ServiceHuset Rengøring Avis 657

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Rengøring og service i topklasse. Jeg har kun rosende ord for hvor tilfrede vi er med ServiceHusets Rengøring. Kommer som aftalt og efterlader huset dejligt rent og rydeligt. Altid venlige, smilend... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er super rart at man altid bliver mødt med at alting kan lade sig gøre … uanset om vi vil flytte en rengøring, må aflyse hvis ungerne er syge … eller andet. Og kontoret svarer altid hurtigt og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget meget dygtig, grundig og ordentlig vinduespudser. Et af vinduerne faldt ud under pudsningen (pga. en fejl i vinduet) og Marckus (vinduespudseren) hang ud af vinduesrammen og holdt vinduet med... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de ménage

Écrit par l'entreprise

ServiceHuset Rengøring tilbyder privat rengøring i det meste af landet. Vi har specialiseret os i privat rengøring, og har mere end 30 års erfaring. ServiceHuset Rengøring tilbyder også erhvervsrengøring og vinduespudsning.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Rengøring og service i topklasse.

Rengøring og service i topklasse.
Jeg har kun rosende ord for hvor tilfrede vi er med ServiceHusets Rengøring. Kommer som aftalt og efterlader huset dejligt rent og rydeligt. Altid venlige, smilende og hjælpsomme.
Har derfor også brugt dem i mange år.
De får vores varmeste anbefalinger.

15 avril 2026

Hej Inger

En stor tak for din fine anmeldelse 🤗 Den gør os glade og motiverer os.

En rigtig god forårsdag til dig 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

En kæmpe hjælp til daglig

Det gør en stor forskel i hverdagen, at få rengøring løbende. Ikke mindst fordi det også er super nemt at komme i kontakt med kontoret. De svarer hurtigt og altid med en positiv ånd. Vi anbefaler dem helt klart til andre!

1 avril 2026

Hej Gitte

Et stort tak for din anmeldelse 🌞 Den motiverer os, og sætter et ekstra stort smil på vores læber.

Rigtig god forårsdag til dig 🌸

Teamet i SeeviceHuset Rengøring

Gennemgående fleksibilitet

Gennemgående fleksibilitet

ServiceHuset Rengøring er enormt løsningsorienterede, og fleksible når planer skal ændres i sidste øjeblik, sygdom osv.

Stor ros herfra!

4 avril 2026

Hej Amanda

Rigtig mange tak for din anmeldelse - den er meget værdsat 🙂

Fleksibilitet betyder meget - livet har altid drejninger, som ændrer på planer 🙂 Det skal der være plads til.

God forårsdag til dig 🌸

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kommunikation og udeblivelser - kan ikke anbefales

Vi har desværre haft en virkelig dårlig oplevelse med ServiceHuset.

Vi brugte dem fast i en periode, hvor kvaliteten svingede en del, og hvor kommunikationen med rengøringsteamet også var ret dårlig. Flere gange oplevede vi, at de forsøgte at flytte rengøringen på selve dagen og endda kun omkring en time før, den skulle være færdig. Det var bl.a. derfor, vi stoppede samarbejdet for ca. et halvt år siden.

Da vi skulle flytte ud af vores lejlighed, valgte vi alligevel at give dem en chance igen til en slutrengøring (inkl. ovn, kalk, skabe osv.), fordi vi havde brug for, at det bare spillede 100 % inden nøgleoverdragelse.

Men de brændte os af. Ikke bare én gang, men to gange.

Første gang dukkede de ikke op som aftalt. Jeg skrev efterfølgende til dem og bad helt eksplicit om en bekræftelse på, at de i det mindste ville komme anden gang, fordi det var slutrengøring og virkelig vigtigt. Det bekræftede de på mail.

Alligevel kom de ikke.

Som om det ikke var nok, afleverede de heller ikke vores nøgle tilbage, som aftalt. Vi endte derfor med at skulle ringe til dem og bede dem komme med det samme med nøglen. De dukkede først op 50 minutter senere.

Det betød, at vi stod 45 minutter før nøgleoverdragelse med en beskidt lejlighed og uden den sidste nøgle. Det var ekstremt stressende og totalt uacceptabelt.

Det her er simpelthen under al kritik. Uprofessionelt, upålideligt og ikke et firma, jeg på nogen måde kan anbefale.

1 avril 2026

Absolut tilfreds med flytterengøring

Jeg har fået foretaget en flytterengøring af min lejlighed, og alt forløb super fint. Både op til rengøringen, under rengøringen og efter rengøringen. Tak til ServiceHuset Rengøring!

23 février 2026

Hej Jette

Rigtig mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner 🙂 Vi fik lige alle sammen et endnu større smil på læberne.

Med ønsket om en god forårsdag, vil vi glæde os til det fortsatte samarbejde.

Teamet i SeeviceHuset Rengøring

Noté 5 sur 5 étoiles

Service huset er altid indstillet på løsninger og altid til at snakke med hvis der er behov for ændringer eller lignende.

12 février 2026

Hej Torben

Rigtig mange tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på 🙂

Rigtig god forårsdag 🌱

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bliver altid mødt med JA-hatten på

Og kontoret svarer altid hurtigt og altid med godt humør. Top karakter herfra …

19 février 2026

Hej Mathias

Rigtig mange tak for din anmeldelse - som vi sætter stor pris på 🙂

Tak for at give dig tiden til, at skrive en anmeldelse. Nu kan vi alle sammen runde arbejdsdagen af med et stort smil på læberne 🙂

Total i orden service!

Total i orden service!

Jeg har udelukkende ros til ServiceHuset. Aldrig problemer med min rengøring, total behagelig medarbejder der kommer ud til mig.
Har brugt dem i mange måneder.
Kæmpe anbefaling herfra.

28 janvier 2026

Hej Lene

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse, som både gør os glade og motiverede 🥰

Vi giver straks dine roser videre til dit rengøringsteam 🌟

Super fin rengøring

Super fin rengøring. Personalet er utrolig venlige og meget fleksible. Det lever op til de forventninger, vi har til rengøringen hver gang :)

5 février 2026

Réponse : ServiceHuset Rengøring

Tusind tak for den fine anmeldelse, og de 5 stjerner 🙂 Det er meget værdsat, og bringer et ekstra smil på vores læber.

Noté 5 sur 5 étoiles

God rengøring over lang tid

Vi har haft glæde over lang tid hvor Barbara har gjort så fint rent. Har en gang haft et andet team som ikke levede op til standarten, men der var de meget lydhøre og kompensere. En dårlig oplevelse ved manglende rengøring hvor kommunikation simpelthen var så dårlig og fik ikke rengøring fordi de ville bestemme hvornår og fik ikke mulighed for at vælge. Vi har lige fået en ny rengøringsdame som har gjort det så fint. Alt i alt gør de det rigtig godt

20 janvier 2026

Hej Laila

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse, som gør os både glade og motiverede 🤗

Vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde, og ønsker dig en skøn vinterdag 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

God attitude og meget serviceminded 👍

16 janvier 2026

Hej Jannik

Mange tak for dine 5 stjerner og dine fine ord - det motiverer os rigtig meget 🙂

Vi ønsker dig et godt nytår, og en skøn vinterdag ⛄

Stor ros fra os

Stor ros fra os. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

5 janvier 2026

Hej Casper

Tusind tak for de 5 stjerner - dem sætter vi meget stor pris på - og vi glæder os også til det fortsatte samarbejde 🙂

Godt nytår 🎉

Teamet i Servicehuset Rengøring

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig rengøring og mangelfuld kommunikation

Vi havde rengøring hver anden uge og nåede ca. to mdr før vi opsagde aftalen. Niveauet af rengøring var helt i bund, og spejlene var ofte mere beskidte efter rengøring. Jeg går ud fra, at de blev vasket med beskidt vand. Vi skiftede personale undervejs, og gjorde opmærksomme på, at vi ikke syntes, at kvaliteten var i orden. Det ændrede ikke noget. Kommunikationen var også enormt dårlig, og jeg var i kontakt med begge rengøringsteams mange gange. Den ene gang, hvor der helt tydeligt ikke var gjort rent, påstod de, at de var kommet til at gøre rent hos naboen ved en fejl. Men hvordan havde de overhovedet fået nøglen til naboen?

5 novembre 2025

Hej Peter

Vi er super glade for, at have fået en snak med dig, og ønsker dig et rigtig godt nytår 🙂

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget utilfredsstillende rengøring – gentagne fejl og manglende ansvar

Vi har haft Servicehuset i ca. et halvt år, og desværre har ikke én eneste rengøring været uden væsentlige mangler.

Vi har haft flere forskellige rengøringsmedarbejdere fra virksomheden, men kvaliteten har konsekvent været utilstrækkelig hver eneste gang. Helt basale ting blev gentagne gange ikke udført:
• Vasken i bryggerset blev aldrig tørret af
• Der blev konsekvent ikke støvsuget under senge, sofaer m.m.
• Vandhaner blev ofte ikke aftørret
• Rengøring blev udført indendørs med udendørssko
• Der blev efterladt vand på vores trægulve, som først blev opdaget flere timer senere – noget der kan ødelægge gulvene
• Efter de startede, fik vi for første gang problemer med skimmelsvamp på badeværelset, som tidligere var holdt nede

To personer brugte under 40 minutter på 170 kvm, hvilket i sig selv forklarer meget om resultatet.

Vi har dokumentation for alle fejl og mangler, som løbende er blevet sendt til direktøren. Alligevel endte dialogen med følgende meldinger:

“vi har desværre ikke nogen vi mener kan leve op til jeres forventninger”
“det er desværre ikke altid, at vi er i stand til at leve op til forventningerne”

Derudover blev vores toiletsæde ødelagt under en rengøring. Det overraskende var, at vi selv skulle betale virksomhedens selvrisiko på 450 kr. for deres skade, med henvisning til et afsnit i betingelserne (afsnit 11), som vi først blev gjort opmærksomme på efter skaden var anmeldt.

Det, der især frustrerer, er, at vi aldrig har haft urealistiske forventninger. Vi ønskede blot en helt almindelig, grundig rengøring svarende til det, virksomheden selv beskriver på feres website, de leverer.
Det var desværre langt fra det, vi oplevede i praksis.

Efter vi har skiftet til et andet rengøringsselskab, er alle problemer forsvundet, og vi har ikke haft en eneste klage.

På den baggrund kan vi desværre ikke anbefale Servicehuset til privat rengøring

___________________________________________________
Opdatering efter virksomhedens svar:
___________________________________________________
Vi har ikke anmodet om ekstra ydelser, men alene forventet almindelig rengøring i overensstemmelse med den beskrevne service.
De gratis rengøringer vedrørte en skade på et toiletbræt forårsaget under rengøring, og rabatten på én rengøring blev givet, fordi flere basale opgaver ikke var udført.
De dokumenterede forhold vedrørte udførelsen af almindelig rengøring, ikke særlige krav.
Efter skift til andet rengøringsselskab er problemerne ophørt.

29 novembre 2025

Hej Jesper

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Vi har bestræbt os på at imødekomme dine ønsker bedst muligt og har derfor også forsøgt med flere forskellige rengøringsteams, som normalt får rigtig god feedback fra vores kunder. Desværre lykkedes det alligevel ikke helt at ramme det, du havde håbet på, og det beklager vi meget.

Vi har fuld forståelse for, at det er frustrerende, når forventninger og resultat ikke stemmer overens. Vi gør hvert år rent i ca. 50.000 hjem, og heldigvis er langt de fleste kunder glade for vores service – men ind i mellem sker det, at kemien eller behovene ikke matcher, og det er naturligvis ærgerligt, når det sker.

I forhold til skaden på toiletbrættet, har vi forsøgt at kompensere bedst muligt med to gratis rengøringer samt 25 % rabat på en tredje rengøring. Det var vores måde at vise, at vi tog din henvendelse alvorligt og gerne ville finde en god løsning.

Jeg beklager endnu engang, at vi ikke kunne få det til at fungere for jer. Samtidig er jeg glad for at høre, at I har fundet en løsning, der passer jer bedre – det er trods alt det vigtigste.

Mange hilsner - og rigtig god jul
fra teamet i ServiceHuset Rengøring

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er simpelthen en fornøjelse at…

Det er simpelthen en fornøjelse at komme hjem til et rengjort hjem, hvergang Daniela har været forbi. Jeg er SÅ tilfreds med jer og hende og kan ikke anbefale jer nok til alle jeg kender. Skylder at få skrevet det til jer.

4 août 2025

Hej Meyer

Rigtig mange tak for de fine ord og 5 stjerner 😊

Vi skynder os at puste dine roser hen til Daniela, som helt sikkert bliver glad for dine ord og giver hende motivation til at blive ved med, at gøre et godt stykke arbejde 😊

Rigtig god sommerdag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det det er så dejligt og fint med…

Det det er så dejligt og fint med Anica. Jeg er meget tilfreds.

25 juin 2025

Hej Bente

Tak for dine 5 stjerner - vi sørger straks for at puste dine roser over til Anica 😊

Rigtig god sommerdag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er meget tilfredse med vores…

Vi er meget tilfredse med vores nuværende rengøring, Barbara. Vi har aldrig fået bedre rengøring

25 mars 2025

Hej Ida

Rigtig mange tak for dine fine anmeldelse og 5 stjerner 😊

Vi skynder os at puste dine roser hen til dit rengøringsteam - og glæder os til det fortsatte samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Udfører opgaven til punkt og prik

Udfører opgaven til punkt og prik. Meget tilfredsstillende rengøring på alle måder. Nem at komme i kontakt med, at snakke med og alle . forespørgsel besvares hurtigt, ingen tid spild.

18 février 2025

Hej Masood

TAK for dine anmeldelse og de 5 stjerner - det motiverer os og gør os glade, at du er tilfreds med din rengøring samt kommunikationen med os 🥰

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde - og ønsker dig en rigtig god dag 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Stabilt fremmøde hver gang. Servicehuset er kun til at anbefale. Alexander er et fund. Han er husets gode fe, der efterlader alt skinnende rent.

10 février 2025

Hej Agnete Sloth

TAK for din fine anmeldelse og de 5 stjerner - det sætter vi stor pris på, og gør os glade, at du er tilfreds med din rengøring 😊

Vi puster straks roserne videre til Alexander, og glæder os til det fortsatte samarbejde 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde besøg af Florin fra Servicehuset…

Havde besøg af Florin fra Servicehuset i dag. God service og flot resultat. Klar anbefaling og noget jeg gerne vil benytte mig af igen :-)

22 janvier 2025

Hej Frank

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse - som vi også vil dele med Florin 🥰

Med ønsket om en god vinterdag, ser vi meget frem til det fortsatte samarbejde.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus