Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

FUP og bondefangeri. Sælger dyre kopi fodboldtrøjer (800 kr pr.trøje) der er fremstilllet i Kina, hvor den narrede kunde får det indtryk fodboldtrøjerne er i mindste en ægte Adidas- eller anden mærkev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

half the order arrived. Arrived items are really poor quality. "Customer support" use delay tactics on refund claims (been in contact for 3 months still no refund)

Noté 4 sur 5 étoiles

Mange brokker sig over de lange leveringstider på trøjerne, men det fremgår jo meget tydligt på hjemmesiden at det tager mellem 6-12 HVERDAGE, før pakken ankommer. Man kan i øvrigt selv følge med... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lav ordren Se de trækker dine penge lige efter Vent i en måned uden der sker noget Skriv til deres underlige kundeservice Få at vide der er sprunget rør på deres lager Få bagefter at vide va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de football

Écrit par l'entreprise

Vi er meget stolte af vores store udvalg af fodboldtrøjer online, og du vil finde trøjer fra både klubhold og landshold. Alle fodboldtrøjerne i vores sortiment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har bestil en real Madrid trøje fra…

Jeg har bestil en real Madrid trøje fra retro kits for lang tid siden og når jeg kigger ind på deres tracking side siger de at trøjen er leveret selvom jeg ikke har fået en email om det endnu jeg har også prøvet at skrive til dem men de svare ikke

1 août 2024

Update

Update. Ordered in May, still not received any goods and its August. Had no refund to account. Retrokit is trying through trustpilot to get negative reviews removed. Do not use this company. No Danish CVR number.

6 août 2024

Mystikken er total

Man kan finde Liverpools kamptrøje fra sæsonen 04/05 på sitet med Reeboks logo påtrykt.
Reeboks ret til at producere Liverpooltrøjer bortfaldt i 2006 og denne trøje fra sæsonen 04/05 er efter denne dato trykt uden logo.
Den pakke jeg modtog fra Retrokit var iøvrigt sendt fra Hong Kong 😂

5 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan dsv ikke give dem 0 stjerner.

Kan dsv ikke give dem 0 stjerner..
De var utroligt lang tid om at sende pakken. Men da jeg skrev til dem sendte de med det samme så den har hele tiden lagt klar til ar blive sendt de var bare nogle skovle til at få det gjordt! Da jeg så modtager varen samligner jeg den med en ægte/original version og det viser sig at de har sendt mig en kopivare mega dårligt at handle hos dem! Ik spild jeres tid og penge hos dem

2 août 2024

#RK60562

#RK60562
Så skete det endelig at jeg har fået rap over nallerne at handle et sted uden at kigge på anmeldelser.
- Køb ikke fra retrokit, det er tydeligt at de er ren fup. De tager betaling inden afsendelse, og efter lang tid skrev jeg endelig til dem, som var mildest talt uprofessionelt og uhøfligt svar.
Jeg overvejer at gøre indsigelse fra banken om at få mine penge tilbage, hvis det er muligt.
Hold jer fra denne fup virksomhed

24 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Fake bluser og elendig kunde service

Bluserne er fake, og størrelserne er helt ved siden af. De lokker med at sende en ny gratis ved at man giver 5 stjerner. Retur er til en Norsk privat adressen for egen regning.
Fra jeg bestilte til jeg netop har fået adressen er der gået 2 måneder!

Helt godnat butik der burde lukkes.

11 juillet 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg fik en fodbold trøje som gave

Jeg fik en fodbold trøje som gave, så jeg er ikke sikker på leveringstiden, men jeg fik en inter Milan trøje, og en real Madrid trøje. Man kan godt mærke lidt at det er en kopi varer fra Kina, men det skal ikke ødelægge lysten at gå i dem. Badget på min real Madrid trøje føles uroligt nok rigtigt i forhold til min inter Milan trøje hvor det er lidt som om at man kan krølle den.
Min real Madrid trøje har holdt godt, men desværre har min inter Milan trøje langsomt begyndt at miste noget at sponsor trykket.

Jeg kan godt anbefale hjemmesiden, men du skal bare vælge de rigtige trøjer, fordi at det virker som om at de ikke allesammen er lavet fra det samme stof

7 mai 2024

Forfærdelig kundeservice

Tøjet kommer direkte fra Kina, derfor den utrolig lange leveringstid. Dette står ingen steder på deres hjemmeside.
Jeg skrev fem mails til dem omkring status på min ordre før der kom svar. Det var til gengæld et standard AI svar, de få gange de selv stod bag svaret, var det bare utrolig flabet og uhøfligt. De havde ihvertfald ikke i sinde at hjælpe mig med mine spørgsmål.
Da den t-shirt jeg havde bestilt så endelig kom, var der gået cirka tre uger. Pengene var dog trukket fra min konto allerede ved bestilling. Kvaliteten på tshirten var heller ikke prangende, og jeg ønskede derfor at få pengene retur. Efter en uge med mails hver eneste dag uden svar, fik jeg endelig besked om, at jeg kunne sende varen retur (for egen regning naturligvis) til en, tydeligvis falsk, adresse i Norge.
Ergo, pengene er tabt på gulvet og det samme er tilliden til dette firma.

Hold jer væk!

1 juillet 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

God service og fin kvalitet af den købe…

God service og fin kvalitet af den købe Brasilien trøje.

Der var et mindre problem med trøjen. Jeg skrev til customer support og fin hurtig og kompetent hjælp - og vi fandt sammen en god løsning.

Varm anbefaling herfra.

9 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Fup og fiduser i Flertal !!!!!!

Helt vanvittig leveringstid.....ingen nummer man kontakte dem på....Ingen info om leverings status... ALDRIG mere ville ønske jeg havde checkket trust pilot før jeg bestilte.......HOLD JER VÆK!!!!!

22 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Har ikke modtaget den fodboldtrøje

Har ikke modtaget den fodboldtrøje, som blev bestilt midt i juni, ej heller en email om varen er på vej og det til trods for Retrokit har trukket pengene 19 juni hvilket man ifølge dansk lovgivning først må, når varen er afsendt. Retrokit er gentagne gange blevet kontaktet uden der er sket yderligere, udover de har sendt det samme standard svar adskillige gange hvor de takker for tålmodigheden. Den er forlængst opbrugt. Og der er stadig ikke kommet den vare, retrokit. Dk. Har trukket penge for. Vil bestemt fraråde man handler der.

5 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Retrokit refunderer ikke dine penge

Købte en trøje der var for lille. Udover returneringen har kostet 150 kr. en pæn portion af trøjens værdi, så har jeg mere end en måned efter (15. maj), jeg sendte retur ingen refundering modtaget. Har fået bekræftet adressen er korrekt af Retrokit, men får hele tiden at vide pakken ikke er modtaget. Retrokit er ikke et troværdigt firma. Jeg kan kun på det kraftigste advare imod at handle med dem.

26 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jernedød

Perfekt hjemmeside stoffet er i høj kvalitet og trøjerne er så stilet du kan købe alle trøjer fra top til tå genial hjemmeside 11 ud af 10❤️❤️dog nogle lidt store krager på næsten alle så hvis du ikke er til det så er det nok den forkerte hjemmeside

1 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt en mystery kit som blev…

Har købt en mystery kit som blev afsendt direkte fra Kina og både kvaliteten af stoffet og mærkerne indiker at det er en kopi varer.
Jeg ønsker herefter at returner vare, hvilket retrokit.dk afviser dvs. de overholder ikke den danske købelov.
Jeg fraråder alle at købe hos denne butik!!

22 mai 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus