Banner for Rosendahl.com

Rosendahl.com Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Vi fik en hurtig levering af nogle fine skåle, men desværre var der 2 skåle som var itu under transport. Vi fik herefter en ny levering i løbet af få dage. Super service :) Kan klart anbefales.

L'entreprise a répondu

Bis zur Lieferoption war eigentlich alles in Ordnung. Aber dann zehn Euro für eine Lieferung nach Hause? Alternativ 20 Minuten Autofahrt zu einem Media-Markt, um das ganze dort abzuholen? Fühlt sich... Voir plus

L'entreprise a répondu

Meget tilfreds med hele forløbet.Bestilte en fin Kay bojesen fugl, Super hurtig levering og varen var pakket flot og forsvarligt ind. Super god support fra medarbejder inde hos jer, da en af t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Snabb leverans, fin vara. Jag hittade ett fint födelsedagståg på denna hemsida, men kände mig osugen på att beställa pga alla negativa kommentarer om bolaget. Bestämde mig tillslut att prova, och allt... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. aussi dans
  3. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur
  4. Fabricant de poteries

À propos de Rosendahl.com

Écrit par l'entreprise

8 ikoniske brands. Skabt til at blive brugt. Design til livet.

Rosendahl Design Group er hjemsted for otte ikoniske brands, der omfavner dansk designarv på hver deres måde. 🎀 Vores brands er skabt til at følge livet – fra hverdagens små øjeblikke til de store begivenheder, vi husker. 💐

Brands du kan finde hos Rosendahl Design Group:

• 🎨 Bjørn Wiinblad
  • 🕰️ Arne Jacobsen Clocks

Besøg Rosendahl her

Fra designikon til familiefavorit 🩷

Hos Rosendahl Design Group samler vi nogle af de stærkeste fortællinger i dansk design. 🎉 Fra ikoniske klassikere med dybe rødder i designhistorien til moderne designs, der sætter deres præg på nutidens hjem. 🍽️🥂

Vi tror på design af høj kvalitet, der gør en forskel i hverdagen. Det er design, der tåler at blive brugt og betragtet – igen og igen. 🩷

Spar 40% på Kähler Colore

Écrit par l'entreprise

Bring efterårets farver ind med Colore 🍂🧡
Spar 40% på Kähler Colore, og gør klar til en sæson med hjemmebag, varme retter og mere tid omkring bordet. For når efteråret rykker indenfor, må der gerne være lidt ekstra farve på menuen. 🍂🧡 Gælder 8/10 - 19/11 2026. Kan ikke kombineres med andre rabatkoder. + emballagetillæg og evt. fragt.

Bien

TrustScore 4 sur 5

118 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

75 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

1 a Die Kerzenhalter sind wirklich sehr…

Die Kerzenhalter sind wirklich sehr schön und waren ein Geburtstagsgeschenk! Leider kamen sie zu spät an …

21 août 2026

Vielen Dank für die 5 Sterne! 🙏
Es freut uns sehr, dass Ihnen die Kerzenhalter so gut gefallen. Umso mehr tut es uns leid, dass sie nicht rechtzeitig zum Geburtstag angekommen sind. Wir hoffen, dass das Geschenk trotzdem viel Freude bereitet hat 😊

Beste Grüße
Anna von Rosendahl.com

Fuldstændig tilfreds

Fuldstændig tilfreds

28 août 2026

Hej Aase,
hvor er det dejligt, at alt er gået godt, og du er glad og tilfreds. Det glæder os. Tak for den fine anmeldelse. :)

Julie fra Rosendahl.com

Tolle Ware

Tolle Ware, schneller Versand, alles bestens.

21 août 2026

Réponse de Rosendahl.com

Hallo Helen, danke für die tolle Bewertung und die 5 Sterne. Ich freue mich sehr, dass dein Kauf schnell geliefert wurde und Freude bereitet.

Liebe Grüße
Julie von Rosendahl.com

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚

20 août 2026

Hej Jette,
dejligt at du fik din ordre leveret hurtigt.
Tusinde tak for de 5 stjerner. Vi håber at din ordre glæder :)

Julie fra Rosendahl.com

Dårlig kundeservice

Bestilte en limited edition kay bojesen hest, den skulle være sendt d. 10/8, efter en uge skrev jeg til kundeservice, som kunne fortælle at den ved en fejl var havnet i Norge, men at den snart ville komme til gls igen, en uge senere har jeg stadig intet hørt og skriver til dem igen, d. 25/8 svarer de at de vil spørge lageret igen og i dag d. 28/8 har jeg stadig ikke fået svar, men pengene har de selvfølgelig trukket og hesten er nu udsolgt

9 août 2026

Réponse de Rosendahl.com

Jeg kan godt forstå, at du er frustreret over forløbet – særligt når der er tale om en limited edition, som i mellemtiden er blevet udsolgt. Det beklager jeg.

Desværre er der sket en fejl under fragten, som betød, at din oprindelige forsendelse endte i Norge. Vores kundeservice har været i gang med at undersøge sagen, og jeg har nu fået bekræftet, at vi heldigvis har enkelte eksemplarer i reserve netop til situationer som denne, og at en erstatningshest derfor allerede er på vej til dig.

Jeg håber, den snart er fremme, og at du bliver rigtig glad for den.

Anna fra Rosendahl.com

I had bought from The Character…

I had bought from The Character Range/Kahler, the Curious One and now I paired it with the Dreamer. Both artistic, well-crafted, really exquisite pieces.

Thank you so much for the 5 stars! 🙏
We’re delighted to hear how much you appreciate both The Curious One and The Dreamer – they make a wonderful pair. We hope you’ll enjoy them for many years to come.

Best regards
Caroline from Rosendahl.com

Sehr schöne Gläser und Karaffe

Sehr schöne Gläser und Karaffe. Netter Kundendienstkontakt. Einzig sprachlich etwas schwieriger. Es hat dennoch alles gut geklappt. Herzlichen Dank

22 juillet 2026

Vielen Dank für die 5 Sterne! 🙏
Es freut uns sehr, dass Ihnen die Gläser und die Karaffe gefallen und Sie einen freundlichen Kontakt mit unserem Kundenservice hatten. Umso schöner, dass trotz der sprachlichen Herausforderung alles gut geklappt hat.

Beste Grüße
Caroline von Rosendahl.com

Selve handlen med Rosendahl var god

Selve handlen med Rosendahl var god, Priserne og kvaliteten var gode, men da jeg skulle returnere en del af ordre ( pga farve ) .. blev det bøvlet, med log in og brugernavn, og kundeservice var kun pr mail..

22 juillet 2026

Réponse de Rosendahl.com

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med selve købet, priserne og kvaliteten – men selvfølgelig ærgerligt, at returneringen gav en mindre god oplevelse.

Vores returproces kræver ikke login eller brugernavn. I fakturaen, som sendes på mail, ligger et link direkte til vores returside, hvor ordreoplysningerne allerede er udfyldt. Derfor er jeg lidt usikker på, hvad der er sket i dit tilfælde, men jeg beklager selvfølgelig, at du har oplevet processen som besværlig.

Tak for de 4 stjerner og for din feedback.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering
Varer lever op til forventning 🤩

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, og at varerne levede op til dine forventninger.

100% satisfied

100% satisfied

Thank you so much for the 5 stars! 🙏
We’re delighted to hear that you’re 100% satisfied.

Best regards
Caroline from Rosendahl.com

Veldig skuffet !

Jeg vil først si at jeg har vært ekstremt fornøyd med deres plastikkservise i grønt, som jeg kjøpte for 6–7 år siden. Derfor ble jeg oppriktig glad da jeg så at dere hadde fått det i svart i sortimentet, og jeg bestilte det med én gang.

Men jeg må dessverre si at jeg ble veldig skuffet da jeg åpnet pakken. Allerede da jeg tok delene i hendene, merket jeg en tydelig forskjell i kvaliteten sammenlignet med serviset jeg har fra før.

Den største skuffelsen kom imidlertid etter første bruk. Det har allerede kommet dype riper i serviset, selv om vi ikke engang har brukt biffbestikk eller annet bestikk som normalt kan lage merker. Serviset jeg kjøpte hos dere for 6–7 år siden har vært brukt mange ganger og har fortsatt ikke én eneste ripe.

Jeg synes derfor det er svært skuffende at kvaliteten på det nye serviset virker så mye dårligere enn den dere hadde tidligere. Jeg kjøpte dette nettopp fordi jeg var så fornøyd med kvaliteten på deres tidligere produkter, og forventet derfor at det skulle holde samme standard.

Jeg ønsker gjerne en forklaring på hva som har skjedd med kvaliteten, og hvordan dere kan løse dette.

Réponse de Rosendahl.com

Jeg forstår godt at du blir skuffet, spesielt når du har vært så fornøyd med det tidligere serviset ditt og derfor forventet den samme kvaliteten denne gangen.

Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at et nytt servise skal oppleves, og jeg beklager at det allerede har kommet riper etter første gangs bruk.

Vi vil gjerne se nærmere på dette og finne ut hva som kan ha skjedd. Ta derfor gjerne kontakt med kundeservice og send bilder av ripene sammen med ordrenummeret ditt, så kan vi undersøke saken nærmere.

De beste hilsener

Supersnygg duk

Supersnygg duk. Perfekt vackert målat och kvaliten verkar vara riktigt fin. Längtar nästan redan till julen. Otroligt snabb leverans oxå.

Tusen tack för de 5 stjärnorna! 🙏
Så härligt att höra att du är nöjd med både duken, kvaliteten och den snabba leveransen. Vi hoppas att den gör julbordet extra fint när det väl är dags 🎄

Bästa hälsningar
Caroline från Rosendahl.com

En helt igennem fin oplevelse

En helt igennem fin oplevelse. Der er intet at pege fingre af - derfor 5 stjerner

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os meget at høre, at du har haft en helt igennem god oplevelse. Tak, fordi du tog dig tid til at dele den med os.

Bestilte Kähler Stories

Bestilte Kähler Stories, Love in motion, torsdag. Fik bekræftelse på mail. Lover 1-3 dages levering.
Da jeg intet hørte besluttede jeg at tage kontakt.
Udsolgt!!! Hvordan er det muligt?
Under al kritik!!!
Mega skuffet….😞

4 août 2026

Réponse de Rosendahl.com

Det kan jeg godt forstå, at du er skuffet over. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Der opstod desværre en fejl i forbindelse med den store efterspørgsel på produktet, og det beklager vi.

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

varan leveransen

varan leveransen

Tack för de 5 stjärnorna! 🙏
Det gläder oss att höra att du är nöjd med leveransen.

Med vänliga hälsningar
Anna från Rosendahl.com

Fødselsdagstoget

Synes der var få anmeldelser, men var inde på Kay Bojesen Denmarks Facebook side, som henviste til Rosendahl.com, som bekræftede at det var det eneste sted man kunne købe toget. Er på ingen måde blevet skuffet! Lyn hurtig levering og så flot fødselsdags tog vi har modtaget, som vi glæder os til at have på bordet i mange år!

29 juillet 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse 🙏
Det glæder os meget, at I valgte at bestille fødselsdagstoget hos os, og at det levede op til forventningerne. Hvor er det skønt at høre, at det allerede har fået en plads på bordet til mange kommende fødselsdage.

Snel geleverd

Snel geleverd
Mooie website

7 juillet 2026

Bedankt voor de 5 sterren! 🙏
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én onze website.

Met vriendelijke groet,
Anna van Rosendahl.com

Hurtig og god service

Hurtig og god service

6 juillet 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at du har oplevet både hurtig og god service.

Lækre produkter

Lækre produkter, god service og hurtig levering.

6 juillet 2026

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det glæder os at høre, at du er glad for både produkterne, servicen og den hurtige levering.