R O S E N F E L D T Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Selve Rosenfeld skolefotos er fine nok. Men meget underlig opbygning af hjemmeside, hvor man skal vælge foto - farve og s/h i skøn blanding. Min største anke er den aggressive prisstruktur. Med fuldst... Voir plus

Min søn havde en virkelig god og sjov oplevelse hos skolefotografen og vi var også tilfredse med billederne der blev taget. Desværre var de meget mørke da vi modtog dem printede og jeg kontaktede Ro... Voir plus

Bedste skolefoto til dato! Bestemt meget bedre kvalitet end de mange andre år børnene har fået taget skolefotos. Enten havde jeg el Rosenfeldt lavet en fejl. Ihvertfald modtog jeg ikke det bille... Voir plus

Rigtig mange fine billeder af vores søn, men der var desværre sket en fejl med portrættet i vores bestilling. Jeg kontaktede Rosenfeldt, som svarede utrolig hurtigt og var meget hjælpsomme med at fi... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

806 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

131 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service

Super god service, da de første billeder jeg modtog var bøjet blev der reageret med det samme
Hurtig respons på mail.
Flotte billeder taget

5 septembre 2026

Særdeles dårlig service

Særdeles dårlig service, min søns billeder er forsvundet og får bare flabet svar retur !! Kan absolut ikke anbefale dette firma.

1 septembre 2026

Fantastisk kundeservice og største…

Fantastisk kundeservice og største anbefaling herfra. Min søn havde mistet sit gruppebillede fra børnehaven, som var taget for halvandet år siden, og jeg skrev og spurgte om det kunne findes frem igen. Jeg fik svar med det samme, om at billedet ville blive sendt afsted, og endda uden beregning. Så god kundeservice oplever jeg sjældent :-)

1 septembre 2026

Under al kritik - ingen kvalitetskontrol

Det er simpelthen for dårligt, at man kun får én enkelt mulighed for et klassefoto, og at det billede, de vælger, er ét, hvor man står midt i en bevægelse og tydeligvis ikke er klar. Man forventer, at et professionelt firma tager flere skud og vælger det bedste, hvor alle ser ordentlige ud.
At spise kunderne af med et mislykket sekundabillede og lukke af for andre muligheder er helt uacceptabelt. Find et andet fotofirma, hvis I vil have billeder, I rent faktisk kan holde ud at kigge på.

13 août 2026

Bliver spammet med tilbud fordi min søn…

Bliver spammet med tilbud fordi min søn har været på fodboldskole..Uforskammet dyre fotos ovenikøbet

Og så sket dette:

Trustpilot
Hej Jakob

Du har skrevet en anmeldelse af R O S E N F E L D T, og de har spurgt efter flere oplysninger for at forstå din oplevelse bedre.

Vi vil bare lige minde dig om, at du har 2 dage til at sende flere oplysninger om din oplevelse, ellers er der sandsynlighed for, at din anmeldelse bliver fjernet.

20 août 2026

Max på stjerner

Max på stjerner, guld glimmer og high fives! Super god service og hurtig respons på emails frem og tilbage...
Fantastiske billeder taget af mine børn. I har virkelig formået at fange deres rigtige/ægte smil, også i øjnene... Og som mor, kan jeg være svær at gøre tilfreds, når der handler om fotografering af ungerne. Men i gjorde det!
Tusind tak fra Aalborg af ♥️
Jeg vil anbefale jer vidt og bredt.

8 juillet 2026

Stor ros

Jeg har været virkelig tilfreds med de billeder Rosenfeldt har taget og leveret. Kvaliteten er helt i top! Derudover vil jeg gerne fremhæve deres yderst imødekommende kundeservice, som både var hurtig og utrolig hjælpsom👍😊 Varm anbefaling herfra, vil bestemt bruge dem igen næste gang vi skal have taget fotografier.

15 juin 2026