SanistunterAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. We hebben een complete badkamer en een complete toiletruimte gekocht en zijn vanaf het eerste moment uitstekend geholpen. Onze verkoper Lennard n... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

We werden op een prettige en eerlijke manier geholpen door een medewerker die verstand van zaken had. In de winkel in Barendrecht is een ruime sortering van alles wat je nodig hebt voor de badkamer.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

mei 2026, Badkamer en twee toiletten. Douche met een scheidingsmuurtje. Alles is keurig betegeld en alle details zijn prima geplaatst en aangesloten. Het is een top team van Epic Design Bouw. Ik ben... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Een renovatieproject heeft impact op alle betrokkenen. Vraagt tijd en aandacht en een goede samenwerking. Ik had gelukkig met fijne mensen te maken waardoor het hele proces redelijk soepel verli... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de salle de bains

Informations provenant de diverses sources externes

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

103 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Badkamer

Vandaag bij Mike Meier geweest voor een badkamer. Op zijn laatste dag een mooie deal gesloten en een heel fijn en open gesprek! Echt een aanrader! Bij Sanistunter in Son en Breugel

23 février 2025

Beste Chrisje,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Wij zijn erg goed geholpen door Lennard en Gydo

Wij zijn erg goed geholpen door Lennard, hij heeft verstand van zaken en is heel behulpzaam.
Het grootste compliment geven we Lennard en vooral ook Guido voor de oplossing van een probleem wat we hadden met de badkraan. Het inbouwgedeelte was op de fabriek verkeerd geassembleerd waardoor de hele wand opnieuw gestuct moest worden. De fabrikant van de kraan liet het een beetje afweten maar Gydo heeft kosten noch moeite gespaard om het opgelost te krijgen wat uiteindelijk gelukt is. Top!
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer.
Sanistunter Barendrecht, een aanrader!!

Mieke en Peter de Heij

30 janvier 2025

Beste Mieke en Peter,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Sanistunter Barendrecht.

Wij zijn erg goed geholpen door Gydo! Eerlijke, fijne en transparante communicatie. Met zijn hulp hebben wij onze droom badkamer kunnen samenstellen! Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan een kijkje te nemen bij Sanistunter Barendrecht!

Beste Joyce,

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie merken, goede deal & aandachtige service

We zijn erg gastvrij ontvangen
Lennard nam echt de tijd voor ons.
Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd, goede adviezen gegeven en alles helder voor ons uitgewerkt (in tekening en offerte).

We kunnen Sanistunter Barendrecht van harte aanbevelen!

12 février 2025

Beste Antoinette,

SANISTUNTER / Lennard

Hoi Lennard, je vroeg ons om een berichtje te schrijven over onze ervaring bij/met Sanistunter in Barendrecht..... we zijn super fijn en goed geholpen door jou! We kwamen binnen en hadden eigenlijk geen idee, was intussen 30 jaar geleden dat we voor het laatst een badkamer hadden uitgezocht, je kwam met hele goede tips en super leuke ideeën. Niets was je teveel, we hadden zoveel vragen en had veel geduld met ons,.... kortom je hebt ons heel fijn geholpen en we zijn de winkel uitgelopen met een heel blij gevoel.... we hebben naar ons idee een droombadkamer en een super leuke tegel voor in het toilet waar ik vrolijk van wordt!
Dus als er nog iemand is die twijfelt... niet doen... en op naar Sanistunter in Barendrecht!!
Groetjes Wim en Lida uit Bleiswijk

Beste Wim en Lida,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Waarom deze ervaring was echt super…gewoon super goed

Waarom deze ervaring was echt super geholpen door Lennard Janssen echt heel deskundig en heel erg respectvol , mooie badkamer uitgezocht, we zijn er zo gelukkig mee en ik zou het zeker iedereen aanraden, als je in de buurt van Barendrecht woon, ik zelf zou er voor omrijden , en zeker 5 sterren waard.

3 février 2025

Beste Gerard,

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie badkamer tegen een nette prijs

De wensen zijn netjes uitgewerkt in een 3D weergave, waarna we aansluitend de benodigde componenten bij elkaar hebben gezocht. Uiteindelijk zijn we vertrokken met een opdracht voor de levering tegen een nette prijs.
We zijn geholpen door Massimo in filiaal Son.

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn geholpen met veel aandacht

Wij zijn in Amsterdam super fijn geholpen door een vriendelijke jongeman (Lucas). Er werd alle tijd genomen om naar de opties te kijken en onze wensen te bespreken. We kregen advies over de indeling en gebruik van materialen, aan alles werd gedacht.

1 décembre 2024

Beste Lynn,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit weekend op badkamer jacht

Dit weekend op badkamer jacht. We kwamen uit bij Sanistunter Son en Breugel We hadden totaal geen idee van hoe de badkamer in te delen.
We zijn hierbij goed geholpen door Michael Meijer.
Hij heeft voor ons een mooie tekening gemaakt en zijn samen gaan kijken wat mogelijk was en onze wensen waren. Uiteindelijk blij met de badkamer die we hebben uitgezocht.

2 février 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed geholpen in Amsterdam…

Zeer goed geholpen in Amsterdam westpoort door Lucas en Öz. Door hun meedenken hebben we de badkamer kunnen vinden die we graag wilden!

24 janvier 2025

Beste Lucas,

Noté 5 sur 5 étoiles

Wow wat een prachtige badkamer hebben wij

Wow, wat zijn wij blij met het resultaat van de renovatie van het toilet en de badkamer. Ja er waren wat tegenslagen, maar deze zijn geweldig opgelost. Wat een goede service! Iedere dag een glimlach op mijn gezicht als ik onze prachtige badkamer inloop. Bedankt team Sanistunter Alkmaar.

24 janvier 2025

Beste Nathalie,

Fijn om te lezen dat de badkamer naar wens is geleverd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe badkamer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Deskundige hulp in ongedwongen sfeer

Afgelopen weekend hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom van Sanistunter in Barendrecht. Hier zijn wij hartelijk ontvangen en goed geholpen door Lennard. Wij hadden nog geen concreet plan en liepen vast op de indeling, door de expertise van Lennard en zijn goede kennis van het product dat hij verkoopt, hebben wij een hele mooie badkamer naar onze wens uitgezocht. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant en in ongedwongen sfeer wordt een goed advies gegeven.

18 janvier 2025

Beste Jeannette,

Noté 5 sur 5 étoiles

Opzoek naar badkamer voor onze nieuwe…

Opzoek naar badkamer voor onze nieuwe woning. Via de goede recensies terecht gekomen bij Sanistunter Westpoort. En de recensies waren terecht, erg fijn en professioneel geholpen door Lucas tijdens onze afspraak. Mooi ontwerp gemaakt voor badkamer en toilet beneden. Ook prijstechnisch was het interessant! Moet de spullen nog krijgen maar tot zover zeer tevreden.

11 janvier 2025

Beste Leon,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Sanistunter.

Groet, Team Sanistunter.com

Noté 1 sur 5 étoiles

onprofessioneel bedrijf

Wat een onprofessioneel bedrijf. Slecht in de communicatie, overal moet je achteraan bellen. Leveringen worden niet of niet duidelijk doorgegeven.
En als je voor de zoveelste keer belt met een klacht / vraag word je bijna afgebekt.

21 janvier 2025

Meedenken i.p.v meel*llen

Wij waren hier op koopavond voor een gesprek omtrent een nieuwe keuken, badkamer en toilet.
Wij werden ontvangen door het team en begonnen eigenlijk na 3 minuten te giechelen met zen allen. Lekker laagdrempelig terwijl het toch allemaal om behoorlijke bedragen gaat.
We hebben geen moment gehad dat we gedwongen werden tot een bepaalde stijl of prijsklasse.
Wij zijn hier geweest van 1700 tot 21:30 terwijl de winkel eigenlijk om 9 uur sluit.
Maar ze wilden graag een beetje overwerken voor de puntjes op de I.
Wij liepen weg met een gevulde buik van een frietje en een snack (het was tenslotte etenstijd) en 2 offertes waar wij super tevreden over zijn.

Een extra shout out naar george, dennise, richard en berit die ons geholpen hebben
Wat een toffe zaak!

16 janvier 2025

Beste Bo,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer, toiletruimte en keuken!

Outstanding customer care

We recently renovated our bathroom and had the pleasure of working with Öz and the team at Sanistunter. From start to finish, Öz went above and beyond to ensure everything ran smoothly. He was incredibly friendly, approachable, and accommodating throughout the entire process.

What really stood out was the personal touch Öz provided. He took the time to understand our needs, offered expert advice, and even went out of his way to personally deliver items we needed—something you don’t see often these days. His dedication to customer satisfaction was exceptional.

On top of that, the pricing at Sanistunter was very competitive, and the quality of both the products and service was superb. It’s rare to find a company that combines such professionalism with genuine care for its customers.

We couldn’t be happier with the service and will gladly recommend Sanistunter to anyone looking for top-notch products and outstanding customer care.

Family Heemskerk

10 janvier 2025

Dear Family Heemskerk,

We really appreciate you taking the time to leave this excellent review! Thank you! We hope you enjoy your new bathroom!

Kind regards, Team Sanistunter

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben hier onze keuken

Wij hebben hier onze keuken, badkamer toilet en vloer gekocht. Schitterend mooie kwaliteitspullen voor een eerlijke prijs.

20 novembre 2024

Beste Paul,

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht geholpen

Slecht geholpen
Wist niet materiaal geen prijs en luisterde niet naar wens en zei dat het niet bestond terwijl wel degelijk bestaat
Jammer ....

2 janvier 2025

Bedankt Gydo!

Wij zijn zeer goed geholpen bij Sanistunter Barendrecht. Samen met Gydo hebben wij ons toilet ontworpen. Gydo denkt goed mee, is duidelijk en geeft (gelukkig) ook zijn mening. Wij hebben ruim de tijd gekregen om onze keuzes te maken en zijn erg blij met het ontwerp. Bedankt Gydo!

2 janvier 2025

Perfecte winkel Sanistunter Barendrecht met Gydo en team

Hele fijne winkel! We zijn geholpen door Gydo. Veel ervaring en hielp ons precies zoals we voor ogen hadden. Geen kleine lettertjes of vervelende contractjes zoals je wel eens hoort van andere bedrijven. Gewoon zoals het hoort! Denkt mee met bepaalde budgetten. 3d tekeningen mee en mochten er gewoon lekker even nachtje over slapen. Nadat we de keuken uitgezocht hadden uitgezocht waren we zo enthousiast dat we een paar weken later terug zijn gekomen voor de badkamer. Aanrader dus!

1 janvier 2025

Beste Dennis,

Groet, Team Sanistunter

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus