SANITINO Avis 332

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Am comandat un pistol de cuie DEWALT DCN 930, care a venit repede, foarte bine ambalat, cu toate ca era în cutie. Felicitări pentru promtitudine și pentru, prețul care m a convins pentru că este cel m... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

După ce vedeți că ajunge comanda la client trimiteți feedback nu înainte. Oricum ajung greu comenzile chiar daca plătesc cel mai acum curier. 45 lei. Într-adevăr sailtul este de lăudat ca varietate... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super, Motocoasă foarte bună, ușor de montat, ușor de manevrat destul de silențioasa, taie foarte bine Recomand cu multă încredere Great, very good brushcutter, easy to assemble, easy to han... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Am sunat recent deoarece aveam impresia ca produsul nu functioneaza bine, insa domnul de la telefon mi-a propus sa vada exact problema prin video call, m-a ghidat si a oferit solutia. S-a oferit sa vi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de salle de bains
  2. Rénovateur de salle de bains
  3. Magasin de matériel de cuisine
  4. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

Încă din 2008, SANITINO a fost un partener de încredere în domeniul echipamentelor de baie și bucătărie, precum și al produselor pentru casă și grădină. Oferta noastră include o gamă variată de obiecte sanitare, baterii, cabine de duș, mobilier pentru baie, oglinzi și accesorii de baie. Și asta nu e tot! De asemenea, oferim echipamente de bucătărie și produse pentru casă și grădină. Aici poți alege din peste 350.000 de produse pentru baia, bucătăria sau grădina visurilor tale. Ne dorim să îți oferim o experiență de achiziție confortabilă, motiv pentru care îți punem la dispoziție un stoc extins de produse, consiliere profesională și actualizări regulate ale noutăților prin intermediul blogului nostru și al rețelelor sociale. Suntem o companie 100% cehă, însă magazinele noastre online sub marca unică SANITINO funcționează și în alte țări europene, precum Slovacia, Italia, Olanda, Belgia, Franța, Austria, Germania, Spania, România, Polonia și Ungaria.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Cam greu cu livrarea.

Într-adevăr sailtul este de lăudat ca varietate de scule unele și prețuri mici.

12 juin 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru mesaj și pentru aprecierea privind varietatea produselor noastre.

Comanda dvs. nr. 6426009106, plasată la data de 11.06, a fost expediată a doua zi, pe 12.06. Conform termenului afișat în coș, livrarea se efectuează în aproximativ 2–4 zile lucrătoare de la expediere.

În acest moment, coletul se află în tranzit și nu înregistrăm o întârziere. Vă rugăm să mai așteptați termenul estimat, iar dacă livrarea nu va avea loc în intervalul comunicat, vă rugăm să ne contactați și vom verifica situația mai departe.

Ne cerem scuze dacă informațiile afișate în coș nu au fost suficient de clare.

Cu stimă,

Sunt de caltate maxima

Sunt de caltate maxima

27 mai 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie. Ne bucurăm că apreciați calitatea produselor și sperăm să reveniți cu drag și pe viitor.

Cu stimă,

Noté 5 sur 5 étoiles

Very fast complay to what was ordered.

Very fast complay to what was ordered.

9 juin 2026

Dear customer,

Thank you very much for your kind review. We are glad to hear that your order was delivered very fast and that everything matched what you ordered.

Best regards,

Super

Perfect. Thank you

6 juin 2026

Dear customer,

Thank you very much for your kind review. We are delighted to hear that everything was perfect and that you are satisfied with your experience.

Best regards,
Sanitino Team

Seriozitate

Foarte bine ambalat produsul și livrare rapidă!

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie. Ne bucurăm că produsul a fost bine ambalat și că livrarea a fost rapidă.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fata de ultima comanda,promtitudinea cu…

Fata de ultima comanda,promtitudinea cu care s.a facut trimiterea catre firma de curierat,s.a imbunatatit considerabil. Va multumesc.

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie. Ne bucurăm că ați observat o îmbunătățire în promptitudinea procesării și predării comenzii către firma de curierat.

Apreciem feedbackul dvs. și vă mai așteptăm cu drag.

Noté 1 sur 5 étoiles

The shipping is very bad

The shipping is very bad. Took one full week to arrive.

Hello,

Thank you for your feedback.

We would like to inform you that the parcel in question was shipped on 05.06 and was delivered to the final address on 09.06. The delivery time, calculated from the second day after dispatch, is 3–5 working days, especially as the order was shipped from outside the country.

Additional information was also provided in the shipping confirmation e-mail. We are sorry if you did not notice or receive the initial e-mail.

