Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Krijg geen gehoor bij retouraanvraag. Nederlandse site, maar bij de verzendbevestiging zie je pas dat het uit China vertrekt. Wil je het terug sturen, moet je het op eigen kosten terug naar China s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Inferieur product na lang wachten ontvangen, nadat ik hierover klaagde en terug willen sturen werd hierover moeilijk gedaan. Na veel heen en weer heb ik dan maar een korting geaccepteerd maar na vele... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Het bestelde product bleek niet op voorraad, maar dat werd niet gecommuniceerd. Uiteindelijk een ander product besteld, welke 6 weken onderweg is geweest voordat ik het ontving. Het openstaande restbe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

De gekozen producten durven op zich laten wachten. Niet altijd duidelijk als je besteld, track&trace opvolging kan ook soms stipter. Altijd handig om een mail te krijgen zodra de koerier eraan komt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 78 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Oplichters!

Heb bij hun een halsband voor mijn hond besteld. Nooit iets ontvangen. Tracking code is ook waardeloos. Wat mij betreft zijn het ontzettende oplichters.
Jammer! Maar misschien kan ik anderen bewaren om de fout te maken en bij hun te bestellen.

21 janvier 2025

Beste Jugoutlu,

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat de trackinginformatie niet nuttig was. We begrijpen hoe frustrerend en teleurstellend deze ervaring moet zijn, en we betreuren het dat deze tot zo'n negatieve indruk heeft geleid.

Dit is niet het serviceniveau dat we willen bieden. We herzien deze zaak intern en zouden de mogelijkheid waarderen om deze correct op te lossen. Als u er voor open staat, neem dan contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we het kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen bieden.

Bedankt voor je feedback. Het helpt ons te verbeteren en zorgt ervoor dat we de juiste stappen nemen om onze klanten beter van dienst te zijn.

KOOP HIER NIET

1 ster is al te veel voor dit bedrijf. Een hoop leugens en/of standaard antwoorden als je een vraag stelt. Is onderweg/is kwijt etcetera. Ik verwacht dat de goede ervaringen niet echt zijn aangezien er zoveel fout gaat. In december besteld en nog steeds niets ontvangen. Was kwijt en zonder overleg hebben ze een nieuwe toegestuurd maar wel met de kanttekening dat de levertijd weer opnieuw gaat lopen. Dus liegen over waar de bestelling is om zelf zo meer tijd te krijgen om (veel te laat ) te leveren.

ADVIES KOOP HIER NIET OOK OMDAT DE PRODUCTEN HEEL ERG TEGEN VALLEN. KWALITEIT IS TRIEST

En dan 9 maanden later er op reageren en om een oplossing vragen. Ben benieuwd met welke oplossing/tegemoetkoming jullie komen

20 janvier 2025

Beste Frank,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat onze communicatie niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe frustrerend het is om vage of herhaalde updates te ontvangen zonder een duidelijke resolutie, vooral wanneer ook de productkwaliteit tekortschiet. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en we bekijken uw zaak intern om te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we kunnen verbeteren.

Als u ervoor openstaat, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om uw bestelling te bekijken en een goede oplossing te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat wij u direct kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons te identificeren waar we het beter moeten doen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat zijn jullie een stel oplichters…

Wat zijn jullie een stel oplichters alles komt uit china staat ook nergens vermeld dat het zo is . Wacht al 14 dagen op een vlooienband mensen koop hier niks dropschippers bedrog oplichters

D hendriks

20 janvier 2025

Beste Dees,

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat uw ervaring tot zo'n sterk gevoel van frustratie en wantrouwen heeft geleid.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om te wachten op een product zonder duidelijke updates, en we betreuren het dat onze communicatie en transparantie niet aan uw verwachtingen voldeden. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we betrouwbare service en nauwkeurige informatie bieden over onze producten en levertijden.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om uw bestelling te bekijken en een oplossing te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat wij u direct kunnen helpen.

Bedankt voor je feedback. Het helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bij ruffy anti blafapparaatje gekocht

Bij ruffy anti blafapparaatje gekocht. Wilden het dezelfde dag terug sturen.........heb contact gehad met ruffy ze boden me eerst 20%korting aan. Heb duidelijk gemaakt dat ik het product terug wilden sturen,ze boden me weer korting aan 30%. Terug sturen gaat blijkbaar dus niet,waar blijft hun 100 dagen om ruilgarantie waardeloos bedrijf,ik raad niemand aan om hier wat te bestellen. Je bent je geld dus kwijt( 44,95)

Beste Monique,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw retourverzoek niet is behandeld zoals verwacht en dat onze communicatie onduidelijk en frustrerend aanvoelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is als een product niet aan uw behoeften voldoet en het retourproces niet het beleid weerspiegelt dat u had verwacht. Het is onze bedoeling met de proefperiode van 100 dagen om flexibiliteit te bieden, en we betreuren het dat dit niet uw ervaring was. Uw feedback is gedeeld met ons team om te helpen de manier waarop we met retouren omgaan te verbeteren en ervoor te zorgen dat ons beleid consistent wordt toegepast.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, zouden we de mogelijkheid op prijs stellen om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een goede oplossing kunnen bieden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Op de site staat dat je 100 dagen de…

Op de site staat dat je 100 dagen de tijd krijgt om iets terug te sturen.Op hun site staat alleen een Nederlands adres. Dan krijg je mail dat je 20% retour krijgt en dat je dan niet naar het postkantoor hoeft. De volgende dag 30% retour maar als je daar niet voor kiest moet je pakketje naar China op eigen kosten??? Ik wordt dus belazerd door hun website waar niks staat over naar China sturen. Mensen koop niks meer bij deze website. Er staat toch duidelijk kareldoormanstraat 384K, 3012 GR in Rotterdam. Hoezo China ?????

Beste Hans,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het retourproces niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de verstrekte informatie misleidend aanvoelde.

We begrijpen hoe frustrerend het is om onverwachte terugkeeromstandigheden onder ogen te zien, vooral wanneer de website een Nederlands adres vermeldt. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we ons beleid duidelijk en eerlijk maken. Uw feedback is gedeeld met ons team om de transparantie te helpen verbeteren en ervoor te zorgen dat onze retouropties consistenter worden gecommuniceerd.

Koop hier niet!

Wordt besteld bij ali of temu en voor meer dan het dubbele verkocht. De levering duurde dan ook ruim 3 weken. Gelukkig wel binnen gekregen dus dat is dan nog de mazzel. Kwam er pas achter nadat ik besteld had. Had 2 dezelfde hondenkussens op temu kunnen kopen voor het geld dat ik betaald heb. Koop hier dus niks!

Beste Nanda,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het product niet voldeed aan uw verwachtingen op het gebied van prijsstelling en levertijd.

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om een prijsverschil te ontdekken na het plaatsen van een bestelling, en we betreuren het dat onze leveringstijdlijn uw teleurstelling heeft vergroot. Hoewel we met internationale leveranciers werken, willen we een samengestelde selectie en betrouwbare service bieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en waarde.

We waarderen uw eerlijkheid en hopen dat we uw vertrouwen in de toekomst kunnen terugverdienen met een betere ervaring.

Hele slechte comunicatie

Hele slechte comunicatie, ik heb 3 honden alle drie reageren ze niet op het apparaat.
Ook klantenservice reageeet slecht mensen aub niet kopen
Het werkt echt niet

Super dat jullie nu 10 maanden later reageren.

7 janvier 2025

Beste Ri,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het apparaat niet werkte zoals verwacht voor uw honden en dat onze klantenservice niet de ondersteuning bood die u nodig had.

We begrijpen hoe frustrerend het is als een product geen resultaten oplevert en communicatie ontbreekt. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en we bekijken dit intern om zowel de productprestaties als de servicekwaliteit te verbeteren.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw zaak te onderzoeken en een oplossing te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat wij u direct kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback — het helpt ons te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Na een paar dagen nog steeds m’n…

Na een paar dagen nog steeds m’n bestelling niet binnen. Dacht ga eens googelen… blijkt het gewoon een tussenpersoon te zijn die zijn producten op AliExpress of dergelijke bestelt en door stuurt. Mensen wees gewaarschuwd.!!

14 janvier 2025

Lieve,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen en dat ons bedrijfsmodel als een verrassing kwam.

We begrijpen hoe frustrerend het is om te wachten op een levering zonder duidelijke updates. Hoewel we met internationale leveranciers samenwerken om een breed scala aan producten aan te bieden, willen we transparant zijn over ons proces en betrouwbare service bieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond communicatie- en leveringsverwachtingen.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Komt uiteindelijk uit china

Komt uiteindelijk uit china
Yerwijl je denkt een nederlandsproduct te ontvangen
En geduld moet je hebben....

11 janvier 2025

Beste Corinne,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de oorsprong van het product en de levertijd niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe belangrijk transparantie is bij het online bestellen en we betreuren het dat onze communicatie mogelijk niet duidelijk heeft gemaakt dat sommige producten rechtstreeks van onze internationale leveranciers worden verzonden. Hoewel we een samengestelde selectie willen aanbieden via een Nederlands platform, benadrukt uw feedback de behoefte aan duidelijkere informatie en betrouwbaardere leveringstermijnen.

We stellen het op prijs dat u de tijd neemt om uw gedachten te delen, zodat we kunnen verbeteren.

12/11/2024

12/11/2024
Bestelling halsbanden x2
Nooit ontvangen.
Dit gemeld en betaling geblokkeerd.
Uiteindelijk na 7 weken toch een pakket.
Te klein
Proberen terug te sturen.
Proberen u te overtuigen met 30% korting
Ik weiger zelf de retour naar China te betalen.
Gisteren hebben ze gemeld dat ze niet meer zullen reageren op mijn mails .
Dus ik heb gratis 2 te kleine halsbanden
Niks nl Chineese zooi

Beste Patrick,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen over de vertraging, het maatprobleem en de frustratie over het terugkeerproces en de communicatie.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om weken te wachten op een bestelling, alleen om items te ontvangen die niet passen en vervolgens te worden geconfronteerd met onverwachte retourvoorwaarden. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we duidelijke informatie en eerlijke service bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond het meten van nauwkeurigheid, retourtransparantie en klantenondersteuning.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor uw feedback die ons helpt het beter te doen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kinderen of honden onderdrukken is STOM

Zou je je kind een anti-huil of praatband omdoen? Dat als het gaat praten of huilen hij/zij/het een hoge piep hoort en dan maar stopt met huilen/praten? Nee toch.
Dus zoiets hoor je ook niet te doen met een hond.
Een winkel waar ze zulke spullen verkopen is een ONBETROUWBARE raadgever. Beter bij een andere winkel dan je spullen kopen

Beste Henca,

Bedankt voor het delen van je perspectief. We begrijpen en respecteren dat meningen over trainingstools —, vooral die met betrekking tot geluids- of gedragscorrectie, sterk verschillen en sterke gevoelens oproepen.

Ons doel is om een reeks producten aan te bieden die sommige eigenaren van gezelschapsdieren nuttig vinden in specifieke situaties, maar we erkennen dat niet elk product geschikt is voor elke hond of aansluit bij de waarden van elke eigenaar. Uw feedback is belangrijk en helpt ons na te denken over de soorten producten die we aanbieden en hoe we ze presenteren.

We stellen het op prijs dat u de tijd neemt om uw zorgen kenbaar te maken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dropshipped item which took three weeks…

Dropshipped item which took three weeks to deliver and looks nothing like what was ordered, total scam. AVOID

Beste vader,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het product dat u heeft ontvangen niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de levertijd langer was dan verwacht.

We begrijpen hoe frustrerend het is om weken op een item te wachten, alleen om teleurgesteld te zijn over de kwaliteit of nauwkeurigheid. Hoewel we met internationale leveranciers werken, streven we ernaar dat productbeschrijvingen duidelijk zijn en dat leveringen zo snel mogelijk verlopen. Uw feedback belicht gebieden waar we — moeten verbeteren, vooral rond productrepresentatie en fulfilmentsnelheid.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een oplossing kunnen bieden.

Drie onverwoestbare speeltjes gekocht

Drie onverwoestbare speeltjes gekocht. Binnen 5 minuten kapot. Is gewoon bagger rechtstreeks uit China niet kopen wat een rommel.

7 janvier 2025

Beste Lammert,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het speelgoed hun beschrijving niet heeft waargemaakt en zo snel is gebroken.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om producten te ontvangen die niet aan de verwachtingen voldoen, vooral wanneer duurzaamheid een belangrijk verkoopargument is. Uw feedback is gedeeld met ons productteam om de kwaliteit en nauwkeurigheid van de aanbieding te beoordelen. We willen items aanbieden die veilig, betrouwbaar en duidelijk beschreven zijn, en we betreuren het dat dit niet uw ervaring was.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons te verbeteren.

Ruffy verkoopt troep van AliExpress

Ruffy verkoopt troep van AliExpress. Dus je zit een eeuwigheid te wachten op je bestelling. Oneerlijke verkoopmethoden.

10 décembre 2024

Lieve,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze winkel u teleurgesteld en misleid heeft gemaakt.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer dan verwacht te wachten op een bestelling en te voelen dat de productkwaliteit of sourcing niet duidelijk werd gecommuniceerd. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we nauwkeurige productbeschrijvingen, eerlijke prijzen en betrouwbare service bieden. Uw feedback is belangrijk en helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en leveringsverwachtingen.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en een resolutie aan te bieden. Neem gerust contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben er weer ingestonken

Ik ben er weer ingestonken. Zich voordoen als een Nederlandse site, Nederlands mailadres, Nederlandse contactpersonen, Nederlandse verzendorganisaties. Maar uiteindelijk komt het tóch uit China! Voldoet het niet en wil je je geld terug dan moet je het terugsturen naar China met track & trace!! á € 26,-!!
Pure oplichting dus. Ja, je mag het houden, krijg je 30% korting. Uiteindelijk ben je dan goedkoper uit dan terugsturen en gooi je € 25,- in de prullenbak.
Maar ik kan alleen boos zijn op mezelf dat ik er weer ben ingetrapt.

6 janvier 2025

Beste Inge,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons echt te horen dat u zich door het retourproces en de oorsprong van het product misleid en gefrustreerd voelde.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om een lokale dienst te verwachten en dan te worden geconfronteerd met onverwachte internationale terugkeervoorwaarden. Hoewel we samenwerken met wereldwijde leveranciers, willen we onze klanten duidelijke informatie en eerlijke opties bieden. Uw feedback belicht belangrijke gebieden waarop we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en de bruikbaarheid van ons terugkeerbeleid.

We waarderen uw eerlijkheid en betreuren het dat deze ervaring zoveel frustratie heeft veroorzaakt. Als u ervoor openstaat, kijken we graag naar uw zaak en bieden we ondersteuning. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bestellen tenzij je engelen geduld hebt

Waardeloze organisatie
Duurt eeuwig elke keer deze week deze week
Nou Ruffy dit was 1malige zodra het hopelijk ooit binnen komt
Mensen bestel niks via ruffy.nl

5 janvier 2025

Beste Den,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de levertijd en de algehele service niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te wachten dan verwacht, vooral als updates onduidelijk of vertraagd zijn. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we realistische leveringsschattingen en responsieve ondersteuning bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond communicatie en betrouwbaarheid.

Als u ervoor openstaat, stellen we de mogelijkheid op prijs om uw bestelling te bekijken en hulp te bieden. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons beter te doen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Het is niet wat het lijkt

Scharen trimset besteld. Slechts 3 scharen gekregen i.p..v. 4 . De beloofd 3 e books zaten er niet bij. De Levertijd was 3 x zo lang als gezegd. Was niet te traceren. Achteraf is het spul uit China dus veel te duur betaald. Bedrijf leek Nederlands en oké met garantie beloftes. Had beter zelf kunnen bestellen bij Ali express of Temu. Was ik een stuk goedkoper uit geweest.

3 janvier 2025

Beste Mariaschepenens,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling onvolledig is aangekomen, langer heeft geduurd dan verwacht en niet aan uw verwachtingen voldeed op het gebied van waarde en transparantie.

We begrijpen hoe frustrerend het is om minder items te ontvangen dan beloofd en vertragingen op te lopen zonder duidelijke tracking. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we nauwkeurige productvermeldingen, realistische leveringsschattingen en betrouwbare service bieden. Uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond de nauwkeurigheid en communicatie van de vervulling.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons beter te doen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Na plaatsen van bestelling enorm lang…

Na plaatsen van bestelling enorm lang moeten wachten. Beloofde levertermijn lang overschreden. Als je naar Ruffy mailt krijg je wel mails terug, maar steeds met vage, onduidelijke antwoorden. Uiteindelijk "zou de bestelling verloren geraakt zijn" en wordt er een nieuwe order verstuurd. En dan kan de levertermijn van 10 dagen opnieuw ingaan. (10 dagen komt niet overeen met de beloofde termijn op de website, die korter is) Kortom, je wordt lang aan het lijntje gehouden, zodat de levertermijn eender hoe lang kan zijn. Ik dacht nooit nog iets te zullen ontvangen, maar een kleine maand na bestelling is er toch een artikel toegekomen. Duidelijk een namaakproduct van het artikel op de foto, 1/3de van de prijs waard. Dus veel te veel betaald. Wij bestelden het grootste hondenkussen, (XXL) is amper groot genoeg voor een border collie. Zou antislip zijn, het glijdt als een glijzeil. Het gratis toegezonden speeltje, (niet nodig bovendien) is na 1 uur spelen kapot. Deze site zou moeten stopgezet worden, puur bedrog, foute handel.

2 janvier 2025

Beste Ann,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling aanzienlijk langer heeft geduurd dan verwacht en dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed op het gebied van kwaliteit, grootte en functionaliteit.

We begrijpen hoe frustrerend het is om vertragingen, onduidelijke communicatie onder ogen te zien en een item te ontvangen dat niet overeenkomt met de beschrijving. Dit is niet de ervaring die we willen voor onze klanten. Uw feedback is gedeeld met ons team om de leverbetrouwbaarheid, productnauwkeurigheid en klantenondersteuning te helpen verbeteren.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een goede oplossing kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Het helpt ons te verbeteren.

Is dropshipping vanuit China

Is dropshipping vanuit China. Ik heb halsband besteld van 24 euro, terwijl dezelfde halsband bij Shein 3 euro is. Helaas kwam ik daar telaat achter.

30 décembre 2024

Beste Cindy,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld was over de prijsstelling en sourcing van het product.

We begrijpen hoe frustrerend het is om een prijsverschil te ontdekken na het plaatsen van een bestelling. Hoewel we met internationale leveranciers werken, willen we via ons platform een samengestelde selectie en betrouwbare service aanbieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en waarde.

Let op!!

Let op!!! Allemaal producten vanuit China, alleen betaal je de hoofdprijs! Verzenden duurt lang! Niet bestellen bij deze site!!!!

19 décembre 2024

Beste Margreet,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de levertijd en productsourcing niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te wachten dan verwacht en zijn van mening dat de prijsstelling niet de oorsprong van het product weerspiegelt. Hoewel we met internationale leveranciers werken, willen we via ons platform een samengestelde selectie en betrouwbare service aanbieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en leveringsverwachtingen.

Ruffy Store Support Team

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus