ProgeCAD / Eurocitydata ABAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Det mesta är bra…men…. Det saknas ritningsmallar och snittytor som visar väggisolering. Båda dessa bör finnas och anpassade efter de vanligaste standarderna vi använder i Sverige.

Testade den Engelska versionen på min gamla MAC. Funkade fint. Har nu köpt en HP Laptop och installerat på prov igen. Funkar fint så jag slog till ock köpte programmet. Allt från installation till pr... Voir plus

För det första - seriös och logisk uppföljning av programmets funktioner och möjligheter under testperioden vilket löste några invändningar kring funktionaliteten som jag noterade. Vederhäftig inform... Voir plus

Jag har haft ProgeCAD i 7 år och jag har alltid tyckt att CAD-programmet har varit bra. Det har även utvecklats på ett funktionellt sätt hela tiden, jag upplever att ProgeCAD 2021 även det har utveck... Voir plus

1. Entreprise de logiciels

Vi säljer billiga CAD-program på svenska med tillgång till support, utbildning och mycket mer.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

233 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det mesta är bra…men…

16 janvier 2026

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Tack för ditt omdöme och dina synpunkter.

Vad bra att höra att det mesta fungerar bra.
Vi erbjuder ritningsmallar i vår produktportfölj.
Vi kommer att höra av oss till dig för att se om det går att hitta en lösning.

Vänliga hälsningar
Yusuf

Finns trevlig service när man tar sig förbi chatt och Ai

Tråkigt det finns bara chatt AI support . Men det finns hjälp när man hittar ett telefon nr

1 janvier 2026

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB

Tack för din feedback, den är viktig för oss.

Det är tråkigt att höra att du upplevt vår service som mindre personlig. Vår ambition är alltid att erbjuda tillgänglig och bra support, och vi tar till oss dina synpunkter kring chatten.

Vi kan se att ett supportärende skickades in i mitten av januari och att det besvarades från vår sida. Om något fortfarande är oklart är du varmt välkommen att mejla oss, så hjälper vi dig vidare.
Mvh
Yusuf

Bra support

Bra support

15 décembre 2025

Hej Leif,

Tack för ditt omdöme. Bra att höra att du är nöjd med supporten.

Dylan

Nii fyllt programmet med de smarta…

Nii fyllt programmet med de smarta enheterna behövs för de flesta av lösningar

11 décembre 2025

Hej Thomas,

Tack för din recension. Bra att höra att du upplever att programmet innehåller de funktioner och verktyg som behövs för de flesta lösningar.

Hej Sven,

Tack för din recension. Kul att höra att du haft bra erfarenheter av både servicen och ProgeCAD under åren. Det väldigt viktigt för oss att verktyget ska fungera och passa oavsett erfarenhetsnivå.

Fick ej erbjudandet

Mellan beställning och att jag fick fakturan (med ordinarie pris) så kom det erbjudande om rabatt på hemsidan.

21 novembre 2025

Hej Erik,

Tack för din feedback. Det här är något som tyvärr har fallit mellan stolarna hos oss, vilket vi beklagar.

Vi är måna om att alla våra kunder ska känna sig nöjda och trygga. En kollega kommer att ta kontakt med dig för att se vad vi kan göra i ditt fall.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Dylan

Kraftfullt CAD-program relaterat till…

Kraftfullt CAD-program relaterat till priset. Påminner om AutoCAD.

3 décembre 2025

Hej Stefan,

Tack för din recension. Bra att höra att du upplever programmet som kraftfullt och att likheterna med AutoCAD gör det lätt att arbeta vidare.

Hej Niclas,

Tack för ditt omdöme. Bra att höra att allt gick snabbt och smidigt med leveransen.

Dylan

God serviceanda samt ett mycket bra…

God serviceanda samt ett mycket bra program.

31 octobre 2025

Hej Lars,

Tack för ditt omdöme. Riktigt kul att höra att du är nöjd med både servicen och programmet.

Dylan

Att programet är likt autocad

Att programet är likt autocad, och där med lätt att komma in i.
Jag saknar dock endel symbol vektyg för snitt/ och även baloon funktion.

9 septembre 2025

Hej Ari,

Bra att höra att du kommit in i programmet snabbt tack vare likheterna med AutoCAD. Jag tar med mig dina synpunkter kring symboler och balloon-funktionen vidare.

Enkel installation

Bra och utförliga instruktioner för installation och registrering

25 septembre 2025

Hej Karl,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att installationen gick smidigt och att instruktionerna var tydliga.

Installationen var smidig.

Installationen var smidig.
Fick bra support via E-post

23 septembre 2025

Hej John,

Tack för ditt omdöme. Bra att höra att installationen gick smidigt och att supporten fungerade som den skulle.

Dylan

mycket snabb och bra service och…

mycket snabb och bra service och trevligt bemötande om mat kontaktar er

15 septembre 2025

Hej Pehr,

Tack för ditt omdöme. Fint att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet när du varit i kontakt med oss.

AUTOCAD

Väldigt likt AUTOCAD som jag jobbat med. Även en del nya funktioner som verkar i den nya digitala miljön.

13 septembre 2025

Hej Kurt,

Tack för ditt omdöme. Kul att höra att du känner igen dig från AutoCAD och samtidigt uppskattar de nya funktionerna i ProgeCAD.

Dylan

Uppgraderat från 2021 -2026 mycket…

Uppgraderat från 2021 -2026 mycket lättare att rita i 3d med nya uppdateringen

20 août 2025

Hej Krister,

Tack för ditt omdöme. Riktigt kul att höra att 3D-ritningen fungerar bättre i den nya versionen. Vi strävar alltid efter att fortsätta utveckla och förbättra våra produkter för att möta våra kunders behov.

Har haft tidigare

Har haft tidigare, visste vad det var frågan om

10 août 2025

Hej Kjell,

Tack för ditt omdöme! Kul att du valt att fortsätta med progeCAD och redan kände till programmet sedan tidigare.