Frank holder hvad han lover mht kvalitet og hans produkt er i top. Der er en grund til at Volkswagen og Skoda benytter sig af Franks ekspertise. Han er dygtig, grundig og hans pris er helt fair. Fin v... Voir plus
Frank har lavet et virkeligt flot arbejde på min sortmetallic Zafira tourer 1.4Turbo, jeg lod rudefilm bestemme hvilken film og farve det ser virkeligt flot ud både indefra og udefra, tænker det er 35... Voir plus
Top professionelt Hurtigt responstid når man tilmelder via hjemmeside, fantastisk betjening, de kan virkelig deres job, kan mærke at de brænder for deres arbejde. Fagligheden er i top. Alle pengene... Voir plus
Efter at have pløjet nettet rundt for, at finde en der kunne isætte solfilm i stationcaren faldt jeg over rudefilm.dk. Ejeren, Frank, er en utrolig sympatisk fyr, som tydeligvis brænder for... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Solfilm til din Bil og din Bolig
Danemark
- rudefilm.dk
Les gens ont aussi consulté
Hurtigt - top kvalitet
Jeg var lidt i tvivl om, hvornår jeg kunne nå at være fremme, men jeg blev modtaget med det samme. Hurtig, simpel og direkte vejledning til at vælge det rigtige produkt og en installation på ca 30 minutter. God pris og høflig betjening.
Top kvalitet
Fik for 3 år siden sat solfilm i min Renault Clio. Det sad til perfektion, og alle har troet det var originalt monteret. Efter 3 år med børn på bagsæddet, sidder filmen stadig perfekt, ingen ridser eller luftbobler.
Har netop bestilt tid til min nye bil, og glæder mig til at få sat solfilm i denne også.
Ingen reaktion
Har nu skrevet til dem 2-3 gange på hjemmesiden, ringet 2 gange og været fordi dem 1 enkelt gang. Er stadig ikke kommet i kontakt med nogen.
Virker en smule uprofessionelt i mine øjne
Kvaliteten er måske iorden men kundeservicen er sku i bund..!!
Useriøst
Bookede en tid og kørte 2 x 25 km blot for at få at vide på en telefonsvarer at firmaet var lukket i dag pga sygdom.
Det kan jo ske for den bedste, men den bedste ville også have ringet om morgenen og informeret sine kunder den pågældende dag så de ikke kørte forgæves.
Jeg lagde en besked på telefonsvareren som der heller ikke blev reageret på - det var som om jeg ikke eksisterede.
Kvaliteten af arbejdet er muligvis i orden, men det finder jeg aldrig ud af.. agter ikke at komme igen.
perfekt arbejde
Jeg fik sat rudefilm i hos frank for 3 år siden. Resultatet er stadig 100% i orden! Ingen "lufthuller" eller andre fejl. Anbefales til alle! Vender altid tilbage
Upåklageligt hele vejen igennem!!!
Super service, yderst professionelle, rimelige priser, god kaffe.
Håndværket og kvaliteten er i top.
Alt i alt et sted der kan anbefales.
Helt igennem professionelt
Fik lavet solfilm i min Ford KA og det er simpelthen i topklasse. Kvaliteten er i top og der er 10 års garanti!
Der er god service og priserne er absolut også lige i skabet i forhold til andre, som jeg fandt på nettet.
Man skal dog beregne lidt ventetid, da jeg troede at man bare kunne komme efter en dag. Der var ca. en uges ventetid, men det er jo kun et godt tegn, og det er klart værd at vente på. Kan klart anbefale Rudefilm.dk til andre.
Service og kvalitet i top.
Ejeren, Frank, er en utrolig sympatisk fyr, som tydeligvis brænder for sit arbejde. Arbejdet der blev udført på min Kia Cee'd er i den grad af top kvalitet - end ikke materalerne er computer-skåret.
Det er 3 uger siden jeg fik isat solfilmen og der er intet, at sætte en finger på.
Jeg vil til hver en tid bestille tid her da service og kvalitet er i top - mens priserne er under andre jeg fandt på nettet.
Hjemmesiden kunne dog trænge en til opfriskning!