Fraråder alle at købe via dette firma. Vi endte med at måtte gøre indsigelse i banken. Tænker at politianmeldelse er eneste udvej for at stoppe svindleren.
Lisez les avis des autres
Virkelig hurtig levering. Sofaen viste sig desværre at være defekt.. her gik kommunikation lidt langsom, men alt dette skete i forbindelse med at verden lukkede ned med covid19. Kunne godt have ø... Voir plus
At anmelde Residential er på en måde utrolig nemt, men også virkelig svært. For hvordan beskriver man bedst en helt uovertruffen service, hastighed i top og kvalitet? Christian formåede på kort tid at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Under levering af vores bestilling, havde vi god mulighed for at komme i kontakt med Christian fra Residential. Dette hjalp os, da vi havde mulighed for at holde bedre øje med leveringen. Ydermere sø... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Residential.dk er blevet stiftet for at leve op til de krav, vi alle har til onlinehandel. Hurtig levering, lave priser og en service i verdensklasse. Det er nemlig din sikkerhed, når du handler på nettet. Vi er tilmed også e-mærket, så du altid kan føle dig fuldstændig tryg ved at handle hos os.
Coordonnées de contact
Hasserisgade 2, 9000, Aalborg, Danemark
- info@residential.dk
- residential.dk
Les gens ont aussi consulté
Hurtig levering, konsolbordet var nemt at samle. Dog er træet mørkere end på billedet, det er lidt ærgerligt.

Direkte kontakt
Der opstod nogle problemer med fragtfirmaet, men Residential løste problemet hurtigt 👍 super godt tilfreds

Réponse de Residential.dk
Utrolig hjælpsom i forhold til…
Utrolig hjælpsom i forhold til bestilling og flot service i forhold til levering - følger op på ordre og ringer hurtigt tilbage. Min bedste anbefaling.

Réponse de Residential.dk
Nemt, billigt og god service.
Bestilte 2 natborde hos Residensial. Efter et par dage, fik jeg et opkald fra dem, at der ved en stikprøvekontrol var observeret skader på alle pakker undtaget en. Jeg blev tilbudt, forskellige ordninger og vi fandt en god løsning. Jeg synes det var fint, at de ringede, fremfor, at sende en defekt vare. Så meget tilfreds.

Virkelig god betjening
Virkelig god betjening - fik leveret nogæe af mine varer direjte til mit hjem af en der arbejdede der da han alligevel skulle den vej :-)
Resten kom få dage senere pmed posten :-)

Réponse de Residential.dk
Jeg er yderst tilfreds med…
Jeg er yderst tilfreds med residential.dk. De er søde, hjælpsomme og sørger for at man som kunde er tilfreds.

Manglende advisering om levering
Selve bestillingen gik fint og vores spisebord er også rigtig fint.
Jeg blev dog ikke informeret om hvornår bordet blev leveret inden de stod foran min dør, på et tidspunkt jeg så naturligvis ikke var hjemme. Jeg havde ellers tilmeldt mig advisering og samme morgen havde jeg tjekket op på, om der var nyt om min levering via deres hjemmeside. Leverandøren stillede derudover kasserne på min adresse, uden at få min forudgående accept, hvilket jeg synes var ret utilfredsstillende.
Jeg håber at firmaet fremover husker at informere deres kunder om, hvornår de kan forvente at få leveret deres vare, så man har en chance for at være hjemme til at tage imod den.
Ejeren har efterfølgende kontaktet mig og forklaret sagen og at det skyldes en dårlig leverandør og ikke deres forhold og at han har opsagt samarbejdet med den pågældende leverandør. Det er rart når et firma tager ens tilbagemeldinger alvorligt. Jeg vil derfor ikke have noget imod at handle med dem igen.

Réponse de Residential.dk
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse. Og en fantastisk service.
Plus hurtig levering, bestilte varen en dag, og levering næste dag. FLOT👍 Så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Med venlig hilsen Dorrit

Réponse de Residential.dk
Bestilte et spejl, som desværre var i stykker, da det ankommer med fragtfirma. Ringer til Residential og får at vide, at jeg selvfølgelig får et nyt spejl, som vil blive leveret direkte til mig. Ham jeg snakker med vil komme forbi med det, så det ikke også går i stykker. Jeg får det nye spejl i løbet af få dage og det hænger nu flot på mit badeværelse! Super service!!

Réponse de Residential.dk
Fik min ordre sendt til døren dagen…
Fik min ordre sendt til døren dagen efter bestilling, uden ekstra omkost. Helt perfekt!

Réponse de Residential.dk
Flot produkt og ekstra service i…
Flot produkt og ekstra service i forhold til levering!

Fra bestilling af varen
Fra bestilling af varen, til afhentning på leveringsstedet, har alt fungeret planmæssigt og perfekt.

Réponse de Residential.dk
Super service, kunden bliver mødt med venlighed, vi er meget tilfredse.

Réponse de Residential.dk
I en verden hvor GOD KUNDESERVICE er en…
I en verden hvor GOD KUNDESERVICE er en absolut mangelvarer når man handler på nettet, leverer Residential service i absolut topklasse! Vi var i god dialog med ejeren ifbm. med købet og fik leveret få dage efter vi havde bestilt. Produkterne lever op til alle forventninger.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har handlet her.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.