Rejseforsinkelse.dk Avis 1 284

TrustScore 5 sur 5

4,8

Vi havde 35 timers forsinkelse fra Athen til Billund med SAS. SAS afviste at kompensere, ved vores direkte henvendelse. Efter godt 2 måneder havde Rejseforsinkelse.dk opnået at få udbetalt en kompensa... Voir plus

Meget - meget nemt at bruge. Skulle blot indberette nogle få oplysninger og det tog kun 5 minutter. Kendte ikke til “rejseforsikring.dk” på forhånd, og troede egentlig ikke på at det virkede efterso... Voir plus

1. Agence de recouvrement des dettes

Écrit par l'entreprise

Du kan have ret til en kompensation på op til 4.500 kr. hvis dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket indenfor de seneste 3 år. Rejseforsinkelse.dk tilbyder flypassagerer at overdrage deres krav på kompensation og refusion til os. Efter kreditorskiftet sørger vi for at inddrive kompensation og refusion fra flyselskaberne efter bestemmelserne om passagerrettigheder og forbrugerbeskyttelse. Vi garanterer, at ingen har højere betalingsprocent end vores selskab, når vi får overdraget dit krav rettet mod flyselskabet.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Super tilfredse🙂

Vi tænkte, at der ikke kunne ske noget ved at lade Rejseforsinkelse forsøge at få en erstatning i hus, men vi havde ærligt talt ikke regnet med at få noget ud af det, men sørme om ikke det lykkedes, professionelle hele vejen igennem og holdt os løbende orienteret om sagens gang - så vi er super tilfredse

17 avril 2026

Det tog lidt tid for de forstod hvad…

Det tog lidt tid for de forstod hvad det var at de skulle hjælpe med, men ellers gik det jo godt 👍

Men syntes stadigvæk at de skulle have 35 % i behandling af sagen er lige i overkanten.

Rejseforsinkelse klarer hele processen

Flyrejsen var booket med Lufthansa - dels fordi jeg forventede, at risikoen for forsinkelse var mindre og dels fordi jeg var sikker på god service, hvis der opstod problemer. Det viste sig desværre ikke at være tilfældet - selvom vi var fuldt berettiget til kompensation, var det kompliceret og tidskrævende at søge kompensation og ramte til sidst en mur, hvor Lufthansa ikke samarbejde mere, og jeg ikke vidste hvad næste step var.

Så glad for, at Rejseforsikring tog over, sørget for processen (der har stragt sig over næsten 9 måneder) og taget kravet hele vejen indtil den brettigede kompensation til sidst er blevet udbetalt. Stor anbefaling herfra.

17 avril 2026

Stol ikke på hvad fly selskabet…

Stol ikke på hvad fly selskabet fortæller om årsagen til forsinkelsen. KLM fortalte det var vejrlig, men fakta var uanmeldt arbejdsnedlæggelse. Rejseforsinkelse kørte sagen helt til retten, før KLM udbetalte erstatning.

Suuuuper langdrageligt :/

Har indtil videre taget over et år :/ synes de sagde det ville gå “hurtigt” men forsat 6-18 mdr ventetid… skulle pengene nu komme på et tidspunkt revideres denne anmeldelse.

8 avril 2026

REJSEFORSIKRING er bare vedholdende.

Under rejse fra Las Vegas til Aalborg mellemlandede jeg i Amsterdam med KLM. De oplyste at videre rejse til Aalborg ikke kunne lade sig gøre grundet vejret. Efter 21 timer i Amsterdam var der afgang til Aalborg. KLM gjorde meget ud af at fortælle at der ingen kompensation var på grund af vejrlig. Jeg forklarede til KLM, at jeg havde kørt i UBER med en chauffør der forklarede, at han var ansat ved KLM, men strejkede. KLM svarede, at taxachaufførerne var fulde af løgn. Det var så KLM der var fulde af løgn og efter retssag anlagt af REJSEFORSINKELSE har jeg nu efter 6 mdr. fået erstatning.

4 octobre 2025