Bij levering badkamer een beschadigde kast (2x). Daarna binnen een maand de handdoek radiator. Als laatste problemen met de douchegoot die onvoldoende waterslot heeft waardoor er rioollucht in dd badk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Waanzinnig mooie badkamer gekocht bij Q1 sanitair , vriendelijk geholpen in de winkel , goed op de hoogte gehouden via mail over levering en bij defect kreeg ik een nieuwe opgestuurd . Bij het plaatse... Voir plus
Klantenservice q1 sanitair dank voor het toesturen van de sparepack voor de SQ620 en dit als coulance voor de trisline van 4 jaar oud .super snel geleverd en zeer vriendelijke klantenservice en medew... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Slechte service van Q1
In december voor enkele duizenden euro's badkamermeubilair besteld bij Q1. Bij levering bleek een spiegel van een spiegelkast gebarsten. Begin januari werd toegezegd dat een nieuwe deur geleverd zou worden. Enkele weken laten werd aan mij gevraagd welke spiegelkast ook al weer was geleverd, ik moest daar foto's van opsturen.... Levertijd 3 maanden, werden er uiteindelijk acht!! Voor montage moest ik zelf maar zorgen en de deur kon ook niet worden bezorgd, moest ik zelf maar ophalen! Ook bleek de douchewand van de hoekdouche te lekken waarvan telefonisch werd geconstateerd dat het dan wel verkeerd zou zijn gemonteerd! Men weigerde te komen kijken en een zeer ervaren installateur heeft uiteindelijk de lekkage verholpen.
Er werd een wastafel met kras geleverd.
Er werd een wastafel met kras geleverd.
Contact opgenomen met het bedrijf en ze weigeren een nieuwe wastafel te leveren.
Heel slechte service!!!!
Prima service
Na het loslaten van een gelijmd scharnier op een spiegeldeurtje van de badkamerkast gelijk naar filiaal HHW gereden. Kreeg een nieuwe deurtje opgestuurd, en na een telefoontje ook uitleg over montage van de scharnieren.
Later nog greepje nagezonden, waren ze vergeten, dat ook zelf gemonteerd.
Al met al een prima service
Zwarte douchhoek met witte strippen
Een zwarte douchhoek met zwarte glazen deuren besteld. Uiteindelijk is alles in het zwart geleverd behalve de sluit strips waarmee beide deuren tegen elkaar aankomen. Deze sluit strips zijn geleverd in het doorzichtig/wit, dit is het deel dat van de gehele douchhoek het meeste in het zicht zit. Een maand lang gepoogd om dit probleem op te lossen met de klantenservice. Er wordt pas na een week of langer gereageerd op de mail, bij bellen wordt er niet opgenomen en je wordt niet teruggebeld. Na een maand een mail met hierin dat ze niks voor me konden betekenen en een link naar een site waar ik op eigen kosten een zwarte sluit strip kon bestellen. Q1 kon verder niets voor mijn doen. Ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf.
Service van niks
Helaas niet alles naar wens
Ik heb bij Q1 sanitair badkamermeubels gekocht voor mijn nieuwe woning en werden snel geleverd. Ik heb ze helaas niet meteen kunnen plaatsen sinds badkamer nog niet klaar was. Later bleek dat spiegel in orde was, maar de onderkast was niet goed in elkaar gezet. Vervolgens bleef het afvoer maar lekken en heb ik uiteindelijk een nieuwe moeten kopen. Klantenservice was nooit behulpzaam. Ik had een technische vraag, maar ze konden me niet helpen. Ik zou terug gebeld worden door een specialist, maar dat telefoontje heb ik nooit gehad. Kortom, geen aanrader!
Super service
Wij werden door q1 sanitair heel goed geholpen, zij waren erg flexibel, wij konden zonodig aanpassen en veranderen. Zij waren ook nog eens niet echt duur.
Wil je geen gedoe en stress aan je hoofd dan zit je hier goed. Super bedankt team Amsterdam Noord.
Niet zoals besteld en in de showroom
Afgelopen maart meubels gekocht voor mijn nieuwe badkamer in mijn nieuwe huis. Alles op tijd besteld ivm levertijd. Was snel geleverd, dat was fijn. Huis sinds kort pas de sleutel van en plaats nu de meubels. Ik heb een chroom afvoerdop besteld en zit een zwarte bij. Dit hebben ze niet goed geleverd. De meubels zoals in de winkel waren niet zo als ik ze kreeg. Het hout had allerlei krassen en er zat een beschadiging op het meubel. Contact gehad en de chroom afvoerdop kreeg ik niet toe gestuurd. Ik was te laat want dat moest binnen 30 dagen. Echter nu pas geplaatst en opgevallen. Ook de krassen in het hout en de beschadiging. Niet tevreden over de kwaliteit.
Twee jaar geleden een badkamer besteld
Twee jaar geleden een badkamer besteld. Nu begonnen de toiletbrillen hun zwarte laag te verliezen. Wellicht verkeerd schoongemaakt. Zonder discussie zijn kosteloos nieuwe brillen opgestuurd. Heel fijn!
Heel tevreden met Q1
Wij hebben bij Q1 in Dordrecht een nieuwe badkamer en toilet gekocht, helemaal compleet bij 1 winkel inclusief wand en vloertegels. Prima geholpen in de winkel met advies. Na onze bestelling toch nog wat gewijzigd, was totaal geen probleem. Na afroep alles prima op tijd afgeleverd. 1 onderdeel bleek niet compleet maar ook dat was telefonisch en per e-mail binnen een dag opgelost. Complimenten voor Q1 en de klantenservice. Bedankt voor alle genomen moeite !!!!
Echt geweldige service
Echt geweldige service. Goed bereikbaar, vriendelijk te woord staan. Zelfs na aantal jaren geleden geleverde badkamer artikelen nog steeds service en garantie gekregen. Echt top bedrijf en medewerkers!
Nu zeer tevreden
Eerder bij Q1 badkamer meubels besteld toen hadden we een minder goede ervaring m.b.t. Levertijden.
De spullen zijn van goede kwaliteit en daarover zijn we zeer tevreden. Dit laatste was voor ons de aanleiding om voor onze zoon daar weer de badkamermeubel te bestellen, nu werd wel gedaan wat men beloofde en de spullen kwamen op tijd binnen. Ben zelfs diverse keren gebeld om ons op de hoogte te houden.dus nu Q1 Eindhoven een 10.
Snel en goede service
Tweeënhalf jaar geleden een douchekraan met regendouche gekocht. Onlangs kwam er water uit de naad van de regendouche. Hierover heb ik een mail gestuurd. Binnen enkele minuten werd de mail beantwoord en bleek de order voor een gratis nieuwe regendouche al te zijn aangemaakt.
In Ugchelen geweest en keurig en…
In Ugchelen geweest en keurig en vrijblijvend geholpen.
Bijna alles is mogelijk en ook nog erg schappelijk.
Een aanrader dus
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan! Ik heb drain, doucheset, badmeubel en wastafelkraan besteld. Als eerst hebben we verkeerde drain gekregen. Dit is een paar weken later vervangen door een goede. Ze hebben een verkeerde besteld, nou dat kan gebeuren. Later plaatsen we ons badmeubel, na plaatsen zien we dat het kapot is aan de binnenkant! We hebben gebeld en er wordt heel arrogant verteld dat we het eerder moesten melden en eigenlijk geen nieuwe kunnen versturen. Na uitgelegd te hebben dat we bezig zijn met verbouwing en dat we moesten wachten totdat alles opgedroogd was het niet konden ophangen hebben ze toch een gestuurd zodat we konden ophalen van hun filliaal in Eindhoven. Kraan was kapot, dus hebben we weer gemaild en krijgen we een belachelijk mail terug dat we de binnenwerking zullen krijgen en zelf moeten repareren! Ik heb gezegd dat ik geen monteur ben en dat het me niet lukt! Dus uiteindelijk een andere gekocht van de Praxis! Ook hebben ze een andere slang meegeleverd van doucheset! Later, nadat ons douche klaar was en we nog geen een keer gebruik hebben gemaakt van ons badkamer heb ik gezien dat ons ‘roestvrijstaal’ drain onder de roest zit. Ik heb ze gebeld en werd heel boos, ze stuurden me een mail dat ik het met bepaalde schoonmaak middellen maar moest schoonmaken! Mijn vloer is van gietvloer en al dat roest is ingetrokken en ik krijg het er niet uit. Ik heb nagevraagd en moet opnieuw een laag laten zetten! Ik heb nog nooit zo een belachelijke bedrijf gekend! Tijdens verkoop hebben ze letterlijk tegen mij gezegd dat ik kwaliteit koop, anders moest ik maar naar een bouwmarkt gaan! Ik ben woest want ik heb maar 1weken gebruik gemaakt van mijn badkamer en badkamermeubel is nu al rot!! Never nooit hier kopen, NOOIT NOOIT NOOIT HIER KOPEN!! Ik heb echt zitten huilen, ik heb al een nieuwe kraan gekocht van praxis, dus weg geld! En moet ik nu al een andere badmeubel halen? Mijn advies is KOOP AUB NIKS VAN Q1 sanitair
Na ontvangen bestelbon sturen ze een mail met annulatie!
Info via mail gekregen over een ligbad. Na enkele mailtjes als antwoord op onze vragen naar gewicht en afmetingen geantwoord dat we graag wilden bestellen. Een bestelbon laten opmaken waarin duidelijk ons adres in België staat. Dag erna een mail: uw bestelling is geannuleerd. Zelf moeten bellen om uitleg. Afhalen kon ook niet. Enkel leveren in Nederland bij een particulier. Dit is echt niet betrouwbaar. Gelukkig heeft de bank mijn betaling kunnen annuleren (met kosten)
THIS COMPANY IS A JOKE
THIS COMPANY IS A JOKE
When place order at store, sales person mentioned nothing about EXTRA cost for delivery upstairs to inside the apartment, even I did mention my place is with elevator, the person still says free delivery
Driver came with one pallet claimed 440kg, saying elevator cant take this weight thats why he only can deliver in ground floor(I wonder how would EXTRA cost make difference in this case? to fly?)
Later called store, person there said it was only 150kg, reason why truck company has info with 440kg is unknown, and told me I can return for FREE since the driver already left with my order, ask me to call customer services
I refused this order and called customer services, customer services said this cost 45 euro, because they have to move the shipment from truck company warehouse to their own warehouse(do you even buy this yourself?), and refund needs 2 weeks, this company is a JOKE, please avoid, there are plenty company sell same products with way much better service otherwise you will end up with paying without even able to touch the goods
Keurige en snelle reactie.
Keurige en snelle reactie op onze mededeling dat de geleverde wasbak was beschadigd tijdens het transport.
Geen hoor en wederhoor, meteen zonder zeuren het aanbod een nieuwe te brengen twee dagen later, of een tegemoetkoming.
Ook dat voorstel werd direct uitgevoerd.
PRIMA SERVICE!
Fantastische service
Na 7 jaar kregen we wat problemen met het klik open/dicht systeem van de afvoerplug van onze dubbele wastafel. Ook lekte er een rubber. Bij Q1Sanitair gevraagd om een oplossing. Omdat de uitvoering sinds die tijd wat was veranderd, deden ze veel moeite om het juiste afdichtrubber te vinden. Omdat ze het juiste rubber niet hebben kunnen vinden, hebben ze aangeboden 2 complete sets op te sturen. Gratis. Als dat geen top service is weet ik het niet meer. We waren al erg tevreden over het badkamer meubilair, maar nu ook over de winkel en de service.
Badkamermeubel Bellanti uitstekende kwaliteit
Wij zijn uitstekend te woord gestaan voor een badkamermeubel. We hadden al wat winkels gehad, maar bij deze winkel, in Dordrecht zijn we goed te woord gestaan. Het Bellanti badkamermeubel wat ons is aangeboden is van uitstekende kwaliteit. De houtkleur gaat in de lade door, en vind fijn dat al in elkaar staat. De bezorging is ook goed gegaan. wij zijn uiterst tevreden bij dit bedrijf.
En savoir plus sur les différents types d'avis.