Var der i går . Min veninde fik serveret den kedeligste Pariserbøf . Tørt toast og tør burgerbøf næsten uspiselig Jeg fik herregårdsbøf men den har aldrig se en herregård. En flad burgerbøf tør... Voir plus
Wow kan ikke anbefale jeg skriver normalt aldrig noget dårligt, men 500 kr for ren forarbejdet mad med så lidt kærlighed fra personalet som kom kastede ind på en tallerken. Find et andet sted støt som... Voir plus
Var i dag på Red & Yellow Steakhouse og fik brunch, tjener blev sur over at vi ikke ville bestille drikkevare, før vi bestilte maden. Maden er heller ikke noget at skrive hjem om, det er blevet då... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Voldsom skuffelse
Burgeren svare til en fra en tankstation, og ingredienserne er de samme (arbejder selv på en). Deres "kvalitets" red and yellow steak er elendig kvalitet, med 30% af kødet bestående af fedt, bearnaise var så tyk at den kunne stå oprejst af sig selv og salaten bestod af et salatblad, frosne majs og en enkelt tomat, som så bliver druknet i dressing.
Vil ikke anbefale dette sted til nogen!
Kedelig mad - alt for dyrt!
Jeg har besøgt burgerrestauranten et par gange i den tro, at det var mit valg af burger, der var kedeligt. Med nej. Burgerne er lige kedelige.... Tanken er fin, men smagen er ikke eksisterende.
Oven i hatten bliver rengøringen ikke prioriteret så højt....
Sidste gang
Hvis man spiser hos pølsevognen er det bedre at spise hos red & yellow føj ingen service ingen smag spild af penge Føj en klam burger
øv en oplevelse
virkelig dårlig oplevelse
mig og en ven skulle i bio og ud og spise
købte en bøf til 319kr under beskrivelsen verdens bedste bøf
1 havde bestilt medium rare
da jeg fik den første gang var den næsten levende
min ven fik sin og begynde og spise , og var mega skuffet over sin bernaise som lovede frisk estagon , han sagde den smagte som noget fra knorr
anyways tjeneren hentede bøffen og gik ud for og give den noget mere
da den endelig kom tilbage var mit tilbehør koldt
og bøffen lignede noget der var tilberedt med flammekaster
og pga tidsnød besluttede vi ikke og vente på de fik lavet en ny til mig
fik dog heldigvis lov for ikke og betale noget
men oplevelsen var virkelig dårlig og vi har ikke lyst til og komme der mere
Brændt herregårdsbøf !
Havde bestilt en herregårdsbøf som skulle være well done, men fik en helt brændt og uspiselig bøf. Øv , og mit bestik var helt beskidt - lignede noget tyggegummi som sad fast på gaflen. Simpelthen ikke i orden.
Super mad
Fantastisk mad har spist der mange gange og senest idag med 22 kollegaer og ALLEvar tilfredse
Bøf i fornuftig størrelse
Når bøffen er større end burgerbollen, kan det være fordi bollen er for lille. Her var det fordi bøffen havde den rigtige størrelse. Den var stegt som den skulle, og kombinationen med bløde løg og bearnaisesauce var helt perfekt.
Chokolade fondanten til desserten var blød uden at flyde helt ud. Adsourgt kunne tjeneren fortælle at vanilleisen var købeis. Den kunne ligeså godt have været hjemmelavet.
Dårligste oplevelse.
En restaurant med kedeligt inventar og ingen hygge. Salatbaren var ikke noget at skrive hjem om. Den var stortset tom. Tjenerne virkede trætte og ugidelige. Da vi fik vores mad, fik også alt muligt andet vi ikke havde bestilt. Da vi gjorde opmærksom på dette, blev tingene ikke fjernet. Kødet var senet og dårligt. Desuden havde de stegt kødet helt forkert. Jeg rørte ikke min mad, da den var fyldt med sener. Alligevel ville tjeneren diskutere med mig om dette og var nedladende i sin tale overfor os. Det mest ringe og kedelige måltid længe. Øv!
Skuffende oplevelse
Min mand og jeg har før spist hos "Red and Yellow" med tilfredshed. Denne gang, bliver betjent af restaurant chefen, vi ventede på vores mad i mere end 50 minutter, hvorefter vi rykker en tjener (souschefen) og får at vide at det er fordi de bruger 20 minutter på at stege mørbradbøffen. Vi er uforstående overfor dette, da vi har ventet mere end dobbelt så lang tid, hvilket vi gør opmærksom på. Kort efter får vi serveret vores mad. Maden smagte i øvrigt fint. Imens vi spiser kommer restaurant chefen over til os for at "glatte ud", hvilket er lidt kedeligt da han i virkeligheden skulle have undskyldt!
Vi beder efter regningen, igen til restaurant chefen, vi venter i 15 minutter, vi kan se at han sidder og surfer på en bærbar oppe ved kassen, da vi begynder at tage vores overtøj på og gå derop, for at betale for vores mad. Vi gør den tjeneren opmærksom på at vi har ventet på regningen i 15 minutter, hos chefen, som på det tidspunkt sidder lige bag os. Hende eneste bemærkning er at han sidder lige på sin computer.
