Egentligen minus 5!! Hur TUI kan ha samarbete med detta oseriösa flygbolag helt obegripligt.. Bokade paketresa med TUI och ”råkade” boka dubbelt bagage pga Ryanairs konstiga hemsida.. Omöjligt att få... Voir plus
Mycket krångligt att boka, systemet är upplagt för att jag som kund ska göra fel. När jag skulle få mitt Bordingkort fungerade inte Appen. Otrevlig personal på flyget och otroligt dåliga säten. Jag b... Voir plus
De stänger möjlighet till incheckning i app/online 2h före avgång, och tar därefter ut en helt oskälig avgift på 55€ för manuell incheckning. 2400kr extra för en familj på 4 för att man 1:55 innan avg... Voir plus
Снощи , 12.02.2026 година самолета от София за Копенхаген пак закъсня, но този път с малко повече от 2 часа. Излетя към 22 часа. За мен беше много по-добре да не излетя и да си остана в България... Voir plus
Boka aldrig resa med Raynair
Boka aldrig resa med Raynair. Det ska vara billigt men nej! De avbokade min hemresa utan anledning. Jag var tvungen att ringa de för att få boka en ny. Ja de bokade en ny till mig kostnadsfritt. Men fröet kostade mig 600kr bara för telefonsamtalet och 1000kr extra för en extra natt på hotellet.
Plus att de stängde incheckningen mer än 2 timmar innan resan och jag fick betala 1400kr för att de skulle checka in mig i disken. Helst ärligt. Min semesterresa började inte så bra. Mycket tråkig upplevelse.
Eftersom det är det billigaste flyget så behöver du gå till absolut sista terminalen i Köpenhamns flygplats. Vi kom ut från gaten och stod i jätteregn! Vi var helt genomblöta när vi kom in på flyget.
Aldrig mer Raynair för min del.
Online check-in
Bokade en biljett Tallinn-Stockholm för €97. När jag efter mycket klickande och skapa konto, lösenord kom in och skulle checka in online så gick det inte. Ryan air stänger online checkin medvetet 2h innan avgång för att ta €55 extra för fysisk check in. Flyg inte med dessa banditer!
Stinker så äckligt och varmfuktigt i…
Stinker så äckligt och varmfuktigt i flygplanet så fort man kommer im, inte första gången dålig ventilation. Det är dags att förbättra ventilationen. Det blir ofta inte mycket bättre under flygresan.
Överbokat plan jag och partner fick…
Överbokat plan jag och partner fick inte åka med och fem andra trots att vi alla följde anvisningar "tack för en bra upplevelse"
Undvik, varning till barnfamiljer
Resan till Mallorca med småbarn. Båda flyg var 2 respektive 3 timmar försenat. Katastrof när vi skulle resa tillbaka, då gick man in i flygplanet i tid men var inlåst i 3 timmar innan den kunde flyga, det var varmt, alla småbarn började gråta, dem erbjuder inte ens ett glas vatten till småbarn när det blir så. Flygvärdinnorna var mycket otrevliga båda gångerna, dem hälsar inte alls, tror det inte ingick i deras utbildning.
UNDVIK, betala heller 10,000 mer och välj en annan flygbolag, eller så upplev det samma, vi är ändå här på jorden för att uppleva olika saker.
Jag och mina kompisar skulle resa med…
Jag och mina kompisar skulle resa med Ryan och flyget överbokades. Med löfte om ersättning köpte vi en nya resa och väl hemma vägrar de att svara på frågor och ge oss ersättning både för resan vi fick extra men också för den som de överbokade.
De överbokar min och mina kompisar…
De överbokar min och mina kompisar flight och erbjuder sedan ingen ersättning. När vi sedan kommer hem från vår resa som vi betalat två gånger vägrar de att berätta hur vi skall göra för att få ersättning.
Vi råkade köpa två flygbiljetter för…
Vi råkade köpa två flygbiljetter för ett visst datum i juli istället för samma datum i juni då vi behövde flyga. Vi rapporterade felet till Ryan Air innan avgångarna bägge månader (de felaktiga biljetterna alltså med avgång en hel månad senare). Ryan Air vägrar ge en enda krona tillbaka. Man kan ändra biljetterna för en avgift som är större än att köpa nya biljetter så vi rekommenderades (fullt logiskt) att köpa nya biljetter. Nu har vi alltså köpt 4 biljetter från Ryan Air, två av vilka är helt värdelösa för oss.
Jag har använt Ryan Air en gång tidigare, och det var en obehaglig upplevelse där vi blev strandade på en flygplats utan information. Tyvärr var jag dum nog att nu igen använda detta bolag, och sedan alltså en tredje gång för nya biljetter, men vi var nu redan på flygplatsen när felet upptäcktes.
(Vad hade Ryan Air gjort om vi hade köpt 100 biljetter till ett helt företag och datumet blivit fel med en hel månad? Antagligen samma sak, bara stoppat pengarna i fickan och totalvägrat att ge en enda krona tillbaka.)
Planet var 10 timmar försenat!
Planet var 10 timmar försenat till Palma skriver dom tre timmar innan flyget går och då är man ju redan på flygplatsen för att vara i god tid. Så har totalt spenderat 12 timmar på Arlanda! Och ersättningen för de var att man fick köpa något för 45 kronor vilket räcker ungefär till en vatten på pressbyrån som kostar 40 kronor.
HATAR ryanair
Värsta upplevelsen i hela mitt liv
Värsta upplevelsen i hela mitt liv, planet skulle lyfta 17.10. Sedan blev det försenat till 18.17. Man fick gå på planet klockan 18 30 och personalen var inte särskilt trevliga heller. När vi väl sätter oss på planet får vi sitta där utan någon information i två timmar. Sedan säger dom att det är ytligare försenat i 20 minuter. Efter 20 minuter säger dom att flyget är inställt… helt sjukt.
En riktigt krånglig flygresa blev det
En riktigt krånglig flygresa blev det, snåriga regler med Ryanair som enda bolag med special mått för kabinväska information om att avgifter kan tas ut om kontot inte verifieras på ett sätt som hade satt myror i huvudet till och med på Franz Kafka, det gäller att vara väl förberedd då ska man också vara beredd på att villighet att ge resenärerna service och bra bemötande ligger på en väldigt låg nivå de drar kort sagt in kulorna på sina dolda avgifter sammanfattningen blir"billigt blir dyrare".
Najgorsza linia lotnicza
Najgorsza linia lotnicza, nie polecam.
Za wszystko chcą pieniądze a pracownicy są nie mili
Nigdy więcej
Billigare bolag är alltid dyrare
Billigare bolag.är alltid dyrare. dålig information om kabinväska.
Sedan suger dom en på 500 kr..
Aldrig mer
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt, som gjort för att man ska misslyckas med att checka in online och om man inte gör det får man en kostnad på 500 kr
Flyger med Ryanair nån gång varje år
Flyger med Ryanair nån gång varje år, prisvärt och alltid avgått i tid. Har man bara koll på att checka in i god tid (via appen nån dag innan avresa) och på deras bagageregler så går allt bra. Lite trängre på planet än te.x SAS men också betydligt billigare.
scammers
When I just confirmed a ticket purchase with Bank app I got a window saying that session is about expire in few minutes. I wasnt able to press anything and the time runned out, I refreshed the page and the ticket price went up with 80 euro.
Kass service
Åkte hem från Palma.
Utbilda er personal i service och kundbemötande! Det sämsta jag varit med om! De var totalt ointresserade av att ge oss resenärer en bra upplevelse. De pratade mer med varandra än jobbade på för att få bort kön vid bagageinlämningen. Vi blev 40 minuter försenade pga "strul med bagagebandet" Tänker aldrig åka med er igen!
I've to check in online once before we…
I've to check in online once before we arrived at the airport but their website was not working for me. And again I tried to check in 2 h and 8 minutes before when we were at the airport and now there was not any possibility to check in online. The service was disclosed. I tried to explain this the check-in but he wa not willing to assist, nor was the customer service agent willing to support us. I had to pay 2420 Sek for 2 adults and 2 children to check in at the airport. You should be ashamed of your ridiculous site and non functional service.
Ryanair is the airline with the worst…
Ryanair is the airline with the worst service in the world. The checkout does not show in detail on their website how many tickets you are paying for. Suddenly, you end up paying for several. In my case, I paid for 4 one-way tickets instead of two. I demand half of my money back!!
Åkt några gånger med Ryanair
Åkt några gånger med Ryanair inga konstigheter, någon gång försening (blir så med alla bolag). Älskar alla neandertalare som inte kan läsa reglerna innan/efter dem köper biljett. Sedan blir dom arga på bolaget för att dom inte har läst reglerna noga.. T.ex. de som inte checkar in tidigare än 2h innan flygets avgång, vad förväntar man sig ? Jag hade satt ännu högre kostnad på sen incheckning om jag var Ryanair.
En savoir plus sur les différents types d'avis.