Tot mijn verbazing 😮 kort dag en uitstel ivm revalidatie via Regelzorg al binnen paar dgn afspraak op een zondag in prettige lokatie. Fijne arts. Ja bleef spannend ivm uitslag en zojuist ingelogd... Voir plus
Lisez les avis des autres
Correcte en nette behandeling serieus en lekker vlot. In één woord een goede keuringsarts in een fijne Lokatie.
Prima geholpen bij een afspraak maken .Arts liep alleen 20 min .uit Kan gebeuren. Verder uiterst correct consult.
Afkeuring is niet leuk. Maar als het terecht is omdat de keuringsarts een onregelmatige pols ontdekt, kan het zelfs levensreddend zijn of tenminste beroertes voorkomen! Ik had het zelf nog niet gemer... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
RegelZorg werkt op meer dan 250 plaatsen in heel Nederland samen met keuringsartsen die rijbewijs- en andere vervoersgerelateerde medische keuringen verrichten.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Efficiënte arts.
Een dag er voor gebeld voor afspraak…
Een dag er voor gebeld voor afspraak ,werd vriendelijk te woord gestaan en werd de volgende dag ingedeeld en prijs afspraak wat de kosten waren, na het gesprek werd de afspraak via de mail bevestigd ,en volgende dag gekeurd volgens afspraak .
Snel en zonder fratsen
Lekker snel
Alles is vlekkeloos verlopen
Behulpzaam en mee gedacht…
Heel makkelijk om een afspraak te…
Heel makkelijk om een afspraak te maken. Prima arts. Weinig wachttijd. Super!!
bereikbaarheid snel en adequaat met de antwoorden…
bereikbaarheid snel en adequaat met de antwoorden op de vragen.
De keuring verliep professioneel en…
De keuring verliep professioneel en duidelijk. Ik waardeer de aandacht en uitleg van de keuringsarts
Foutje door keuringsarts!!
Ik ben gekeurd voor mijn rijbewijs en na afloop zei de keuringsarts dat ik goedgekeurd was.
Na enige tijd kreeg ik via het CBR het bericht dat er glucose in mijn urine gevonden was.
De keuringsarts nam contact met mij op en zei dat ze per ongeluk het vinkje bij glucose had neergezet. Zij zou contact opnemen met het CBR om een en ander recht te zetten.
Het bericht van herkeuring bleef echter staan bij het CBR.
Ik heb hierna nog diverse malen getracht contact op te nemen met deze keuringsarts maar kreeg geen antwoord op mijn e-mail en ook telefonisch werd er niet opgenomen.
Omdat ik toch wel graag mijn rijbewijskeuring tijdig geregeld wilde hebben en ik totaal het vertrouwen in de keuringsarts en Regelzorg Rijbewijskeuringen B.V. verloren had, heb ik de (her)keuring laten doen door een andere keuringsarts.
Dit hele drama heeft mij onnodig veel stress opgeleverd en ook nog eens 70 Euro extra aan kosten opgeleverd.
Ik had op zijn minst restitutie van het door mij betaalde bedrag willen hebben, met excuses voor de stress en mijn tijd die ik nodig had om alles nog een extra te moeten regelen.
Denk dus twee maal na voor met deze organisatie in zee te gaan.

Réponse de Regelzorg Rijbewijskeuringen B.V.
Slechte beurt: arts daagt niet op en wie kan je bellen?
Vandaag heeft manlief staan wachten met vier , andere klanten op de keuringsarts die niet kwam opdagen op de in de brief aangegeven datum en tijd! Vrijdag 18 uur. Ridderkerk
Half uur gewacht en niets gehoord of gezien. En je kan niet bellen want er is na 17 u niemand aan de telefoon.
Wat een eerste kennismaking .!!!!!

Réponse de Regelzorg Rijbewijskeuringen B.V.
Makelijk een afspraak kunnen maken .
Makelijk een afspraak kunnen maken .
Duidelijke instructies en werken op tijd.
Aardige arts.
Aanrader
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Een keuring met een reële beoordeling. Zeker een aanrader.
Snel een mogelijkheid om te keuren en…
Snel een mogelijkheid om te keuren en een prettig gesprek met de keuringsarts .
Alles volgens afspraak.
Goede en duidelijke berichtgeving.
Goede en duidelijke berichtgeving.
alles liep dan ook gesmeerd.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.