Banner for Rosendahl.com

Rosendahl.com Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik en hurtig levering af nogle fine skåle, men desværre var der 2 skåle som var itu under transport. Vi fik herefter en ny levering i løbet af få dage. Super service :) Kan klart anbefales.

Noté 2 sur 5 étoiles

Bis zur Lieferoption war eigentlich alles in Ordnung. Aber dann zehn Euro für eine Lieferung nach Hause? Alternativ 20 Minuten Autofahrt zu einem Media-Markt, um das ganze dort abzuholen? Fühlt sich... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds med hele forløbet.Bestilte en fin Kay bojesen fugl, Super hurtig levering og varen var pakket flot og forsvarligt ind. Super god support fra medarbejder inde hos jer, da en af t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snabb leverans, fin vara. Jag hittade ett fint födelsedagståg på denna hemsida, men kände mig osugen på att beställa pga alla negativa kommentarer om bolaget. Bestämde mig tillslut att prova, och allt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. aussi dans
  3. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur
  4. Fabricant de poteries

À propos de Rosendahl.com

Écrit par l'entreprise

8 ikoniske brands. Skabt til at blive brugt. Design til livet.

Rosendahl Design Group er hjemsted for otte ikoniske brands, der omfavner dansk designarv på hver deres måde. 🎀 Vores brands er skabt til at følge livet – fra hverdagens små øjeblikke til de store begivenheder, vi husker. 💐

Brands du kan finde hos Rosendahl Design Group:

• 🎨 Bjørn Wiinblad
  • 🕰️ Arne Jacobsen Clocks

Besøg Rosendahl her

Fra designikon til familiefavorit 🩷

Hos Rosendahl Design Group samler vi nogle af de stærkeste fortællinger i dansk design. 🎉 Fra ikoniske klassikere med dybe rødder i designhistorien til moderne designs, der sætter deres præg på nutidens hjem. 🍽️🥂

Vi tror på design af høj kvalitet, der gør en forskel i hverdagen. Det er design, der tåler at blive brugt og betragtet – igen og igen. 🩷

Spar 40% på Kähler Colore

Écrit par l'entreprise

Bring efterårets farver ind med Colore 🍂🧡
Spar 40% på Kähler Colore, og gør klar til en sæson med hjemmebag, varme retter og mere tid omkring bordet. For når efteråret rykker indenfor, må der gerne være lidt ekstra farve på menuen. 🍂🧡 Gælder 8/10 - 19/11 2026. Kan ikke kombineres med andre rabatkoder. + emballagetillæg og evt. fragt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

75 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich habe das geliefert bekommen

Ich habe das geliefert bekommen, was ich bestellt habe. Meine Erwartung wurde erfüllt.

Réponse de Rosendahl.com

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung und die 5 Sterne! 🙏 Schön zu hören, dass bei Ihrer Bestellung alles wie gewünscht verlaufen ist.

Miserabler Service

Miserabler Service, so schlechte verpackte Glasvase, das ist echt unglaublich

Réponse de Rosendahl.com

Es tut uns sehr leid, dass Ihre Vase beschädigt bei Ihnen angekommen ist. Wir verstehen gut, dass Sie darüber enttäuscht sind.

Unser Kundenservice hat Ihnen eine Ersatzlieferung angeboten. Da Sie nach dieser Erfahrung lieber eine Rückerstattung wünschten, haben wir diese selbstverständlich veranlasst. Die beschädigte Vase müssen Sie nicht an uns zurücksenden.

Wir bedauern sehr, dass Ihre Bestellung auf diese Weise geendet hat, und entschuldigen uns für die entstandenen Umstände.

Noté 4 sur 5 étoiles

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung! Der leider immer viel zu schnell defekten Thermoskannen Verschlüsse!!!😤

Réponse de Rosendahl.com

Vielen Dank für die 4 Sterne 🙏 Es freut uns, dass Sie mit der schnellen Lieferung zufrieden sind. Umso bedauerlicher ist es natürlich, dass Sie bereits mehrfach Probleme mit dem Verschluss Ihrer Thermoskanne hatten.

Falls Sie noch nicht mit unserem Kundenservice Kontakt aufgenommen haben, melden Sie sich gerne unter webshop@rdg.dk bei uns. Vielleicht können unsere Kollegen gemeinsam mit Ihnen eine passende Lösung finden.

Perfekt produkt.

Réponse de Rosendahl.com

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏 Det glæder os at høre, at produktet lever helt op til forventningerne.

Super Service

Super service :)
Kan klart anbefales.

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse 🙏

Det er selvfølgelig ærgerligt, at to af skålene blev beskadiget under transporten, men det glæder os meget at høre, at du hurtigt fik nye tilsendt, og at du er tilfreds med vores service.

Og tusind tak for anbefalingen – det sætter vi stor pris på 😊

Hurtigt og nemt

21 septembre 2026

Réponse de Rosendahl.com

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏 Det glæder os at høre, at det var både hurtigt og nemt at handle hos os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Rosendahl wirbt mit versandkostenfreiem…

Rosendahl wirbt mit versandkostenfreiem Versand ab 79€. Das gilt - wie man später merkt - nur bei Sendung an eine GLS-Packstation. Die kann man aber selbst in Großstädten wie Hamburg bei der Aufgabe der Bestellung nicht auswählen. Da bleibt ja wohl nur eines: nicht für 240€ bestellen ;-)

23 septembre 2026

Hallo Markus

vielen Dank für Ihren Hinweis. Ich verstehe gut, dass es ärgerlich ist, wenn wir kostenlosen Versand an einen GLS PaketShop ab 79 € anbieten, diese Versandart bei Ihrer Bestellung aber offenbar nicht ausgewählt werden konnte.
In Hamburg gibt es grundsätzlich zahlreiche GLS PaketShops, daher würden wir gerne herausfinden, warum Ihnen diese Option beim Bestellvorgang nicht angezeigt wurde. Bitte wenden Sie sich dazu an unseren Kundenservice unter webshop@rdg.dk und teilen Sie uns gerne die verwendete Lieferadresse mit. Dann können wir uns den konkreten Fall genauer ansehen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Desværre var 2 af de skulpturer jeg…

Desværre var 2 af de skulpturer jeg havde købt gået itu i forsendelsen, fik hurtigt svar på min reklamation og besked på at mine penge blev refunderet

20 août 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏

Det er selvfølgelig ærgerligt, at to af skulpturerne ikke var i orden, men det glæder os meget at høre, at du fik hurtig hjælp med din reklamation, og at du er tilfreds med den måde, vi håndterede det på.

Noté 2 sur 5 étoiles

Bis zur Lieferoption war eigentlich…

Fühlt sich komisch an, und ich habe den Warenkorb dann eben so sein gelassen wie er ist. Schon irre, wie man eigentlich ein völlig okay Einkaufserlebnis mit einem Billiglieferdienst verhunzen kann!

13 septembre 2026

Guten Tag Arno,
vielen Dank für Ihre Nachricht. Wir verstehen natürlich, dass es ärgerlich ist, wenn der nächstgelegene Paketshop weiter entfernt ist.

Die Lieferung nach Hause kostet 10 €, während die Lieferung an einen Paketshop als günstigere Alternative angeboten wird. Welche Paketshops verfügbar sind und wie weit diese von Ihrer Adresse entfernt liegen, hängt jedoch vom jeweiligen Netzwerk unseres Versanddienstleisters ab.

Wir verstehen, dass die verfügbaren Lieferoptionen in Ihrem Fall leider nicht optimal sind, und bedanken uns für Ihr Feedback.

Freundliche Grüße
Julie von Rosendahl.com

Super Kontakt

Super Kontakt, reibungslos

21 août 2026

Réponse de Rosendahl.com

Danke für deine Bewertung, ich freue mich sehr, dass deine Lieferung reibungslos verlaufen ist.

Liebe Grüße
Julie von Rosendahl.com

Noté 4 sur 5 étoiles

HORTIGT OG SIKKERT

hURTIGT OG SIKKERT

20 août 2026

Hej Oskar,
tak for din fine anmeldelse. Skønt at din pakke kom frem hurtigt og sikkert. Jeg håber, at den glæder :)

Noté 5 sur 5 étoiles

ved leveringen var mit produkt gået i…

ved leveringen var mit produkt gået i stykker, og der var ingen problemer med at få et nyt uden beregning

Hej Laila,
Øv at produktet var gået i stykker under transporten, men hvor er jeg glad for, at du tog kontakt til os, så vi hurtigt kunne sende dig en ny. Jeg håber, at produktet nu glæder :)

Rask levering

Rask levering, vakre figurer!

Hei Eva,
jeg er så glad for at du fikk figurene dine levert raskt og at de allerede har skapt glede for deg.

Takk for din fine anmeldelse :)

De beste hilsener

Nemt og hurtigt levering

Nemt og hurtigt levering

Hej Mariann,
tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du fik din pakke hurtigt og nemt. :)

Hurtig sikker levering

Hurtig sikker levering

Hej Lis,
hvor er det dejligt, at din pakke blev sikkert leveret.
Tak for din fine anmeldelse. Jeg håber, at din pakke skaber masser af glæde. :)

Julie fra Rosendahl

Så nöjd med Rosendahl

Så nöjd med Rosendahl. Snabb leverans och bra priser 🌼🐦🌼

Hej Helena,
tusen tack för din fina recension, det är så härligt att höra att din upplevelse på rosendahl.com har varit riktigt bra. 🌸

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen igen 🩷

Bästa hälsningar
Julie från Rosendahl.com

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside
Hurtig levering.

Hej Gitte,
tak for din anmeldelse og din feedback. Dejligt at høre, at du synes vores hjemmeside er overskuelig, og endnu mere dejligt at du fik din pakke så hurtigt. Jeg håber, at den skaber glæde.

Noté 1 sur 5 étoiles

totale mangel på empati og kontrolJeg…

totale mangel på empati og kontrolJeg skrev en personlig klage til Rosendahl over deres seneste lancering af aben til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Det gjorde mig dybt ked af det at se, hvordan spekulanter tømte lageret på 2 timer for at sælge dem til dobbelt pris på DBA, mens os, der har kræft tæt på livet, gik tomhændede herfra.Rosendahls svar? En kold standardskabelon, hvor de fuldstændig fralægger sig ansvaret. Men det stopper ikke her.De var så ligeglade, at medarbejderen glemte at slette deres interne instruks i mailen. Svaret til mig startede med ordene: ”Du kan svare kunden sådan her:”.Det beviser sort på hvidt, at ingen overhovedet har læst eller forholdt sig til min personlige besked. Loyale kunder og et godt formål svigtes, mens spekulanter tjener penge, og Rosendahl svarer med doven copy-paste. Det er simpelthen for usmageligt.

30 août 2026

Kære Dagmar

Det her er først og fremmest en rigtig uheldig fejl fra vores side, og jeg forstår godt, at du reagerede, som du gjorde. Når man har skrevet en personlig henvendelse om et emne, der betyder noget særligt for en, er ”Du kan svare kunden sådan her” mildest talt ikke det, man forventer at møde i svaret. Det beklager jeg oprigtigt.

Jeg vil dog gerne forklare, hvad der lå bag den meget uheldige formulering, for jeg kan sagtens forstå, hvad du må have tænkt, da du læste den. Din henvendelse var blevet læst og taget alvorligt. Medarbejderen bad netop en kollega om hjælp til at formulere et ordentligt svar til dig, og det var kollegaens besked, der ved en menneskelig fejl fulgte med i mailen. Der var altså ikke tale om en standardskabelon.

Det ændrer ikke på, at det svar, vi endte med at sende dig, var for generelt. Vi burde i langt højere grad have forholdt os til det, du faktisk skrev – både om den personlige betydning, lanceringen havde for dig, og din frustration over efterfølgende at se nogle af de udsolgte aber udbudt til væsentligt højere priser.

Ved en lancering som denne ville vi selvfølgelig helst, at de få eksemplarer endte hos kunder, der oprigtigt ønskede sig dem. Når først et produkt er solgt, kan vi imidlertid ikke styre, hvad den nye ejer efterfølgende vælger at gøre med det.

Vi har sendt dig et mere personligt svar direkte på din mail, men jeg ville også gerne beklage oplevelsen her.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus