Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Krijg geen gehoor bij retouraanvraag. Nederlandse site, maar bij de verzendbevestiging zie je pas dat het uit China vertrekt. Wil je het terug sturen, moet je het op eigen kosten terug naar China s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Inferieur product na lang wachten ontvangen, nadat ik hierover klaagde en terug willen sturen werd hierover moeilijk gedaan. Na veel heen en weer heb ik dan maar een korting geaccepteerd maar na vele... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Het bestelde product bleek niet op voorraad, maar dat werd niet gecommuniceerd. Uiteindelijk een ander product besteld, welke 6 weken onderweg is geweest voordat ik het ontving. Het openstaande restbe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

De gekozen producten durven op zich laten wachten. Niet altijd duidelijk als je besteld, track&trace opvolging kan ook soms stipter. Altijd handig om een mail te krijgen zodra de koerier eraan komt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 78 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Juridische stappen ondernemen

Wacht nog steeds op mijn honden harnas nu 2 maanden verder, alleen krijg ik of mijn order bevalt. Echt niet nog niets binnen, aangegeven dat ik nu juridische stappen ga ondernemen ,deze oplichtings praktijken moeten maar eens afgelopen zijn . Hun zogenaamde goede resenties komen van hun zelf af.

1 mars 2025

Beste Martin,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring, want twee maanden wachten zonder uw bestelling te ontvangen is volstrekt onaanvaardbaar en we begrijpen uw frustratie en verlies van vertrouwen.

We nemen uw zorgen serieus, vooral met betrekking tot het gebrek aan levering en de indruk dat uw feedback niet is gehoord. Dat is niet het soort service waar we voor staan, en we zijn actief bezig met het beoordelen van onze uitvoerings- en communicatieprocessen om ervoor te zorgen dat geen enkele klant zich genegeerd of misleid voelt.

We willen ook duidelijk zijn: alle beoordelingen, zowel positief als negatief, zijn echt en waardevol voor ons. Je stem is belangrijk en we zijn toegewijd om ervan te leren.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om dit op de juiste manier op te lossen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer. We zijn hier om te helpen en klaar om verantwoordelijkheid te nemen.

Wat een oplichters.

Wat een oplichters.

Ik bestelde op 10 januari twee matten en een speeltje online, heb ook meteen betaald, met de belofte van Ruffy op hun website van een snelle levering.
Twee maanden later heb ik al meerdere keren laten weten dat ik nog steeds niets ontvangen heb, er komen vage beloften maar geen produkten en het enige wat ik wél van hun krijg is de vraag per mail of ik tevreden ben. Nee, dat ben ik dus zeker niet.
En ik ben niet de enige als ik de reviews van dat bedrijf lees. Had dat eerder moeten doen.

28 février 2025

Beste Paul,

Het spijt ons echt te horen over uw ervaring. Twee maanden wachten zonder uw bestelling te ontvangen is absoluut onaanvaardbaar en we begrijpen uw frustratie.

Snelle levering is een belofte die we serieus nemen, en het is duidelijk dat we dat in jouw geval niet hebben waargemaakt. Herhaalde vertragingen, vage updates en een gebrek aan oplossing zijn niet het soort service dat we willen bieden. Uw feedback is een wake-up call en we zijn actief bezig met het herzien van ons uitvoeringsproces en communicatienormen om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.

We betreuren het ook dat onze follow-up-e-mails geen contact hebben gehad met uw situatie. U verdient echte ondersteuning, geen geautomatiseerde berichten wanneer uw bestelling niet is aangekomen.

Als je wilt, waarderen we de kans om dit goed te maken. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer en we zullen er alles aan doen om dit goed op te lossen.

Bedankt voor het spreken. Uw eerlijkheid helpt ons te verbeteren en beter te zijn voor elke klant.

Vriendelijke groeten,

Noté 1 sur 5 étoiles

Hondenbed besteld ( 2 stuks ook nog!!)

Hondenbed besteld ( 2 stuks ook nog!!)
Bijna 5 wkn op gewacht, slechte kwaliteit. Erge dun lig comfort en de wanden, die versteviging zouden bieden voor de kop, zijn slappe randjes die gewoon naar buiten om vallen ! Walgelijk gewoon, wat een aanfluiting!! Weggegooid geld!!
Alleen de knuffel die erbij werd geleverd is leuk

23 février 2025

Beste Karin,

Het spijt ons echt te horen dat uw ervaring met onze hondenbedden zo teleurstellend was, vooral na zo lang wachten.

Bijna vijf weken wachten om producten te ontvangen die niet aan de verwachtingen voldoen, is ongelooflijk frustrerend en we begrijpen hoe teleurgesteld je je moet voelen. De bedden hadden zowel comfort als goede ondersteuning moeten bieden, en het is duidelijk dat we het doel hebben gemist. Uw feedback over de dunne constructie en het gebrek aan hoofdondersteuning wordt serieus genomen en we delen deze rechtstreeks met ons productteam voor beoordeling.

We zijn blij dat het meegeleverde knuffel een klein lichtpuntje heeft gebracht, maar we weten dat dat niet genoeg is om je algehele ervaring goed te maken. Als je dat nog niet hebt gedaan, neem dan contact met ons op via team@ruffy.nl met je bestelnummer. We zouden de mogelijkheid waarderen om dingen goed te maken.

Bedankt voor je eerlijke beoordeling. Het helpt ons onze klanten te verbeteren en beter van dienst te zijn.

Hartelijke groeten,

Noté 1 sur 5 étoiles

Chineese troep en wordt niet geleverd

Chineese troep en wordt niet geleverd. Adres is een appartement en retour adres is in China. KOOP HIER NIKS, HET WORDT NIET GELEVERD OF HET VERKEERDE WORDT GELEVERD. contact kan je niet krijgen en mails zijn standaard antwoorden. Ook krijg je je geld niet terug, ze blijven andere orders aanmaken en proberen te leveren.

Update: Na bijna een jaar durven ze ook nog via trustpilot te reageren en vragen ze om contact op te nemen. Moet ik wel het order nummer mailen..... wat denken ze zelf!!!!! PURE OPLICHTING, ALLES KOMT UIT CHINA EN WORDT HIER VERKOCHT ALS ECHT MERK.

Update:

12 décembre 2024

Beste Pieter,

Het spijt ons echt om over uw ervaring te horen en u te waarderen dat u de tijd neemt om uw zorgen te delen.

Het is duidelijk dat uw bestelling en de communicatie eromheen niet aan de verwachtingen voldeden en we begrijpen hoe frustrerend dat moet zijn. We nemen dergelijke feedback serieus en werken actief aan het verbeteren van onze leveringsbetrouwbaarheid, productkwaliteit en reactievermogen van klantenondersteuning.

Hoewel we met internationale leveranciers werken, streven we ernaar dat elk product arriveert zoals beschreven en elke klant voelt zich ondersteund — niet achtergelaten met onbeantwoorde vragen of generieke antwoorden. Uw ervaring leert dat we werk te doen hebben en we zijn toegewijd om het beter te doen.

Als je er voor openstaat, zouden we graag de mogelijkheid hebben om naar je bestelling te kijken en dingen goed te maken. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer. We zijn hier om te helpen.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons onze klanten te verbeteren en met meer transparantie en zorg te bedienen.

Vriendelijke groeten,

Noté 1 sur 5 étoiles

Alleen uit op geld verdienen. Onbetrouwbaar bedrijf!

Bedrijf houdt zich totaal niet aan de leveringsvoorwaarden die zij zo mooi op hun website vermelden. Heb wekenlang op mijn bestelling moeten wachten. Laat je niet misleiden door de 'prachtig gemeende' woorden over hondenliefde, want het is gewoon een online winkel die producten uit het buitenland doorverkoopt. Je kunt nog beter bij SHEIN of AliXpres bestellen. Dan weet je dat je online shopt, dan zijn er geen loze beloftes, dan weet je dat het uit het buitenland komt en dat je langer moet wachten. Hier wordt je voor de gek gehouden.

Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Niet daar bestellen!!

21 février 2025

Beste Harry,

Weken wachten op een bestelling en je misleid voelen door onze berichten is ongelooflijk frustrerend en het is duidelijk dat we niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen hoe belangrijk het is dat onze leveringsvoorwaarden overeenkomen met de realiteit, en uw feedback is een sterke herinnering, en we hebben zowel onze transparantie als onze betrouwbaarheid verbeterd.

Hoewel we met internationale leveranciers samenwerken om een breed scala aan producten aan te bieden, willen we nooit dat onze klanten zich misleid of niet ondersteund voelen. We bekijken actief hoe we verzendtijdlijnen en productsourcing communiceren om ervoor te zorgen dat ze vanaf het begin duidelijk en eerlijk zijn.

Als u ervoor openstaat, waarderen we de kans om uw bestelling te bekijken en de zaken recht te zetten. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer. We zijn hier om te helpen en toegewijd om het beter te doen.

Hartelijke groeten,

begin Januari besteld

begin Januari besteld, niets ontvangen. Klantenservice geeft standaard antwoorden (als er al een antwoord komt). Track & trace werkt al helemaal niet en op mijn verzoek mijn betaling te retourneren wordt al helemaal niet gereageerd.
Trap er niet in, beter het artikel op het internet zoeken en bij een betrouwbare partner bestellen

18 février 2025

Beste Aya,

Het spijt ons echt te horen dat uw ervaring zo lang wacht zonder uw bestelling te ontvangen, en een goede oplossing is volstrekt onaanvaardbaar. We begrijpen je frustratie.

U verdient tijdige updates, werkende trackinginformatie en responsieve ondersteuning, geen generieke antwoorden of stilte. We betreuren het ten zeerste dat uw verzoek om terugbetaling niet is ingewilligd en dat onze service niet aan uw verwachtingen voldoet.

Weet dat we uw feedback serieus nemen. We bekijken actief onze klantenserviceprocessen en bezorgsystemen om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om dit goed te maken. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer en we geven prioriteit aan het oplossen hiervan voor u.

Dropshipper!

Product besteld op deze website zonder te kijken naar reviews. Dom! Ruffy blijkt dus een dropshipper te zijn, met een enorm lange verzendtijd (enkele weken!). Uiteindelijk ontving ik een slecht verpakt product regelrecht uit China. Het product leek totaal niet op het product dat ik besteld had. Retourneerkosten bedragen € 25,-!! Weggegooid geld dus en weer een negatieve ervaring rijker. Bespaar jezelf een hoop ellende en vermijd deze webshop!

19 décembre 2024

Beste Henri,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat uw bestelling niet aan de verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe frustrerend het is om een product te ontvangen dat niet overeenkomt met wat werd geadverteerd, vooral na lang wachten en kostbare retourzending. Dat is niet de ervaring die we voor al onze klanten willen, en we betreuren het dat dit u teleurgesteld heeft gemaakt.

Hoewel we met internationale leveranciers samenwerken om een breed scala aan producten aan te bieden, streven we ernaar dat elk item nauwkeurig wordt weergegeven en met zorg wordt geleverd. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, met name op het gebied van verpakkingskwaliteit, leveringstermijnen en transparantie.

We bekijken dit probleem actief met ons logistieke team en partners voor productsourcing om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en een resolutie aan te bieden. Neem gerust contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Nogmaals bedankt voor uw feedback; het helpt ons groeien en onze klanten beter van dienst te zijn.

Oplichting

Oplichting. 2 zaken besteld afzonderlijk van elkaar. Geen van beide geleverd. Geen klantendienst. Geen antwoorden op emails. Aangemeld bij de Nederlandse consumentenbescherming.

5 février 2025

Beste Philip,

Het spijt ons echt te horen dat uw ervaring uw bestellingen niet heeft ontvangen, en ongehoord zijn door ons ondersteuningsteam is onaanvaardbaar en we begrijpen uw frustratie.

We nemen uw zorgen serieus en betreuren het ten zeerste dat uw pogingen om ons te bereiken onbeantwoord bleven. Dat is niet het serviceniveau dat we nastreven, en we bekijken deze zaak actief om te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we kunnen voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om dit op de juiste manier op te lossen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummers en we geven uw zaak onmiddellijk prioriteit.

Bedankt voor je feedback. Het helpt ons onze toewijding aan transparantie en klanttevredenheid te verbeteren en te versterken.

Artikel is niet geleverd

Artikel is niet geleverd. Klantenservice is onbetrouwbaar, negatieve recensies hieronder zijn helaas kloppend! Website is namaak en ordinaire Chineze dropshipping! Nou is de action dat ook, maar dan krijg je i.i.g wel geleverd!
Zijn de recensies positief dan zijn ze meestal vertaald door een vertaal machine.
Oja Marion die je mailt vanuit de zogenaamde klantenservice heet in het echt chingping!

26 décembre 2024

Beste Johan,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en te begrijpen hoe frustrerend het is om uw bestelling niet te ontvangen of u niet ondersteund te voelen door klantenservice.

We nemen deze zorgen serieus en betreuren het dat uw indruk van onze service en communicatie zo negatief is geweest. Hoewel we met internationale leveranciers samenwerken om een breed scala aan producten aan te bieden, streven we ernaar dat elke bestelling betrouwbaar wordt geleverd en dat elke klant respectvolle, tijdige ondersteuning krijgt.

Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral op het gebied van transparantie, leveringsbetrouwbaarheid en communicatie. We zijn deze zaak actief aan het herzien en zouden de mogelijkheid op prijs stellen om deze correct op te lossen. Als u er voor open staat, neem dan contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we een oplossing kunnen onderzoeken en aanbieden.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We zijn vastbesloten om het beter te doen.

Toch geen oplichting

Rectificatie op onderstaand bericht: na ruim een maand wachten hebben we inmiddels toch alle artikelen gekregen. Wel echt een dropshipping firma. Maar we zijn dus niet opgelicht.

Incomplete levering. Juist de dure artikelen ontbraken. Geen contact met de firma te krijgen. Nadat ze een foto toegestuurd wilden hebben voor het incomplete pakket reageren ze niet meer op e-mails. De telefoon is alleen een tekstbandje. Door alleen de goedkope spullen te leveren denken ze er mee weg te komen. Je wordt hier opgelicht!

20 janvier 2025

Beste Simon,

Bedankt voor het bijwerken van uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling onvolledig is aangekomen en dat uw pogingen om ons daarna te bereiken niet zijn gelukt.

Dit is niet de ervaring die we voor al onze klanten willen. We begrijpen hoe frustrerend het is om je genegeerd te voelen, vooral als er waardevolle items ontbreken. We nemen deze zorgen serieus en herzien deze zaak intern om te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we kunnen voorkomen dat deze opnieuw plaatsvindt.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om de zaken recht te zetten. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer en alle relevante details, zodat we verder kunnen onderzoeken en een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons onze klanten te verbeteren en beter van dienst te zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hondematten niet conform de website

Hondematten ontvangen na 14 dagen, maar niet van uit Nederland, wat volgens de website niet te achter halen is. Kwaliteit en uitzicht van de matten komt niet overeen met wat op de website staat of wat je ziet op de foto's.
In de toekomst niet meer bestellen op zo'n websites maar wel bij gekende bedrijven.

29 janvier 2025

Beste Dominic,

Bestel nooit bij Ruffy!

Heb 9 januari jl een bestelling gedaan. Het zou na 5-10 werkdagen bezorgd worden. Tot op heden echter niets ontvangen. Op een van mijn mailtjes is gereageerd dat het uitgezocht zou worden, ik zou daarover bericht krijgen. Dit bericht heb ik nooit meer ontvangen.
Ik heb zeer het gevoel totaal opgelicht te zijn.

9 janvier 2025

Beste Marguerite,

Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat onze communicatie niet aan uw verwachtingen voldeed. Zo lang wachten zonder duidelijke updates is begrijpelijkerwijs frustrerend en we betreuren het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Dit is niet de ervaring die we willen voor onze klanten. We bekijken uw zaak intern om te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we het goed kunnen maken. Als u er voor open staat, neem dan contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we verder kunnen onderzoeken en een goede oplossing kunnen bieden.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. Uw feedback helpt ons onze klanten vooruit te helpen verbeteren en beter van dienst te zijn.

Rommel

Ook ik ben er ingetrapt. Het lijkt een Nederlands bedrijf te zijn. Maar het is Chinees. Hondenmand besteld, (goedkope kwaliteit!) maar er was al snel een gedeelte los. Ik heb geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Maar vanwege “de grote drukte” kunnen ze je telefonisch niet te woord staan. Dus een mail gestuurd met de klacht. En dat ik de mand wil retourneren. Je krijgt antwoord via een chatbot. Met allerlei oplossingen maar niet het antwoord op mijn vraag. Uiteindelijk een retourformulier gedownload en wat denk je… retour naar… China! Ik koop hier nooit meer! Er staat op de website: 100 dagen proberen, en bij het retourneren staat: dat er geen hondenharen op het artikel mogen zitten… duh??? Een lesje geleerd om eerst de website te checken voor ik iets bestel!

28 janvier 2025

Beste J.K. Spelt,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons zeer te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het retourproces frustrerend was.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om een item te ontvangen dat lager van kwaliteit aanvoelt dan verwacht en moeilijkheden ondervindt bij het oplossen van het probleem. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we transparant zijn over ons beleid en onze klanten ondersteunen met duidelijke en nuttige service.

Uw feedback over het retourproces en de communicatie is belangrijk voor ons. We herzien dit intern om te verbeteren hoe we omgaan met rendement en hoe we ons beleid communiceren, inclusief de proefperiode van 100 dagen.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid om te helpen op prijs stellen. Neem gerust contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Nogmaals bedankt voor je feedback.

Producten worden niet geleverd

Producten worden niet geleverd. Ruim voorbij de levertijden en geen contact. Telefoon staat op automatisch antwoorden en via e-mail krijg je een standaard antwoord. Geen oplossing, geen informatie niets!
KOOP HIER DUS NIETS!!!

13 janvier 2025

Beste Arjen,

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat u ons niet voor ondersteuning heeft kunnen bereiken. We begrijpen hoe frustrerend het is om te wachten zonder duidelijke updates of nuttige reacties, en we betreuren het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Dit is niet de ervaring die we willen voor onze klanten. We bekijken uw zaak intern en stellen de gelegenheid op prijs om deze correct op te lossen. Als u er voor open staat, neem dan contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we het kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen bieden.

Bedankt voor je feedback. Het helpt ons te verbeteren en zorgt ervoor dat we de juiste stappen nemen om onze klanten beter van dienst te zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan van een honden kussen…

Bestelling gedaan van een honden kussen hier 65 euro voor betaald. Dit zelfde kussen stond op Ali express voor 30 euro. Na het lezen van recensies op andere sites de koop na 2 uur geannuleerd. Hierna reactie gekregen dat dit niet meer mogelijk was. Op de website staat vermeld dat als je binnen 24 uur je koop annuleert je ook je geld terug krijgt (niet dus). Na het aanschrijven via de mail krijg je geen reactie meer. Kortom je kunt fluiten naar je centen en zit met troep opgezadeld. NIETS KOPEN DUS!!

12 janvier 2025

Beste Glenn Dupuis,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw annuleringsverzoek niet is verwerkt zoals verwacht en dat onze communicatie tekortschoot.

We begrijpen hoe frustrerend het is om je misleid te voelen door een beleid en niet tijdig te reageren. Het is onze bedoeling met het annuleringsvenster van 24 uur om flexibiliteit mogelijk te maken voordat de verwerking begint, maar we erkennen dat dit consistent en duidelijk moet worden toegepast. Uw feedback is gedeeld met ons team om de manier waarop we omgaan met annuleringen en klantenondersteuning te verbeteren.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om uw zaak te onderzoeken. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we de situatie kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons onze klanten beter te verbeteren en beter van dienst te zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dropshippers, niet bij bestellen!

Dropshippers helaas, en ik ben er stom genoeg ingestonken omdat ik niet eerst de revieuws heb gelezen.
Meer dan een maand moeten wachten op een goedkoop en ondermaats hondenkussen dat bij Ali Express 3x zo goedkoop is.
Mails worden standaard beantwoord met "Hey", waarna een vaag verhaal word verteld.
Verpakt in dubbel plastic zonder papieren erbij.
Mijn advies: zeker niet bij dit zogenaamde 'bedrijf' bestellen.

27 janvier 2025

Beste Grietje Vogelzang,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed en dat onze communicatie onpersoonlijk en onduidelijk aanvoelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om lang te wachten op een product dat minder kwaliteit voelt dan verwacht. We bekijken deze zaak intern om zowel onze productnormen als de manier waarop we met onze klanten communiceren te verbeteren.

Hoewel we met internationale leveranciers samenwerken om een breed scala aan producten aan te bieden, willen we ervoor zorgen dat elk item nauwkeurig wordt weergegeven en met zorg wordt geleverd. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we het beter moeten doen.

Als u openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om uw bestelling te bekijken. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer zodat we een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor je feedback.

Waardeloos

Waardeloze troep. Onze hond had alle bestelde speeltjes binnen een uur compleet uit elkaar getrokken.
De aangeboden garantie wordt niet nagekomen en als je een klacht hebt, moet je die indienen in China, terwijl ze zelf in Rotterdam zijn gevestigd. Koop het niet, want klanten worden compleet belazerd. Het is een grote schande.

De reactie van Ruffy zegt veel over het bedrijf. Bijna 11 maanden (!!!) na de geplaatste review wil men oplossing zoeken. De klantenservice is van hetzelfde niveau als de producten.

26 janvier 2025

Beste Henk,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het speelgoed niet standhield en dat het garantieproces frustrerend en onduidelijk aanvoelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is als een product niet aan de verwachtingen voldoet, vooral als het gaat om de veiligheid en het plezier van uw huisdier. We erkennen ook dat het lastig kan zijn om door een internationaal retourproces te moeten navigeren, en we herzien dit intern om de manier waarop we omgaan met klachten en garantieclaims te verbeteren.

Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons te identificeren waar we het beter moeten doen. Als u openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om uw zaak te onderzoeken. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer zodat we een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Wat een vreselijke oplichters

Wat een vreselijke oplichters. Koop er nooit iets!

23 janvier 2025

Beste Emmeke,

Het spijt ons te horen dat u zich zo voelt. Het is nooit onze bedoeling dat een klant zich misleid of teleurgesteld voelt, en we betreuren het dat uw ervaring tot deze indruk heeft geleid.

We nemen alle feedback serieus en zetten ons in om onze service en communicatie te verbeteren. Als u ervoor openstaat, zouden we de gelegenheid op prijs stellen om uw zaak te onderzoeken en een resolutie aan te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we verder kunnen onderzoeken.

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het helpt ons te identificeren waar we het beter moeten doen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Anti trektuig voor hond besteld maat XL…v

Anti trektuig voor hond besteld maat XL krijg helaas een S.
Op mijn vraag hoe ik het artikel kan retourneren en omruilen krijg ik geen antwoord. Telefonisch is het te druk dus ze nemen niet op.
Waardeloos die service.
Plaatsen review lukt ook niet via mail omdat de code die ik krijg niet werkt

23 janvier 2025

Beste Marcia,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat u de verkeerde maat heeft gekregen en niet de ondersteuning heeft gekregen die u nodig had om deze op te lossen.

We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer een eenvoudige uitwisseling moeilijk wordt en wanneer communicatiekanalen niet de hulp bieden die u verwacht. Dit is niet het serviceniveau dat we willen leveren, en we herzien deze zaak intern om zowel onze ordernauwkeurigheid als onze klantenondersteuning te verbeteren.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer en een korte beschrijving van het probleem, zodat we een goede oplossing kunnen bieden.

Noté 2 sur 5 étoiles

Tussenhandel

Honden mand.
Helaas ben ik er ook achter gekomen dat dit een tussen handel is die goed verdient aan producten die ik zelf ook bij temu had kunnen bestellen. Goede leerschool, met mooie Nederlandse website,voortaan beter opletten.Maar ruim 30 euro meer betaald, dan bij temu. Komt het alsnog uit China. Zucht en de hoes is ook niet afritsbaar, dus
niet te wassen.

6 janvier 2025

Beste Hanneke,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het prijsverschil en de productkenmerken teleurstellend waren.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat klanten vertrouwen hebben in de waarde en kwaliteit van hun aankoop. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we een samengestelde selectie aanbieden met betrouwbare service en duidelijke productinformatie. Uw feedback over de niet-verwijderbare dekking en prijzen is met ons team gedeeld om toekomstige vermeldingen te helpen verbeteren.

We waarderen uw eerlijkheid en hopen dat we uw vertrouwen de volgende keer met een betere ervaring kunnen terugverdienen.

Ruffy Store Support Team

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus