste for at være tilgængelige og levere en professionel service – så din feedback betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig Teknikker som hurtig og…

Dygtig Teknikker som hurtig og effektivt fik placeret produktet bedst muligt på vores hus og koblet os på primanet , god og venlig kontakt fra primanet fra første samtale omkring internet og til alt var installeret og teknikker var færdig og alt er i orden og køre perfekt .
Berit Vilhelmsen

28 février 2025

Hej Berit

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra den første kontakt til den endelige installation. Vores teknikere gør deres bedste for at finde den optimale placering og sikre en stabil forbindelse, så det glæder os, at du er tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig oprettelse, billigt internet.

27 février 2025

Hej Janni

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service, hurtig oprettelse og en prisvenlig internetløsning. Det er netop det, vi stræber efter!

Hurtig installering

Hurtig installering . Fungerer upåklageligt.
Stabil og billig internet løsning.
Tak til Gabriel som har installeret internettet. Effektiv og professionel.

Hej Daniel,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige installation og en stabil, prisvenlig internetløsning. Vi sender din ros videre til Gabriel – han vil helt sikkert blive glad for den!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og fint signal

Nem at få kontakt til, venlig,hurtig og dygtig betjening, samt rigtig god service. Godt og stabilt signal.

18 février 2025

Hej Lone

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet nem kontakt, venlig og hurtig betjening samt god service. Og ikke mindst, at du er tilfreds med signalets stabilitet – det er præcis, hvad vi arbejder for!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lynhurtig betjening og det fungerer…

Lynhurtig betjening og det fungerer bare perfekt .

17 février 2025

Hej Bodil

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har oplevet lynhurtig betjening, og at alt fungerer perfekt. Det er præcis det, vi stræber efter!

Noté 5 sur 5 étoiles

Der gik kun få dage fra bestilling til…

Der gik kun få dage fra bestilling til alt var installeret .
Så godt.

Hej Karen

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at installationen blev klaret hurtigt og effektivt. Vi gør vores bedste for at sikre en smidig proces, så det er dejligt at vide, at du er tilfreds.

Tak for din feedback!

God service medarbejder.

Hej Pro-Tek

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service fra vores medarbejder. Det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og grundig installation og…

Hurtig og grundig installation og nettet fungerer rigtig fint

11 février 2025

Hej Poul

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at installationen blev udført hurtigt og grundigt, og at nettet fungerer, som det skal. Vi sætter stor pris på din feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og professionel…

Hurtig levering og professionel installering.

3 février 2025

Hej Erling

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplevede både hurtig levering og en professionel installation. Det er netop det, vi stræber efter!

Kom på den ønske dato.

Kom på den ønske dato.
Montøren havde styr på, hvad han skulle lave, og det var internet, da han gik 😁

24 janvier 2025

Hej Hanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at installationen blev klaret på din ønskede dato, og at montøren havde helt styr på opgaven. Dejligt, at alt var oppe at køre, da han var færdig – sådan skal det være! 😁

Tak for din feedback – det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Primanet var enormt hurtige til at få…

Primanet var enormt hurtige til at få sat internet op med kort varsel. Glimrende service hele vejen rundt, og super pris.

8 janvier 2025

Hej Niels,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig installation, glimrende service og en god pris. Det betyder meget for os at kunne levere en god oplevelse hele vejen rundt.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus