Rider SportAvis

2,9

Informations provenant de diverses sources externes

RiderSport.dk har Danmarks største udvalg af kvalitets rideudstyr. Find alt hesteudstyr online. ✓ Billigt ✓ Gode Tilbud ✓ Butik i Herning

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Dårlig kundeservice ift. reklamation

Jeg bestilte online, og da pakken kom frem var en af tingene i stykker. Jeg opretter derfor en reklamation med billeder, som bevis, hvor jeg hentyder til et ønske om enten at få et nyt produkt, eller få pengene for produktet tilbage. Her forlanger de, at jeg ødelægger resten af det i forvejen ødelagte produkt, for at jeg må få pengene tilbage. De mener også, at de har gjort deres, for at emballere den ordentligt (det mener jeg ikke), og af den grund vil de ikke sende et nyt produkt, da det jo så ville ske igen. Det er et flydende produkt, der er tale om. Vi ender så på, at jeg kan få halvdelen af beløbet refunderet, hvilket jeg takker pænt ja til. Der sker så ingen ting i over en måned, hvor jeg kontakter dem flere gange løbende, for at høre, hvornår jeg vil få pengene tilbage. Der er nu gået lidt over 2 måneder, og først i dag har jeg fået halvdelen af pengene for produktet tilbage. Man skulle tro, at de havde overset min mail med vilje, sådan har det i hvert faldt føltes! Jeg ville ønske, at kundeservicen ved reklamationhavde været bedre.

19 octobre 2025

Topklasse kvalitet

Jeg tog ind i butikken og skulle have en god rådgivning til hvilket udstyr der passede bedst til mig og min hest.

Jeg fik en mega god service og endte med at have de bedste produkter længe.

Tak for det

13 novembre 2023

Elendig service!!!

Elendig service! Min datters ridestøvler gik i stykker i lynlåsen efter bare 1 år - og de vil hverken reparere eller ombytte. De fralægger sig alt ansvar under den bortforklaring, at lynlåsen var blevet beskidt og derfor var gået i stykker!!! Nu er det jo en ridestøvle - så man må jo ud fra, at den bliver beskidt, og det skal en lynlås også kunne holde til! Min datter har vasket den med jævne mellemrum, som det er normalt for ridestøvler.

28 mars 2023

Service i topklasse

Den dejligste butik at komme i. Kan kun anbefales. Har man ikke mulighed for at komme i butikken og opleve den gode service live, så kan deres webshop også varmt anbefales. Jeg bestilte på deres webshop tirsdag eftermiddag og havde varen dagen efter 👌

6 avril 2022

Elendig service.

Man oplever elendig service derinde. Fralægger sig alt ansvar for en varer købt indenfor ½ års tid til 5000 kroner, medbringer kvittering, alle bekendte og andre konkurrenter siger, at servicen skal dække ind, garanti eller ej.

Kan slet ikke anbefales.

16 juillet 2021