Var der i går . Min veninde fik serveret den kedeligste Pariserbøf . Tørt toast og tør burgerbøf næsten uspiselig Jeg fik herregårdsbøf men den har aldrig se en herregård. En flad burgerbøf tør... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wow kan ikke anbefale jeg skriver normalt aldrig noget dårligt, men 500 kr for ren forarbejdet mad med så lidt kærlighed fra personalet som kom kastede ind på en tallerken. Find et andet sted støt som... Voir plus
Var i dag på Red & Yellow Steakhouse og fik brunch, tjener blev sur over at vi ikke ville bestille drikkevare, før vi bestilte maden. Maden er heller ikke noget at skrive hjem om, det er blevet då... Voir plus
Når bøffen er større end burgerbollen, kan det være fordi bollen er for lille. Her var det fordi bøffen havde den rigtige størrelse. Den var stegt som den skulle, og kombinationen med bløde løg og b... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Helt fantastisk betjening
Helt fantastisk betjening, super søde personaler, og meget serviceminded og maden er altid lækker
Bare så dårlig mad alle 3 gange.
Har været der 3 gange nu og sætter aldrig mine ben der igen efter i går.
De kan bare ikke lave en bøf uden den er 100 % gennem stegt. Det har være sådan alle 3 gange. I går var tjener så fræk at sige at sådan var det bare jo.
Så skulle vi have et hvidløgs brød til maden, men de kom med det 20 min før maden kom, sagde så at det var til maden vi ville have det, og så tager tjener det men ud igen. De kom så men det samme hvidløgs brød som bare var blevet varmet i en mikro ovn 😡 spis aldrig på det sted hvis i vil spise god mad.
ALDRIG igen! Luk stedet!
Har haft det SÅ dårligt efter at have spist her i går.
Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne før...
Tjenerne var DYBT inkompetente og ubehøvlede; forkert mad, forkerte drikkevarer, og en bestilling der måtte stoppes og tage 15 sek. Per genstand,
Da de ikke kunne håndtere at få bestillingen; 2 burgere, 2 steaks, 4 Heineken, 4 cola..
Da vi beder om regningen, betaler vi og lægger traditionen tro drikkepenge.
Da vi er kommet udenfor, løber den anden tjener efter os og råber at vi ikke har betalt! YDMYGENDE at stå model til i offentligt skue..
Men fair nok, alt andet var forkert, så det var regningen også. Vi skal nu ind og stå skoleret og høre på anklager, indtil de finder den regning vi betalte, og vil tilbageføre den, så vi kan betale den nye.....
De tilbagefører KUN regningen og ikke drikkepengene og trak det sidste strå da meldingen var, at dem kunne han ikke give tilbage... Farvel og tak amatører hos red-yellow, goddag dårlig mave de næste par dage... fy for den...
Håbløst
Tror ikke de vil have kunder der, siden der går + 1 time før der sker nået.
Giver op med at få mad, og forlader stedet.
Aldrig har vi prøvet noget så dårligt…
Aldrig har vi prøvet noget så dårligt før.
Vi ankommer kl 1039 lørdag d 4/5 Vi venter alt i alt en time på at få drikkevarer. Vi efterlyser vores mad op til flere gange, hvor vi får et svar på maden bliver lavet i rækkefølge.
Da vi kan se at andre får deres mad som er ankommet senere end os.
Vi går kl 1145 hvor vores bestilling til køkkenet slet ikke er blevet leveret.
Dette er under alt kritik.
Den anden gang er og bliver også den sidste gang.
Konen og jeg var i går på Red & Yellow for anden gang inden for 3 uger, første gang var en sløj fornøjelse, primært grundet tjenerne som ikke har styr på noget som helst; lange ventetider og forkert mad som cirkulerer rundt mellem bordene. Men vi gav det en chance mere (2 gang), og det skulle vi så ikke have gjort, for det er kun blevet værre. Overordnet er det, som jeg ser det, overtjeneren der ikke har styr på at organisere sit personale. Så, kære ejer; find en anden første dame til at styre butikken, så kunne det blive en rigtig god restaurant, for maden og vinen som vi har fået, er der ikke en finger at sætte på.
How do they charge money for this!
How do they charge money for this!! I didn't even need training. I will let my mum know about this, she could really make use of red yellow!
Vi blev sat ved et bord
Vi blev sat ved et bord , så gik det så 17 min før vi blev betjent , hvor efter der ydeligere gik 15 min til vi fik vores drikke vare og ydeligere 20 min så fik vi vores mad , personalet er er lige glade de ignorer bare end når man spørg efter ens mad ,, flere kunder blandt andet bordet ved siden af os ventede 45 min på deres mad ,, det ska siges vi snakker en fredag formiddag kl 10,45 ,,,, simpelthen for dårligt og en forlidt erklæring !!! Spis et andet sted
Dårlig mad
Dårlig mad, dårlig service. Alt for høj pris.
Man skal sætte sig ned se på menukort for så at gå op og stå i kø for at bestille og selv tage servietter... fair nok hvis prisen passede der efter. Men nej 308kr for 2 elendige burgere. Man får bedre service hos MC donalds og mere for pengene.
Grotesk lang ventetid
Med et lokale der er halvt fyldt er det tankevækkende at der er 27 minutters kø til at bestille ved kassen, 30 minutters ventetid for at få det bestilte brunch hvor der i øvrigt ( efter der var bestilt ) var flere ting der så var udgået.
Hvor er det heldigt vi har valgt en dag hvor der ikke er mange gæster 😊
Fra 1 til 3 stjerner 😊 brunch er lækker og pænt anrettet, penge retur hvor det gik galt, så er nu gået fra at være top irriterede til det er ok 👍
Spisestedsvant ægtepar med bopæl i Rødovre prøver Red & Yellow for 1. gang
Vi bor i Rødovre og kommer ofte i Rødovre Centrum. - I dag - 28.3.2018 kl. 13.15 ville vi så afprøve Red & Yellow, som vi ikke havde besøgt før.
Vi kommer meget på spisesteder rundt om i landet hvert år.
I dag købte vi Pariserbøf til os begge - vi har ikke fået så dårlig mad i rigtig mange år. Tilbehøret var for så vidt i orden, men bøf og brød måtte betegnes som "hundeæde."
Beklager at måtte skrive dette.
Irene og Flem ming
Tjeneren sagde det ville tage en hel…
Tjeneren sagde det ville tage en hel time ! Det var Så beskidt bestik. Tjeneren undskyldte med at det var kalk fra opvaskeren . Men nej det var gammelt mad. Derudover var min hjemmelavede juice, ikke en juice men en tyk masse!!! Føj!
Salaten er en halv tallerken dåsemajs…
Salaten er en halv tallerken dåsemajs og en halv cherrytomat.
Vælg et andet sted.
Dårlig service og vildt dyrt!!!
Vi spiste på Red and yellow streak house i Rødovre centret - for det første kom de med den forkerte drikkevare, mine 2 døtre have bestilt milkshakes - den ene med cookies og den anden med dumle. Hvorpå at de kommer med en smarties og den milkshakes. Den ene var så rigtig nok men da vi sagde at den ene var forkert gik de igen med dem begge to og kom tilbage med den maskine som de havde skrevet ordren på for at konstanterer at de havde skrevet smarties milkshake i ordren - hvilket vi kun kunne konstanterer var forkert. Der gik 15 min inden de kom med begge milkshakes.
Så havde vi bestilt nogle snackkurve som forret, her kommer de så kun med 3 og vi havde bestilt 4, vi tænkte bare det kommer nok om lidt - næh Nej, 10 minutter efter var den stadig ikke kommet. Vi fik så fat på en tjener, og siger det til ham. Han kommer så ud med den sidste snackkurv og bestik - Her kom de også kun med 3 par bestik og ikke 4, vi siger det så til dem efter 10 minutters ventetid igen.
Efter vi så har spist den sidste snackkurv, venter vi 45 min på vores mad, og maden var kold.
Chefen kommer så hen som en slags rutine og spørger om alt er godt, jeg siger så nej og forklarer - chefen siger så at hun ville os rabat på den endelige regning. Det skal dog siges, at chefen virkede pinlig berørt over situationen.
Da jeg så endelig skal op og betale for maden, gør jeg venligst tjeneren opmærksom på, at vi er blevet lovet rabat - jeg får så det mest flabet svar tilbage der lyder: Ja ja rolig nu, jeg er i gang. Vi har fået det af vide.
Det havde været fair nok med ventetiden på maden, hvis de havde haft travlt og stresset rundt, men det gjorde de langt fra. Tjenerene havde mere travlt med at stå og tøsefnidder end at arbejde!!! Selvom vi fik rabat på regningen var det en dyr omgang!!! En ting er sikkert - vi kommer ALDRIG hos red and yellow i rødovre centret igen og de bliver ikke anbefalet til nogle af vores venner/familie
Magen til arrogant og ubehøvlet tjener…
Magen til arrogant og ubehøvlet tjener skal man lede længe efter ..😠 vi var forbi red&yellow i Rødovre her til aften .. min mand bestiller en meget rød ribeye.. da han får en bøf er den helt tydeligt gennemstegt. Vi prøver at få fat i en tjener og efter en del vente tid rejser min mand sig fra bordet og må simpelthen finde en tjener ved disken .. ( det skal lige siges at restauranten Er maks 1/10 fyldt ) der kommer en tjener ned ved navn Emil og kigger på min mands bøf .. han begynder at diskutere med min mand hvor Hvidt om den er gennemstegt eller små rosa som er sagen fuldstændig lige gyldigt da han bestilte en rød bøf som de også reklamere med skulle være den bedste de har til 300kr Her efter kommer de med en bøf helt magen til hvor min mand så siger at det vil han ikke være med til og han ikke vil vente yderligt 15 min på en bøf , nu begynder tjeneren så at diskuterer hvor vidt om min mand er udannet inde for kokke verden siden han kan se forskel på en medium og en rød bøf her efter er min mand nødsaget til at dikterer at hvis vi ikke slipper for at betale for bøffen som de ville have vi skulle betale for alså begge to ville vi bare gå , først derefter vågner tjeneren Emil op fra sin arrogance og snakker med sin chef (siger han ) og vi slipper for at betale for de to bøffer . Da der er betalt viser det sig at Emil tjeneren har fjernet stk priserne på flere varerne og bare sat en fast pris ind vi endte så med at betale 426 kr for en gang nugges og en bøf til mig og to øl og en sodavand , magen til tyvagtige mennesker skal man lede længe efter vi sætter aldrig vores ben der igen .
Forkert mad, men alligevel fuld pris
Jeg fik en anden burger end den, jeg havde bestilt, hvilket tjeneren bekræftede og beklagede.
Fejl kan jo ske og her kunne de jo så have vendt den negative oplevelse til en positiv da de kom med regningen ved at sige: "Hey, jeg har trukket 5 kr. fra, da vi gav jer noget forkert."
Niks, ikke her, vi skulle bare betale det fulde beløb for den forkerte mad. Vores selskab lagde mange hundrede kroner og de kunne ikke engang give os et lille bitte afslag i prisen?
Jeg håber, det var det værd at spare de 5 kr., for vi kommer ikke igen.
Dyrt og dårligt...
Spiste i dag lakse salat i Red and Yellow i Rødovre center - Efter laang ventetid fik vi vores salat til 129 kr - ordinær salat, overflod af rød peber , 3 halve cherry tomater og et hav af dybfrosne ærter samt et udmærket styķke laks var hvad vi fik, et mikroskopisk lille bæger med dressing, jeg ikke kunne smage i salaten - ekstra kostede 15 kr - da vi var kommet igennem ca halvdelen fandt vi ud af der manglede den asparges der var en del af retten, der gik igen laang tid før vi fik 1 stk rå asparges pr ret ind på bordet og som plaster på såret et mini bæger ekstra dressing - nok både den dyreste og dårligste salat jeg nogensinde har fået ... Jeg kommer der aldrig igen....
STOR ADVARSEL. Ringe og dyrt mad samt alt for små portioner.
Dyrt og alt for små portioner.
Vi var i går (21.01.18) sammen med nogle venner inde og spise i Red & Yellow i Rødovre Centrum efter en god biograf-tur.
Maden, fx. kylligebryst, hvor skulle tilkøbes bag kartoffel, var så lille en portion, selvom retten kostede 175 kr. Min kone købte en bagt kartoffel med hytteost til 129 kr. Retten var ufattelig kedelig - en kartoffel og ½ bøtte hytteost fra Netto. Der var vitterlighed ikke andet!
Det var under alt kritik - en stor advarsel til alle andre potentielle kunder.
Kigger man på virksomheden regnskaber, så kører restauranten også med dungrende underskud - så det er kun spørgsmål om tid, når restauraten lukker - især med den elendige mad.
Bedste service og bedste burger jeg længe har fået!
Restauranten er hyggeligt indrettet. Prisen er lidt høj, men der bliver serveret de lækreste burgere af de sødeste tjenere! Den bedste service jeg længe har fået!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.