Selvfølgelig skal personalet have deres pauser, men restaurant chefen sad og drak rødvin da vi ankom halvanden time før, og hvis han ikke har mulighed for at betjene os, må han være ansvarlig nok til at give besked videre.
Den bedste burger ever ...
Vi spiste 2 personer hos Red & Yellow i går aftes, inden vi skulle i biografen. Vi har ALDRIG fået så gode burgere. Bollen var mørk, grov og virkede hjemmebagt, bøffen var grillet til perfektion og smagte af grill !!. Bacon var sprødt og salaten frisk. Jeg valgte en Texas Burger med BBQ sauce og bacon, og den smagte skønt. Selv fritterne var de bedste og serveret meget fint i en lille skål. Tjenerne var søde og ja, de er unge og nok uden den store erfaring, men vi fik helt klart, hvad vi betalte for. Her kommer vi glade igen.
Dårlig service og ubehaglig oplevelse
mig og min kone var idag nede for at ville nyde en brunch og bliver sat ned og opdager til vores at ved bordet ved siden af os er der en forsamlig af ikke så heldige personener inc. en fange på udgang hvilket gør os en smule ubehaglig tilpas da de har personalet på fornavn.
Da vi får vores vores mad som er god spørger jeg tjernen om et glas isvand hvor på jeg får afvide det må hun give mig for hendes chef hvorpå jeg siger jeg regnede med at betale for det men hun står fast da vi skal til at gå kommer hun med vand som hun siger "i har alså ikke fået det af mig " hvorpå vi siger ellers tak vi går nu så blev vi eller svinet til det var for dårligt og det kunne ikke passe.. ALDRIG!!! har jeg haft så ubehaglig oplevelse på en restaurant som denne sidste gang vi kommer der,
Alt for meget fedt på bøfferne
Jeg var oppe at spise på café Red & Yellow. Jeg bestilte en bøf, som jeg tit har gjort før på jeres café/ restaurant. Men denne her gang var dden fuldt med fedt. Der var mere fedt end kød. Hvorefter tjeneren oplyste, at i ikke længere selv skærer bøfferne. Desværre er de nye bøffer under al kritik.
Steak, steak and more steak
It's not often someone takes the time to send positive feedback, they are only quick to complain so I felt I should write this..
Everything about today was excellent, the ambience, the wine, the service, the food and really value for money.
Hvis medarbejderne her er glade for deres arbejde, ses det hverken i maden eller serveringen!!!
Platte med tre stykker smørrebrød.... Frikadelle fra fryser varmet i micro, kold leverpostej og bacon, æg fra spand og tilbehør serveret i plastik bøtter??? Serveret med steakkniv??? Smør, jo vi fik da to parker fra køleskabet, til vores tre madder. Vi skulle spørge efter det. Og prøv at smør hårdt smør på rugbrød med en steakkniv??? Det så sku i særlig indbydende ud!!!!!
Skrev på deres Facebook, hvor det blev slettet. Da jeg satte det op igen og gjorde dem opmærksom på det var deres svar:
"Vi beklager hvis du har haft en dårlig oplevelse, og svarer gerne på konstruktiv kritik, men synes at din kommentar er lidt svær at svare på..."
Og ja, den kommentar spejler kun deres service!!
Første og sidste gang
Vi var ude at spise på deres restaurant i Rødovre centrum 28/1.15
Da vi ankommer og fortæller tjeneren hvad vi ønsker, fortæller hun glad og smilende at hun vil anbefale os at gå ned i deres underetage hvor der var luxus salatbar mv.
Som sagt så gjort, vi gik nedenunder og blev mødt på vejen af en sorthåret kvindelig tjener som sagde vi bare skulle finde en plads.
Da hun kommer hen bliver menukortet nærmest smidt på bordet, med en virkelig arrogant attitude ligned hun mere end der glædede sig til fyraften frem for at være på arbejde.
allerede her var vi ved at finde et andet sted at spise, jeg forventer en høflig og smilende opførsel fra en tjener når man kommer for at spise.
Efter noget tid kommer der en mandlig tjener over og spørger hvad vi vil bestille, vi spørger til forskellen på kødet (- bøfferne ) de har på menukortet og det eneste han kan fortælle er at han synes det ene smager bedre end det andet !!!
Vi siger så til ham at vi ikke spiser hverken sov eller kartofler og om der så var lidt rabat, med et småligt grin var svaret nej da. men der var en luxus salat buffet der fulgte med i prisen.
Her kunne de godt have valgt at tilbyde lidt grøntsager istedet, men nej
Vi gik over til deres salat buffet, aldrig har jeg oplevet noget mere intetsigende og kedelig salatbar... at kalde den for luxsus er direkte løgn. ud af de få skåle der var, der var salaten tør og krøllet, med brune kanter. Broccolien havde flere brune plamager - rødløgene var gamle og tørre osv
ALDRIG har jeg oplevet en så kedelig og negativ restaurant som red-yellow.dk og vil aldrig anbefale den som et sted der er værd at spise