Lisez les avis des autres
Top professionelt Hurtigt responstid når man tilmelder via hjemmeside, fantastisk betjening, de kan virkelig deres job, kan mærke at de brænder for deres arbejde. Fagligheden er i top. Alle pengene... Voir plus
Efter at have pløjet nettet rundt for, at finde en der kunne isætte solfilm i stationcaren faldt jeg over rudefilm.dk. Ejeren, Frank, er en utrolig sympatisk fyr, som tydeligvis brænder for... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Solfilm til din Bil og din Bolig
Coordonnées de contact
Danemark
- rudefilm.dk
Les gens ont aussi consulté
Højeste kvalitet inden for rudefilm
Frank holder hvad han lover mht kvalitet og hans produkt er i top. Der er en grund til at Volkswagen og Skoda benytter sig af Franks ekspertise. Han er dygtig, grundig og hans pris er helt fair. Fin vejledning for montering og gennemgang efter. Resultatet ligner noget, som kunne have været monteret fra fabrikken.
Super godt arbejde
Var forbi Frank i dag, det spiller bare.
- Godt arbejde, til aftalt tid og pris
Super god/hyggelig oplevelse
Very fast and professional service
Very fast and professional service, really happy with the end result! Highly recommend Frank to anyone!
Super service god rådgivning og hurtigt…
Super service god rådgivning og hurtigt arbejde
Kasse service
Hurtig svar på mail
God pris
Godt resultat
og ikke mindst klasse service.
Kan varmt anbefales
- Svarede indenfor 10 min jeg skrev og fandt hurtigt en aftale.
- Var klar til at gå igang med min bil selvom jeg var lidt tidligt på den.
- Færdig indenfor 1t30m.
- Er ganske tilfreds med resultatet.
Kan varmt anbefales.
God og hurtig ekspedition
God og hurtig ekspedition, rigtig flot arbejde.
Kan kun anbefale rudefilm, dog lidt svært at finde via gps, og manglende synlig skiltning
Mvh Torben Rothoff
Fremragende kvalitet og service. Virkelig flot resultat.
Fremragende kvalitet og service hos Rudefilm.dk. Jeg fik lavet tonede ruder (den helt mørke solfilm) på min BMW, som ser rigtig godt ud. Frank er super dygtig og ved hvad han laver. Tilmed er han også en hyggelig fyr, der er nem at kontakte og aftale en tid hos.
Alt i alt i en 10 ud af 10 oplevelse. Kan klart anbefales.
Frank er rigtig svær at få fat på
Frank er rigtig svær at få fat på. Både på tlf og på besked. Han svarer ikke tilbage på ens henvendelser. Derfor må jeg finde en anden løsning. Ærgerligt for ham at tabe kunder på denne måde, men det må han selv om.
Tip top service 👌🏻
Kanon service
Kanon service, hurtig påsætning og en skarp pris. Smilende ejer og god imødekommenhed. Thumbs up herfra!
De kan klart anbefales.
Havde tid til rudetoning
Havde tid til rudetoning, om aften’en dage før få jeg en sms med han må flytter min tid pga. sygdom.
Og så hører jeg ikke mere fra ham.
Prøver og ringe et par uger efter men er ikke til og få fat på.👎
Flot bil næsten som ny
Frank har lavet et virkeligt flot arbejde på min sortmetallic Zafira tourer 1.4Turbo, jeg lod rudefilm bestemme hvilken film og farve det ser virkeligt flot ud både indefra og udefra, tænker det er 35% Carbon der er brugt, prisen for 7 vinduer var også meget rimelig, afleverede bilen imorges klokken 9 og efter 2 timer færdig, vil helt sikkert bruge Rudefilm.dk i Hillerød en anden gang.
Jeg fik solfilm i min bil og det er…
Jeg fik solfilm i min bil og det er blevet rigtigt godt og der var god service. Kan godt anbefale dette sted til andre
Ikke så meget at sige til det. Frank er en flink mand og dygtig til sit arbejde.
Igen et godt stykke arbejde
Igen et godt stykke arbejde
Mange tak for Go service og flot resultat
Frank du er pisse dygtig
Har opgivet at komme i kontakt med…
Har opgivet at komme i kontakt med rudefilm.dk. Har prøvet gentagen gange via hjemmeside og telefon uden held.
Har fået lavet rudefilm hos Frank på min…
Har fået lavet rudefilm hos Frank på min 3. nye bil. Kunne ikke drømme om at bruge andre.
Fantastisk flot og professionelt arbejde. Der er ikke noget at sige til, at der er lidt ventetid på at komme til.
Er SÅ tilfreds😊
Top professionelt
Top professionelt
Hurtigt responstid når man tilmelder via hjemmeside, fantastisk betjening, de kan virkelig deres job, kan mærke at de brænder for deres arbejde. Fagligheden er i top. Alle pengene værd selvom det bestemt ikke er dyrt.
KAN KUN ANBEFALES.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.