puzzleYOU NL Avis

3,6

Fantastisch! We hebben een mooie puzzel cadeau gedaan aan opa en oma. Helaas miste er 1 stukje... Mijn vraag was of dat ik een copie van de foto met puzzelraster zou mogen hebben, zodat we missende... Voir plus

We bestellen al 10 jaar puzzels bij dit bedrijf en nooit problemen. Nu moest er iets aangepast worden aan een puzzel. Klantenservice reageerde binnen een dag. Denkt in oplossingen niet in problemen en... Voir plus

Eerste bestelling geplaatst. Netjes geleverd en in orde. Onmiddellijk 2 de bestelling gedaan op 26/12/2024. Niets ontvangen. Vraag ik info, moeten we plots bijna extra 10 euro betalen omdat we ‘te laa... Voir plus

De puzzel zelf is netjes, maar de fotolijst voor 2000 stukjes die ik heb besteld is niet goed. €55 incl verzendkosten is behoorlijk wat geld. Het "glas" is in dit formaat puzzel plexiglas, waardoo... Voir plus

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Paardenpuzzel sterre

Onze kleindochter was reuze blij met haar paardepuzzel. Ze vond het wonderlijk dat ze zelf op de puzzel was. Reuze goed .

1 février 2021

Memorie besteld van eigen foto's

Memorie besteld van eigen foto's. Was voor mij kleinkind van 3 jaar.Ze vond het geweldig om haar eigen en vele familieleden te herkennen. Is erg leerzaam omdat ze heel snel de foto's herkent bij het omdraaien.

Niet compleet

Voor de tweede keer mist er een fotostukje... dat is geen toeval.

Logo de puzzleYOU NL

Réponse de puzzleYOU NL

Het gebeurt gelukkig maar zelden, maar in de productie kan het wel eens voorkomen, dat er een stukje kwijt raakt. Dit is natuurlijk erg vervelendend en daarom zorgen wij altijd meteen voor vervanging. U dient dan natuurlijk wél even contact met ons op te nemen en dit te melden.

Fantastische kwaliteit

Ik had memory besteld. De levering was snel, en de kwaliteit uitstekend. Bij een ander bedrijf kon ik ook (goedkoper) memory kopen, maar dat was geen karton, maar fotopapier. Ik heb nu een memoryspel wat vele jaren meegaat, echt super!!

Troostcadeautje,

Troostcadeautje,
Konden neefje met Kerst niet bezoeken, puzzel per post gestuurd. Hij vond de puzzel met alle bekende gezichten fantastisch. Kwaliteit van het product was prima.

1 février 2021

Alles helemaal goed en top!

De puzzel was heel snel geleverd. Ik twijfelde aan de kwaliteit, maar de kwaliteit van de puzzel is echt super. Het is gemaakt van goede karton en de scherpte van de foto op de puzzel is ook heel goed. Ik ben heel erg tevreden!

1 février 2021

Ik zelf ben heel ontevreden ik…

Ik zelf ben heel ontevreden ik bestelden een puzzel en had een foto verstuurd en er stond een vraag teken precies in me foto ze hebben dan die puzzel gezien en met die vraag teken erin en opgestuurd ik denk dan op ze minst licht me even in heb nu een puzzel heb een foto ervan wat niet gegeven kan worden

Logo de puzzleYOU NL

Réponse de puzzleYOU NL

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid aan om geheel zelf een fotopuzzel te ontwerpen. Wij moeten daardoor wél de verantwoording voor het zorgvuldig voorbereiden van het ontwerp bij de klant leggen. Wij sturen dagelijks meerdere duizenden fotopuzzels de deur uit en kunnen niet naar al die puzzels gaan kijken om te zien of er iemand een verkeerde tekst op de puzzel heeft gezet. Daarom krijgt u direct na het uploaden van uw foto('s) een preview te zien, waar u zelf kunt controleren, of alles zo is, zoals u het wilt hebben.

Top!

Handige en makkelijke methode om de puzzel vorm te geven, snel besteld en heel snel geleverd. Echt top!

Top !

De site met de aanwijzingen is duidelijk.
Alle afspraken zijn na gekomen.
Prachtig product.