My tutor was very helpful, providing clear and constructive feedback. She has immensely helped me with my exam writing structure and overall confidence. Her warmth made very class enjoyable and engagi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Elke student kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.
Marconistraat 16, 3029 AK, Rotterdam, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
My tutor was very helpful, providing clear and constructive feedback. She has immensely helped me with my exam writing structure and overall confidence. Her warmth made very class enjoyable and engaging. Thank you

Réponse : ScriptieMaster
Voor mijn Master Contextuele Benadering heb ik hulp gehad bij het schrijven van mijn thesis door Quint, en ik had me geen betere begeleider kunnen wensen. Wat ik enorm gewaardeerd heb, is dat hij echt de persoon achter de student ziet. Hij was zeer makkelijk te benaderen, toonde oprechte interesse door ook tussendoor te vragen hoe het ging en bleef altijd geduldig.
Op de momenten dat ik de moed verloor, wist hij de grote berg werk om te zetten in kleine, haalbare stapjes. Dat gaf me de hoop, energie en het vertrouwen die ik nodig had om door te zetten. Mede dankzij zijn steun heb ik mijn Master Contextuele Benadering inmiddels met succes afgerond. Een betrokken meedenker die ik iedereen aanbeveel!

Réponse : ScriptieMaster
Ik had het in eerste instantie erg moeilijk met mijn scriptie en kreeg zelfs een no-go. Op dat moment zag ik eerlijk gezegd niet meer goed hoe ik het nog kon herstellen. Toen heb ik Scriptie Master ingeschakeld, en zij hebben mij enorm geholpen om alles weer recht te trekken.
Barry van de Wall heeft mij hierin fantastisch begeleid. Zijn hulp, duidelijke feedback en betrokken houding hebben echt het verschil gemaakt. Dankzij hem kreeg ik weer vertrouwen in mezelf en in mijn scriptie. Afgelopen maandag ben ik geslaagd, iets wat zonder deze begeleiding een stuk moeilijker was geweest.
Ik had me echt geen betere scriptiebegeleider kunnen wensen.

OPLICHTERS!!
Ik heb een pakket genomen, maar uiteindelijk maar 1 les gehad. Die les was ook nog eens niet goed. Nu willen ze dat ik €400 betaal en dreigen ze meteen met een incassobureau.
Normaal schrijf ik nooit reviews over iets, maar dit voelt gewoon niet eerlijk. Het lijkt alsof dit bedrijf alleen uit is op je geld, ook als de lessen niet goed zijn of als je niet eens het hele pakket hebt gevolgd of alle uren hebt gemaakt.

Réponse : ScriptieMaster
Goede begeleiding ontvangen van Willemijn, met een duidelijk stappenplan waardoor ik mijn scriptie gestructureerd kon verbeteren. Zeker een aanrader

Réponse : ScriptieMaster
Vooraf was er veel aandacht voor het matchen van de juiste persoon aan de scriptie. Hierdoor kon je efficiënt met de tijd omgaan! Dat heeft mij erg geholpen om overzicht te creëeren.

Réponse : ScriptieMaster
Fijn om even te kunnen sparren met een expert in mijn vakgebied. Geeft net dat duwtje in de juiste richting om zo efficiënter te werk te gaan en de succeskans te vergroten.

Réponse : ScriptieMaster
Ik ben zeer goed en zeer snel geholpen met mijn eindverslag voor de uva. De feedback van de begeleider was optmistich en positief. Mirjam

Réponse : ScriptieMaster
Vrijdag een intakegesprek gehad, op de urgentielijst geplaatst en maandag had ik al een begeleider. Marijke heeft me enorm veel geholpen bij het compleet maken van mijn documenten en zou dit dus enorm aanraden.

Réponse : ScriptieMaster
Ik ben super tevreden op de manier dat ik ben geholpen door mijn begeleider. Geen bericht, geen mail was teveel voor haar. Ik kreeg altijd direct een antwoord op mijn berichten. Ook zag ik het niet meer zitten door alle bureaucratische feedback, soms terecht en soms onnodig. Mijn begeleider helpt mij echt doorheen als mens. Wat heeft ze een hart van goud. Ik waardeer haar hulp enorm, zonder haar hulp had ik het zeker opgegeven. Complimenten voor het geduld dat u voor mij opbrengt. Dank u !

Réponse : ScriptieMaster
begeleiding is van kwaliteit, de ondersteuning word afgestemd op wat jij nodig hebt

Réponse : ScriptieMaster
Ik werd eerst gebeld voor een uitgebreide voorstelronde, er werd gevraagd wat mijn interesses zijn en welke kant ik op wil met mijn scriptie. Je wordt erg goed begeleid en ze matchen de juiste persoon bij je gekozen onderwerp. Goeie begeleiding!

Réponse : ScriptieMaster
Fijne begeleiding op maat! Ik liep vast omdat de begeleiding op school onvoldoende was en in te grote groepen werd gegeven. Na een goed informatief gesprek werd ik gekoppeld aan een begeleider die duidelijke feedback gaf, concrete afspraken maakte en mij motiveerde wanneer het even tegenzat.

Réponse : ScriptieMaster
Goed om te sparren en je krijgt snel reactie terug!

Réponse : ScriptieMaster
Super tevreden over ScriptieMaster! Hanneke werkt met een duidelijk stappenplan en een nuchtere, maar doelgerichte aanpak. In korte tijd heb ik door haar begeleiding veel stappen kunnen maken. Haar feedback was duidelijk en heel praktisch; heel handig om vooruit te komen met je scriptie ipv last lopen op een onderwerp.

Réponse : ScriptieMaster
Goede en betrokken scriptie begeleiding, zeer aan te raden!

Réponse : ScriptieMaster
Ik heb Scriptiemaster ingeschakeld aan het begin van mijn fase voor bachelorscriptie. Uiteindelijk is mijn definitief onderzoeksplan afgekeurd.
De feedback van mijn begeleider van Scriptiemaster (Ayla) was niet hoog genoeg voor de universiteit, en de dingen die zij aanraadde werden ook afgekeurd, waardoor ik ineens heel vaak van onderwerp moest wisselen. Ze zei heel ver van tevoren dat mijn idee goed was, maar dat hele idee werd door mijn begeleider afgekeurd waardoor ik alles binnen een week moest omgooien. Dit gebeurde 2x.
Ik had expliciet gevraagd, in het intakegesprek, om iemand met wie ik telefonisch een gesprek kon voeren, niet alleen maar mailtjes. Aan het begin was dat ook zo. Maar toen ik bijna mijn definitief onderzoeksplan moest inleveren, besloot ze alleen nog maar over mail te communiceren. Dat was wat vervelend. De hulp bij het formuleren van hoofd- en deelvragen was ook ontoereikend, terwijl ik had gezegd dat ik daar juist moeite mee had. Je kan wel zeggen "het moet anders", maar als je niet zegt hoe ik dat kan implementeren, kan ik daar niet veel mee. Uiteindelijk kost het een hoop geld en krijg je er niet heel veel voor terug.

Réponse : ScriptieMaster
Mijn begeleider bleef erg lang stilstaan bij 1 bepaald onderdeel, prettig dat er veel naar dat bepaalde onderdeel werd gekeken. Maar ik had graag feedback over alle onderdelen. Toen ik mijn verlsag niet gehaald had werd er aangeboden om naar mijn feedback te kijken, TOP! Helaas kon ik niet meer in contact komen met mijn begeleider om dit daadwerkelijk te bespreken.

Réponse : ScriptieMaster
Door de begeleiding van Amanda, leer ik sneller wat er van mij verwacht wordt. En kan ik gerichter aan mijn werkstuk werken.

Réponse : ScriptieMaster
Ik heb een erg fijne begeleiding gehad. Ik kon in de begin fase goed sparren wat erg hielp bij het vormen van mijn idee. We plande goed vooruit en dit gaf een stabiel gevoel. Daarnaast kreeg ik veel tips en werd er inhoudelijk secuur nagekeken. Al met al hielp het mij om mijn scriptie te vromen en alle puntjes op de i te krijgen.
Naast de inhoudelijke vaardigheden, waren de meetings ook gezellig. En als ik me ff minder zeker over iets voelde kreeg ik door mijn begeleider weer zelfvertrouwen om door te pakken.
Al met al echt een aanrader.

Réponse : ScriptieMaster
En savoir plus sur les différents types d'avis.