Det mesta är bra…men…. Det saknas ritningsmallar och snittytor som visar väggisolering. Båda dessa bör finnas och anpassade efter de vanligaste standarderna vi använder i Sverige.
Testade den Engelska versionen på min gamla MAC. Funkade fint. Har nu köpt en HP Laptop och installerat på prov igen. Funkar fint så jag slog till ock köpte programmet. Allt från installation till pr... Voir plus
För det första - seriös och logisk uppföljning av programmets funktioner och möjligheter under testperioden vilket löste några invändningar kring funktionaliteten som jag noterade. Vederhäftig inform... Voir plus
Jag har haft ProgeCAD i 7 år och jag har alltid tyckt att CAD-programmet har varit bra. Det har även utvecklats på ett funktionellt sätt hela tiden, jag upplever att ProgeCAD 2021 även det har utveck... Voir plus
Vi säljer billiga CAD-program på svenska med tillgång till support, utbildning och mycket mer.
Transformatorgatan 2, 72137, Västerås, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Programmet verkar vara lite rappare i responsen mot tidigare version.
Enkelt att "komma igång med en ritning" tycker jag.
Fortsätter att upptäcka programmet.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Kan inte säga så mycket om programmet då jag bara har kollat lite på det och som tidigare användare av autocad och även Generic CAD så verkar det vara ett program som passar mig , kommer framöver att fördjupa mig i 3d som kommer bli intressant
Bra att man kan köpa licens som gäller övertid

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Bra återkoppling på de frågorna jag hade kring programmet

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Jag tycker om det här programmet, det är enkelt att komma igång med om man har jobbat lite med olika cad-program innan. Det är billigt jämfört med liknande program och engångs-pris. Det är på svenska om man väljer det, vilket gör att det blir enkelt att förstå.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Jag har fått snabba svar på mina frågor och ett vänligt bemötande.
Jag är dessutom mycket nöjd med programmet ProgeCad som jag nu använder som ersättning till AutoCadLT

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Framför allt på den snabba servicen, och har alltid
uppskattat den tekniska kunskapen

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Enkelt att hantera om man är van vid autocad sen tidigare och dessutom mycket prisvärt.
Saknar att ni inte lagt in ritramar direkt när jag köper programmet utan måste leta upp att det går att ladda ner 4 st gratis.
Lite mer introduktion i manualen tycker jag skulle finnas med.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Enkel nedladdning/installation, bra utvärderingsperiod, riktigt bra pris jämfört med Autocad och i stort sett samma funktioner

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Hans Engström har nu bemött mitt omdöme om honom och bemötande. Han säger felaktigt att jag beklagat mig över tidigare leverantörer av Cad-program. Felaktigt, jag har aldrig diskuterat detta med honom.
Han säger att jag efter 10 talet support timmar varit nöjd och därefter beställt programmet. På uppmaning av Hans, för att få ta del av supporten, beställde jag programmet. Jag har aldrig påstått att jag kan programmen till 100 % Men jag har dock jobbat med olika projekt i snart 35 år, vilket gör att jag tror att jag har den kunskap som jag behöver. Försök att hålla dig till sanningen. Rättelse Dataprogrammet som jag rekommenderar heter ZW-Cad och säljs av Perico AS Norge.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Ett väldigt bra CAD program, bra även för nybörjare. Finn bra utbildning på nätet priset är bra också. I det hela är jag väldigt nöjd

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.