We apologize for any confusion and thank you for your understanding.

Noté 1 sur 5 étoiles

Am primit produsul defect și de 3…

Am primit produsul defect și de 3 săptămâni nu mi s-a rezolvat reclamația

18 mai 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru informațiile transmise și ne pare rău pentru situația creată.

Sesizarea dvs. este înregistrată și este gestionată de către noi în colaborare cu transportatorul. Dorim să vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a urgenta soluționarea reclamației cât mai repede posibil.

Potrivit procedurii legale, termenul de soluționare a unei reclamații este de maximum 30 de zile. Prin urmare, sesizarea se află încă în termenul de procesare, iar soluția finală va fi comunicată imediat ce verificările vor fi finalizate.

Ridicarea produsului de la adresa dvs. se va iniția doar după confirmarea departamentului de reclamații. Până atunci, vă rugăm să păstrați produsul și ambalajul acestuia.

Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Arrived without original box

Arrived without original box, the product was already registered on Makita.ro website, maybe it's second hand, maybe it's replica.

20 mai 2026

Hello,

Thank you for your feedback.

We would like to clarify that the Makita 191E07-8 charger is an original Makita product. We do not sell counterfeit products.

Regarding the product registration on the Makita.ro website, we recommend contacting the manufacturer directly for further verification: https://www.makita.ro/contact.html

Thank you for your understanding.

Recomanded

Recomand cu multă încredere

4 juin 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie și pentru recomandare. Ne bucurăm că ați avut o experiență pozitivă cu noi.

Experienta foarte negativa

Produs achizionat ca si “ nou “ , ajuns desigilat, rupt ( clapeta bateriei rupta) , cu urme de montaj anterior, urme de cheie pe prinderi, urme de zgarieturi pe baterie. Servicii de foarte joasa calitate

3 juin 2026

Bună ziua,

Ne pare foarte rău pentru experiența neplăcută și ne cerem scuze pentru situația creată.

Am înregistrat reclamația dvs. în data de 05.06 și vă asigurăm că o soluționăm cât mai repede posibil. Înțelegem nemulțumirea cauzată de starea produsului primit și facem toate demersurile necesare pentru a rezolva situația.

Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Firma serioasă .

Firma serioasă .
Produse de calitate

14 mai 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie. Ne bucurăm că apreciați seriozitatea companiei noastre și calitatea produselor.

Noté 1 sur 5 étoiles

6426008500 Am achitat produsul din…

6426008500 Am achitat produsul din aceasta comanda acum cateva zile si nu stiu nimic despre statusul lui.

1 juin 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru feedback. Am verificat comanda 6426008500: aceasta a fost plasată în data de 31.05 și expediată din depozitul nostru în data de 01.06. Termenul estimat de livrare a fost comunicat atât în procesul de comandă, cât și prin e-mail, iar coletul a ajuns în România în data de 05.06, în intervalul estimat.

Ne pare rău dacă informațiile primite nu au fost suficient de clare și vă mulțumim pentru înțelegere.

Top company

a top company

29 mai 2026

Hello,

Thank you very much for your review. We’re happy to hear that you see us as a top company.

We truly appreciate your trust.

Great.....

28 mai 2026

Hello,

Thank you for your review. We’re glad to hear that everything was great.

We hope to welcome you again soon.

Mulțumit

Foarte bun . Recomand

19 mai 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie și pentru recomandare. Ne bucurăm că sunteți mulțumit de produs.

Super

Recomand cu multă încredere

Great, very good brushcutter, easy to assemble, easy to handle, quite quiet, cuts very well.

I highly recommend it!

27 mai 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie și pentru recomandare. Ne bucurăm că motocoasa este ușor de montat și manevrat, silențioasă și că sunteți mulțumit de modul în care taie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Totul ok de la comandă până la…

Totul ok de la comandă până la distribuirea ei dar as avea o întrebare dacă clapeta de acționare a wc ului e de culoare inox și as vrea neagra s ar putea schimba?

26 mai 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru recenzie. Ne bucurăm că totul a decurs bine, de la plasarea comenzii până la livrare.

În ceea ce privește clapeta de acționare, vă rugăm să urmați instrucțiunile transmise pe e-mail, pentru a putea verifica posibilitatea schimbării acesteia.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bateria a fost foarte bine impachetata

Bateria a fost foarte bine impachetata, si a ajuns in bune conditii.

25 mai 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru recenzie. Ne bucurăm că bateria a fost ambalată corespunzător și că a ajuns la dvs. în bune condiții.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus