Auktioner är värdelösa om du inte får priset och de säger att de är proffs. De kommer att säga orimliga summor även om du vinner auktionen och ingen kommunicerar med dig om priset, och sedan får du re... Voir plus
Vi har benyttet Retrade igennem mange år til at sælge vores overskuds material med stor tilfredshed. Vi har benyttet Søren Mark som har været yderst venlig og kompetent, med et bredt know how på ma... Voir plus
Den kontakt person vi hade vid försäljning var grym, efter första telefonensamtalet så var han på plats inom 24h tog foton och lade ut annonsen direkt. Bra kommunikation genom hela processen. Sl... Voir plus
Købte en kontorvogn/skurvogn på auktion Af af en af retrade’s faste kunder Hvilket gav en del problemer Med levering og kommunikation. Og henvendte mig. Til Johnny (retrade) Og blev tag... Voir plus
Retrade.eu is one of Northern Europe’s leading auction platforms for used machines and equipment. We connect companies and public institutions looking to sell surplus assets with buyers across Europe searching for high-quality machinery at competitive prices. Through Retrade.eu, sellers can list everything from construction and agricultural machinery to trucks, tools, vehicles, and specialised equipment. All items are sold via transparent online auctions, supported by detailed documentation and independent descriptions. For sellers, we offer a hassle-free sales process handled by experienced consultants – from on-site evaluation and listing creation to buyer communication and logistics. For buyers, Retrade.eu is a reliable source of used equipment directly from companies, municipalities, and state-owned enterprises. Listings are created by professionals and include real photos, honest descriptions, and inspection details when available. Our platform ensures a secure and efficient experience, whether you are buying or selling across borders. With local presence in several countries and a strong digital infrastructure, Retrade.eu makes international trade simple and trustworthy. We are committed to fairness, transparency, and excellent customer service. At Retrade.eu, we do more than sell equipment – we create opportunities.
0473, Oslo, Danemark
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hanomag Henschel camper van 9760 Vrå
Vi ønsker at byde på denne vare men vil gerne se den før, vi byder. Har hos anden net auktion besigtiget en bil inden vi bød. så det ville vi også hos Retrade, jeg sendte en mail Onsdag formiddag 1 uge inden auktionen sluttede om de venligst ville formidle kontakten. Fredag ringede jeg efter svar der vil blive kikket på sagen, men han kunne ikke love at der kom svar i dag (fredag) hørte intet, så jeg ringede igen mandag de ville se på sagen!!! skrev så en mail tirsdag med ordlyden
Jeg er noget forundret over at jeg stadig ikke har hørt fra jer på overstående mail og har ringet til jer 2 gange. Så kom svar efter 7min.
Hej Anne Der er ikke mulighed for besigtigelse af bilen. Så er det jeg tænker ved sælger dette ??? jeg har ikke mulighed for at se varens stand så jeg kan vurdere hvor meget jeg vil give udover de foto som er ved annoncen og vælger derfor ikke at byde på varen. Tror ikke jeg vil forsøge at sælge noget hos Retrade!!
Jeg købte en grab på retrade - "funktionerede sidste gang den blev brugt"
Grabben er vredet skæv og virker ikke. Retrade gider ikke gå ind i sagen.
Dårlig service, manglende beskrivelse på vare, ingen returret. Uhøflig og arrogant sælger i Danmark afdeling . Hold dig væk fra denne auktion hvis du vil undgår at blive snydt.
Dansk Ejendomsservice nr1 ApS
Esbjerg