Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. We hebben een complete badkamer en een complete toiletruimte gekocht en zijn vanaf het eerste moment uitstekend geholpen. Onze verkoper Lennard n... Voir plus
L'entreprise a répondu
We werden op een prettige en eerlijke manier geholpen door een medewerker die verstand van zaken had. In de winkel in Barendrecht is een ruime sortering van alles wat je nodig hebt voor de badkamer.... Voir plus
L'entreprise a répondu
mei 2026, Badkamer en twee toiletten. Douche met een scheidingsmuurtje. Alles is keurig betegeld en alle details zijn prima geplaatst en aangesloten. Het is een top team van Epic Design Bouw. Ik ben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een renovatieproject heeft impact op alle betrokkenen. Vraagt tijd en aandacht en een goede samenwerking. Ik had gelukkig met fijne mensen te maken waardoor het hele proces redelijk soepel verli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.
Aucune trace de demande d’avis
Super fijn gevoel al bij binnenkomst. We kregen een heerlijke bak koffie met warme appeltaart. Kids werden vermaakt met computerspelletjes en zaten heerlijk te praten met elkaar . Hele relaxte sfeer alles mag en alles kan. Zijn zeker niet opdringerig en alles werd op tijd afgeleverd. En een hele dikke 10 verdienen deze jongens.groetje Jasper en Melissa Buijs

Réponse de Sanistunter
Vandaag hebben een badmeubel en kolomkast besteld bij Sanistunter. We werden op goed geholpen en we genoeg tijd om de juiste keuze maken. Alles werd ons goed uitgelegd met wat er wel of niet mogelijk was. We kregen ook wat staaltjes mee om thuis de kleur goed te bekijken bij de bestaande tegels.

Réponse de Sanistunter
Zeer goed geholpen door Rik,uitleg over verschillende producten, met wat nodige korting, kortom eerste indruk was goed

Réponse de Sanistunter
We hebben onze badkamer gekocht bij Sanistunter Son, meerdere keren uitgebreid gesproken met Massimo die uitgebreid de tijd voor ons nam. Ieder detail werd doorgesproken, heel fijn.

Réponse de Sanistunter
Mijn vriend en ik zijn heel prettig geholpen met het uitzoeken van een mooie badkamer.
Na al onze wensen te hebben ingetekend zaten we boven ons budget. Denise heeft alle tijd en moeite genomen om samen met ons te kijken naar alternatieven. Uiteindelijk hebben we een prachtige badkamer voor de prijs van ons budget!

Réponse de Sanistunter
Dhr Massimo geeft goede adviezen, denkt met je mee. Is erg klantvriendelijk en klantgericht.
Betreft locatie Son (Ekkersrijt).

Réponse de Sanistunter
Wij werden door massimo in son hartelijk ontvangen. Met een kopje cappuccino en een kopje thee. Daarna werd ons goed uitgelegt wat de voor en nadelen van bepaalde produkten waren. En het was niet altijd het duurste is het beste produkt.We zijn samen door de showroom gegaan. En wij de dingen aangegeven hadden wat we
wilden.We waren tevreden met de aankoop kosten. En zijn meteen met hen in zee gegaan.We zijn zeer tevreden met onze aankoop.en hopelijk ook nog na de levering hiervan.Een zeer tevreden klant.

Over service gesproken.
Nagenoeg 2 jaar geleden alle badkamer en. toiletproducten aangeschaft bij Sanistunter in Alkmaar.
Destijds een vlotte en snelle levering en alles door een
aannemer geïnstalleerd.
Echter een paar maanden geleden wat problemen en beschadigingen geconstateerd aan 2 zwarte toiletbrillen.
Na contact met Sanistunter in Alkmaar een korte maar duidelijke e-mail met foto's naar Marc van Sanistunter Service gestuurd.
Direct een reactie ontvangen en binnen 10 dagen via hun leverancier van de toiletbrillen 2 nieuwe exemplaren ontvangen.
Een snelle en super service van Marc (Sanistunter Service Alkmaars Son.
Petje af en dik tevreden over de werkwijze van deze
Sanistunter Service afdeling!

Réponse de Sanistunter
Afgelopen week bij Sanistunter Barendrecht geweest en wat een verademing! Bij binnenkomst lagen er al 3D-tekeningen klaar op basis van onze plattegrond en plannen – superhandig om direct een goed beeld te krijgen. Gydo en Lennard namen echt de tijd voor ons en dachten actief mee. Ze hielden ons concept aan, maar kwamen ook met een slimmere, efficiëntere indeling waar we zelf niet aan gedacht hadden.
Je merkt hier dat je niet alleen betaalt voor uitstekende service, maar ook voor hoge kwaliteit producten. Alles wordt geproduceerd in Europa volgens strengere kwaliteitsnormen dan bij bijvoorbeeld Maxaro. We kregen goed en eerlijk advies, en de prijs was direct marktconform – geen gedoe, geen onderhandeling nodig. Toch even vergeleken met concurrenten, maar achteraf bleek dat eigenlijk niet nodig.
Later besloten om ook ons toilet mee te bestellen voor een kleine meerprijs, wat ze zonder probleem regelden. Daarnaast doen ze hun uiterste best om de leverdatum te halen, wat natuurlijk altijd fijn is.
Kortom: topservice, eerlijke prijzen en producten waar je jarenlang plezier van hebt. Aanrader!
Ohja door middel van een app is je ontwerp ook nog thuis te bekijken. Superleuk om aan familie en vrienden te laten zien!
Ik zou hier opnieuw bestellen.

Réponse de Sanistunter
Goed geholpen door Denise in Son.
We kwamen voor een plug, toevallig had ze er nog 1 in het magazijn liggen voor een mooie prijs!

Réponse de Sanistunter
We zijn voor onze badkamer en wc bij deze winkel geweest.
Met onze budget worden wij geholpen door de heer Ozcan Bayram en hij heeft ons goede badkamer meubels en wc bidet aangeboden.
In deze mega groot winkel kunt u alles voor uw huis vinden . Wij hebben met veel plezier en gerust onze keuken droom en badkamer meubels aangeschaft. Wij raden deze winkel aan iedereen die een kwalitatief spullen willen aanschaffen .
Bedankt sanitair stunter🍀

Réponse de Sanistunter
Badkamer besteld inclusief installatie, zeer onaangename aannemer die ons niet fijn bejegende, waar we zelfs een beetje bang voor waren in ons eigen huis. Na installatie bleek er veel mis. zowel vanuit Sanistunter, verkeerde badmeubels maar ook qua aannemer. Men beloofde alles op te zullen lossen. Lang verhaal kort meerdere niet nagekomen tel. afspraken en meerdere aannemers verder is uiteindelijk het grootste deel maar niet alles verbeterd. We waren niet tevreden en er is een officieel rapport opgemaakt door een bedrijf wat via rechtsbijstand is ingehuurd. Beide partijen wij en Sanistunter hebben zich bereid verklaard om akkoord te gaan met de uitkomst van dat onderzoek. Wij hebben naar aanleiding van dat rapport recht op teruggave van een deel van de kosten echter Sanistunter geeft niet thuis. Nu na 22 maanden is dit nog steeds niet opgelost! Geen zaken mee doen dus........Deze melding gaat dus specifiek over het niet rageren op de uitkomst van het onderzoek van mei 2025.

Réponse de Sanistunter
Wij zijn bij Sanistunter Amsterdam Westpoort geweest voor een badkamer en toilet voor in ons nieuwe huis. Erg goed geholpen door Lucas, hij adviseerde ons de beste opties voor de beschikbare ruimte. Professionele hulp, ruime keuze, goede prijs en wij kunnen niet wachten tot de badkamer geplaatst zal worden!

Réponse de Sanistunter
Twee super leuke gesprekken gehad met Denise bij Sanistunter in Alkmaar. Ze nam de tijd, luisterde naar onze wensen en dacht mee over eventuele aanpassingen. Heel blij met onze keuze, en benieuwd naar het eindresultaat.

Réponse de Sanistunter
Massimo lo Presti van Sanistunter in Son heeft ons erg geholpen in de keuzes voor alles wat er nodig is voor het vernieuwen van de badkamer. Zeer deskundig, ook fijne ondersteuning van collega's.

Réponse de Sanistunter
Ik ben onlangs naar Sanistunter Amsterdam West gegaan voor de aanschaf van een nieuwe badkamer en toilet, en ik kan niet anders dan zeer positief zijn over mijn ervaring, met een paar kleine kanttekeningen die uiteindelijk goed werden opgelost.
Van begin tot eind was de service uitstekend. We werden vriendelijk ontvangen door Lucas en Oz, die ons al meteen opvingen met een ontbijtje bij onze afspraak. Aanvankelijk dachten we dat er een addertje onder het gras zat, maar dit bleek gewoon een attente manier van klantenbenadering te zijn. Een zeer aangename verrassing! Lucas heeft ons geweldig geholpen bij het ontwerpen van de badkamer. Hij dacht echt mee over het design en bood slimme oplossingen. Ook de manier waarop hij de verschillende uitvoeringen van de badkamermeubels en accessoires vergeleek, was erg waardevol. Hij maakte een duidelijk onderscheid tussen luxe uitvoeringen en standaardopties, zodat we een weloverwogen keuze konden maken.
Toen de bestelling werd geplaatst, waren we aangenaam verrast door de prijs en de kortingen die we ontvingen. We hadden gekozen voor de luxe uitvoering, en dat bleek financieel erg voordelig te zijn – een mooie meevaller!
Er was echter een klein probleem met de levering van enkele producten. Ongeveer 10% van de items was vertraagd, wat aanvankelijk wat zorgen bij ons opriep. Maar zodra ik dit aangaf, hebben zowel Lucas als Oz snel en adequaat gereageerd. Ze belden achter de leveringen aan en zorgden ervoor dat de vertragingen snel werden opgelost. Uiteindelijk ontving ik de meeste items zelfs op dezelfde dag, wat de situatie helemaal rechtzette.
Wat Sanistunter Amsterdam West echt bijzonder maakt, is de betrokkenheid die ze tonen, zelfs na de aankoop. Ze zijn niet alleen geïnteresseerd in de verkoop, maar blijven ook na de transactie meedenken en ondersteunen waar mogelijk. Dit gaf ons veel vertrouwen en maakte het gehele proces heel prettig.
Al met al is mijn ervaring met Sanistunter Amsterdam West zeer positief. Ondanks de kleine vertragingen bij de levering, was de service van Lucas en Oz fantastisch, en de manier waarop ze met de situatie omgingen was professioneel en klantgericht. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen!

Réponse de Sanistunter
Na een eerste bezoek aan Sanistunter Barendrecht werden we gelijk goed geholpen door Gydo. We kregen goede overdenkingen mee om onze badkamer opnieuw in te richten. Na het maken van een afspraak werd er veel tijd in ons gestoken met een persoonlijk advies. Deze adviezen hebben het ons een stuk makkelijker gemaakt om tot een mooie inrichting te komen. Bedankt Gydo

Réponse de Sanistunter
Na onze zoektocht bij verschillende badkamerwinkels kwamen we uit bij Sanistunter. Zij hebben goed meegedacht over onze persoonlijke behoeftes. Ze hebben een ruim assortiment (ruimer dan de showroom doet vermoeden). Lennard heeft ons goed geholpen en is laagdrempelig in contact. Zeker een aanrader

Réponse de Sanistunter
Na even rond gekeken te hebben in de winkel werden we vriendelijk welkom geheten door Berit. Ze heeft ons enorm goed geholpen met het bij elkaar zoeken van een prachtige badkamer. We hadden zelf al want en vloertegels, maar waren nog op zoek naar een tweede wandtegel en een meubel, toilet en douche.
Verschillende kleuren bij elkaar gelegd en al snel de perfecte combinatie voor ons gevonden. Afgelopen week hebben twee geweldige werkmannen van aannemer Ahmed, onze badkamer vakkundige gemaakt. Nu kunnen we gaan genieten van onze prachtige nieuwe badkamer. Berit bedankt voor de goede service en het vakkundige advies!

Réponse de Sanistunter
Het was Mike Meier zijn laatste werkdag, en hij heeft ons echt heel fijn geholpen met een complete badkamer. Uiteindelijk hebben wij een hele mooie deal gesloten met hem!
Wij zijn erg tevreden.

Réponse de Sanistunter
En savoir plus sur les différents types d'avis.