Var der i går . Min veninde fik serveret den kedeligste Pariserbøf . Tørt toast og tør burgerbøf næsten uspiselig Jeg fik herregårdsbøf men den har aldrig se en herregård. En flad burgerbøf tør... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wow kan ikke anbefale jeg skriver normalt aldrig noget dårligt, men 500 kr for ren forarbejdet mad med så lidt kærlighed fra personalet som kom kastede ind på en tallerken. Find et andet sted støt som... Voir plus
Var i dag på Red & Yellow Steakhouse og fik brunch, tjener blev sur over at vi ikke ville bestille drikkevare, før vi bestilte maden. Maden er heller ikke noget at skrive hjem om, det er blevet då... Voir plus
Når bøffen er større end burgerbollen, kan det være fordi bollen er for lille. Her var det fordi bøffen havde den rigtige størrelse. Den var stegt som den skulle, og kombinationen med bløde løg og b... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Skide lækkert
Kold mad, dårlig betjening
Det er trejde og sidste gang vi spiser der. Vi er ret vilde med pick and mix brunch konceptet og har derfor prøvet at give den en chance til, men betjeningen er virkelig ringe. Der gik lang tid før vi fik mad og da den så kom var det hele koldt. Vi sagde det til en af tjenerne men der skete ikke noget. Så sagde vi det til en anden tjener som tog det fra regningen og gav os 10% oveni for vores kaffe og undskyldte mange gange. hvis vi kunne give ham en stjerne, havde vi gjort det men ellers en rimelig dårlig oplevelse.
De kan stege en bøf
De kan stege en bøf, men det er så også det! De har ikke styr på deres eget menukort og koncept, bestilte en menu , og spurgte ind til om prisen var inklusive tilbehør eller dette skulle betales ved siden af, blev af tjeneren forsikret om at prisen var incl tilbehør, det var det så ikke, blev opkrævet særskilt for pommes frites og sauce, så altså 220 kr for 1 bøf og en dessert plus særskilt betaling for pommes frites og en bearnaisesauce som var øst op af en spand, smagte elendigt, sidste gang jeg spiser der 😣
Brunch
Brunch. Den bedste oplevelse med god service, de er gode til at sætte gæsterne med god afstand og holder en god hygiejne. Deres brunch er lækker og kom hurtigt til bordet.
Deres milkshake skal have en stjerne for sig selv🌟 den er virkelig lækker.
Nickita
Dårlig service - manglende servering
Var på Red-Yellow onsdag med min søn og 2 børnebørn.
Bestilte 2 børnemenuer - 1x burger - 1x Chicken nuggets. Vi skulle have 1x New York og 1x Signature.
Børneburgeren var det eneste der var korrekt ved første forsøg - Chicken Nuggets der fik vi Nachos tilbudt 4 gange - men vi fik dem aldrig, kun dårlige undskyldninger - og ingen kompensation.
Det syntes jeg er lidt meget at betale små kr. 500 for.
En ting er helt sikkert - vi kommer aldrig igen - det for jeg heller ikke resten af familien gør.
Virkelig dårlig brunch oplevelse
Virkelig dårlig brunch oplevelse min veninde og jeg havde i dag.
Vi fik begge serveret kold mad og måtte vente i over 20 minutter på en ny vaffel, da den hun havde fået var fuldstændig brændt.
Bordet ved siden af vores oplevede også at få serveret kold lasagne og bordet bag os fik ikke serveret deres mad samlet og måtte også rykke for det. Det skal siges at restauranten ikke var fuld booket.
Vi har skrevet en klage, som vi ikke fik noget ud af desværre. Dårlig kundeservice!!
Virkelig dårlig brunch oplevelse min…
Virkelig dårlig brunch oplevelse min veninde og jeg havde i dag.
Vi fik begge serveret kold mad og jeg måtte vente i over 20 minutter på en ny vaffel, da den jeg havde fået var fuldstændig brændt.
Borde ved siden af vores oplevede også at få serveret kold lasagne og bordet bag os fik ikke serveret deres mad samlet og måtte også rykke for det. Det skal siges at restauranten ikke var fuld.
Det ringeste måltid i lang tid.
Det ringeste måltid i lang tid.
Fiskefileten er 80% rasp, æg og fedt, og 20% fisk.
Pomfritterne snaskede, både øl og sodavand fra tap smagte underligt.
Spild af penge..
Vi var ti mand til polterabend og havde…
Vi var ti mand til polterabend og havde så utrolig dårlig oplevelse lørdag d. 29.02.20. Bord var forudbestilt, og det var afklaret med Red & Yellow at de kunne nå at servere maden og drikke således vi kunne komme videre senest 1½ time senere. Det tog ikke lang tid at bestille mad og drikke, men herfra gik alt også galt. Det tog næsten 1 time at få drikkevarer klar, der blev rykket 3 gange før de kom. Maden kom 15 minutter senere efter flere rykkere, og nu var der så lige gået 1 time og 15 minutter.
Tjeneren ved bordet lovede os en kompensation, og 5 min senere kom der en omgang drinks til bordet, som vi før ventede næsten 1 time på. Man havde ikke taget sig den frihed at spørge det var en tilfredsstillende kompensation. Der var stort set ingen i selskabet der kunne nå at drikke dem, fordi vi allerede var langt bagud i vores plan. Al den forsinkelse som Red & Yellow var skyld i, betød ligeledes vi mistede en aktivitet så der røg 1600 kr. lige ud af vinduet.
Stedets personale er overhovedet ikke kompetent til at udføre deres arbejde. Og beslutninger var der ingen til at tage.
Så hold jer langt væk fra det sted.
Der var intet at udsætte på maden og…
Der var intet at udsætte på maden og eller betjeningen. Vi havde en skøn oplevelse. TAK.
Det var meget godt :D
Virkelig over forventning
Virkelig over forventning! Jeg havde bestilt 5stk tilbehør i brunch på tom mave. Hver eneste bid, var en sensation!
God fornøjelse og budgetvenligt til en ung som mig.
Service var tilmed top dollar og jeg fik en boks til den vaffel, som var det eneste jeg ikke havde plads til i maven.
5/5 Jeg har intet negativt at sige om Red n Yellow ..
Dårlig oplevelse
3 voksne og 3 børn kommer til middag en lørdag aften 18
Får bestilt vores mad og drikkevare, og sidder og hygger os, på bordet ved siden af os ,viser det sig ,at den ene kunde ikke når at få sin mad inden selskabet er færdigt.
Vi sidder og tænker godt det ikke er os.
Vores natchoes til børnene kommer forholdvis hurtigt. Så kommer vores mad, en ribeye og en ribs, den 3 hovedret(clubsandwich) mangler.
Vi går igang,, ribeyen er rå og ikke medium og den er kold.
Ribsne er ligeledes kolde. Vores sideorder cheesbombs og kartoffelmos med bacon samt cluben mangler. Efter 10 min hvor vi prøver at komme i kontakt med personalet. Bryder vi op og går til kassen
Ved kassen er man meget forståelig, virker næsten som om de har prøvet det før. Efter lidt snakken frem og tilbage, “ slipper” vi med 400 kr. Vi har fået 2 natchoes med kylling og nogle fritter, det meste sodavand er stadig tilbage, da det jo var tiltænkt hovedretten.
Er rigtig ærgelig over udkommet med da jeg havde børn med orkede jeg ikke diskuterer mere.
400 kr i lærerpenge og en dårlig oplevelse rigere. Hold jer væk fra red-yellow Rødovre centret..
Vh Tom
seriøs god “muhko”
Red & Yellow i Rødovre centret har gjort det igen. Denne gang valgte vi at tage derud for at spise en bøf. Og sikke et fantastisk valg. Bøffen var perfekt stegt og smagte HELT fantastisk. Ikke sidste gang vi vælger det. Og betjeningen var igen i top. Tak for endnu en god oplevelse.
Well there needs to be positivity too
Well there needs to be positivity too. I ENJOYED ALOT
Utilfredshed
Møder op meget forventningsfuld.
Blev desværre hurtigt skuffet.
Vi var tre personer, fik udleveret kort til bestilling.
En ønskede bøf m. Pommes medium stegt bøf.
Jeg ønskede en sandwich. Den tredie en burger, ekstra ost u. Bacon.
Maden kom på bordet
Hakkebøffen var dræbt.
Burgeren var helt uden ost?
Min mad var vel okay ikke mere.
Nye hakkebøf, stadig gennemstegt, ventetid🤪
Burgeren kom med ost som ønsket.
Konklution:
Måltidet bliver langstrakt og det ender med at ingen orker maden.
Der var ingen egenlig interresse for vores utilfredshed.
Vi fik en kaffe som kompentation.
Vi kommer ikke igen, det var ikke pengene værd.
Maden var god og tjeneren kunne være filmstjerne .
Har lige spist i Rødovre Centret .
Maden var god uden at være noget specielt .
Men jeg skal sent glemme tjeneren der nemt kunne optræde i en film.
Han talte og bevægede sig som en der var en del af Copenhagen Pride - hold kæft han var sjov .
Hvordan en mand med så løse håndled kan holde på en serveringsbakke er en gåde .
Konen og jeg spiste på Red&ywllov i…
Konen og jeg spiste på Red&ywllov i Rødovre Centrum Igår den 23/6
Maden var god nok, men tjenerne var helt fraværende, og bestilte drikke varer kom først da jeg var færdig med at spise, selvom jeg efterlyste dem undervejs, de havde travlt i baren var beskeden, det har jeg aldrig prøvet før og jeg er pensionist.
Fantastisk betjening og lækker mad
Har spist der mange gange, og oplever altid en fantastisk og nærværende betjening. De tjekker op på en. Super lækker mad og en fed atmosfære👌🏽 Kan varmt anbefaledes!!!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.