Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Fraråder alle at købe via dette firma. Vi endte med at måtte gøre indsigelse i banken. Tænker at politianmeldelse er eneste udvej for at stoppe svindleren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig levering. Sofaen viste sig desværre at være defekt.. her gik kommunikation lidt langsom, men alt dette skete i forbindelse med at verden lukkede ned med covid19. Kunne godt have ø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

At anmelde Residential er på en måde utrolig nemt, men også virkelig svært. For hvordan beskriver man bedst en helt uovertruffen service, hastighed i top og kvalitet? Christian formåede på kort tid at... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Service d'hébergement de sites web

Informations provenant de diverses sources externes

Residential.dk er blevet stiftet for at leve op til de krav, vi alle har til onlinehandel. Hurtig levering, lave priser og en service i verdensklasse. Det er nemlig din sikkerhed, når du handler på nettet. Vi er tilmed også e-mærket, så du altid kan føle dig fuldstændig tryg ved at handle hos os.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er ikke vand til at handle på nette…

Jeg er ikke vand til at handle på nette så der for er jeg glad for, at jeg valgte et firma der levet op til det de lovet.

24 février 2020

Hej Yvonne,
Tak for din fine anmeldelse 😊
Hvor er det dog dejligt, at du er glad og tilfreds med oplevelsen. Jeg håber, at du får lyst til at vende tilbage en dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget tilfreds - fine varer og god service

Er meget tilfreds. Super fine varer leveret lige til døren - tak for det:-)

21 février 2020

Hej Vibeke,
Tak for din fine anmeldelse - Og selv tak fordi du valgte os :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Under levering af vores bestilling, havde vi god mulighed for at komme i kontakt med Christian fra Residential. Dette hjalp os, da vi havde mulighed for at holde bedre øje med leveringen. Ydermere sørgede Christian for, at leveringen fandt sted på rette tidspunkt, frem for det tidspunkt PostNord havde ændret det til.
Vi vil klart benytte os af Residential igen.

21 février 2020

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg bestilte en sofa og fik den bedste service man kan ønske sig. Ejeren svarede med det samme, og var utroligt god til at være behjælpelig. Han leverede selv sofaen, og hjalp med at bære op, trods vi kun havde betalt for at få leveret til kantsten.
Vi vil klart handle her igen :-)

19 février 2020

Hej Karla,
Tusind tak for den fine anmeldelse - Og hvor dejligt, at I er glade for sofaen samt leveringen - Sådan kan man jo være heldig, når man bor tæt på😉👍🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt produkt og lynhurtig levering

Det er første gang jeg har handlet med Residential, men bestemt ikke sidste gang.
Godt produkt og lynhurtig levering.
Er meget tilfreds.

Hej Linda,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg håber, at du snart kommer igen!😊👍🏼

Hej Ulrik,
Tak for din anmeldelse. Jeg håber, at I er blevet glade for de nye sofaer😊

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik leveret præcis da det passede mig.

Hej Sine,
Tak for din find anmeldelse og hvor dejligt, at du er glad og tilfreds😊

Leverede over forventning

Alt fungerede perfekt endda med “det lille ekstra” som giver stor tilfredshed

10 février 2020

Hej Liselotte,
Hvor er det dejligt, at du er glad og tilfreds med oplevelsen😊

no problems!

no problems!
Varer var som bekrevet og leveringen var uden problemer.

6 février 2020

Hej Bjarne,
Tak for din feedback! Og hvor er det dog dejligt, at du er tilfreds med oplevelsen😊👍🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god hurtig service bare perfekt…

Meget god hurtig service bare perfekt ik sidste gang jeg handler her

5 février 2020

Hej Henriette,
Tak for din feedback og hvor skønt du er tilfreds med det hele. - Vi glæder os til du kommer tilbage😊

Alt spiller

Uden tvivl den bedste service jeg har fået længe, samt god levering.

4 février 2020

Hej Kristoffer,
Tak for din fine anmeldelse, trods forvirringen omkring skruerne til gipsvæggen.
Jeg håber, at I fik det løst😊

Noté 5 sur 5 étoiles

God betjening og blev orienteret hele…

God betjening og blev orienteret hele vejen til leveringen fandt sted.

27 janvier 2020

Hej Gurli,
Dejligt du er glad og tilfreds med oplevelsen. Jeg håber, at dit nye møbel er faldet godt til i stuen😊

Wauw!

Wauw, mega god service!
Jeg bestilte 6 spisebordsstole i sidste uge, dog blev jeg ringet op dagen efter og fik fortalt de desværre først kunne komme engang i marts.
Jeg fik et gavekort til deres hjemmeside som plaster på såret, men men men! Jeg har i dag, 1 uge efter jeg bestilte stolene, allerede fået dem hjem!
Virkelig god OG hurtig service - og mega flotte stole!

27 janvier 2020

Hej Ditte,
Ja det var heldigt det hele kunne falde på plads - Og endda lige akkurat til den dag, du havde bestilt dem til fra start😀
Vi glæder os til at se, hvad du finder på at bruge gavekortet til😊

Gode vare

Gode vare, super hurtig betjening. Modtog dagen efter at jeg havde bestilt

22 janvier 2020

Hej Tinna,
Dejligt du er glad og tilfreds😊👍🏼
Hav en god dag!

Super betjening,.

Super betjening, hurtig levering, kanon lænestol. Win win win.

18 janvier 2020

Hej Ulla,
Tak for din fine anmeldelse😊👍🏼
Jeg håber, at den vil bringe dig mange gode stunder!

Noté 1 sur 5 étoiles

var nød til at tage to ferie dage da…

var nød til at tage to ferie dage da mine møbler ikke kom den pågældne der var blevet aftalt...
Heldigvis fik jeg fat i min chef kl 21:00 for at få en ekstra fridag..
Det var så meningen at vognmanden skulle ringe 30 min før ankomst så jeg kunne nå hjem fra arbejdet ( hvis jeg ikke havde kunnet få fri )
Vognmanden siger at han ikke har fået besked og at der ikke var noget tlf. Nr.
Efter den oplevelse har jeg valgt at få min nye nye lænestol fra et andet firma …………...
Residential... postnord..... Vognmand ?

Til Christian.
eg har som sagt alle din mails og jeg sagde at det var ok sagde hvis det var i det nye år du måtte selv bestemme hvad dag det skule være at møblerne kom.. Jeg skulle bare have mulighed for at få fri derfor blev det tirsdag d. 07/01-20..
Når man lavet en aftale så overholder man den... Eller også ringer man..
Find et andet vognfirma hvis det er dit problem..
Har ik flere feriedage der skal bruges på møbler

15 janvier 2020

Hej Anette,

Det var godt nok en ærgerlig anmeldelse. Jeg må erkende, at jeg er lodret uenig i, at det er sådan det er foregået og derfor vil jeg gerne benytte denne ene svarmulighed jeg har her på Trustpilot, til at fortælle vores side af sagen, nu hvor du ikke har svaret tilbage på mine mails de sidste godt og vel 2 uger.

Du bestilte dine varer lørdag aften den 21. december kl 17:34. Jeg forsøgte at ringe til dig straks herefter, men uden held. Nuvel, det var jo lørdag og snart jul, så jeg tænkte heller ikke du regnede med at kunne få varerne leveret med det samme, selvom det var det jeg ville have tilbudt dig.

Jeg fik fat på dig den 24. december på mail, hvor jeg skrev til dig og spurgte, om du ville have varerne afsendt næste hverdag, altså den 27. december, selvom du havde bestilt en helt almindelig levering med op til 5 hverdage. Du beder mig om at vente til 2. januar og jeg sørger for at booke fragten ind.

Du fortæller mig dagen efter på mail, at du har faktisk har fri hele dagen den 6. januar og foretrækker denne dag, og jeg ombooker derfor fragten til den 6. januar.

Du beder mig om at sørge for, at det bliver leveret efter kl 15 og jeg fortæller dig, at jeg nok skal notere det så godt jeg kan og ringe til PostNord når de åbner, for at sikre, at de først skal levere det efter klokken 15, men jeg gør dig dog også opmærksom på, at det godt kan ske, at din forsendelse ankommer før. Jeg fortalte dig også, at jeg gerne skulle bestille dem til at ringe til dig inden. Denne service koster faktisk ekstra for os, men du betalte naturligvis ikke for det.

Du fortalte mig herefter, at du skulle være et sted, hvor du ikke kunne høre din telefon og jeg hørte ikke fra dig siden. Jeg skrev en ny besked til dig, for at bekræfte, at det var ok med den nu aftalte levering eller om du ønskede noget andet. Du svarer mig igen 9 dage senere.

Herefter fortalte jeg dig, at hvis der opstod de mindste problemer, så vil jeg gerne kreditere dig for hele fragten, nu hvor du i forvejen har været nødt til at være så meget inde over det. Egentlig er det ikke noget du principielt set var berettiget til, men jeg var i godt humør og forsøgte blot at sikre mig, at du skulle få en god oplevelse hos os.

Din forsendelse bliver rigtig nok forsinket med en enkelt dag og det var helt sikkert både super ærgerligt og dybt beklageligt, især nu hvor det ellers lige passede med du havde fri.
PostNord havde ganske enkelt desværre bare ikke nået, at få den distribueret videre fra deres godsterminal, som ellers aftalt.

Det skrev jeg til dig straks efter, at jeg havde opdaget det, men jeg hørte ikke fra dig før dagen efter, da de var ankommet. Her fortæller du mig, at du havde sovet længe og derfor ikke var opmærksom på, at han kom for at aflevere dem. Det har lige været weekend og du havde fået en ekstra fridag, så det kan jeg sagtens forstå du valgte at gøre, men det ændrer ikke på, at han forsøgte at ringe til dig samt at du både modtog en sms og email, hvor du blev oplyst om leveringstidspunktet.

Ham der kom med dine varer var en kurérvogn, som jeg havde betalt ekstra for, for at sikre, at du fik dine varer i ordentlig tid og for at sikre, at du ikke skulle døje med det mindste. Den service alene kostede os 958,80 kr., hvilket du dog naturligvis ikke skulle betale noget for.

Jeg sendte dig en oversigt over bookingen, efter du havde udtrykt din uforståenhed overfor hvad der var foregået, så du kunne se, at vi altså havde betalt for 5 forskellige ekstra ydelser undervejs for din skyld.

Jeg har forsøgt at ringe til dig flere gange siden det skete. Jeg er simpelthen så ærgerlig over, at jeg nu kan skrive en utilfreds kunde på CV'et og jeg vil stadig hjertens gerne tilbyde dig en form for kompensation, så du ved, at det ikke er noget man normalt bliver udsat for hos Residential.

Residential er jo en enkeltmandsvirksomhed drevet af undertegnede, som altid har gjort det til sin vigtigste mærkesag, at ALLE skulle være glade og tilfredse med at handle her, uanset hvad det så må koste for mig og jeg synes helt bestemt også, at jeg har gjort alt hvad jeg kan for at sikre dette.

Hvis du eksempelvis ikke har købt den ekstra lænestol endnu, så skriv endelig til mig. Jeg vil hjertens gerne sikre mig, at du bliver glad for din oplevelse og jeg vil derfor eksempelvis hjertens gerne aflevere den personligt til dig allerede i morgen, selvom klokken er 23:54 lige nu, så du kan opleve hvor meget jeg vil gøre for mine kunder.

Foruden alt dette, er vel også værd at nævne, at du sparede 2.045 kr på din ordre hos os, i forhold til hvad det havde kostet ellers.

Jeg håber, at du snart vil vende tilbage. Du må ikke tage det her som værende et surt opstød fra min side og tro, at jeg bare forsøger at sige det er din eller andres skyld, jeg har det blot som min vigtigste mission at sikre, at alle er glade og tilfredse, og det er derfor det nager mig så inderligt meget, at det nu for første gang i 9 måneder, er gået galt.

Mvh Christian Cloos
Indehaver, Residential.

Hurtig og god service.

12 janvier 2020

Hej Lene,
Dejligt du er glad og tilfreds og tak for billedet. Det ser super flot ud😊👍🏼
Mvh Christian

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus