Primanet Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen oplevet hvordan Primanets serviceniveau er i en liga for sig. Medarbejdernes dedikerede vilje til at skabe godt net gennemsyrer alt deres arbejde. Sq' ret unikt at opleve. Enig med andre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ringede til support, da vores net var ustabilt. Aftalte mødetidspunkt hvor supporter kom på ejendommen og efter kontrol, hvor problemet var et stik blev det fikset og hastigheden steg til langt over... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

På Laenvej ved Ørum-djurs har vi lige haft besøg af Primanet i dag. Vi havde sådan set bare et kabel der var gået i stykker og det fik vi lavet samt vi fik trukket 2 kabler ind til vores kontor, fi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet
  2. Fournisseur d'accès Internet
  3. Service internet et téléphone

À propos de Primanet

Écrit par l'entreprise

Primanet – Vi er altid lige i nærheden

For kun 159 kr./md får din husstand typisk al den hastighed og stabilitet, I har brug for – ofte til under halv pris af de store udbydere. Vi tilbyder også løsninger til erhverv, sommerhuse, smart home og videoovervågning.

Hos Primanet får du mere end bare internet. Du bliver en del af et fællesskab, hvor fokus er på dig – ikke på profit. Vi er en almennyttig forening, der leverer hurtigt, stabilt og prisvenligt internet til tusindvis af husstande i Norddjurs, Syddjurs og området nord for Randers Fjord.

Selvom vi er en forening, er vi drevet professionelt med en fast teknisk stab, der sikrer høj kvalitet – både ved installation og support. Når du ringer, taler du direkte med en tekniker, og ved oprettelse kommer vi hjem til dig og finder den bedste løsning til netop dit hjem.

Vi er altid lige i nærheden – både når det gælder rådgivning, service og teknisk hjælp.

I efteråret 2024 passerede vi 5.000 tilsluttede husstande – og vi vokser stadig. Måske er du den næste?

Læs mere på primanet.dk eller hent vores medlemsapp “Primanet” til iOS og Android – og oplev forskellen.

Primanet - Altid Lige i nærheden!

Écrit par l'entreprise

Som medlem skal du opleve at vi altid er lige i nærheden
Vi sætter en stor ære i at levere en personlig, hurtig, og nærværende support til vores medlemmer, både i telefonen, og ved besøg. Som medlem af Primanet får du altid et teknikerbesøg ved oprettelsen, hvor I sammen finder den bedste løsning for lige netop din husstand. Det er også en tekniker du får i røret når du ringer til primanet. Kontakt os gerne, for at høre mere om netop dine muligheder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

super professionelt

Hurtigt, super professionelt,yderst rimelig pris.5 gang vi bruger dem.Altid *****

25 octobre 2023

Hej Ole.

Mange tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner.

Vi er super glade for at høre du har oplever Primanet, som hurtige, professionelle, med en rimelig pris.

Tak for at være et trofast medlem.

Fik hurtigt en aftale

Fik hurtigt en aftale, hvor tekniker checkede signalforholdene, og umiddelbart efter udførte de installationer som vi bestemte os for, efter en god rådgivning.
Alt sammen på Så herfra 5 stjerner.

10 octobre 2023

Hej Carsten.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre du har oplevet hurtige levering, at der blev givet en god rådgivning, og det derefter blev monteret som aftalt.

Skulle du have spørgsmål, eller mod forventning opleve problemer, må du endelig ikke tøve med at kontakte os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde i dag glæden af et besøg fra…

Jeg havde i dag glæden af et besøg fra jeres Tekniker Edvin. Han er ikke kun grundig, men også yderst servicemindet. Da han forlod matriklen spillede det hele, og lidt mere til. Ham skal i virkelig være glade for :-)

2 octobre 2023

Hej Rasmus.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er godt at høre du har haft så god en oplevelse ved vores teknikers besøg, og han har taget den nødvendige tid til at sikre alt spillede max. Vi lader roserne gå videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget proffesionel og kompetent…

Meget proffesionel og kompetent servicetekniker, bruger tid på, at optimerer signal og løsning. Og de kører ikke før installationen optimal. Og det virker rigtig godt 😊 Lars Fjellerup Strand.

22 septembre 2023

Hej Lars.

Mange tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre du har oplevet en god service fra vores tekniker.

Hej Anne Lise

Mange tak for at dele din oplevelse og de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre du er tilfreds og har haft en god oplevelse.

Skulle du opleve noget vi kan forbedre, eller mod forventning oplever nogle problemer, må du endeligt ikke tøve med at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service behagelig mand som…

Fantastisk service behagelig mand som var ude ved os meget flot betjening

29 août 2023

Hej Knud.

Tak for din fine anmeldelse, og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse. Velkommen i Primanet.

Absolut fantastisk service

Absolut fantastisk service, hardware installeret og software opdateret så alt virkede tip top da montøren var færdig.
Et firma der leverer en SUPER kvalitet til en særdeles glimrende pris - kan kun komme med roser.

Jesper

4 septembre 2023

Hej Jesper.

Mange tak for din flotte anmeldelse, og de 5 stjerner, og alle roserne.

Dejligt at høre du har haft så god en oplevelse ved vores teknikers besøg. En service der går lidt længere, til en pris der er til at betale for alle, er netop det vi arbejder for.

22 août 2023

Hej Inge.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for du har oplevet vores levering som hurtigt.

Velkommen til Primanet

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft Primanet i ca 1 1/2 uge nu og…

Har haft Primanet i ca 1 1/2 uge nu og må sige det kører bare på skinner . havde Edvinas på besøg og efter ca 2 1/2 time var jeg på .... absolut ingen grund til at betale over dobbelt pris for en fiber forbindelse. alle 5 stjerner fuldt fortjent.

8 août 2023

Hej Brian.

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi super glad for at læse.

Det er dejligt du oplever at Primanet bare kører og er et godt alternativ til en (dyr) fiberforbindelse. Det er netop det vi arbejder for hver dag, en god og stabil forbindelse, til en pris alle kan betale. 🙂

Endnu engang velkommen i Primanet.

Mange glade hilsner

God service, dygtig montør

9 août 2023

Hej Lars.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre du har oplevet en god service.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er lidt skuffet over hastigheden

Jeg er lidt skuffet over hastigheden, den ligger på 25 til 35 mbps, jeg fik at vide det er pga store træer der dækker for signalet, men ud over det har service osv. været super.

2 août 2023

Hej Karl Aage Isaksen.

Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre du har oplevet vores service som god.

Da du alligevel udtrykker lidt skuffelse, har jeg læst op på historikken, og kan i den forbindelse se at der er oprettet en specialinstallation på en campingplads, der nok desværre ikke kan levere meget mere end det du oplever. Det er dog normalt nok til både at være på nettet og streame samtidigt. Jeg håber meget at du blev fuldt informeret om den lavere hastighed, og forklaret at det var dit valg om det skulle oprettes, ellers kan jeg da godt forstå skuffelsen.

Skulle der være spørgsmål eller ønske om at tale sagen igennem, hører vi gerne fra dig på support@primanet.dk

Det virker næsten perfekt

Det virker næsten perfekt, men den flader lidt ud engang imellem.

27 juillet 2023

Hej Jeanette.

Mange tak for at du deler din oplevelse. Vi har holdt lidt ferie fra trustpilot, så beklager vi først har set den nu. Vores forbindelse skal ikke kun opleveves næsten perfekt, og må ikke have udfald.

Jeg håber derfor at du allerede har taget fat på vores support, via telefon 70200605, Messenger, eller mail på support@primanet.dk så en tekniker kan sørge for det bliver helt perfekt.

Rigtig god service.

27 juillet 2023

Hej Gezim.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du har oplevet en rigtig god service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg for et par dage siden oplevede lidt ustabilitet i mit internetsignal, kontaktede jeg primanet. Hurtigt fik jeg besøg af verdens flinkeste og grundigste tekniker (Edwin). Han tog sig god tid til at forklare hvorfor jeg oplevede udfordringer med signalet, og han var ekstremt grundig ift at lave den bedste mulige løsning.
Super service.

25 juillet 2023

Hej Mads.

Mange tak for din detaljerede anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre at der blev brugt den nødvendige tid til at sikre en god oplevelse, og finde den bedst mulige løsning for jer.

Vi lader Edwin vide at du er glad for hans service.

God service uden besvær

Kan kun anbefale jeres gode service aldrig haft nogle nævneværdige udfordringer med jeres internet

Hurtig installation fint produkt til en god pris

21 juillet 2023

Hej Alex.

Mange tal for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er godt at høre du oplever en god service, og en forbindelse uden nævneværdige udfordringer.

Alt er godt

Alt er godt
11 tegn! Det bestemmer jeg vel.

25 juin 2023

Hej Kaj.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, vi er glade for at høre alt er godt.

Mange sommer hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

De eneste der valgte at give os wi- fi.

De eneste der valgte at give os wi- fi.
Nordlys og andre tøvede.
Og primanet hsr god kvalitet

28 juin 2023

Réponse de Primanet

Hej Hanne Hjulmand Nielsen.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse med Primanet.

Vi er særligt glade for at høre du har bemærket vores indsats på WIFI området, vi prøver netop på at vurdere hver enkelt brugers behov individuelt, i steder for at køre med en løsning der skal passe til alle.

Noté 5 sur 5 étoiles

høflig og kompetent betjening .

høflig og kompetent betjening .
indtil videre ingen minusser.

13 juin 2023

Hej Jens Rasmus Jensen.

Tak for at du tog dig tid til at anmelde din oplevelse, og tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre du har oplevet vores betjening som høflig og kompetent.

Hvis du mod forventning skulle finde nogle minuser på et tidpunkt, må du endelig ikke tøve med at kontakte vores support, det er som regel noget der kan løses.

Velkommen til Primanet

Hej Anne.

´Vi er glade for at høre du har oplevet en god og hurtig service.

En meget dygtig tekniker

En meget dygtig tekniker, som bare forklarede os det hele.

30 mai 2023

Hej Inge.

Dejligt at høre vores tekniker har taget sig tid til at sikre det hele er blevet godt forklaret.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus